1160
-
#440 Vedd ki a cellát, ott ahol jársz és ahogy írtad te is... és van egy láda, tedd a becsúkodó ajtóhoz, és már liftezhetsz is. -
Geroka16 #439 Sziasztok!
Elakadtam a játékban, azon a pályán vagyok amikor megmérgeztek és elkell jutni a csajnak a laborjához, ugye nincs semmilyen képességem, ott tartok ahol fel lehet venni egy ilyen utangenses kis vmit. 2 terem egybe van nyitva, nemtudom merre kel tovább menni. van egy felvonó, de kéne hozzá cella, de ha a másikból kiveszem bezárul az ajtó. légyszives segitsetek. köszönöm -
#438 Kár hogy nem működik a mostani banner:( az is jó lett, csak rossz helyre lett feltöltve...
na de hajrá... készüljön a bannerünk -
#437 Az igaz, sőt a Prototype azon a gémen fog alapszani... nálam a WoS 2. helyezésű a marvel gémek között, logan jött, látott, győzött, és fosztott (trónt) :D -
#436 780x250 -
#435 lemaradt a kép :) -
#434 Én is megpróbálkoztam egyel, bár már nem tudom melyik bannerméret a helyes
-
#433 azért a WoS is jól sikerült..az a "másik" xD
-
#432 "idáig az egyik legjobb marveles játék különben"
Akkor értenék egyet, ha az "egyik" szó nélkül írtad volna le a fenti mondatodat :)) -
#431 vannak topikok 2x ekkora bannerrel is :)
különböző méretekben:
400x250
500x278
550x306
600x334 -
#430 tényleg nem ninja gaiden és tomb raider...ezért is nem az a címe
különben meg minek hasonlítod olyan játékhoz (itt a TR-re gondolok) aminek messze semmi köze nincs hozzá? ez egy vegytiszta hack'n'slash cucc kis ugrálgatással, épphogy csak az élvezet kedvéért ;)
idáig az egyik legjobb marveles játék különben
-
borix #429 Hát uninstall lett a vége.Hát nem egy ninja garden 2 és nem egy Tomb Raider.Tőlük jócskán elmarad. -
#428 Kitartás!
Csináltam vidit erről, meg majd lesz még1 ami még talán keményebb, mint ez.
Szobrok
Oszlopok
Sorry a pixelek miatt, valahogy videa nem az igazi ilyen célból. :) -
#427 Bannert a népnek! Valaki intézkedhetne, szóljatok be a bácsiknak.
akkor ez jó lesz? méretezni kéne -
#426 újabb fél nap telt el de nem tudok átugrani #383 #398 -
#425 No meg apokaliptikus szféra ... -
#424 Miért kéne újítani? Városi harc, nagy robotok, Wolverine, hangulat a köbön. ^^ -
adammmmmmm #423 Végigvittem. A filmbeli vége az szar amit utánna benyomtak az marhanagy. Remélem lesz folytatás. Mondjuk a folytatásban már nem tom mit tudnának újítani max hogy nemcsak wolverinel lehetne játszani de akkor meg lehet elcsesznék a hangulatot. -
#422 pedig oda van írva :)
"bal egérgombot ütögetve 'támadod' a helit, mozgásgombokkal meg elkerülöd a lövéseket" -
#421 Hali, valak isegítsen már pls.
itt mit kell csinálni.. hát egyszerüne nemjövökrá az aköcsög meg mindig lelő... valaki help má -
#420 XP-n a dokumetumokban van a wolverine mappa. WGame/Config/WEngine.ini-ben keresd a ResX=... ResY=... bejegyzéseket és írd át a neked megfelelőre. Én is 1360x768-ban játszok. -
predike #419 MIÉRT KELL BELE ANNYI NAGY "LÁVA-SZIKLA MUTÁNS"? -
bauer #418 srry nem ide akartam :P -
bauer #417 A 2 csúszásra van ítélve :(
Késik a game -
#416 Jehe, elindul a játék linuxon:) -
#415 Még jó, hogy igen látványosan kiírja a képernyőre:) -
#414 igazábol pont mikor eltalálna nyomd le ;) -
#413 Védekezés gombot kell nyomni mielőtt eltalálna a kilőtt rakáta és visszacsapodik hozzá! -
#412 na ez nalam is kerdes...nemtom lekapni onnan :s
Hellsing47 : koszi a helpet, nemtom, hogy nem vettem eszre -
#411 Jó a banner, de baromi magas. Nem biztos, hogy a moderátorok berakják így. 200-250px a normál fejlécméret. -
Schelotto #410 Sziasztok! Nem tudom megvan e valakinek az a rész ahol egy csávó egy emeleten áll és gránátokat lő ki rám. Lent elintézem a muksókat, de őt hogyan lehet leszedni mert felugrani oda nem tudok. -
#409 menni fog az, ne add fel ;) itt még billentyűzettel toltam, simapipa xD hajráhajrá xD -
#408 sztem jó lett -
#407 az a gond, hogy alapból sincs megrajzolva a 2-ik, 3-ik karom vége
megpróbáltam kiegészíteni:
-
#406 FELADOM! nem bírom átugrani? billentyű+egér lehetetlen, lehet átdugom gamepadra :O -
#405 Na emberek, sztetek jó a banner? tőlem mehet fejlécnek. -
#404 merlinW meg gfreak ti valami nagyon jók lehettek, mert én már cliffhangerként ugrálok, mintha a majmok bolygója forgatásán járnék de azért sem sikerül :/ -
Hellsing47 #403 szép
de szerintem úgy kellett volna hogy alul még beleférjen a karma, ne csak úgy le legyen vágva a vége -
#402 'na ezt most kurvára elhittem'
faszás -
#401 kétszer is át kellett ugrálnom, mert azon a fa kiugrón volt valami 'csemege' (már elfelejtettem mi is volt az) és lekéstem a harmadik szobrot xD
balról a második nyilad nekem tökéletesnek tűnik..szépen elrugaszkodsz, pálya közepénél mégegyzser az ugrás, és nagy nyögéssel elkapja a szélét xD