3952
-
miniszörny #470 nekem van és má tele is pakoltam a kicsikét! -
Herpike #469 ja és kinek van vmi jó progija ami megfelelő formátumba teszi a klippeket filmeket 5800-ra??! -
miniszörny #468 Helló mindenkinek,kis segitséget kérnék!Nemtudja valaki hogy ha telepítek valamit a telóra miért írja ki a "lejárt tanusítnány"??Thanks -
Herpike #467 hány nap altt hozták ki a megrendeléstől számítva? -
#466 posta -
Herpike #465 :) -
Herpike #464 Futár cég hozza ki az adot címre, ha megrendeltem vagy POSTA? -
#463 Kérdezzd meg! -
Herpike #462 Meglenne pár kérdésem majd. Ilyenkor ha felteszem rá...garija nem vész el?? -
Herpike #461 Thx! -
#460 itt -
Herpike #459 És hol lehet ennyiért beszerezni, ahol én láttam ott 48csak a képernyőre, 7ezer vmennyi az egész telefonra...
vmi linket lökjetek, ahololcsó!!! :) -
#458 ingyér van,vagyis a 2400/4800Ft tartalmazza
egyébként fel kéne már rakni,mert majd' 1 hete itt áll az asztalon:-) -
#457 az mi?:D -
Herpike #456 invisibleSHIELD-t vki rendelt már vhonnan?? mert egy oldalon találtam, vki nem tudná megmondani, mennyi kiszállítási díj? :) thx
meg vki elmagyarázná nekem, pár dolgot, majd, megköszönném:) -
#455 www.vodafone.hu -
szcsaby #454 Nem tudja valaki hogy vodafone-nál lehet válsztenai a 2 szín között? és adnak hozzá ott is mindent? Köszi. -
Onuris #453 Nem tudom, ez az n97 is olyan, hogy álomtelefon, de nah majd meglássuk. az 5800 nekem pont azért tetszik, mert nincs rajta gomb ami lekophat, eltömődhet, recseghet. Meg ugye egy középkategóriás autó kezdőrészletét cska nem adnám ki egy telefonért :) -
#452 a videót vágom, már csak az éles verziót várom, mert akkor tuti lesz n97ben is -
#451 hivatalosan nincs,nem hivatalosan 1 alkalmazásban már láttuk élesben...youtube-on van róla videó -
#450 multitouch megvan már oldva? -
#449 eddigi tapasztalatok...nagyon szép a képe,filmeket szépen viszi,már klippeket raktam is rá...zenéket is jól tolja...8gb hely,pff most van a mobilomon 500 szám,gps is nagyon nagy....helymeghatározó is van benne,wifi. szal ajánlom...nokia n96 is szuper,de akkor inkább ezt vennném mint a n96-t. pró egy csomagban kapod...tok,pengetőféleség,2 tollat is kapsz hozzá,egyik alapbol bennevan a mobil hátuljába,mivel bellehet rakni...usb kábel meg minden ! egyenlőre nincs problémám a mobillal,remélem nem is lesz :) csak valami ütős játékokat kellene keresnem hozzá.kb tényleg arra jó amire készült..."xpressmusic" -
#448 aham, köszi. láttam hogy most vettél te is egyet, eddigi tapasztalatok? én is telefon vásárlás előtt állok, sztem vagy ez lesz vagy egy n96, de nem tudom melyik lenne a jobb -
#447 igen -
#446 tokot adnak hozzá mindenhol? -
#445 úgy látom mindenki passzolja :D akkor felveszem vennem és úgy rátolom a mobilra :D amúgy meg szerintem ez saját nokia hang -
#444 Igen.Hülye vagy!:D -
Onuris #443 Uhh az biztos teljesen legális meg minden...tekintve, hogy csak fekete, kék, és piros készült :D Javítsatok ki ha tévedek! :) -
#442 Amúgy ebayen találtam ezüst 5800-át 15000FT-ért:D -
#441 na felvettem feltöltöttem:)
itt letölthető -
#440 Nekem felveheted! -
#439 Nekem is!Hátha tudom! -
#438 :S de jó szám nem ? :D legalábbis adja neki a nokia stilusát... -
#437 Meghallgattam, nincs ötletem :S -
#436 :D
szerintem meg mindenki ráckokult erre a mobilra,napok óta csak ezzel van el. -
#435 A másik szobában van :D -
#434 azon vagyok,de mért nem tudjátok betenni a mini cd-t ?:D -
#433 linket tudsz adni, ha csinálsz 1 felvételt a zenéről és felteszed vhova ^^ -
#432 hát ugy hogy berakod a nokia 5800 kis minicd-t,elöjön egy menü,és máris jön a zene,ennyi :) linket nem tudok adni épp ezért lol mert nem ismerem a szám cimét :D -
#431 Adj egy linket ahol hallani lehet!Mert, hogy segítsünk,hogy ha nem halljuk!?