X-Men Origins: Wolverine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Ez nagyon durva, biztos 18+ os a gamma... Remélem az év meglepetés játéka lesz

grebber
Kis szösszenet még az elejérõl:

Minõsége szar lett direkt HD-be konvertáltam erre youtube elcseszte!

Next PC upgrade: 2022

grebber

hát nekem kb órányi játék után nagyon bejön
igaz eddig a kaszaboláson kívül kb semmi mást nem kellett csinálni, de szerintem wolverine esetében ez nem is gond 😊
kombók nagyon ütõsre sikeredtek, grafika szép és jól is fut..
ha még az ára sem annyi lenne, mint ami akkor rendesen megérné a pénzét..szerintem

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Viktor99
Pls elmondjátok honnan szedtétek? Akár priviben is... 😛 Vagy megvettétek?
grebber

Vannak benne frankó csonkolások levágja a fejét,kettévágja a testet,levágja tõbõl mind a két kezet nagyon jó game!

Viktor99
Jókor szólsz
R3TR0
Este írok egy rövdike review-t

Most épp mek moziba nézem meg a Wolverine-t XD

Prince23
Mivel UE 3.0 feltúpírozott verziója fut a gém alatt, ne is várjatok részletes videóbeállításokat. Ez a hátránya a motornak. Viszont az eddigi legszebb UE 3-as játéknak tûnik a képek és videók alapján. Eddig nálam a GoW volt a favorít Unreal Engine szempontjából, de úgy tûnik Wolvi visszatért, de nagyon. Viszont a másik UE 3-as játék, a Batman is pöpecül néz ki.

norbi2fraktal
Van még 1 opcíó, low detail.....na meg a felbontás...de rohadt szép lett

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Hello
Az 1 gigás verzió fake a régebbi játék van benne .
Ne töltsétek le !!!!!
grebber
Reloaded team törte fel!

The Protector
de lehet.Reménykedni biztosan.Mellesleg ki törte fel?És vki adna egy linket ami nem torrent?rapid is jó.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Viktor99
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez érdekes... Töltök valami 1gigásat 😄 Elvileg ez az. Na mindegy elvileg 3 óra mulva lent lessz
Shep
Nehogy már a végén még egy jó játékot kaptunk?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ráadásul tele van a játék kombóval, mutagénekkel(perk), skillekkel

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Shep
Thx. Ez igen korrektnek néz ki, nem úgy mint az eddigi képregényes adaptációk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tessék pár kép nagyon az elejérõl
mozgás közben szebb, viszont semmi grafikai beállítást nem találtam a felbontáson kívül, de lehet csak én nem néztem eléggé körül

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Shep
Akinek leért tehetne be pár képet. Thx.

grebber
Igen pc-re is!

The Protector
?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
De pc-re is,

Prince23
Meg a játék is.

The Protector
Már kijött a warez?

Prince23
Mert itt a videóban Wolvi egészen távol van (kamera nézetben)

grebber
TPS! Hack and slash csak arra mondták aki mondta mert agyonkaszbolos trancsirozos.

Prince23
11 perces ingame

Most akkor ez hack and slash vagy tps gamma????

Meglesem mien game

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Huh nagyon állat a grafika😮
norbi2fraktal
már töltöm is a gamet😄
6.22GB
estére lenn is lessz

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

és már letölteni is <#wow3>
gyorsan ment

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grebber
X-Men filmekkel semmi bajom nem volt de a Wolverine film az sovány lett nagyon számomra!

nos, megvásárolni már meglehet..

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23
Hát lehet neked nem jöttek be az X filmek (aláírom a 3. rész csalódás lett nálam), és lehet ezért nem jön be... nemde?

grebber
Filmet láttam nem lett valami eget rengetõ klasszikus egynek jó!

Prince23
Hát remélem tpst kapunk kézre, ne már egy hack and slasht. Én már epekedve várom a gémet is, és a filmet meg pláne.

grebber
"Szerintem baromi jó kis stuff, hack n slash egyértelmûen, de meg van fûszerezve egy kis tomb raideres mászkálgatással meg egy kis god of waros nagyszörnyre mindig ráugrunkal, és eléggé brutális a játék, mármint én még 2 óra játék után is csak néztem hogy miket tud wolverine, nagyon sok fajta kombo van, és annak ellenére hogy abszolút nem mûfajom a HNS mégis nagyon bejön a játék, de az tuti h jobban mint a Riddick. Eddig két helyszíenen jártam, afrikába meg a filmben látott bázison, de ezeket már a gameplay videókban is láttam, remélem lesz még más helyszín is."

Prince23
Amúgy egy cooperative módot elképzelnék simán...egy kétszemélyest.

Viktor99
Ja hogy válasszunk a szétmarcangolt atléta és a szakadt bõrkabát között! Köszi! 😊
Prince23
Az jól jönne. Ilyenrõl még elõzetesekben nem olvastam róla. Bár tényleg jó lenne, ha olyan lenni mint Lara Croft, hogy küldetés elõtt mi szabjuk meg a rucikat.

Volt korábban a Wolverine's revenge címû játék, nagyon imádtam. Abban volt egy olyan lehetõség hogy Farkassal többféle jelmezben és ruhában is lehetett nyomulni. Mivel fõleg a film alapján készült a játék, kétlem hogy lenne majd benne ilyen lehetõség, de én piszkosul örülnék neki <#vigyor>

Prince23
Remélem lesz valami multiplayere. Bár kétlem.

hú kösz szépen akkor utánna keresek valahol és elkezdem szedni mert akkor a Pal-os gépekbe is jó ha region free
grebber
Nem tudom nem néztem ,engem nem érint nincs xboxom. NTSC Regien Free amúgy!

de még csak az Ntsc-verzió tölthetõ nem?
grebber
Xboxra már tölthetõ!

Prince23
Prince23