3952
-
#110 Most volt szerencsém kezembe fogni 5800-át:D
Nagyon jó!:D -
#109 Pedig kozepkategorias a Nokia szerint is. -
#108 ... így kezdődött a szöveg: "A középkategóriás mobil ..." :O ez középkategóriás?! Ahhoz képest sztem nem rossz, ennyiért ennyi mindent! Én is tervezem, hogy új telefont vegyek, és akinek már van mondhatna véleményt, hogy megéri-e meg ienek! Köszönöm előre is :P -
athew #107 Mondjuk a Photohallnál is azt írták, hogy 100.000 alatt, úgyhogy lehet enyhe túlzás a "jóval"
bruttó 100.000 Ft alatt úgyhogy valszeg ott se lesz sokkal olcsóbb... -
SlayR #106 Photohallnál is lesz aztmondják jóval 100ezer alatt kiváncsian várom :) -
#105 Várható érkezés: 2009-01-09 -
#104 [URL=http://www.edigital.hu/Nokia/Nokia_5800_XpressMusic_kartyafuggetlen_mobiltelefon_piros-p43034.html]99.900FT+2év garancia[/URL -
#103 wifi van és mobilnet. állandó helyen, ahol van kiépített wifi, ott nagy butaság nem wifi-t használni. mindenképpen wifi-s telót vegyél, ha a netezés szempont. a storm ne tudna wifit? ez furcsa. és tényleg nem tud. nonszensz a dolog, nem is értem hogy gondolták. -
#102 de a sulimban az az ingyenes. vagy milyen lehetoseg van meg netezni?:D (lama vagyok) -
#101 [URL=http://gsmdepo.hu/modules.php?name=Shop&s_op=viewproduct&cid=6&min=15&orderby=titleA&show=15]De van egy barátságos GSM bolt ahol az áfát "leírják" valamilyen módon így máris csak 115.900[/URL] -
mukievil #100 Nokiával lehet :D, ezt tanusithatom :D! hát ha a Blackberryben nincs wifi, akkor wifi hálozatra nem mész fel :) -
#99 Most tervezek telot venni. A 3 lehetseges a HTC Touch HD, Blacberry Storm es ez. A HTC Touch-rol sok idegesito dolgot olvastam, en meg hajlamos vagyok felhuzni magam, ha szerencsetlenkedik egy telefon, ugyhogy az kiesett.
Na most annyira nem ertek hozza, de elmeletileg a Blackberry Stormban nincs WiFi, tehat mondjuk nem tudnek vele netezni. Vagy az tok mas?:D Mer az lenne az egyik legfontosabb, hogy eloadasokon tudjak bongeszni, es a Nokiaval elmeletileg lehet. Vagy el vagyok tevedve? Valaki kisegitene?:D -
#98 nem ennyibe kerül a telefon hivatalosan, feleennyi. az, hogy a boltok kihasználják, hogy nem lehet még kapni itthon hivatalosan, és 100%-os haszonnal adják el 2szeres áron, nem a nokia hibája. -
#97 Hát igen... Az biztos, hogy ha vár az ember egy kicit, akkor majd olcsóbb lesz. De még jó, hogy nem így "reklámozták", azt írták, hogy olcsó lesz a telefon. Nem jött össze... :( -
#96 Képnézegetés sebessége elég kiábrándító. Az árra meg van egy "gyógyír": az idő. Vársz fél-egy évet, s feléért viheted (én ezt fogom tenni, már ha egyáltalán veszek; addig is jönnek ki hozzá szoftverek, frissítések, lesznek felhasználói tapasztalatok...) -
#95 Nokia 5800 - megkésve bár, de törve nem
139 000 FT? Hát nem lett olcsó telefon... :( Ennyit azért lehet, hogy nem adok ki érte?! -
#94 Ezeket külföldről hozzák (többnyire spanyolországból, ott kapható már függetlenül). Ráteszik a szállítási költséget + a saját profitjukat. Meg kell várni amíg hivatalosan kapható lesz itthon... -
mukievil #93 Több helyen is már kapható, 130 000 ft körüli áron! Ugyérzem az a kevés készlet ami van, nem nagyon fog elfogyni legalább :) Nem kell sirniuk, az utánpotlásért :D -
mukievil #92 Hát érdekes, nagyon remélem 100 alá megy! Szerintem csak megprobálják kicsikarni a népböl a pénzt, amig csak egy -két helyen lehet kapni, vagy tényleg ennyiért árulják, akkor felejtös! -
#91 Hogy képzelik ezt?:O -
#90 http://www.gsmline.hu/mobil.php?main=5&child=16&telefon=1009&mobile=Nokia%205800%20XpressMusic%20www.GsmLine.hu -
#89 az lehet... -
#88 FAKE! -
#87 Apróneten 70ér már vehetitek... -
#86 4 részes review -
mukievil #85 Elérhető a használati útmutató magyarul :D A telefon legyen már elérhető :D:D
http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_5800_XpressMusic_UG_hu.pdf -
#84 Na kiderült a turpisság az árral kapcsolatban: €279 az alapára a telefonnak. Erre viszont bármelyik országban szabadon rá lehet dobálni még extrákat. Ez történt spanyolországban is: a telefont egy €100-s Nokia Music Store kuponnal és egy 3 hónapos Nokia Maps előfizuval együtt dobták boltokba. Ezért a magasabb ár.
Imádkozzatok hogy itthon lehessen kapni csont nélkül, kártyafüggetlenül :D -
#83 itthon... -
#82 Még meg se jelent!!!!!!!! -
#81 én szeretném, ha a P betűsnél 50k alatt (céges előfizu) minél hamarabb megjelenne, akkor azonnal szaladok a boltba! amúgy türelmesen várok, a 7610esem nyúzom tovább :P
Vmi témaszerkesztőt tudtok 5800XM-hez? XD (perverzióm a saját skin) -
mukievil #80 Azt senki nem várta, hogy 60 körül lesz, de reméltem, hogy 100 alatt fog maradni, mondjuk ugy 90-körül! De hát lehet drága is lesz, meg megsem akar jelenni, szoval, lehet valami más telo lesz belöle! -
#79 Pff, Első hivatalos európai ár Spanyolországból.
€429, az jelenleg 114.000 Ft. Ok, kértyafüggetlen, de hol van ez a €279-hoz képest amit 1 hünappal ezelőtt jelentettek be? Ennyit nem ér ez a telefon...
-
#78 Nem. -
mukievil #77 Nekem az a kérdésem, hogy fényérzékelös kijelző?? Mert gondolom igen, de eddig sehol nem hallottam rola! -
#76 Van. -
#75 3,5g=hsdpa.
asszem 3,6 megabites lesz ebben is. -
#74 INDEX.hu kipróbálta a telefont -
mukievil #73 Vmi 3,5g- t irnak rola :D, ami nemtudom mit jelent , de elvileg van gprs, wcdma, hsdpa , edge nincs benne -
#72 ebbe van 3g? -
Bennie #71 "Az alábbi screenshotokon az általunk néhány percig próbált TESZTKÉSZÜLÉK szoftverziója..." ez lehet az oka a lassuságnak