1160
-
#320 Komolyan mondom nem semm hogy milyen helyeken tudtok megakadni!
Vannak a talajon ilyen fémes fedőszerűségek minden ilyenre állj rá és várd meg míg rád lépne a robot ugorj el ekkor. A lába be fog ragadni kis ideig ekkor menj oda és kezd el csépelni a lábát.Ezt kell csinálna majd a kezeivel is ugyanezt! -
#319 A Bazi nagy oriás robottal, hogy kell elbánni? -
#318 Amikor a kocsikhoz érsz E+Q -
#317 Kellene? :D -
#316 elmos a meneküléskor az árvíz :D tipp? -
#315 Milyen kosztümök vannak? Nekem csak a régi sárga van meg! :P -
ricsa008 #314 háttér :D
-
#313 -
#312 bakker hogy ez nem jutott eszembe :D pedig a ládát már odatoltam az ajtóhoz, igaz más céllal, átakartam húzni a másik terembe csak a palló nem engedte -
neptum #311 Gambitnál amikor másodszorra akar lelökni minket de felhúzom magam elrugom mekkába de utána jön egy bug hogy a levegőbe állok és leesek mindig előjön ez. ezzel lehet vaklamit kezdeni vagy nemtom -
#310 hi! a kezdő videó után kidob asztalra,vkinek volt hasonló problémája? -
#309 Mögötted vana cell, menj vissza, és a becsukodó ajtóhoz vigyél egy ládát. És tedd bele a liftbe -
#308 Sziasztok! Elakadtam 1 helyen, meg kell keresnem a dokit a laborba közbe már hat a méreg és nincs feral sense meg regenerációm. Egy powercella már meglett , de hol a másiK? illetve láttam hogy fölöttem villog vlmi kék gondolom az lesz, de oda hogy jutok fel? szar a lift, csatit nem találok
screenshot:
-
#307 Többet érdemel! -
#306 csá all!
most vittem végig!
ez a legjobb marvelos játék sztem,és eddig az év játéka.
bár jön még hasonló:Prototype,Batman: Arkham Asylum
-
#305 Egyenlőre még kevés oldal értékelte a gamet:
PC 74%
Xbox 360 76,2%
PS3 68,83% -
#304 Nekem olyan volt hogy amikor 2 nagy dög ellen kellett verekednem(akiknek a hátára kell ugrálni) az egyik dögnek már alig volt élete.Ugráltam köztük aztán mind2 megiramodott és összefutottak és a gyengébbik meghalt.XDXDXDTiszta idióták. -
#303 Sztem már nem lesz az, max. 3. helyezésű. -
#302 Pfff... Mé nem első? -
#301 1. Landwirtschafts Simulator 2008-2009
2. Maffiózó
3. Euro Truck Simulator
4. Real Madrid Fan Club
5. X-Men Origins: Wolverine
6. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
7. Ritka rendes lányt találni
8. Windows 7
9. rFACTOR
10. Humoros és aranyos képek, videók
Talán megérdemelt helyen van jelenleg :) -
adammmmmmm #300 Én ott egyet kinyírtam az elején aztán jött rám egyszerre 3. Öszevissza futkorásztam próbáltam a generátorokhoz csalni őket közben a heliből lőtek rám amivel őket is eltálták plusz ha az egyik neki fut hogy letaroljon akkor a másik dögnek is neki mehet ezzel leveszi az életét. Ebben nem vok biztos mert nem tudtam megnézni de itt csak a terepet használhatod. Néha felugorhatsz az egyikre de akkor a másik le üthet (nem mindig). -
#299 Ha lesz DLC támogatás, többek között cooperative online móddal, Isten bizony megveszem! Még mindig a hatása alatt vagyok, és még nem vittem végig a sztorit sem. Hogy lehet ez? -
#298 Hányszor mondjam még el??? Ez egy eszméletlen játék! Hú bazze a kolosszus robottal nagyon állat volt bakker, bakker, bakker!!!!!! Sosem fogom elfelejteni ez a főboss harcot!!! Azért a dagié is ott van a szupermarketben. Na de a benga robot az ott van húúúúúú, öcsém :DDDDDDD
ÉV JÁTÉKA!!!!! most már nem meglepetés játéka! -
balika16 #297 am a legkönnyebb ott a szörnyeket kinyirni! oldalt vannak hordok! odacsalod a szörnyeket és szétütöd a hordót ami robban!ja meg még a genedátoroktol is segződik! -
#296 Na majd megpróbálom. Bár ezeknél sosem ment mert állandóan lecsapnak mint egy legyet ha megpróbálok rájuk ugrani:D -
neszoljalbe #295 Ott az a lényeg, hogy fel kell ugrani a hátukra , és szurkálni őket , annak nincs értelme, hogy nekikmész és elkezded kaszabolni őket, és ha a hátukon vagy egyből regenerálódsz is . 3 felugrás a hátára és meg is halt 1 . -
Lacko86 #294 azóta szerencsére már sikerült megoldani, de azért köszi a segítséget:) -
#293 Lackó ezt én is megszenvedtem. Az első kettőre át tudsz ugrani simán. Mikor ott vagy a második szobornál akkor dupla ugrással kell a leszakadt híd darabhoz ugrani, ami annyit tesz, hogy két szer nyomod meg a space-t. Amúgy aki segített tegnap annak nagyon köszi!
Viszont új problémám van:) Azt a részt hogy oldottátok meg amikor fent vagy a tetőn és egy fószer helikoptrrről bele lő egy szupermutánsba? Csakmert ezek egymás után jönnek elő és még eggyel vagy kettővel elbánok de amikor már 3-4 van rajtam azzal nem igen tudok mit kezdeni. Valaki esetleg elmondaná a megoldást? Előre is köszi! -
bcrics #292 erre engem is érdekelne a megoldás!..kevés a virtuális memória vagy mi a rák? -
xido #291 Prototype-ban nagyon el tudnám képzelni,hogy ne csak eszetlen darálás legyen,hanem esetleg az alakváltás miatt klassz "stratégiázás" meg erőszak elkerülése trükközéssel vonalat is belerakjanak... -
Scooby87 #290 sztem az csalódás lesz.... -
#289 Unreal engine 3 ez ilyen csak felbontás van! -
#288 beszarás ez milyen jó lett ;) és mennyi rejtett poént tömtek bele a ravenesek ;) a legelején ki visított fel hgy MDK? xD xD xD
legjobb Rozsis cucc lett,ezt max a Prototype fogja megfingatni (kategórián belül,persze).. -
mikiking #287 Szaisztok... a Felbontáson kivül még mit kell beállitani,hogy max grafon játszak ??? Enyi opció van csak ? -
balika16 #286 Egy kis segítséget írok a helikopteres részhet! ugye a 2. helikopterig mindenki eljuk.Mikor az felrobban akkor mikor ugrik a 3. helikopterre akkor az előrefelét kell nyomni(W)és ugy kell irányitani h ráessen a helikopter hátsó felére! Nekem igy sikerült...Remélem segitettem! -
Rehom #285 a http://winklehun.mybrute.com -
joe1980 #284 Nekem egy helyem kilépett hibával.Volt ilyen másnak is? -
#283 Az a lézeres rész..
Megszenvedtem vele én is.
Alsó rész nagyon könnyű a felső résznél meg mindenáron a védőfal nélkül akartam átgurulni, nem tűnt fel, hogy ott lehet bármit is csinálni. =)
A vicc az, hogy majdnem sikerült is egy párszor =)
Kár, hogy a végefelé vagyok, tipikus az a gamma aminek bárcsak sose lenne vége.
Év játéka szaga van, a kategóriájában biztos.
-
#282 Jó ég...belenyomtam lazán még 4 órát, de 1 óra múlva indul a vonatom. :] Ha minden igaz a főellenfélnél vagyok, már megvolt a testvérharc...nem spoilerezek. Ha visszajöttem hétfőn este kitolom és jönnek a bónusok és egyebek. Nagyszerű játék volt, az már egyszer biztos. Csak úgy jönnek a számra a jobbnál-jobb jelenetek, hogy "hűűű, Te hallod, arra emlékszel mikor..." ^^ Régen szórakoztam ilyen jól. -
#281 hey! ez nem a warcraft-ból Arthas kardja?