X-Men Origins: Wolverine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már az 1. pályán elakadtam sajnos. A leszakadt hídnál, hogyan lehet átugrani? Nem tudok akkorát ugrani, hogy az útra ugorjak. Mindig leesek és meghalok. Kérlek titeket segítsetek! Elõre is köszönöm.
Minimum így képzeltem el hogy szétkap egy embert az adamantium<#eplus2>#eplus2> brutális lett az biztos.
szerintem valami történhetett, mert kezdenek iszonyat szintre emelkedni a filmes játékok.
....Wanted ... most meg ez...LOL
Ezekután a Batmannak kötelezõ lesz hoznia a szintet!!!! <#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Iszonyú jó játék ez...rég vártam valami hasonlót.
azért emlékszem rá, mert kurva kényelmetlen helyre rakták... <#pardon1>#pardon1>
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Mikor a laborból kell megszökni, elérsz egy részhez, ahol elveszted a regeneráló képességed és azt a fura látást ami megmutatja merre menj (1-es gomb). Na átmászol egy szellõzõ nyíláson, a végén kiugrasz. van egy nagy ajtó amit egy olyan generátorral kell kinyitni, felkel mászni érte...
Na ez megvan, kinyílik az ajtó, ott van egy lift és oda is kéne egy generátor ( az a rúdszerû izé😊), ezt hol találom? Hogy kell ezt a részt megcsinálni? Bocs a fogalmazásért, a segítséget elõre is köszönöm
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
De van ott egy aktiválásra váro panel azt kell aktiválni és oda lehet vinni a pajzsot ami mögött elfutva végig tudsz menni sértetlenül!
Next PC upgrade: 2022
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Next PC upgrade: 2022
bár kép alapján elég hülyén néz ki csontkarmokkal 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Retro:
E+Q
ugorj rá, alap kombó.
Hogy kell nyomni h jo legyen??

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
még ha lenne is benne coop hogy akarnál az ellenséggel egy oldalon harcolni? :/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Nagy kr hogy nincs kétszemélyes co-op lehetõség. Liev Schrieber karakterével szívesen osztanám a soloban a gyakot felebarátommal.
Nah megyek is tolom tovább! Aki szereti az izgalmas játékokat nagyon fogja szeretni!