1160
-
#120 Ez egy kibaszottul és piszkosul jó játék! Eszméletlen, lenyűgöző. A legjobb képregény adaptációs játék eddig! Spider-man 4 lecsúszott a 2. helyre :)
Retro:
E+Q
ugorj rá, alap kombó. -
#119 Azta rohadt majom izé leviathan vamait a elején a dszungelben hogy a faszba végzem ki??? nyomom az M-et mit az eeszelős de mindig leesek
Hogy kell nyomni h jo legyen?? -
#118 lost crossover? :) amikor odaértem felkapcsolódott a lámpa a'la sorozat
-
#117 Tudom, de ez egy kis exkluzívitás lenne coop szempontból. Meg sztem jól járnánk, sőt! -
heringer #116 Nekem is bejön jó game lett. -
Hellsing47 #115 ő tudtommal ellenség
még ha lenne is benne coop hogy akarnál az ellenséggel egy oldalon harcolni? :/ -
#114 Ha nem esett le hogy 1 giga az pöppet kicsi egy ilyen játékhoz a mai világban,akkor egészségedre hogy letöltötted.
-
#113 Jó lett
Nagy kr hogy nincs kétszemélyes co-op lehetőség. Liev Schrieber karakterével szívesen osztanám a soloban a gyakot felebarátommal. -
balika16 #112 Huh nah kipróbáltam a játékot! Nagyon bejön! Teli van akciókkal, efektekkel és kombókkal!A játék közbeni kisfilmek is nagyon jó hangulatot adnak!Grafika is állati szép!Egyszóval nállam az értékelés 10/10!!!
Nah megyek is tolom tovább! Aki szereti az izgalmas játékokat nagyon fogja szeretni! -
#111 Na ez az utolsó mára befejeztem!
-
#110 Új videók, review, ingame, PS3/xbox360 össz. -
#109 Ez nagyon durva, biztos 18+ os a gamma... Remélem az év meglepetés játéka lesz -
#108 Kis szösszenet még az elejéről:
Minősége szar lett direkt HD-be konvertáltam erre youtube elcseszte!
-
-
Hellsing47 #106 hát nekem kb órányi játék után nagyon bejön
igaz eddig a kaszaboláson kívül kb semmi mást nem kellett csinálni, de szerintem wolverine esetében ez nem is gond :)
kombók nagyon ütősre sikeredtek, grafika szép és jól is fut..
ha még az ára sem annyi lenne, mint ami akkor rendesen megérné a pénzét..szerintem -
#105 Pls elmondjátok honnan szedtétek? Akár priviben is... :P Vagy megvettétek? -
Vannak benne frankó csonkolások levágja a fejét,kettévágja a testet,levágja tőből mind a két kezet nagyon jó game! -
#103 Jókor szólsz -
#102 Este írok egy rövdike review-t
Most épp mek moziba nézem meg a Wolverine-t XD -
#101 Mivel UE 3.0 feltúpírozott verziója fut a gém alatt, ne is várjatok részletes videóbeállításokat. Ez a hátránya a motornak. Viszont az eddigi legszebb UE 3-as játéknak tűnik a képek és videók alapján. Eddig nálam a GoW volt a favorít Unreal Engine szempontjából, de úgy tűnik Wolvi visszatért, de nagyon. Viszont a másik UE 3-as játék, a Batman is pöpecül néz ki. -
#100 Van még 1 opcíó, low detail.....na meg a felbontás...de rohadt szép lett -
sylars #99 Hello
Az 1 gigás verzió fake a régebbi játék van benne .
Ne töltsétek le !!!!! -
#98 Reloaded team törte fel! -
#97 de lehet.Reménykedni biztosan.Mellesleg ki törte fel?És vki adna egy linket ami nem torrent?rapid is jó. -
#96 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez érdekes... Töltök valami 1gigásat :D Elvileg ez az. Na mindegy elvileg 3 óra mulva lent lessz -
#95 Nehogy már a végén még egy jó játékot kaptunk? -
Hellsing47 #94 ráadásul tele van a játék kombóval, mutagénekkel(perk), skillekkel -
#93 Thx. Ez igen korrektnek néz ki, nem úgy mint az eddigi képregényes adaptációk. -
Hellsing47 #92 tessék pár kép nagyon az elejéről
mozgás közben szebb, viszont semmi grafikai beállítást nem találtam a felbontáson kívül, de lehet csak én nem néztem eléggé körül
-
#91 Akinek leért tehetne be pár képet. Thx. -
#90 Igen pc-re is! -
#89 ? -
#88 De pc-re is, -
#87 Meg a játék is. -
#86 Már kijött a warez? -
#85 Mert itt a videóban Wolvi egészen távol van (kamera nézetben) -
#84 TPS! Hack and slash csak arra mondták aki mondta mert agyonkaszbolos trancsirozos. -
#83 11 perces ingame
Most akkor ez hack and slash vagy tps gamma???? -
heringer #82 Meglesem mien game -
balika16 #81 Huh nagyon állat a grafika:O