1160
-
Carp Hunter #360 Hello! Kéne egy kis segítség! Elakadtam ott, ahol van két rács, az egyik mögött egy koponya, aminek a jobb szemében ég a tűz, a másik rácsot meg nem tudom kinyitni, mert nem lehet ráhúzni a szobrot. -
#359 Valaki készítene egy igényes és állandóan jelenlévő bannert (megfelelő feltöltő helyre feltöltve azt !)? -
#358 semmit. az egy easter egg. az nem az Excalibur, hanem Artas (vagy Arthas, nem vágom) kardja a WoW-ból + pont olyan a felkiáltójel, mint abban
ezen kívül van még egy torta és egy hatch, a'la Lost is -
rumkola #357 Srácok ennél e secretnél mit kell csinálni? Úgy néz ki mintha az Excalibur lenne a földbe nyomva. Sensével a csontvázat zöldnek látom, de egyszerűen nem tudok rájönni mit kellene csinálnom... -
#356 ha a szokásos "előre tolom a kart, hátra megy" gondod van, akkor KATT -
Scooby87 #355 kivittem én is....8óra tömör hent...de simán jó....88% -
#354 ajándék még pár 18 karikás kép
Farkas ennyire azért nem volt durva... -
rumkola #353 Viszont ez a játék nagyon jó, rég szórakoztam ennyit egy game-el.
:P -
rumkola #352 EZ MIIIII????
-
#351 Új banner készít valaki?
Érdemes leszedni a játékot? Félek, hogy olyan silány, mint a többi adaptáció. Tavaly kipróbáltam az Iron Mant kb 5 percig aztán DEL -
#350 Én úgy alakítottam az irányítást, hogy kényelmes legyen. Aki meg szenved, annak úgy kell.:) -
#349 Rohanni kell csak. Aztán amikor a teherautókat látod, akkor szépen ráugrasz az egyik emberkére és leirtod egyenként minden autón a katonákat. -
fgm #348 hali
Segitséget kérnék. Egy alagútban vagyok ahol menekülni kell a víz elől. hiába futok mindig megfulladok. Itt hogyan kellene továbbmenni?
Köszi -
#347 Sajnos nem lehet bekapcsolni őket pedig könnyen magyarítható game! -
#346 Védekezést állítsd be, mint ahogy én tettem. nekem R-en van (reloading---megszokhattuk már)
A többi shift +jobb klikk, vagy C
Szal nem értem mi a bajotok az írányítással. Hány olyan játék van, amelyben PC-n C-vel kell legugolni... nagyon sok, és a legtöbb pc exkluzív. -
#345 Jól mondod, bár én ha veszek megint gamepadot (tervezem, néha átjön egy-két haver hülyülni), akkor már a microsoft félét fogom, mert ezzel a chillstream-el pár játékban igencsak lehet sz*pni, ugyanis, én aféle ágyból/fotelból játszó típus vagyok, szal már megszoktam hogy fps-t is paddal tolom, azonban a chill-t pár játék fel sem ismeri mint xinputos controller, és úgy kell registry-ben, meg config fájlokban túrkálni hogy működjön (pl.: Kane and Lynch, RainbowSix Vegas) -
#344 nem billentyűzetre van tervezve, az biztos :D
manapság már PC-n is létszükséglet egy gamepad, lehetőleg X360-as...
-
xido #343 most mondjam erre,hogy beruházni egy chillstream kontrollerre,mert 1 éve már elég sok x360 portot kapunk,ami felismeri alapból és akkor kényelmesen minden megvan a kezedben és hátra is dőlhetsz?:) -
#342 Nekem igazából az nem tetszik benne hogy ilyen mutánsokra tervezték az irányítást. Pl. olyanoknak akiknek 6 kezük van... :D
Z a védekezés? C a grab? WTF? Hány ujjamat törjem ki? :/ -
#341 Szívesen, valóban nagy játék.
Egyébként másodjára játszom, és értelemszerűen a következő fokozaton, ami eléggé nehéz. Most kifogott rajtam az első szellem csapat. Egyszerűen meg se tudom közelíteni őket... hm talán használni kéne a védekező funkciót:D most jut eszembe. majd megyek folytatom. -
xido #340 érdekes kérdés..activision önmagától soha nem lenne itthon magyar feliratos..cdgalaxis oldalán is angol nyelvű a hivatkozás és HUN lokalizációs mappűt se láttam benne az 5 nyelv közül,még readme formában sem... -
#339 controllert miért nem lehet átállítani ahogy nekem jólesik? most vacakolhatnék a LogitechProfilerrel, de annyira akasdok a játékon,marad a bill+egér... -
kazu89 #338 Köszi szépen a driver tényleg bejött és fut rendesen, eszméletlenül jó játék megyek is függök tovább.
És még egyszer KÖSZÖNÖM!!!!!!!!! a segítségedet -
#337 teamxbox teszt -
#336 -
kazu89 #335 Ok megpróbálom drivert még nem probáltam ki. -
#334 A lemezről tedd fel a direct x frissítést és új vga drivert is. Egy próbát megér. -
kazu89 #333 Üdv! Egy nagy segítség kéne elindul a játék és a legelső videó után amikor tölt kidob egy hibajelentés ablakkal és nem tudom hogy miért.
Ha tud valaki segíteni azt előre megköszönném
-
#332 A feliratokat hogy lehet bekepcsolni? mert én úgy tudom -jatekok.hun olvastam pár napja - hogy magyar felirattal jön a géjm. -
bcrics #331 Zsír,ahogy elindul a gépemen énis kipróbálom XD lol- -
#330 lol sikerült, csak azt nem értem, hogy miért mindig akkor sikerül minden, miután ide leírom panaszomat?? XD Megcsináltam. shift+C-vel :D Elkaptam a grabancát a csata közepén kb, vagy östször egymásután jobb klikkeztem esélye sem volt, hogy kikerüljön a kezem alól.
na közben gyorsan összefogalom a véleményemet a játékról:
Egyébként fasza gém, várom a második részét, ami már sokkal apokaliptikus hangulatot fog keltetni (ugye a végefelé a vidik :D) Sok bengarobotok garázdálkodnak USA-ban. A négernek, akinek levágtuk a kezét, úgy látszik a második részben ő fogja keverni a sz@rt.
A sztori nagyon jóra siekrült sztem, a grafika pazar, a hangokkal egyetemben is. na és a zenék az valami eszméletlen, az afrikai hadjáratnál még aTomb raider muzsikusai is megirigyelhetik, amit ott lehet halalni. Az ellenségek kellően változatosak, sőt. Sok fő és mellékboss van. Eddig a kohós boss fogot ki rajtam, kb 4-jére sikerült.
nagyon tetszik, hogy van benne karakterfejlesztés, és mutagének választása. A pályák teljesen egyértelműek, lineárisak, egy kicsivel több szabadság nem ártott volna, de vélhetőleg, majd a 2. részben lesz szerencsénk hozzá :D
képregény-játékadaptációk között magasan a legjobb, és minden idők legjobb képregényen alapuló játéka. Jelenleg Év játéka nálam, valamint Év meglepetés játéka. Ez tény.
Ami jó:
- grafika
- hangok
- harcok, kombók sokassága
- teljesmértékű, tökéletes - Logan - hangulat
- sok karakter, köztük Misztik
- szépen kidolgozott pályák
Ami rossz:
- pályák linearitása (dehát mit is várnánk tőle? Spider-ma feelinget? majd a második részben lehet róla szó :))
Grafika: 9
hangok: 9.5
Hangulat: 10
Irányíthatóság: 10
Küldetések: 10
Össz.: 99%
:D -
#329 ez jó bunyó volt
+18
-
#328 Futni kell felé és E+Q val ráugrani különben halálra lézerez!Ennyi itt nincs más megoldás!Ráugrani azt széjjelverni! -
#327 Kurva anyját a főbosnnak!
már elegem vana lézeres köcsögének, állandóan lelök (rá nem tok ugrani, mert baromi téávolról van, amikor meg ugrok PONT AKKOR szarrágója), mégis hogy közelítsem meg?
-
#326 Szerintem sokunkat érdekelné... -
#325 Pedig milyen jól nézne ki mondjuk egy cheerleader egyenruhában... -
royaltom #324 Sziasztok!
Most ott tartok,hogy egymás után három helikoptert kell szétverni és a mikor a másodikat szétverem utána tovább ugranék a harmadikra de az túl messze van így nem érem el és ezért folyton a meghalok.
Van valami ötletetek? -
adammmmmmm #323 Az szép. Én a fém védőszerűségeket nem is használtam.-.-
Csak ütöttem ahol értem. A kezeit volt nehezebb leszedni de akkor is sikerült halál nélkül:D -
#322 Pff kosztümök kit érdekelnek.Ha lesz valami kieg egyáltalán akkor új pályák legyenek! Coopot meg nemfognak beletenni úgyse! -
#321 Kosztümök és beépített kétszemélyes cooperative online jönnek dlc keretében
[spoiler]hátha, hátha :DD[/spoilerr]