3952
-
#670 nem...csak a galéria talán gyorsabb lesz valamivel:)
meg van pár osztálytárs akik nem tudják magukat fényképezni rendesen...bár a maradék 3 napban már nem is fogják:) -
mukievil #669 Frizurát igazitani ? :D:D -
#668 ty...kell az az új firmware:) -
mukievil #667 Az fényképezés beállitásainál opciok/másodlagos kamera használata -
#666 és a többiben hol lehet megtalálni?
lehet frissíttetni kéne már a telefont... -
#665 csak a legelső szofttal. -
szcsaby #664 Az első kamerát tényleg csak hívásnál lehet használni? -
#663 dejó lenne :)
ezek csak méretre vágott, netről töltött képek :) -
#662 de ezt nem a teloval csinaltad!?:) -
#661 Hát persze:D -
#660 de azér szeressük egymást :D -
#659 Hát én éppen az ellentéte vagyok:D -
-
#657 hátha más is motorfanatikus mint én, vágtam pár képet! -
#656 Ok, írtam :D -
#655 aha :) -
#654 Tökéletes Kirakassam? -
#653 ?
-
#652 Ha már itt tartunk, ha gondoljátok csinálok valami jó kis bannert :D -
#651 N95 topikba jó szokás volt, hogyha csináltunk vmi vicces vagy jó képet/videót, akkor azt feltöltöttük és megmutattuk a topiknak, szerintem itt is csinálhatnánk ilyet, hogy ne punnyadjon a topik :) -
szcsaby #650 Hello! Akinek esetleg van valamilyen érintős játéka az küldjön már egy linket vagy egy privi üzit és ott adok elérhetőséget.Mer amik van nokiaprogramokon 3db játék az nem igazán jött be. Köszi. -
#649 Kösz a válaszokat! Majd benézek a Vodafone-hoz és utánajárok a dolgoknak :D -
#648 héj, ti milyen file browsert használtok? az x-ploret én alig tudom kezelni, úgy felkúrom magam hogy csak na amikor már 20adjára nem azt nyomom meg amit akarok a kis gombok miatt... -
#647 1. ugy hogy csak telefonalasra hasznalom, jonehany napig, utoljara most toltottem kb 4 napja es meg a felet kijelzi.
Ha viszont hasznalom zenere is huzamosan meg bongeszesre jo sokat, akkor 1-2 nap alatt lemegy az akksi.
2.szerintem egy telefonhoz kepest jo, de nem nagy extra
3.hat ja, kijelzi hogy hol vagy a beepitett programmal, de iranyitas nincs benne, le kell tolteni gondolom olyan progit
4.nem tudom
5.ezt nem probaltam meg:)
6.hat alapjaban veve jo, eltalalom amit nyomni akarok, es jol reagal..viszont a menu lehetne egy kicsit gordulekenyebb..hasznalhato csak kicsit darabos pl a galeria szerintem. de probald ki. -
#646 Egyszer voltam Media Markt-ba,megkérdeztem az egyik "Media Marktos" emberkétől hogy ez a xxxxx xxxxx mobilról mit tudna nekem elmondani...azt tudta elmondani, hogy neki is ilyen mobilja van, nagyon ajánlja, mert nagyon jó mobil...nah meg elmondta az alap mobilra jellemző dolgokat,amiket egy átlagos ember tud, pl van benne sms, hivás, galéria, tud fotózni xD aztán megköszöntem, elmentem még körülnézni odébb, erre mit látok ? előveszi a mobilját, csak az a vicc, hogy teljesen más mobilja van, mint amit ajánlott-és amire azt mondta hogy neki is ilyen mobilja van...hogy értsd: sony ericssont mondott, de végül samsung mobilja van :D ennyit a media markttól :F -
#645 Menyj el Media Markt-ba mert nem a mi véleményünk számít. -
#644 Üdvözletem!
Nagyon úgy néz ki hogy beszerzek egy Nokia 5800-at. A tapasztaltak véleményét kérném a telefon iránt.
Kérdéseim:
1.-Meddig bírja az akkumulátor átlagosan?
2.-Fótó és videókészítés mennyire minőségi?
3.-A GPS ingyenesen használható?
4.-Hallottam valami TV nézésről. Hogy működik ez?
5.-FM rádió milyen?
6.-Érintőképernyőről mi a vélemény?
Köszönöm! :) -
#643 ? -
#642 "szélesvásznú" képet nem lehet csinálni? olyat mint pl videot, szval vágjátok, ami az egész képernyőn mutatja a képet, nem csak kis kocka -
#641 hmm kösz,ezt még nem próbáltam, pc suite meg médiaátvitelt nyomtam de mindig programot használtam. -
#640 usb-be bedugom,aztán médiaátvitel:) -
#639 progik nélkül nekem még nem sikerült a mobilra raknom bármit is :O -
#638 letakarítottam már minden nokiás progit,nem kell h.2 giga szemét legyen a gépen...a fájlátvitel anélkül is működik,frissíteni meg talán majd nokia boltban,ha lesz kedvem... -
#637 indítsd ujra a géped, kikapcs, majd bekapcs és utánna hátha, nekem így jó lett, mindig megszakadt -
#636 nekem meg szoftverfrissítés közbeni ki-bekapcs után nem folytatja,erre varrj gombot. -
mukievil #635 Nekem a Garmin nem tetszik igazábol, most megnézem a sygic-et , aztán lehet marad a Garmin :D:D -
#634 Garmin. -
mukievil #633 ÉN is igy szoktam kezdeni :D, teletömöm progival minden ami kellhet, aztán utána meg alig használok egykettöt, ugyhogy most , ha kell vmi akkor közben teszem fel!
De egy navigáicos progi kell rá :D, mert a nokia maps , hamar megadja magát. -
#632 kék :)
épp ráérek mivel szoftvert frissítek aztán tölti le az szoftot :)
utánna hack, és jöhetnek a progik :)
tudtok sorolni kötelező progikat? gondolok itt pl x-plore -ra -
mukievil #631 Most el van foglalva :D majd két nap mulva fog csak jelentkezni, ha már kinyomkodta magát :D:D:D