X-Men Origins: Wolverine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Sry így jobb
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
http://kep.ivpicture.hu/93377.jpg
Kicsit szétszedték<#idiota>#idiota>
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
1 Easter Egget találtam a tortát!
Next PC upgrade: 2022
. : Z E L L E R : .
Én Ps2-ön nyomom a gamet, de elakadtam az1. pályán a vízesésnél, ahol ugrálni kell egy törött hídon. A Híd végénél nem tudok nagyot ugrani, hogy átugorjak az útra. Mindig leesek és meghalok. Meg sem tudok kapaszkodni. Help!!!<#pardon1>#pardon1>
Help pls:S
Rendese mûködött a játék, eddig....
Már Afrika után voltam kb...
A hiba:
Runtime error
R6025
pure virtual function call
Vmi megoldás?!
Am ku**a jó gém<#help>#help>
ráadásul szerintem teljesen egyértelmû az összes ilyen kisebb logikai feladat (már ha lehet ezeket logikainak nevezni)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ott vagyok hogy már van adamantiumom rendesen. Elvesztettem a feral sension vagy mi a tököm volt, és a csatornában már átmásztam az ellen fölött. A dobozt odahuztam hogy fel tudjak ugrani és felvettem a kék világíto dolgot. 😛
Na átengedett a másik szobába és nem tudom hogyan tovább... :S
Köszi!!
<#fejvakaras>#fejvakaras><#worship>#worship>
Am a legjobb kaszabolós gáma amivel eddig toltam... Amikor az az égõ kardos csávó nekem ugrik és én is neki és lasitottba megy minden! ÁÁÁ 😄D IMÁDOM!
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Itt akadtam el
Lacko86:
menj az uccsó szoborhoz, és a köteleket vágd szét, ami lefogja! Elõtte keress állványt.
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
A síneket ugy kell mozgatni hogy összeálljanak és azon tudd visszavezetni a ropotkezet!
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

1-es gombbal - lábnyom alapján egy orvost kell követnem... és egy laborban vagyok, teleportáló bigyókkal.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
még szép hogy jó játék4 Magasan ver mindent jelenleg 2009-ben akcióorientáltsága miatt. ja és elég sok prince és tomb raideres részek vannak benne:S
Azért az átvezetõ videókon rendesen csorgott a nyálam.Apán bárcsak már a játékon belül lenne olyan grafika mint ott!
A végére egy jó tanács minden nemû spoiler nélkül : E+Q de durván ám !!!