3952
-
#550 Akkor ******! -
#549 talán mert függetlenül vettem. -
#548 Talán mert a szolgáltatónál vásároltakat nem lehet otthonról!^^ -
#547 ja vazze,nekem is be kéne vinni a Nokia márkaboltba,hátha frissítik ingyér,mert itthon az Istennek sem sikerül...kikapcsolás után mikor bekapcsolom,nem folytatja a frissítést... -
#546 Lehet,hogy frissítette? -
#545 Nem tudok ilyen széria hibáról, hogy lenne, de ez a legjobb kategóriás mobiloknál is előfordulhat simán... -
Alias91 #544 Egy barátom nokia 5800-at vett 1 honapja (nem használt) viszont már 3szor vitte szervizbe. Azt szeretném kédezni, hogy ennél a telonál ez gyakori (szervizbe kell vinni) vagy esetleg csak a barátonak van selejt készüléke?
-
#543 ezt egy Nokia 5800 topicban megkérdezni hülyeség volt,nem? -
#542 5800 -
#541 egy samsung omnia i900 jobb mint egy nokia 5800 szerintetek? melyiket vegyem?:S -
#540 Menj be hozzájuk, mond meg hogy ez így gáz, és kéred hogy javítsák garanciálisan / adjanak új készüléket. Ha azt mondják nem, akkor mond meg nekik hogy mész a fogyasztóvédelemhez.
Ha egyébként idáig fog fajulni a dolog akkor két dolog lehetséges: ha WC papírt adtak garancia helyett, akkor a boltot megbüntetik, téged viszont nem biztos hogy fognak kárpótolni, mert amikor megvetted köteles lettél volna észlelni hogy valami nem kóser vele (avagy el kellett volna olvasni az apróbetűs részt).
Ez a legrosszabb eset. Szerencsésebb esetben kárpótolnak téged. Még szerencsésebb esetben beszarnak a boltosok a fogyasztóvédelem hallatán, és kicserélik neked. -
#539 van hozza gari vagy nem, mert ha van akkor menj vissza hozzajuk -
#538 mobilgsm...fuggetlenul vettem -
#537 Mi az hogy nem tudnak vele mit kezdeni? LCD-knél csíkosodás elő szokott fordulni (mondjuk nem újonan, 1-2 éven belül), ez egy olyan hiba amit kötelesek gariban javítani.
Hol vetted? Valami "ócsósított" helyen, vagy szolgáltatónál? (Tré, Pannon..) Ha előzőnél akkor ne számíts semmi jóra, ha utóbbinál akkor kezdhetsz asztalt borítani és fogyasztóvédelemmel felvenni a kapcsolatot :) -
#536 hi! Tudna nekem valaki segiteni? az lenne a problémám hogy egyik percröl a masikra egy kis vekony csik jelent meg a mobilmon...(5800) mintha valami pixel kiégés lenne..sőt sztem azis!...le nem ejtettem megnoymni erősen nem nyomtam emg szal semmi...csak ugy elöjött...! ilyenkor mi a teendo??pls! thx (bEvittem oda ahol vettem..aztmondtak nem tudnak vele mit kezdeni! pedig garancia van még rá böven! -
#535 Szerintem ne a mobilarénás cikkek alapján dönts, inkább a fórumokat olvasd, próbáld ki mind2-t. -
#534 Samsung M8800 Pixon - Értékelés:Tetszett
Nokia 5800 Xpress Music - Értékelés:Ajánlott
-
Alias91 #533 Szeretném a véleményeteket kérni.... Melyik a jobb telefon nokia 5800 vagy a Samsung Pixon880? ugyebár a samsungban 8 megapixeles kamera van , de azért szerném tudni a véleményeteket ha már "kidobok" ennyi pénzt. Vagy esetleg más érintő képernyős teló? Ár nem számít... Iphone kizárva -
#532 ilyen arfekvesben nem tudsz szerintem. nekem bejon -
#531 szerintetek megéri ez a telefon? vagy helyette tudtok ugyanilyen árfekvésben jobb érintőképernyős mobilt ajánlani? gondoltam pl samsungra vagy lg-re...iphone kilőve -
#530 Már elég régóta!:/ -
#529 üdv.
van már hack a szignózás kikerülésére? -
#528 köszönöm a válaszokat
én most szerettem bele a cuccba,next weeken megveszem
ha lehet még gyakorlatlan kérdésem,akkor szívesen várnám rá válaszaitokat
-ahhoz,hogy különböző alkalmazásokat-backup verziókattegyek rá szükséges-e vmit okosítani a telón, ha igen van-e vhol vmi kis tutorial
-
#527 igen,médiaátvitelnél bármit csinálhatsz vele(lehet a másik 2nél is,de én ezt használom,bevált:)) -
#526 jah -
#525 hi
kérdezném,hogy pc suit nélkül,sima mezei külső meghajtóként is lehet vele kommunikálni? -
#524 hm...
mobilarénás iGO Amigo bemutató, amiben azt mondják, h már készül a symbianos iGO szoft. is -
#523 Nem.Fekete,Piros,Kék.
De GOOGLE.HU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Bmx01 #522 csak feketében lehet kapni ezt a készüléket :?? -
#521 ja ertem..eladni nem fogom, eleg akkor venni ha baja lesz:) -
#520 Az eredeti az ami rajta van a telón amikor megvetted:)
Mert én vennék még hozzá egy másikat. -
#519 eredeti elolapot nem lehet kapni? Ha lehet akkor teljesen jo ez igy is, csak ha baja lesz akkor veszek majd valamit. -
#518 Szerintem vegyél rá egy másik teljesen új külsőt.Előlap*hátlap.Mi is így fogunk tenni mert a családom két évente cserél mobilt.Mert tudom,hogy én párszor le szoktam ejteni.Ezért ha eladásra kerül csak ráoperáljuk az eredetit és voálá.Itt a vadi új telefon:) -
#517 egyebkent internet radio-t le tudtok jatszani ? van valami nokia progi ami elvben jo, de a touch-os verzio meg nincs kesz..pedig jo lenne nagyon. -
#516 tehat akkor folosleges ilyen vedofoliat venni szerintetek? -
#515 igen mert a mobilnak kicsit meg kell huznia a tokot, nekem már könnyen kijön. -
#514 Én zsebbe hordom már vagy 2 hónapja, és még nincs rajta karc, de mindig csak a teló van a zsebemben. :) -
#513 hat, vigyazok ra, de csak zsebben hordom azert, barmi megtortenhet..
igazabol azt nem tudom hogy karcos lesz e magatol a tok nelkul..mert kenyelmetlen a tokot hasznalni..:(
Az elozo nem volt karcos, de az semmit nem jelent, mert az egy kagylo telo volt:) -
#512 akkoris a tudat, hogy rajtavan, meg valamennyire csak látszik. Amúgy, attól függ teljesen, hogy mennyire szoktál vigyázni a telóidra, vagy hogy mennyire koptak/sérültek az eddigi telóid. Ha neaggyisten az eddigi telefonjaid közül sokat elejtettél, vagy törtek/karcolódtak akkor tuti vegyél, de ha mind csilivili több év után is, akkor szvsz fölösleges. -
#511 ez ok, de szerintem baromira nehezen megy bele, es nincs kedvem mindig ki be huzogatni ha epp felhivnak, vagy elo akarom venni hogy megnezzem mennyi az ido..