3952
-
#710 na a probléma megoldva :] -
#709 gyerekek...miért nem írja ki a teló annak a nevét vagy a számát aki hív? :S gyors válasz kéne mert azért ez tényleg égő... -
#708 Erre nagyon kicsi az esély, inkább megveszem. -
lacilala #707 Akinek még nincs, itt most nyerhet egyet:
http://www.arukereso.hu/PrizegameSpring09.php
Én ha megnyerem, max eladom a régebbit heh -
#706 ennek a telónak csak a makro módja jó, a többi egy rakás szar fényképezés terén.
-
#705 5800 video
-
#704 vá fene enné meg...nem lát frissítést a telóm :S NSU-val érdemes próbálkoznom? vagy valaki el tudja mondani, hogy lehet megváltoztatni a telóm product kódját? -
#703 thx :) -
#702 Beállítások > telefon > telefonkezelés > eszközfrissítések -
#701 kijött nem is olyan rég a legújabb firmware a telóhoz , állítólag a telefonra le lehet tölteni a netről vmi hotfixet ami 4megás és azzal feltelepítődik a legújabb firmware...ez még oké, de hol találom meg ezt az automatikus frissítést a mobilban? -
#700 ipmart.com -on a fórum
symbian-freak -on is a fórumban -
#699 nokiaprogramok.hu :)
http://5800.blog.hu/ -
#698 Honnan tudok leszedni jó kis progikat a telefonhoz? Ne a nokiaprogramok.hu-t mondjátok! ;) -
#697 ez is 5800, csak ez már össze van vágva meg tömörítve, szval elég szar minőség, de HQban azért tűrhető
-
#696 :DDD -
#695 hi
annak mi lehet az oka,hogy a C formázása után visszaraknék egy két freeware bohóckodást és lejárt tanusítványra hívatkozva nem akarja felrakni?
pl a lézerkard meg ilyen és hasonló borzasztó fontos aplikácók:) -
#694 OFF:Erről már véleményem sincs.:D
-
#693 Nálam fekete vagy kék jöhet szóba :D -
#692 Te is ajándéknak?:D
Elvileg én is!:D -
#691 én pirosban láttam a pannonnál, nagyon csini :D ballagási ajándékként majd kapok egyet...bár az kártyafüggetlen lesz :) -
baca01 #690 Először én is tartózkodtam a kéktől, de aztán úgy hozta a sors, hogy olyat vettem és nagyon tetszik. :) -
#689 ezt a pannonnál meg tudják neked mondani,amúgy meg szép a kék szín is,de igazából egy körbefutó csíkon kívül szinte feketének tűnik az egész telefon:) -
Szabca #688 Sziasztok,
meg tudná nekem valaki mondani, hogy a Pannonnál milyen színben van 5800-as??? Én csak kéket láttam...
Köszi!! -
mukievil #687 http://5800.blog.hu/2009/02/15/filmek_videok_konvertalasa_5800_ra -
#686 640x360 (pixel) nem? -
#685 Sziasztok!!
Kéne egy kis segítség... Van egy videó, amit szeretnék átkonvertálni a telefonomra! ;) Van egy progi, ami elvileg ismeri az összes telefont, Format Factory! 640*360-ra konvertálja a videókat... De az a baj, hogy nem teljes képernyőre csinálja. Mekkorára kéne konvertálni, hogy szépen, teljes képernyőn jelenjen meg?? -
#684 Winamp 5800XM skin fanatikusoknak ;) -
#683 Már kinnvan. -
mukievil #682 Asszem most fog kijönni hamarosan a 3. -
#681 Igaz :P És van hozzá frissítés? -
#680 mivel 2 ev garit adnak hozza igy igen:) -
mukievil #679 Hát mivel félévnél régebbi telefonja senkinek nincs nagyon :), igyhát hosszutávra nem tudja megmondani senki :). Ha vigyázol rá egyébként sztem semmi komolyabb baja nem lehet. Nem tünik sérülékenynek. -
#678 Hogy nem kell mindig szervízbe vinni, nem kelle lecserélni hamarar? :D -
mukievil #677 Ezt hogy érted pontosabban ? -
#676 Még egy kérdés :)
Hosszútávra érdemes tervezni a készüléket, jól bírja? :D -
T4sY #675 Köszi szépen az infókat!
Erre a szignózásra meg majd visszatérek, ha meg lesz a teló, hogy hogy is kellene pontosan. -
mukievil #674 Gps használhato, van rá tört progi (garmin, sygic-et még nemtudtam müködésre birni) a gyártoi garival bármeik nokia szervizbe elviheted a telodat, és jo esetben ott helyben megjavitják, a boltival csak boltba viheted , és jo essetben két hét mire megcsinálják :)
A szignozás az az, hogy sok progi nem indul el anélkül, ilyen tanusitvány vagy mi , nemtudom pontosan, de vannak ehhez is mokolások, ugyhoyg felmegy minden! -
T4sY #673 Még egy kérdés: mi az a "szignózás"? Fórumokban olvastam a progikkal kapcsolatban. (Még sose volt symbian-os telóm :P)
Kösz megint! -
T4sY #672 Illetve egy, olyan kérdésem is lenne, hogy mi az, hogy van külön bolti garancia és gyártói? Sok helyen látom: első 1 év, második 2 év. Mi a különbség? Ki választana egyáltalán az 1 évet, mikor csak pár ropival olcsóbb?
Kösz megint ! -
T4sY #671 Sziasztok!
Pont aktuális lenne egy teló csere, gps-t meg régóta szeretnék, olyan kérdésem lenne a telóval kapcsolatban, hogy a GPS mennyire használható? Gondolok itt arra, hogy pl lehet-e felrakni rá tört progit? Pl valami garmint... (igo-t gondolom nem lehet) Vagy, hogy is van ez?
Köszönöm szépen a segítséget! Alaposan utána akarok járni a telónak, mert nem 2 fillér.