3952
-
#350 sziasztok! Köszönöm a választ, én is úgy gondoltam, hogy meghosszabbodik az előfizetésem :) Egyébként nem zavar, ha kártya függő, mert ha elhagyom, akkor nehéz dolga lesz egy t-mobilos kártyával a rabolónak, meg hát ha nem hagyom el, akkor nem adom senkinek sem oda... :) -
#349 Ugyan nem én vagyok a megszólított, de megpróbálok válaszolni:)
A menüben néhány menüpontot (pl alkalmazások, beállítások) kiválasztva észrevehető egy kis késlekedés, de messze a tűrhető határokon belül van (legfrissebb szoftver van rajta). Az SMS-írás szerintem ember függő, nagy QWERTY billentyűzetet használva egész gyorsan lehet írni (főleg ha rájön az ember, hogy jobb oldalt a ' és " karaktereket megnyomva a következő magánhangzót módosítja, tehát o-ból ó illetve ő lesz), csak ne nyomjon félre az ember. A kézírás felismerés meglepően hatékony (főleg Windows Mobile után), ha megtalálom, miképp lehet gesture-el nagybetűs írásra váltani, alighanem ezt fogom használni.
Hatékony szervező alatt mit értesz?:) Utolsó kérdésedre váalszolva: nekem Nokia OVI Suiton keresztül gond nélkül szinkronizált Outlook 2007-el. -
#348 A szoftverfrissítés ingyenes volt, csak a garanciapapírt kérték (és fórumon olvasottak alapján amíg le nem telik a "3 nap", addig nem nyúlnak hozzá). Az viszont ne lepjen meg, hogy a telefonon minden adat törlődik. Amúgy független telefont minden probléma nélkül lehet otthon frissíteni a Nokia Software Updaterrel, s ott elvileg meg is maradnak az adatok (még nincs személyes tapasztalatom vele). -
#347 Ez sem reklám ... -
#346 csak jövőhéten veszek én is:) -
Onuris #345 Serginhó:) mivel neked van ilyen telefonod, mesélj légy szíves, milyen gyors a menüje, meg az sms írás, és hogy hatékony-e a szervező, meg, lehet-e szinkronizálni normálisan egy pcvel? Előre is köszönöm! -
Onuris #344 Aranyos, DE: tudtommal a telefon belső memóriája 81 mega. Ez szerintem 1 év garanciás, éééés sehol nem látok a leírásban 8 gigás memóriakártyát. Én sem reklámozom, az előző boltot, mert még én sem vettem meg a telefonom, de nekem őszintén érne +15 ezret, hogy legyen hozzá plusz 1 év garancia, meg a 8 gigás micro sd !
Az előzőmhöz meg nem 35, hanem csak 5 hónapja várok egy jó árra, telefonra :) -
#343 nem szánom reklámnak,de van 85-ért is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gsmline.hu -
Onuris #342 Én is valahogy így szeretttem volna pannonnál telefont venni, szóval ha van már eőfizetésed akkor semmi vész, veszel egy 5800-ast, és akkor arra újra indul a két éved , és az előfizetésed megmarad. Ha ajánlhatok valamit, akkor gyüjts még egy kicsit, és vegyél függetlent, mert: 1: ha pannonosat veszel, akkor az természetesen kártyafüggő, és csak turbosimmel lehet függetleníteni, ami eléggé nem jó, hogy így mondjam. 2: Egy másik nagy online webárúháznál, nem mondom a nevét:) ott 100k és két év garancia, meg független. Szerintem ez megfontolandó. Én lassan 35 hónapja várok egy jó telefonra:( , de elegem kezd lenni, és szerintem jövő 7 en veszek egy ilyen csaodát :) -
Onuris #341 Szia!
Igen bizony, ha visszaolvasol egy olyan 15-20 kommentet akkor megtudod!
Fizetni kell a T-mobilmál ezért a szolgáltatásért +havi 200 forintot. Ezt írták. Én pannonos vagyok ,ezért nem személyes tapasztalat! -
#340 köszi a tippet,én meg egy héten belül veszek függetlenül,viszont pannonos kártya lesz benne,de akkor az első utam a nokia boltba vezet szoftverfrissítés ürügyén...apropó,mennyit kértek érte? -
#339 Amíg a szolgáltató nem engedélyezi adott szoftvert, nem tudsz rá frissíteni. Amúgy én tegnap voltam Westendben Pannonos telefont frissíttetni (10.0.010-es szoftver), 1 óra alatt megvoltak a művelettel, már a legfrissebb (20.0.012) van fent, s fórumokon olvasottak szerint ezentúl már otthonról is elvégezhetem az updatet. Amúgy szoftver sebességében nem vettem észre drámai javulást, bár engem igazából csak a giroszkóp túlérzékenysége idegesített az eredetiben is (meg hogy végrehajtási teljesítményt a lehető legkevésbé befolyásolja a telefon 'friss' mivolta). -
#338 Gondolom Pannon bónuszprogramon belül vetted a Samsungot. Jelentkezz be Pannonlinera, ha jól rémlik, ott meg lehet nézni, milyen lehetőségeid vannak jelenleg, de őszintén szólva kétlem, hogy elviheted a telefont 70-ért:( -
ToM1113 #337 valamint ha egy jar fájl mérete meghaladja az 1mb ot azt irja ki nekem hogy túl nagy fájl méret. Ez normális? -
ToM1113 #336 feltettem pár jar kiterjesztésű játékot, 240x320 asokat tettem fel csak, azonban van közöttük 2-3 ami elindul és amikor éppen Eksőn lenne nem csinál semmit, a játék menüjébe belép, tudok lépkedni a menüpontok között, csak éppen amikor elinditom h startgame, belölt és megse mozdul,
ilyenkor kilépek belöle... és nem tudom mi a baja, gondolom a játékkal van gond
szerintetek? -
ToM1113 #335 oks köszönöm a válaszokat!
-
#334 Elég ráhúznod, amúgy ha rákötöd a gépre a telefont, akkor a telefonon ki lehet választani hogy hogy csatlakozzon, pl: Nokia Pc Suite, Tárhely .... itt értelemszerűen a tárhelyet, és akkor úgy működik, mint egy kártyaolvasó. -
#333 régebbi nokiáknál se volt kötelező, szvsz ennél sem kell, de majd megmondja biztosra egy olyan akinek van is:)
egyébként meg próbáld ki:DD -
ToM1113 #332 ráhúom= ráhúzom:D sry -
ToM1113 #331 hi!
a mai napon vettem én is egy ilyen telót:)
Lenne 1 kérdésem: Amikor zenét, játékot, stb akarok rátenni, kötelező ezt a PC suitet használni? vagy elég ha sajátgép/ és ráhúom a memória kártyára zenét a zene mappába stb.
-
#330 Így van!Vársz 2010 okt.-ig. -
#329 Kijelzi a teló, hogy ki hív, csak néhány t-mobilos előfizetéses csomagban nincs benne, ezért kell küldeni egy sms-t, azzal a szöveggel hogy +hivoszamkijelzes vagy valami ilyesmi, és akkor bekapcsolják. Nekem is ez a problémám a frissítéssel, csak én T-s vagyok, és úgy tudom hogy azért nem tudod frissíteni mert a szolgáltatónak a szoftvere van rajta, de ez tényleg nevetséges hogy egy 70 000-es telót nem lehet frissíteni, minimum a szolgáltató honlapjáról... De a ha a Nokiánál megcsinálják, és nem jár garivesztéssel, akkor légyszi szóljatok, mert akkor indulok egy nokia boltba. -
#328 Elvileg müxik, vanakniek megcsinálták mára nokiában. -
shootme99 #327 Hali!
Vettem egy 5800-as kicsikét vodánál, de a jóistennek sem tudom rajta a szoftvert frissíteni. Próbáltam a készüléken belül, nem talált új szoftot, próbáltam pc suite-el, dettó semmit nem lát. Szóval az a kurva 10.0.010.red.01 alap firm van rajta, és nagyon nem csípem, mert össze-vissza belassul, néha csomót kell várni, hogy betöltse a dolgokat. De ahogy olvasgattam a neten, már kijött vagy 4 frissítés hozzá, és akkor az a tahó szolgáltató miért nem tudja egy 70ezres telóhoz elérhetővé tenni???
Valamelyik fórumon olvastam, hogy ha beviszi az ember a nokia szervízbe, akkor ingyé frissítik, na fel is hívtam tegnap őket, mondta, hogy megoldható, én megörültem , mondtam neki ma bemegyek hozzájuk ezügyben. Elfurikáztam, és akkor közli velem az ott levő csajszika hogy most nincs ott az illető aki meg tudná csinálni. Na ez fasza, ezt hívják szopásnak.
Szóval kérdem én, hogy egyáltalán rátudják a nokiások tenni az új szoftot? vagy ne is fűzzek hozzá túl sok reményt? -
#326 sziasztok!
Ez a kérdés nem teljesen ide tartokik, de részben igen... szóval még októberben muszáj volt vennem egy telefont a pannonál, mert elhagytam a Motorola L7-esemet.... lényegtelen, szóvl már akkor lejárt a 2 éves szerződés, vettem egy Samsung e250-t 20 Ft-ért, kártyapótlással... és ha most én még mindig erre az előfizetésre szeretnék venni egy új készüléket, plö egy Nokia 5800-t, akkor is 70.000? Vagy most azt fogja mondani a Pannon h maradjak a seggem még 2010 októberéig (mert hogy az új késüzlékhez tartozó szerződés akkor jár le).
Kösz a választ előre is :) -
ToM1113 #325 vagy ez csak ennél a Nokiánál van? (5310) -
ToM1113 #324 hi!
Mi a helyzet ezzel a hívószám kijelzéssel? ha hív vki engem akkor nem látom a számát alapból? ezért is fizetni kellene a T-nél? :S
pl: a mostani telefonom kijelzi a számokat, öcsém telefonja is stb...
nem értem pedig nem fizetünk + ba, vki világitson fel pls.
thx -
#323 Nekem a virtualkey még kimaradt az életemből, a nokiaprogramok.hu fórumán olvass a teló topikjában, meg a virtualkeynek is van külön topikja, ott lesz a megoldás szvsz :) -
Retroka #322 Hát nekem megin csak a problémám van... :)
Ugye még nincs semmi Navigáció s60v5 re de vannak megoldások... Pl. Virtualkey el... De nem találtam 1 normális leírást sem... És még a virtual key amit leszettem el sem indul... Valaki nem tud adni 1 pontos leírást h. Hogy kell feltenni rá akár Garmint akár TomTom -ot? Vagy normális linket ahol szépen fennvan h. mit hogy?
Üdv Retro -
#321 Nem, sajnos nem mutatja (legalábbis úgygondolom, de nem indultam el most vele), csak az útvonalat mutatja. Hamarosan csak kijön a hack!
Mondjuk nemcsodállom, hogy pénzes, igo, garmin, minden fizetős, meg nem egyszerű egy ijen utcaadatbázist megcsinálni, fenntartani. -
Retroka #320 Oké! Köszi kipróbázom:) Csak Bérházban a 3. emeleten viszonylag kevés a GPS jel :D De akkor ez ugyan úgy mutat mindent rátesz az útra meg írja h. mikor merre fordulj csak nem beszél hozzád 1 nő?
Remélem lesz ehez is hack... Mert szörnyű h. már mindenböl pénzt csinálnak... -
#319 Kipróbáltam, de gyanús lett a dolog :D
Úgy csináld, hogy kiválasztod a célpontod (rámész a célkereszttel, vagy mi az ott a képernyő közepén) arra nyomsz, hogy útvonalhoz adás, majd opciók, útvonalpont hozzáadása, saját pozíció, majd útvonal megjelenítése. És így meg is jelenítette az útvonalat. -
Retroka #318 Hmmm nem tudom... Ha a hangos navigálás nem megy attol még útvonalat kéne h. tervezzen nem? :O De nekem azt sem csinálja... Beállítom hova "akarok" menni és utánn miután megvan a GPS jel felajáll valamit h. töltsem le vagy h. MÉGSEM... Nos ha lemégsegezem akkor visszahozza a jelenlegi pozíciót... Valaki tud rá megoldást vagy esetleg feltörést hozzá? Kersgéltem de még nem találtam :S
Üdv Retro -
#317 tök jó iwiwen az üzenőfal :D -
#316 Csak a hangos navigálás nem fut asszem, meg nem vezet végig az útvonalon, útvonalat tudsz tervezni vele, meg térképként is müxik, meg mutatja live, hogy hol vagy épp. -
#315 nokia maps 7 nap után egyáltalán nem fut, vagy csak bizonyos extra szolgáltatások (hangos navigálás, stb.) nem működnek benne? -
#314 Symbian-nal nem kompatibilis! -
#313 és iGo? -
#312 Izé, szal a garmin navigál, csak házszámot nem tudsz megadni neki, kicsit trükközni kell, h működjön, a nokia mapsra meg csak 7 napos licensz van. -
#311 Garmin házszám nélkül megy a navigálása.