1160
\"X-MEN
  • grebber
    Komolyan mondom nem semm hogy milyen helyeken tudtok megakadni!

Vannak a talajon ilyen fémes fedőszerűségek minden ilyenre állj rá és várd meg míg rád lépne a robot ugorj el ekkor. A lába be fog ragadni kis ideig ekkor menj oda és kezd el csépelni a lábát.Ezt kell csinálna majd a kezeivel is ugyanezt!
  • Pluskast
    A Bazi nagy oriás robottal, hogy kell elbánni?
  • Viktor99
    Amikor a kocsikhoz érsz E+Q
  • Viktor99
    Kellene? :D
  • Szega87
    elmos a meneküléskor az árvíz :D tipp?
  • Viktor99
    Milyen kosztümök vannak? Nekem csak a régi sárga van meg! :P
  • ricsa008
    háttér :D

• Szega87
  • Szega87
    bakker hogy ez nem jutott eszembe :D pedig a ládát már odatoltam az ajtóhoz, igaz más céllal, átakartam húzni a másik terembe csak a palló nem engedte
  • neptum
    Gambitnál amikor másodszorra akar lelökni minket de felhúzom magam elrugom mekkába de utána jön egy bug hogy a levegőbe állok és leesek mindig előjön ez. ezzel lehet vaklamit kezdeni vagy nemtom
  • Vanek
    hi! a kezdő videó után kidob asztalra,vkinek volt hasonló problémája?
  • Prince23
    Mögötted vana cell, menj vissza, és a becsukodó ajtóhoz vigyél egy ládát. És tedd bele a liftbe
  • Szega87
    Sziasztok! Elakadtam 1 helyen, meg kell keresnem a dokit a laborba közbe már hat a méreg és nincs feral sense meg regenerációm. Egy powercella már meglett , de hol a másiK? illetve láttam hogy fölöttem villog vlmi kék gondolom az lesz, de oda hogy jutok fel? szar a lift, csatit nem találok

screenshot:

• Prince23
    Többet érdemel!
  • nud
    csá all!
    most vittem végig!
    ez a legjobb marvelos játék sztem,és eddig az év játéka.
    bár jön még hasonló:Prototype,Batman: Arkham Asylum

• grebber
    Egyenlőre még kevés oldal értékelte a gamet:

PC 74%
    Xbox 360 76,2%
    PS3 68,83%
  • The Protector
    Nekem olyan volt hogy amikor 2 nagy dög ellen kellett verekednem(akiknek a hátára kell ugrálni) az egyik dögnek már alig volt élete.Ugráltam köztük aztán mind2 megiramodott és összefutottak és a gyengébbik meghalt.XDXDXDTiszta idióták.
  • Prince23
    Sztem már nem lesz az, max. 3. helyezésű.
  • Viktor99
    Pfff... Mé nem első?
  • Prince23
    1. Landwirtschafts Simulator 2008-2009
    2. Maffiózó
    3. Euro Truck Simulator
    4. Real Madrid Fan Club
    5. X-Men Origins: Wolverine
    6. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
    7. Ritka rendes lányt találni
    8. Windows 7
    9. rFACTOR
    10. Humoros és aranyos képek, videók

Talán megérdemelt helyen van jelenleg :)
  • adammmmmmm
    Én ott egyet kinyírtam az elején aztán jött rám egyszerre 3. Öszevissza futkorásztam próbáltam a generátorokhoz csalni őket közben a heliből lőtek rám amivel őket is eltálták plusz ha az egyik neki fut hogy letaroljon akkor a másik dögnek is neki mehet ezzel leveszi az életét. Ebben nem vok biztos mert nem tudtam megnézni de itt csak a terepet használhatod. Néha felugorhatsz az egyikre de akkor a másik le üthet (nem mindig).
  • Prince23
    Ha lesz DLC támogatás, többek között cooperative online móddal, Isten bizony megveszem! Még mindig a hatása alatt vagyok, és még nem vittem végig a sztorit sem. Hogy lehet ez?
  • Prince23
    Hányszor mondjam még el??? Ez egy eszméletlen játék! Hú bazze a kolosszus robottal nagyon állat volt bakker, bakker, bakker!!!!!! Sosem fogom elfelejteni ez a főboss harcot!!! Azért a dagié is ott van a szupermarketben. Na de a benga robot az ott van húúúúúú, öcsém :DDDDDDD
    ÉV JÁTÉKA!!!!! most már nem meglepetés játéka!
  • balika16
    am a legkönnyebb ott a szörnyeket kinyirni! oldalt vannak hordok! odacsalod a szörnyeket és szétütöd a hordót ami robban!ja meg még a genedátoroktol is segződik!
  • Pluskast
    Na majd megpróbálom. Bár ezeknél sosem ment mert állandóan lecsapnak mint egy legyet ha megpróbálok rájuk ugrani:D
  • neszoljalbe
    Ott az a lényeg, hogy fel kell ugrani a hátukra , és szurkálni őket , annak nincs értelme, hogy nekikmész és elkezded kaszabolni őket, és ha a hátukon vagy egyből regenerálódsz is . 3 felugrás a hátára és meg is halt 1 .
  • Lacko86
    azóta szerencsére már sikerült megoldani, de azért köszi a segítséget:)
  • Pluskast
    Lackó ezt én is megszenvedtem. Az első kettőre át tudsz ugrani simán. Mikor ott vagy a második szobornál akkor dupla ugrással kell a leszakadt híd darabhoz ugrani, ami annyit tesz, hogy két szer nyomod meg a space-t. Amúgy aki segített tegnap annak nagyon köszi!

Viszont új problémám van:) Azt a részt hogy oldottátok meg amikor fent vagy a tetőn és egy fószer helikoptrrről bele lő egy szupermutánsba? Csakmert ezek egymás után jönnek elő és még eggyel vagy kettővel elbánok de amikor már 3-4 van rajtam azzal nem igen tudok mit kezdeni. Valaki esetleg elmondaná a megoldást? Előre is köszi!
  • bcrics
    erre engem is érdekelne a megoldás!..kevés a virtuális memória vagy mi a rák?
  • xido
    Prototype-ban nagyon el tudnám képzelni,hogy ne csak eszetlen darálás legyen,hanem esetleg az alakváltás miatt klassz "stratégiázás" meg erőszak elkerülése trükközéssel vonalat is belerakjanak...
  • Scooby87
    sztem az csalódás lesz....
  • grebber
    Unreal engine 3 ez ilyen csak felbontás van!
  • gfreak
    beszarás ez milyen jó lett ;) és mennyi rejtett poént tömtek bele a ravenesek ;) a legelején ki visított fel hgy MDK? xD xD xD

legjobb Rozsis cucc lett,ezt max a Prototype fogja megfingatni (kategórián belül,persze)..
  • mikiking
    Szaisztok... a Felbontáson kivül még mit kell beállitani,hogy max grafon játszak ??? Enyi opció van csak ?
  • balika16
    Egy kis segítséget írok a helikopteres részhet! ugye a 2. helikopterig mindenki eljuk.Mikor az felrobban akkor mikor ugrik a 3. helikopterre akkor az előrefelét kell nyomni(W)és ugy kell irányitani h ráessen a helikopter hátsó felére! Nekem igy sikerült...Remélem segitettem!
  • Rehom
    a http://winklehun.mybrute.com
  • joe1980
    Nekem egy helyem kilépett hibával.Volt ilyen másnak is?
  • csabarinkoo
    Az a lézeres rész..
    Megszenvedtem vele én is.
    Alsó rész nagyon könnyű a felső résznél meg mindenáron a védőfal nélkül akartam átgurulni, nem tűnt fel, hogy ott lehet bármit is csinálni. =)
    A vicc az, hogy majdnem sikerült is egy párszor =)
    Kár, hogy a végefelé vagyok, tipikus az a gamma aminek bárcsak sose lenne vége.
    Év játéka szaga van, a kategóriájában biztos.
  • sQr
    Jó ég...belenyomtam lazán még 4 órát, de 1 óra múlva indul a vonatom. :] Ha minden igaz a főellenfélnél vagyok, már megvolt a testvérharc...nem spoilerezek. Ha visszajöttem hétfőn este kitolom és jönnek a bónusok és egyebek. Nagyszerű játék volt, az már egyszer biztos. Csak úgy jönnek a számra a jobbnál-jobb jelenetek, hogy "hűűű, Te hallod, arra emlékszel mikor..." ^^ Régen szórakoztam ilyen jól.
  • Dark Messiah
    hey! ez nem a warcraft-ból Arthas kardja?