1160
-
Dévids #160 Célozz valamelyik hapek-ra az E gombbal aztán nyomj q-t. -
Danryu82 #159 Hy
Én már az 1. pályán elakadtam sajnos. A leszakadt hídnál, hogyan lehet átugrani? Nem tudok akkorát ugrani, hogy az útra ugorjak. Mindig leesek és meghalok. Kérlek titeket segítsetek! Előre is köszönöm. -
#158 Én őszintén jobban várom a Batman-t mint ezt vártam, de ez is isten lett nálam eddig ez a legjobb képregény játék még ha a filmről is készült.
Minimum így képzeltem el hogy szétkap egy embert az adamantium brutális lett az biztos. -
#157 Na én arra is tennék egy kisebb összeget. Igen jó anyagok láttak eddig napvilágot belőle. Amúgy jó hogy mondod. Jó ideje itt pihen a Wanted a gépemen. Bele kéne nézni majd...persze előbb ezt végigviszem, ha nem laposodik nagyon el. ^^ -
#156 Igen nagyon zsir....
szerintem valami történhetett, mert kezdenek iszonyat szintre emelkedni a filmes játékok.
....Wanted ... most meg ez...LOL
Ezekután a Batmannak kötelező lesz hoznia a szintet!!!! -
#155 :P -
#154 Nálam is Z. Jobban mondva Y, mert valamiért angol billentyűzetet észlel, de mondjuk fél pillanat volt átállítani és nem zavar. Meg amúgy sem igen blokkoltam sokat eddig. :D Kimaxoltam az életem amit a skillekkel lehetett és eddig egyszer haltam meg, a lézeres géppuskától mert kirohantam véletlenül. :]
Iszonyú jó játék ez...rég vártam valami hasonlót. -
#153 nálam z a blokkolás.
azért emlékszem rá, mert kurva kényelmetlen helyre rakták... -
#152 Jaja, most csináltam meg... abbana pillanatban kell lenyomni az R-t, mikor már elég közel van hozzád a fószer granyója. És lehetőelg vele szembe kell lenni. ezt elég későn írták ki. mármint a blokkolási lehetőséget -
#151 A gránátvetőst szedd le előbb. Ott én is elvoltam, pedig a nyitja annyi, hogy mikor jön a gránát, megnyomod a védekezés gombot és akkor visszaüti rá. Utána minden megy majd magától... ^^ -
#150 A gyereket hogy kell kimenteni a burokból a laborban? Egy gránátos idegesít ott. Hiába megyek a zöld kapcsolóhoz...még a granyója sem robbassza fel a burkot semmi. -
Suttyó20 #149 Rájöttem a megoldásra! Húzd az ajtóhoz, azt a kockát amit ellehet mozdítani. Húzd ki a generátort és az ajtó nem tud becsukódni:) -
#148 Szevasztok!! Én is itt akadtam el ahol Suttyó20! Örülnék ha megmondanátok h hol van!! Kössz előre is! -
Suttyó20 #147 Valaki segítsen elakadtam:)
Mikor a laborból kell megszökni, elérsz egy részhez, ahol elveszted a regeneráló képességed és azt a fura látást ami megmutatja merre menj (1-es gomb). Na átmászol egy szellőző nyíláson, a végén kiugrasz. van egy nagy ajtó amit egy olyan generátorral kell kinyitni, felkel mászni érte...
Na ez megvan, kinyílik az ajtó, ott van egy lift és oda is kéne egy generátor ( az a rúdszerű izé:)), ezt hol találom? Hogy kell ezt a részt megcsinálni? Bocs a fogalmazásért, a segítséget előre is köszönöm
-
Scooby87 #146 tudom,de sztem annyira nem spoiler.....bár kitudja...talán ha a végét elmondanám az még oké.. :D -
#145 Spoiler makró nem viccből van ám -.- -
Scooby87 #144 én már a kisgyereket is megmentettem...most ismét a dzsungelben vagánykodok -
#143 Csináltam videót az elején egy részről :D -
#142 Ja amikor Sabretothal harcolunk az elején, akkor még csontkarmok voltak, többször rálépett, és kecc. Most az X telepn vagyok, menekülök, megvan az adamantium -
#141 csak fájdítod a szívem..., szóval nem csalódtunk a Raven-ben :D -
adammmmmmm #140 Az x-men-ben nem tom de a Herosban van magyarázat az öregedés megállásra. Az a szamuráj csávó magyarázza el a multbóül hogyha nagyon sokszor regenerálódik újra test akkor az öregedés megáll. -
#139 Nem csak képek alapján az :) Általában multi és MMO gamekkal játszom mostanában és nemigen kötnek le single player játékok, de ebből nem tudok kilépni. Hosszú idő óta ez az egyetlen ilyen játék :) -
#138 képek alapján nagyon ütősnek néz ki a game, mind1 csak a jövő héten tudom kipróbálni sajnos:( -
#137 Hát nemtudom hirtelen melyikre gondolsz ott van pár lézeres rész.
De van ott egy aktiválásra váro panel azt kell aktiválni és oda lehet vinni a pajzsot ami mögött elfutva végig tudsz menni sértetlenül! -
#136 aki jár már ott, amikor a laborban a lézerek elől kell menekülni, ott az emeleten h a rákba tudom kikerülni őket? mert a v+shift kombó nem válik be... -
#135 Most csináltam meg helikopterek kiiktatását és a levegőben való repülés egy az egyben Prototype gameből van :D full ugyanúgy repül. -
#134 Csonthülye -
Hellsing47 #133 ezt nem tudtam, thx :o
bár kép alapján elég hülyén néz ki csontkarmokkal :D -
#132 jaja. a képregényben legalábbis így volt, a filmet holnap nézem, de ott is így lesz, mert emlékszem a trailerben vagy egy jelenet, hogy már kisgyerek korában is voltak karmai. a csontkarmok egyébként (ellentétben ugye az adamantium karmokkal) le is törnek, csak mint minden más, az is visszanő. -
#131 igen
-
#130 egyetértek! mész, gyaksz, de kinek kell több? :) mármint komolyan, egy Wolverine játékot én pont így képzeltem el. és elméletileg lesz több része is, legalábbis a fejlesztők több részben gondolkodtak. azért látszik a játékon, hogy szűkös volt a határidő a filmpremier miatt -
Hellsing47 #129 és akkor is ugyanúgy kijöttek a kézfején? :o -
#128 de voltak karmai, csak csontból voltak. később kapja rá az adamantiumot. -
xido #127 Viszont teorikus kérdés...Wolverine-ék esetében is..meg Claire esetében is a Heroes-ból...ha gyakorlatilag halhatatlanok és a sejtregenerálásuk piszokgyors és nem öregedik..hogy nőnek fel egyáltalán?:)..Avagy egy ideig növekszik az öregedés-gén..aztán egy holtponton/koron túl kezd "fogyatkozni" és kezdünk öregedni? -
#126 Ööö... Kérdeztelek? -
Hellsing47 #125 csak hogy akkor még nem voltak karmai -
#124 lol!! :) mekkora már! :D -
#123 :D Az biztos jó lett volna, csak a jelen korra van most nagyon kihegyezve a gém is -
xido #122 Látatlanban és visszaolvasás nélkül egy dolgot sajnálok csak belőle..meg a filmből is..hogy csak montázs képében kaptunk Logan korai életéből..elnéztem volna a partraszállást..egy fejezetnyi Medal of Wolverine-t elviseltem volna:) -
#121 mgvanXD