3952
  • Quki
    na a probléma megoldva :]
  • Quki
    gyerekek...miért nem írja ki a teló annak a nevét vagy a számát aki hív? :S gyors válasz kéne mert azért ez tényleg égő...
  • RS
    Erre nagyon kicsi az esély, inkább megveszem.
  • lacilala
    Akinek még nincs, itt most nyerhet egyet:
    http://www.arukereso.hu/PrizegameSpring09.php
    Én ha megnyerem, max eladom a régebbit heh
  • REPS0L
    ennek a telónak csak a makro módja jó, a többi egy rakás szar fényképezés terén.

• REPS0L
    5800 video
  • Quki
    vá fene enné meg...nem lát frissítést a telóm :S NSU-val érdemes próbálkoznom? vagy valaki el tudja mondani, hogy lehet megváltoztatni a telóm product kódját?
  • Quki
    thx :)
  • LoDMaSt
    Beállítások > telefon > telefonkezelés > eszközfrissítések
  • Quki
    kijött nem is olyan rég a legújabb firmware a telóhoz , állítólag a telefonra le lehet tölteni a netről vmi hotfixet ami 4megás és azzal feltelepítődik a legújabb firmware...ez még oké, de hol találom meg ezt az automatikus frissítést a mobilban?
  • LoDMaSt
    ipmart.com -on a fórum
    symbian-freak -on is a fórumban
  • REPS0L
    nokiaprogramok.hu :)
    http://5800.blog.hu/
  • KeKKSZike
    Honnan tudok leszedni jó kis progikat a telefonhoz? Ne a nokiaprogramok.hu-t mondjátok! ;)
  • REPS0L
    ez is 5800, csak ez már össze van vágva meg tömörítve, szval elég szar minőség, de HQban azért tűrhető
  • REPS0L
    :DDD
  • ThugEdge
    hi
    annak mi lehet az oka,hogy a C formázása után visszaraknék egy két freeware bohóckodást és lejárt tanusítványra hívatkozva nem akarja felrakni?
    pl a lézerkard meg ilyen és hasonló borzasztó fontos aplikácók:)
  • Máté94
    OFF:Erről már véleményem sincs.:D
  • RS
    Nálam fekete vagy kék jöhet szóba :D
  • Máté94
    Te is ajándéknak?:D
    Elvileg én is!:D
  • Quki
    én pirosban láttam a pannonnál, nagyon csini :D ballagási ajándékként majd kapok egyet...bár az kártyafüggetlen lesz :)
  • baca01
    Először én is tartózkodtam a kéktől, de aztán úgy hozta a sors, hogy olyat vettem és nagyon tetszik. :)
  • HTS s3rg1nh00
    ezt a pannonnál meg tudják neked mondani,amúgy meg szép a kék szín is,de igazából egy körbefutó csíkon kívül szinte feketének tűnik az egész telefon:)
  • Szabca
    Sziasztok,

meg tudná nekem valaki mondani, hogy a Pannonnál milyen színben van 5800-as??? Én csak kéket láttam...

Köszi!!
  • mukievil
    http://5800.blog.hu/2009/02/15/filmek_videok_konvertalasa_5800_ra
  • RS
    640x360 (pixel) nem?
  • KeKKSZike
    Sziasztok!!
    Kéne egy kis segítség... Van egy videó, amit szeretnék átkonvertálni a telefonomra! ;) Van egy progi, ami elvileg ismeri az összes telefont, Format Factory! 640*360-ra konvertálja a videókat... De az a baj, hogy nem teljes képernyőre csinálja. Mekkorára kéne konvertálni, hogy szépen, teljes képernyőn jelenjen meg??
  • CzGobe
    Winamp 5800XM skin fanatikusoknak ;)
  • LoDMaSt
    Már kinnvan.
  • mukievil
    Asszem most fog kijönni hamarosan a 3.
  • RS
    Igaz :P És van hozzá frissítés?
  • grizzly21
    mivel 2 ev garit adnak hozza igy igen:)
  • mukievil
    Hát mivel félévnél régebbi telefonja senkinek nincs nagyon :), igyhát hosszutávra nem tudja megmondani senki :). Ha vigyázol rá egyébként sztem semmi komolyabb baja nem lehet. Nem tünik sérülékenynek.
  • RS
    Hogy nem kell mindig szervízbe vinni, nem kelle lecserélni hamarar? :D
  • mukievil
    Ezt hogy érted pontosabban ?
  • RS
    Még egy kérdés :)
    Hosszútávra érdemes tervezni a készüléket, jól bírja? :D
  • T4sY
    Köszi szépen az infókat!

Erre a szignózásra meg majd visszatérek, ha meg lesz a teló, hogy hogy is kellene pontosan.
  • mukievil
    Gps használhato, van rá tört progi (garmin, sygic-et még nemtudtam müködésre birni) a gyártoi garival bármeik nokia szervizbe elviheted a telodat, és jo esetben ott helyben megjavitják, a boltival csak boltba viheted , és jo essetben két hét mire megcsinálják :)

A szignozás az az, hogy sok progi nem indul el anélkül, ilyen tanusitvány vagy mi , nemtudom pontosan, de vannak ehhez is mokolások, ugyhoyg felmegy minden!
  • T4sY
    Még egy kérdés: mi az a "szignózás"? Fórumokban olvastam a progikkal kapcsolatban. (Még sose volt symbian-os telóm :P)

Kösz megint!
  • T4sY
    Illetve egy, olyan kérdésem is lenne, hogy mi az, hogy van külön bolti garancia és gyártói? Sok helyen látom: első 1 év, második 2 év. Mi a különbség? Ki választana egyáltalán az 1 évet, mikor csak pár ropival olcsóbb?

Kösz megint !
  • T4sY
    Sziasztok!

Pont aktuális lenne egy teló csere, gps-t meg régóta szeretnék, olyan kérdésem lenne a telóval kapcsolatban, hogy a GPS mennyire használható? Gondolok itt arra, hogy pl lehet-e felrakni rá tört progit? Pl valami garmint... (igo-t gondolom nem lehet) Vagy, hogy is van ez?

Köszönöm szépen a segítséget! Alaposan utána akarok járni a telónak, mert nem 2 fillér.