1160
-
borix #280 Lézeresre igen.Lent van a laptop lekapcsolom fönt a számítógépen hogy kell irányítani? -
#279 Nah mára elég volt Rozsiból :)
Odaáig jutottam hogy egy kaput lézer véd és ha neki megyek meghalok ezért be kell menni a másik szobába kiiktatni pár droidot és kikapcsolni a lézert. Elfáradtam... Majd holnap :D -
#278 A lézeresre gondolsz? Fent is van csak számítógéppel oda kell irányítani! -
borix #277 Géppuskás résznél hogy kell átmenni?Lent van védő fal de fönt nincs. -
#276 nem mostanában volt ilyen játék, nagyon jó lett.. -
#275 PLS HELP! Videó is jó csak adjatok valami tippet! -
#274 ez de jó rész, HD -
#273 Ennyi eszed is van! -
Danryu82 #272 Hát én próbáltam mindent, de nem sikerűlt továbbjutnom. Szarok bele ebbe a játékba. -
#271 Nem Arthas? :D -
#270 Az a büdös! Ott tartok hogy 2 gépet már levadásztam, de amelyikben a sniperes van azt nem toom... Egyszerűen nincs annyi reakcióideje ennek a szarnak h vágjak is utána meg rögtön védekezzek is! Tippek? :O -
Neoncsoves #269 sztem jó game, messze a legjobb ilyen filmről készült játék:)
élvezetes volt a game, néha viszont idegesítettek a láthatatlan falak ... -
#268 Most te kb a felénél járhatsz... az igen hosszú és full hangulatos pálya. Egyébként meglehet nézni, mert van sima mission rész, 5 fejezetből áll. Csak fel kell oldani őket, ahogy haladunk sorba. -
#267 Sajnos nem lehet fel venni Artúr kardját (???), én is jártam ott. -
Danryu82 #266 Köszi
Megpróbálom! -
#265 Ez komoly? :o -
#264 Rá kell ugrani a szemben lévő fószerek egyikére. PC-n ez az E+Q combó, PS2-őn fogalmam sincs. -
#263 Ez milyen durva! :D Meg az elején a LOST utalás sem rossz, arról már rakott valaki képet régebben úgy emlékszem. :] Ejj, van humoruk. Ezeknek utánanézek már én is ha végeztem. ^^ -
Danryu82 #262 Help!!!
Olvassatok vissza és segítsetek már légyszi! -
#261 Onnan még van azért! The Island az utolsó pálya!Előtte még van a tudományos labor + a dzsunglbe visszatekintések! -
#260 Akarom kérdezni mennyi van még hátra? -
#259 Én pl végigvittem már! 10-12 órásra saccolom. -
#258 Mennyire hosszú a game?Vki végigvitte már.Most ott tartok hogy 2 nagy behemóttal kell küzdeni a havas páylán miután a helikopter lebontotta a hidat. -
Martins15 #257
Sry így jobb -
Martins15 #256 Ezt a képet most kaptam egyik haveromtól
Kicsit szétszedték -
#255 -
#254 Én nem voltam itt! De a havas erdős pályán van egy barlangban.
1 Easter Egget találtam a tortát! -
#253 -
#252 Hali!
Csináltam én is egy képet!
Itt járt valaki?
-
Danryu82 #251 Hy
Én Ps2-ön nyomom a gamet, de elakadtam az1. pályán a vízesésnél, ahol ugrálni kell egy törött hídon. A Híd végénél nem tudok nagyot ugrani, hogy átugorjak az útra. Mindig leesek és meghalok. Meg sem tudok kapaszkodni. Help!!! -
markijoe12 #250 Hali all!
Help pls:S
Rendese működött a játék, eddig....
Már Afrika után voltam kb...
A hiba:
Runtime error
R6025
pure virtual function call
Vmi megoldás?!
Am ku**a jó gém -
#249 Elég sok helyen olvasom ezt irányítási mizériát.Nem értem mi nem tetszik benne semmi gond nincsen vele! -
#248 Bugyuta? Omg...menjél szépen Braidezni... -
bgabor #247 Megnéztem én is, nem rossz játék. Persze elég bugyuta, de a többi képregényes játékhoz képest sokkal jobb. Az egyetlen gond vele hogy bizony az irányítás erős konzolbűzt áraszt. -
Hellsing47 #246 pontosan
ráadásul szerintem teljesen egyértelmű az összes ilyen kisebb logikai feladat (már ha lehet ezeket logikainak nevezni) -
#245 Ezért nem kell kérdezgetni nem nehezek a feladatok amik a továbbjutáshoz kellenek kis gondolkodás körülnézés és meg is van a megoldás! -
#244 Dettó :D -
#243 Ennyi eszem van... -_-
Amint írok rögtön rájövök.. :P -
strebacom #242 Koszi!! -
#241 Képet tegyél be hol is van ez és akkor talán tudok segíteni!