1160
\"X-MEN
  • Pluskast
    Mivel nem tudom a megoldást így csak foglalja a helyet.
  • balee4
    nem gépigényes a játék? jól fog szerintetek futni?
  • gfreak
    kontrollert mennyire szereti a cucc? x360 kell neki vagy jó pl. egy sima DA2 Logitech is?
  • Hellsing47
    letörlöd mert elakadtál? :D igazán kitartó vagy :D
  • Pluskast
    Mert elöszőr az S betűt nyomd aztán utánna kezd nyomni az S+D kombinációt majd hirtelen a W-t nyomd hogy váltani tudjon a kameranézet. Tudom, hogy szar így elmondva de sajna tele van ilyen idegesítő dolgokkal. Én pl 3 órája szeretnék tovább jutni de nem megy mert nem tudom, hogy hogy lehetne... Lehet letörlöm.
  • TDantes
    Úgyse jó . Akkor meg a másik oldalon lévő falnak megyek neki. Lassan megőrülök tőle,sehogy sem megy!
  • Scooby87
    elötted vannak kocsik és azok platonoján elenfelek...oda kell ugrani.
  • TaRka0107
    Hát akkor úgy kell futni h W+D, nem S - et kell nyomni!!
  • TDantes
    Hogy kell megcsinálni mikor vízzel árasztják el az alagutat? Futok, oké...és elfordul oldalra, neki a falnak...és vége. Nem lehet sehová se ugrani, nincs semmi a közelben, egyszerűen szépen elkanyarodik futás közben és neki a falnak.

Képtelen vagyok megcsinálni
  • Cyrus666
    Én most tolom a God of War-t, eléggé hasonló a játékmenete. Igaz h még csak a Leviatánig jutottam el, de jó mókának tűnik.
  • Pluskast
    Valaki nem tud megoldást a problémámra?
  • adammmmmmm
    Sajna már nincsenek meg a becsomagolt fájlok. Szal elkezdetm újra letölteni de ha vannak ötletek hogyan lehetne még működésre bírni annak örünék.
  • Viktor99
    Na kb 1-2 óra és én is zúzhatok :D
  • grebber
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aztarohadtéletbe pár órával ezeleőtt küzdöttem meg egy nálam kb 50x nagyobb robottal.Na ez nem volt semmi.

Kegyetlen jó ez a game!
  • EasyLife
    ha meg van még becsomagolva akkor futtass le egy crc ellenőrzést és akkor elég a hibás részeket leszedned.
  • Pluskast
    Köszönöm a válaszokat mindenkitől! Azonban ismét elakadtam :) Afrikai pálya ahol három oirás szobrot kell egy kormány segítségével "kihúzni" a helyükről és elvileg gondolom rájuk ugorva kellene tovább mennem. Az első kettőre fel tudok ugrani a harmaid viszont túl messze van. A második szobrtúl nem messze van egy leszakadt híd de oda nem tudok átugrani. Tud valaki esetleg egy megoldást?:)
  • Dante73
    Ez vastól is függ. Én Vistát használok, és tökéletesen alkalmas a rendszer, játékra is. Min a 30FPS. Ettől függetlenül igaz, hogy egy BETA oprendszer nem véletlen beta. Az nem elsődleges rendszernek való. Hanem kipróbálásra. Van akinél ez, van akinél az nem működik rajta. Ezen nem kell csodálkozni. Egyébként, szerintem a hardweres hanggyorsítással lesz ott a gond.
  • adammmmmmm
    Akkor gondolom nincs ötlet erre az "error reading setup intialization file" problémára. Én vok az egyedüli akinél gond van. Újra letölteni meg már nem akarom a játékot mert nincs kevem heteket várni. (a letöltés marha jól ment aztán most hogy megint le akarom szedni marha lassú)
  • sQr
    Nem azt mondtam hogy rossz az új rendszer. Azt mondtam hogy játékra még mindig az XP a legalkalmasabb. Ennyi.
  • Prince23
    Na meg van, a jobb klikket kellett nyomjam :D

Most meg USA-ban avgyok, illetve, mos jelenleg már Afrikában megint... de nem tudok tovább jutni most már tényleg.
  • zeus89
    feltelepitettem az új codeket ... de a hang a videókba továbbra se megy :(
  • barany
    Sziasztok !
    Wide monitoron játszok, de nem tudom a felbontást beállítani
    1440×900 - ra. Lehet hogy nem is lehet ?
  • Palesz2
    HD
    HD
  • Prince23
    Ez nem akar összejönni. ti mit csináltatok ott? mit nyomtatok? a harmadik helit az istennek sem érem el, bármit nyomkodok :( hát ez nem igaz. és nálam ott néha buggol... csak zuhanok és zuhanok... nem írja ki, hogy elbuktál.
  • Prince23
    Öregem... nem tudom a harmadik helit elérni, most a levegőben csatározok... ezt nem értem mondjuk... na megyek vissza próbálkozni
  • grebber
    Pedig ott csak futni kell és felugrani a teherkocsira!

• adammmmmmm
    Akkor senkinek nincs ötlete erre a "error reading setup intialization file" problémára? Már egy ideje kutakodok és sehol nem találtam megoldást.
  • Prince23
    E+Q és fuss előtte
  • Pluskast
    Srácok!
    Laboros pályán ahol elárasztják vízzel a járatot azt hogy kell megcsinálni? Valaki tudja esetleg? Addig eljutottam, hogy a teherautókról lőnek rám de hiába futok a víz utólér a teherkocsira meg nem tudok felugrani mert messze van. Valaki segítsen ha tud!
  • zeus89
    megnézem a codeket!
  • balee4
    hmmm még jobban fáj a szívem, leghamarabb holnap tudom leszedni.
  • stevenson1988
    gondolom ki se próbáltad a win7-et ezekszerint, én már a public béta óta használom, most az RC van fent és véleményem szerint ezerszer jobb mint az xp vagy vista (vista-tól a biztonság meg egyéb téren, nem pedig a gyorsaság (az egyértelmű))

zeus89: az nvidia oldaláról szedj le friss driver-t (ne a win7-nek szántat, hanem a vistásat (valamiért a win7-es driver nekem win7 alatt fagyogat, tippem sincs miért), meg kapj le egy friss k-lite codec packot, lehet csak codec baja van...
  • Hellsing47
    igy de vicces :D
  • adammmmmmm
    Nekte jó de neke mel sem indul. A setup elindításakor valami olyat ír ki hogy error reading setup intialization file.
  • Prince23
    Hát ez a játék eszméletlen, nem összecsapott, sokáig tart egy fejezet pl. És ez nagyon tiszteletre méltő a Raven srácoktól. Ha terveznek DLC-t hozzá, jó lenne most már beszerezni.
    Több mint 5 órát játszottam már vele, már más képregényjáték régesrég befejeződött volna ennyi idővel. És tetszik hogy kapott rpg beütést. Flyamatosan lehet fejleszteni a karit, meg muatagénet azt rakok be amit én akarok.
    Első benyomásom:

Grafika: 10 (az eddigi legszebb UE 3.0-ás gamma)
    Hangok: 10
    Hangulat: 10
    Irányíthatóság: 10
    összhatás: 10

bocsi, de nagyon elfogult lehetek, hogy csak én látom így a gammát értékelésbe. Magasan az ÉV játéka eddig. Nálam legalábbis sikerült a trónfosztás.
  • EasyLife
    farkas az elején a dzsungelben mikor veszi fel a trikót?
    csak mert az elején még nincs rajta aztán egyszer csak rajta terem szakadtan.
  • sQr
    A Windows 7 alá írt béta driverekkel miért csodálkozol? :/ Az a rendszer még nem játékra való. Dobj fel egy XP-t mellé...
  • zeus89
    Sziasztok, nekem lenne egy problémám a játékkal!
    Windows 7-em van és mikor videó megy a játékba akkor nincs hang :( több játéknál is előfordult már ez! A játékbeli videóknál viszont már van hang ... pl. a játék elején a reklám videóknak sincs hangja ... segitsetek PLS!!!
  • Scooby87
    később olvastam csak tovább....bocs...
  • Scooby87
    az ajtohoz oda kell huzni a ládát,hogy ne csukodjon be.