3952
-
#590 Miva? -
#589 mé hazucc? -
#588 meg én -
#587 én -
#586 van aki tok nélkül, meg képernyővédőfolia nélkül zsebben hordja a telót? -
mukievil #585 Biztos vagyok benne, hogy ahonnan leszedted, le van irva, hogy hogy kell felrakni szorol szora!!! De igy elsöre az img fájl, az virtuál cd, ami telon nem fog nagyon menni! Lehet rosszat töltöttél le, vagy tévedek!!
De itt van:
http://nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=lista&nezet=2&rendez=3&irany=1&cat=0&download=23034
itt meg az europa térkép:
http://nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=lista&nezet=2&rendez=3&irany=1&cat=0&download=22909
garmin europe NT2009.11
Csak le kell tölteni, kicsomagolni egyben az egészet, és felmásolni a telóra a garmin mappába.
detees71 műve :) -
szcsaby #584 Hello! Leszedtem egy garmin navigációt és az lenne a kérdésem hogy azt az img fájlt hogyan tegyem fel a telóra.Köszi. -
mukievil #583 Uj Firmware várhato, vagy már meg is jelent!!! -
mukievil #582 http://nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=lista&nezet=2&rendez=3&irany=1&cat=0&page=1
itt beirod keresöbe, hogy garmin vagy sygic -
SlayR #581 Sygic Mobil -
szcsaby #580 Hello! Valaki tudna küldeni egy linket vagy e-mailra egy olyan gps progit ami jó is, 5800-ra való és ami a legfőbb ingyenes.Köszi. -
SlayR #579 Amúgy én most szereztem rá Brando kijelzővédőt jobban megéri mint az Invisible...és az Invisiblenél volt az a baj hogy az érzékelőt takarja nem a Brandonál -
#578 3óra:)
zsír
nekem a dv kamerához is gyárilag olyan aksi van,ami pont annyit bír amennyit normál módban felveszek (kb 1ó5p)
szal végülis nem is lepődöm meg igazából csak gondoltam rákérdezek -
mukievil #577 Hát ha a kijelzö aktiv, akkor az nagyon sokat eszik! Egyébként elvileg nem kell tölteni 14 orát, mert már ezek olyan aksik amik birják :), csak néha érdemes fullosan lemeriteni, aztán feltölteni , legalábbis laptopnál igy csináltam :), és 1 év után is birta az elöirt 3 orát :) -
#576 hát eddig (szerdán vettem újjonan) igazából csak nyüstöltem valóban, progik fel/progik le, pöckölgetés a kis cerkával,garminnal szarakodás, közben természetesen hívások is voltak
azt mondta nekem a bótos,hogy töltsem elsőre 14 órát, mindeközben asszonynak is vettem egy 5310-est ott meg azt mondta a kisasszony,hogy töltsem fel azt kész
nem tudom ennek van-e jelentősége
alapvetően én is erre vettem:telefonálás+mp3
amúgy nagyon klassz a készülék, nem bántam meg -
mukievil #575 Mi neked az átlag használat ??? a játék 5-6 ora alatt leeszi az aksit, de minden más telonál is, tegyél fel egy energy profiler-t vagy mit, és nézd meg mennyit eszik , esetleg kérdezd meg másnál mennyit mutat!
2ora zene,2ora wifi, 2 ora játék, 2ora telefonálás, aztán jah :) lemerül :)
Nekem elmegy simán egy hétig! Bár nem telefonálok sokat, de zenét hallgatok rendesen! -
#574 az normális,hogy átlag használat mellet 1 napig sem bírja az aksi?
vagy akkor mehetek is a garimat érvényesíteni? -
mukievil #573 Jah, akkor azért volt 6000 ért, mert abba nincs képernyövédö cucc, 10000 felettibe meg benne van :D, de azért utána kéne járni :) -
#572 A Nokiánál ennyibe kerül ha beviszed és kérsz egy teljesen új külsőt. -
#571 Szerintem benne van, mintha azt olvastam volna nokiaprogramokon, amikor írták, hogy azért 10k, mert benne van az érzékelőfólia, vagy mi. -
#570 en ugy gondoltam, hogy benne van, ezek szerint rosszul? -
mukievil #569 Jah de komplett elölap hátlap-ba nincs benne a kijelzö feletti müanyag vagy mi, vagy azota már igen ? :)
És gondolom a legjobban a kijelzöt véded! -
#568 11 -
#567 Legyen az 16e:) -
#566 azt vennek en is, csak 2 problemam van vele:
1. A sima kepernyovedo nincs most, csak 15-20 nap mulva szallitanak, a teljes vedo szett meg nagyon draga (5 korul)
2. Ehhez kapcsolodik a masik gond, hogy ha jol tudom kb 5-6 ezerbol lehet kapni kompletten uj elo es hatlapot (linket esetleg tud valaki) ? Tehat ugyanennyiert nem akarok foliat venni.
de valoszinu invisible shield lesz akkor.. -
mukievil #565 Hogy válaszoljak is ! ÉN mindenhol ugylátom hogy invisiblét használnak! A brandoval régen baj is volt, hogy takarja az érzékelöt, nemtudom azota jo e már! -
mukievil #564 Olvass vissza!
Egyébként meg azt ameik tetszik vagy árban jobban fekszik! Kinek meik jön be, ha én azt modnom, hogy invisible, akkor azt veszel ? na mind1 bocsi :), csak mindenhol ezt kérdezik egyfolytában :)
Én folia nélkül hordom, kb 2-3 honapja, zsebben (ahol csak a telefon van) egy darab karc nincs rajta! -
#563 Brando-t vegyek, vagy invisible shieldet? -
szkaty #562 Köszönöm az ötleteket megprobálom.
Még 1 xer köszi mindekinek -
#561 nem tudtok egy freeware pdf olvasót?
-
#560 nem vagy nehéz ahhoz? :C
/sry -
#559 nokia 5800-ról írok have fun wháhá. -
#558 Az a buzi aztakarta, h regeljek neki :D -
#557 Fring -
#556 Slick tökéletesen müxik. -
szkaty #555 Köszönöm megoldódott a probléma egy másik verzióval.
Viszont ha valaki tudna segiteni 5800 ra msn kellene de nem találok olyat ami megy wifin keresztűl tudtok nekem segiteni? köszi elöre is mindenkinek
-
#554 igen köszönöm,közben utána olvastam máshol:) -
#553 Alkalmazáskezelőből. -
szkaty #552 Sziasztok nekem egy nokia 5800 van és a garmin telepitése után nem tudok a nyelv kiválasztásánál tovább menni hiába megyek a továbbra (ez már a progi elinditásánál van telepités sikeres. Tudnátok nekem segiteni köszi -
#551 sziasztok
hogy lehet általam felinstallált alkalmazást törölni?