X-Men Origins: Wolverine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minõsége szar lett direkt HD-be konvertáltam erre youtube elcseszte!
Next PC upgrade: 2022
igaz eddig a kaszaboláson kívül kb semmi mást nem kellett csinálni, de szerintem wolverine esetében ez nem is gond 😊
kombók nagyon ütõsre sikeredtek, grafika szép és jól is fut..
ha még az ára sem annyi lenne, mint ami akkor rendesen megérné a pénzét..szerintem
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Vannak benne frankó csonkolások levágja a fejét,kettévágja a testet,levágja tõbõl mind a két kezet nagyon jó game!
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Az 1 gigás verzió fake a régebbi játék van benne .
Ne töltsétek le !!!!!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
mozgás közben szebb, viszont semmi grafikai beállítást nem találtam a felbontáson kívül, de lehet csak én nem néztem eléggé körül

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
6.22GB
estére lenn is lessz
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
gyorsan ment
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬