1160
-
#240 Amikor kilövi rád a faszi a rakétát és mielőtt eltalálna megnyomod a védekezés gombot és visszaverődik a lövedék és kinyiffan a faszi! -
#239 Valamiért elakadtam!
Ott vagyok hogy már van adamantiumom rendesen. Elvesztettem a feral sension vagy mi a tököm volt, és a csatornában már átmásztam az ellen fölött. A dobozt odahuztam hogy fel tudjak ugrani és felvettem a kék világíto dolgot. :P
Na átengedett a másik szobába és nem tudom hogyan tovább... :S -
strebacom #238 Hali!! Én meg ott akadtam el mikor egy faszi fentröl lödöz rám rakétával, na ott mit csináljak egy csaj meg bent van egy "buborékban" de ne tok bemenni hozzá...
Köszi!!
-
#237 Mindegy megoldottam! Most mást kell csinálnom, de alig várom hogy újra wolverinezzek :D HUHÚÚ Gyerekek! Ez a játék, komolyan mondom ez lett a best! Azok a kombok... -
#236 Na lenne egy kérdésem! Ha legyőztem leviathant (ami mellékes) és pl kilépek, akkor megjegyzi azt a checkpointot a gáma és folytathatóom máskor vagy majd ujra kell kezdeni? :O
Am a legjobb kaszabolós gáma amivel eddig toltam... Amikor az az égő kardos csávó nekem ugrik és én is neki és lasitottba megy minden! ÁÁÁ :DD IMÁDOM! -
Lacko86 #235 az oké, ott már szétvágtam a cuccot, a második szoborról nem tudok továbbugrani a kiálló fa cuccra.. -
#234 Pedig minden további nélkül átlehet ugrani rá! -
#233 fagyaszd le magad a másik panellel ami e mellet van -
Itt akadtam el
Lacko86:
menj az uccsó szoborhoz, és a köteleket vágd szét, ami lefogja! Előtte keress állványt. -
Lacko86 #231 Valaki segitsen pls! Hogy a bánatba lehet itt a második szoborról továbbugrani arra a kiálló részre? soha nem bírom elérni..
-
#230 néztem már minden fele de nem találom. segíthetnél egy picit
-
#229 Kell igen hozzá majd.Azt hol hol találod keresd meg.Full lineáris a game elakadni nem igen lehet benne.Csak körül kell nézni és meg is van a megoldás! -
#228 oké persze. próbáltam de nem tudom a sorrendet + hogy kell e energia cella a középső liftnél és ha igen akkor hol találom -
#227 Adja magát! A sínen van egy nagy robotkéz na azt kell visszakutatni a középső kör alakú platformra ahonnan elmozdult!
A síneket ugy kell mozgatni hogy összeálljanak és azon tudd visszavezetni a ropotkezet! -
#226 az előtte lévő akadályokat eltakarítottad? dupla ugrással próbálkozol legalább? (ne rögtön nyomd újra az ugrást, előtte várj egy kicsit, hogy hosszabb legyen a levegőben töltött idő) -
#225 Sziasztok itt mit kell csinálni???? -
#224 Ha teszel be képet pontosan hol vagy segítek! -
#223 Usa-ban totálisan elakadtam, már találkoztam Mistiq-el (szal az utáni rész), tudom írtam már egyszer, hogy végképp elakadtam, de most tényleg elakadtam:) Fuck tomb raider :D Minek tettek ilyen gondokodós, terepfelmérős részeket bele? Ez Logan bazze :)
1-es gombbal - lábnyom alapján egy orvost kell követnem... és egy laborban vagyok, teleportáló bigyókkal. -
#222 Illetve az, hogy nem tudom, hogy a haramadik szoborra hogy tudok felugrani:) -
#221 A pálya totál stimmel de nekem ott nincs semmiféle ellenség. Totál üres minden. -
#220 Ja ezt már én is unom benne, de nem baj. Mindig meglehet oldani, csak terepgyakszi kell hozzá (amihez nincs türelmem sajna :D) Mondjuk az extrákat meglelem, de hogy külön filózzak, áá. na jó: nem szeretek Wolverinnal gondolkodni :D -
#219 Prince of Persia mindig fel**ssza az agyam, a tomb raidert meg utálom... >.> -
#218 Ott írja, írta mit kell csinálni:)
amikor lő és pont eltalálna, akkor kell nyomni a védekezést. -
#217 Másodszorra?
még szép hogy jó játék4 Magasan ver mindent jelenleg 2009-ben akcióorientáltsága miatt. ja és elég sok prince és tomb raideres részek vannak benne:S -
adammmmmmm #216 Ez azt jelenti hogy jó játék:D Én most szedem másodszorra le. -
#215 Lol nekem még csak most szedi, ő meg már kitolta :DDD -
#214 Tisztára mint a haverom -_- -
#213 Na végigtoltam oltári hatalmas game!
Azért az átvezető videókon rendesen csorgott a nyálam.Apán bárcsak már a játékon belül lenne olyan grafika mint ott!
A végére egy jó tanács minden nemű spoiler nélkül : E+Q de durván ám !!! -
Lacc 88 #212 SZiasztok, kellene egy kis segítség. A Weapon X-es részen vagyok és kikellene szabadítanom egy kislányt de a rakétázó "Grenadier" nevű egyént nemtudom legyőzni. Mit kell ezen a részen csinálni?
-
#211 LOL meg van, amin állok azt kell oda tolni LOL -
itt gondolom a fáklyát kell valahogy begyújtani, de hogy? hiába égek logannel....:S
-
#209 nekem logitech rumblepadom van, alapból fel vannak cserélve a gombok, felfelé tolod a bal kart, a karakter lefelé megy, stb
van megoldás: szedd le INNEN azt a kis zipet és a játék exe-je mellé másold be a xinput1_3.dll, xbox360cemu.ini és dinput8.dll nevű fájlokat. a zipben lévő exevel megnézheted, hogy jó lesz-e az irányítás -
neszoljalbe #208 Ha arra a részre gondolsz, ahol ha szembe állsz a hellyel ahova kéne átmenni, akkor egy nagy szobor baloldalt, egy jobboldalt, az utolsó pedig megint baloldalt van , és a kezükből lenyílik egy nagy betonnégyzeta, akkor szét kell csapni az utolsó szobrot tartó farönköket, visszemenni a tekerőhöz, eltekerni, a harmadikról pedig nem elugrani kell, hanem az ellenségre ráugrani az E , Q billentyűzettel. -
TDantes #207 Aha, na majd próbálkozom vele. Billentyűzettel néha kissé szar irányítani, ez az egy bajom van vele -
#206 Ha végig toltad akkor mond már el légyszi, hogy hogy lehet tovább jutni azon a helyen ahol egyszerre három oirás szobrot kell kihúznod?? -
Hellsing47 #205 tökéletes neki a dual action is
én is rumblepad 2-vel játszok vele és teljesen jó -
neszoljalbe #204 Ha nagyon messze kell ugrani, akkor általában ott egy ellenfél , és az E meg Q billentyű kombinációt kell használni , nagyon sok helyen csak így lehet továbbjutni, dupla ugrással NEM ! Végigtoltam, és iszonyatosan bejött a játék, igaz pár helyen rendkívül szar a kamerakezelés . -
#203 unreal engine...fog menni tökéletesen. -
#202 Te gépeden tökéletesen fog futni közepes vagy nagyobb felbontásban is. -
#201 Hu na talán most értem az utolsó pályára.The Island a neve!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már nem tudnak mit kitalálni hogy nehezítsék meg az utunkat már nem elég a leviathan mellette még jönnek a többi szarságok is meg helyegben az ellenfelek.De én meg csak darálok és meg nem állok.