1160
![\"X-MEN](\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1108479313/11084793131241516547.jpg\")
-
már töltöm is a gamet:D
6.22GB
estére lenn is lessz -
Hellsing47 #79 és már letölteni is
gyorsan ment -
X-Men filmekkel semmi bajom nem volt de a Wolverine film az sovány lett nagyon számomra! -
Hellsing47 #77 nos, megvásárolni már meglehet.. -
Hát lehet neked nem jöttek be az X filmek (aláírom a 3. rész csalódás lett nálam), és lehet ezért nem jön be... nemde? -
Filmet láttam nem lett valami eget rengető klasszikus egynek jó! -
Hát remélem tpst kapunk kézre, ne már egy hack and slasht. Én már epekedve várom a gémet is, és a filmet meg pláne. -
"Szerintem baromi jó kis stuff, hack n slash egyértelműen, de meg van fűszerezve egy kis tomb raideres mászkálgatással meg egy kis god of waros nagyszörnyre mindig ráugrunkal, és eléggé brutális a játék, mármint én még 2 óra játék után is csak néztem hogy miket tud wolverine, nagyon sok fajta kombo van, és annak ellenére hogy abszolút nem műfajom a HNS mégis nagyon bejön a játék, de az tuti h jobban mint a Riddick. Eddig két helyszíenen jártam, afrikába meg a filmben látott bázison, de ezeket már a gameplay videókban is láttam, remélem lesz még más helyszín is."
-
Amúgy egy cooperative módot elképzelnék simán...egy kétszemélyest. -
Ja hogy válasszunk a szétmarcangolt atléta és a szakadt bőrkabát között! Köszi! :) -
Az jól jönne. Ilyenről még előzetesekben nem olvastam róla. Bár tényleg jó lenne, ha olyan lenni mint Lara Croft, hogy küldetés előtt mi szabjuk meg a rucikat. -
Lacc 88 #69 Volt korábban a Wolverine's revenge című játék, nagyon imádtam. Abban volt egy olyan lehetőség hogy Farkassal többféle jelmezben és ruhában is lehetett nyomulni. Mivel főleg a film alapján készült a játék, kétlem hogy lenne majd benne ilyen lehetőség, de én piszkosul örülnék neki -
Remélem lesz valami multiplayere. Bár kétlem. -
Redman1122 #67 hú kösz szépen akkor utánna keresek valahol és elkezdem szedni mert akkor a Pal-os gépekbe is jó ha region free -
Nem tudom nem néztem ,engem nem érint nincs xboxom. NTSC Regien Free amúgy! -
Redman1122 #65 de még csak az Ntsc-verzió tölthető nem? -
Xboxra már tölthető! -
Próbakör - gamer365 előzetese -
Worthy előzetese -
Első látásra -
Pcdome előzetes -
Rozsomák az egyik legkarizmatikusabb tagja az X-Men csapatnak. Olyannyira, hogy külön mozifilmet készítettek "tiszteletére", amely alapján játékprogram is készült. A programnak van köze a mozihoz, azonban csak bizonyos részeiben, nem 100%-an tapadtak a készítők az eredeti sztorihoz. Voltaképp a Wolverine egy 3D-s akció-platformjáték a la Tomb Raider sorozat - a karakter extrái igen látványosak, az ugrásos támadása halálos, feral Sense tulajdonsága (amely megmutatja a tovább vezető utat) igen jó. S itt vére egy kicsit gondolkodni is kell, mivel bizonyos helyzetekben a szobák/helyiségek megfelelő átrendezésével érhetjük el célunkat (ez bizonyos logikai készséget igénylő feladat).
A játék maga elképesztően brutálisan véres - olyannyira, hogy míg maga a film 12 éven felülieknek megtekinthető, a játék 18+ - os besorolást kapott a nemzetközi minősítő cégektől. A készítők több esetben komponáltak extra kivégzéseket a játékba, amelyek még a gyakorlott tesztert is meg tudták lepni - például az egyik jelenetben Wolverine felugrik a helikopterre, ami eddig őt lőtte, néhány csapással bezúzza az ablakot, kirántja a pilótát, majd feltartja, és a helikopter lapátjai levágják a fejét. Ugyanígy a környezetben is lehetnek olyan tárgyak (tüskék a földön stb). amelyek extra gyilokra alkalmasak, ilyenkor repked a vér, a belek a minden... Szóval a Wolverine egyáltalán nem a gyenge idegzetűeknek való, a végén még megtanulnak belőle valami csúnya huncutságot. Maga a sztori legfőképp párbeszédekből épül fel, elég kevés az animált átvezetők száma, viszont az akció kárpótol mindenért. Irányítása sokkal magától értetődőbb volt, mint a Prototype esetében, szinte minden funkciót sikerült könnyedén és azonnal használni. Egyedüli gondot csak az okozhat, hogy kötött a játékmenet - de az ilyen típusú játékoktól mást nem is várhatunk - akciót, akciót és még több akciót :)
info: Gamestar -
Ilyen nincs. Számomra ez lesz az év játéka. Mindig is szerettem az x-ment (főleg rozsót), és tele van olyan elemekkel amit imádok (pl.: 20* akkora robotot legyőzni mintte :D) -
Videó: kulisszák mögött -
Új videó!
Vááá azta... -
ez a baj,hogy ingame!már csak az a kérdés:Milyen lesz a game? -
Engem meggyőztek... (képek, ingame alapján) -
Én meg kb 15 éve nem hiszek egy játékkészítőnek sem :) -
Új képek!!!!!
Gyönyörű!
Nos ez ilyen rétegjátéknak tűnik, hogy csak kettönket érdekli? A legjobb filmes képregény adpatált játéka lesz! ezt ígérik,a fejelsztők.
Wolverine visszatér! meg hasonló szlogennel reklámozzák be... és én hiszek nekiek. -
Magyar interjú!
Olvassátok el... megéri :D -
Ha valaki azt mondja ezek után hogy szar én karmolom szét az adamantium karmaimmal! :D
Az tuti hogy ezt a pályát imádni fogom :P -
Gameplay
azta a betyárját... ez ütni fog... -
GSO képcsokora -
de akkor most május 1 vagy április 24?? -
Na azért! :D -
:D Elfeljtettem írni, hogy rajtunk kívül:D -
Engem is, he! :DDD -
Wolverine feltűnik a videó végén!
csak engemn érdekel a gém? :D
Május 1 már nyakunkon -
Új videó -