3952
-
#630 ahogy mondod :D -
#629 Milyen színű?:D -
#628 nah megvan a drága :) -
#627 egyebkent a dobozban levo tokban hordva is porosodik a kijelzo:) -
mukievil #626 Nem, ezeket már sajnos nem, azért majd egy alkoholos tisztitást csinálok, de ez már karc. -
#625 meg mintás is :C -
#624 -
#623 én még a gyári fóliát sem vettem le a kijelzőről...nem invisible,de shield:D -
#622 amit a palcika csinal "karcot" az letorolheto, ha ugyanarra gondolunk -
#621 igen, kb én is így gondolom! -
#620 iphone az a nagyzoló köcsögök legfelismerhetőbb szimbóluma,akiknél a sok pénz és kevés tudás elég az elismertséghez a "baráti" körön belül. -
#619 Lássuk csak:
3.2mp kamera
bluetooth ami használható szgéphez és másik telefon közti adatküldéshez
olcsóbb
mms
stb -
#618 az én osztálytársamnak is iphone van...de szavazást rendeltem el az osztályban,hogy kinek jön be jobban a nokia 5800 xm mint a iphone,és a 22ből 18-nak a nokia tetszik jobban. -
#617 dede, csak érdekel, oszttársnak iphoneja van, aztán fikáz össze-vissza (kölcsönös), hátha adtok ötletet mivel álljak az 5800 mellé :D -
#616 Nem azt mondtad,hogy 5800-ád lesz?! -
#615 iphone vs 5800? vélemények? -
#614 asszem maradok a toknál :) -
mukievil #613 Hmm... TÉvedtem karcos lett a zsebben, vagy a pálca karcolta meg nemtudom, de csak oldalrol látni, ha ugy esik rá a fény, szemböl teljesen észrevehetetlen!!!
Szoval akit ezek a karcok zavarnak, az vegyen rá foliát :) -
#612 azért vigyázz rá :D
most pár nap óta tok nélkül hordom zsebbe,eddig semmi karc,csak ugye a kijelzője mindig kicsit poros vagy valami,de erre az a megoldás,hogy minden este lefekvés előtt letisztitod...[én szemüvegtörlő kendővel,és nem is használok sprayt hozzá xP] reggel úgy kelek hogy a mobilom szép csillogó tiszta gyönyörű csodálatos eszméletlen. -
#611 nah holnap délben meglesz a drágaszág -
#610 miért divatmobil? :o
sztem ha 10 emberből 2 kihasználja, akkor sokat mondtam -
#609 Ejnye de divatmobil lett ez:D
De soká lesz június! -
#608 nemtudom, nem hordtam eddig tokot -
#607 és miért nem akarod tokkal hordani,ha egyszer kapsz hozzá egyet?:) -
#606 már lehet hogy ma hozzájutok az XMhez :) -
#605 asszameg,én eddig azért nem mertem felrakni,mert volt ez a gond...
most megnéztem és nekem is van már lyuk az érzékelő helyén:)
csak találnom kéne annyi szabadidőt,hogy fel tudjam operálni... -
#604 hát az akksit én csontig nem húzom le,és akkor rakom töltőre,mindig hagyok rajta pár %-ot, éa így töltöm fel maxra... -
Onuris #603 damn, azért köszi -
#602 11000FT
Nokia üzlet. -
Onuris #601 Sziasztok!
Akku: Kapcsoljátok ki a 3g-t és akkor többet bírja. A használati utasításban le van írva, hogy nem kell kisütni. Ezek az akkuk, már simán működnek 3 óra első töltéssel. Optimálisan 3-4 napot kell kibírjon. Ha van garanciád, akkor cseréltesd ki az akkut, nem lesz semmi gond vele.
Fólia: Én Shieldet használok. Teljes fólia szett házhozszállítással 4700 ft. Nem reklámozni szeretném, a tényeket írom le. Ilyet csak az vegyen aki tényleg szeretni a mobilját. Kb 2 óra alatt sikerült úgy felvinni rá, hogy majdnem letéptem az arcomat :D
Már nem takar semmi érzékelőt a fólia, mert változtattak a desing-on és csináltak minden érzékelőnek lyukat. Brandohoz nem értek.
Valaki tud hiteles adatot mondani, hogy lehet-e a telefonon teljes elő, hátlapot cserélni, ha igen akkor mennyiért?
További kellemes napot hombre-k :D
Doomista, MaSt ti kukák vagytok -
mukievil #600 Szivesen!!
más:
Már elvileg minden folia jol müködik! Elvileg már kijavitotáták ezeket a hibákat! -
#599 sok esetben működik, de pár esetben nem :) -
#598 -
#597 itt mukodik
-
#596 na ez mondjuk kurva ciki. valaki aki innen vett ilyet meg tudja ezt erositeni? -
-
#594 en azert veszek 1 foliat ra szerintem mielott kiveszem a tokbol veglegesen, invisible shield lesz azt hiszem. -
szcsaby #593 Köszi szépen a segítséget, így már rendesen működik. -
#592 okés, köszi!
valami baja lesz? kijelző karc?
holnapután vszeg én is 58nullanullás leszek :)
n95 már el van adva -
#591 szerda, holnap csütörtök, aztán péntek, szombat, végül vasárnap ^^