1160
\"X-MEN
  • Prince23
    Vedd ki a cellát, ott ahol jársz és ahogy írtad te is... és van egy láda, tedd a becsúkodó ajtóhoz, és már liftezhetsz is.
  • Geroka16
    Sziasztok!
    Elakadtam a játékban, azon a pályán vagyok amikor megmérgeztek és elkell jutni a csajnak a laborjához, ugye nincs semmilyen képességem, ott tartok ahol fel lehet venni egy ilyen utangenses kis vmit. 2 terem egybe van nyitva, nemtudom merre kel tovább menni. van egy felvonó, de kéne hozzá cella, de ha a másikból kiveszem bezárul az ajtó. légyszives segitsetek. köszönöm
  • Prince23
    Kár hogy nem működik a mostani banner:( az is jó lett, csak rossz helyre lett feltöltve...
    na de hajrá... készüljön a bannerünk
  • Prince23
    Az igaz, sőt a Prototype azon a gémen fog alapszani... nálam a WoS 2. helyezésű a marvel gémek között, logan jött, látott, győzött, és fosztott (trónt) :D
  • MerlinW
    780x250
  • csabarinkoo
    lemaradt a kép :)
  • csabarinkoo
    Én is megpróbálkoztam egyel, bár már nem tudom melyik bannerméret a helyes

• gfreak
    azért a WoS is jól sikerült..az a "másik" xD
  • Prince23
    "idáig az egyik legjobb marveles játék különben"

Akkor értenék egyet, ha az "egyik" szó nélkül írtad volna le a fenti mondatodat :))
  • ProGabe #431
    vannak topikok 2x ekkora bannerrel is :)
    különböző méretekben:
    400x250
    500x278
    550x306
    600x334
  • gfreak
    tényleg nem ninja gaiden és tomb raider...ezért is nem az a címe

különben meg minek hasonlítod olyan játékhoz (itt a TR-re gondolok) aminek messze semmi köze nincs hozzá? ez egy vegytiszta hack'n'slash cucc kis ugrálgatással, épphogy csak az élvezet kedvéért ;)

idáig az egyik legjobb marveles játék különben

• borix
    Hát uninstall lett a vége.Hát nem egy ninja garden 2 és nem egy Tomb Raider.Tőlük jócskán elmarad.
  • csabarinkoo
    Kitartás!
    Csináltam vidit erről, meg majd lesz még1 ami még talán keményebb, mint ez.

Szobrok

Oszlopok
    Sorry a pixelek miatt, valahogy videa nem az igazi ilyen célból. :)
  • Prince23
    Bannert a népnek! Valaki intézkedhetne, szóljatok be a bácsiknak.

akkor ez jó lesz? méretezni kéne
  • Szega87
    újabb fél nap telt el de nem tudok átugrani #383 #398
  • Prince23
    No meg apokaliptikus szféra ...
  • sQr
    Miért kéne újítani? Városi harc, nagy robotok, Wolverine, hangulat a köbön. ^^
  • adammmmmmm
    Végigvittem. A filmbeli vége az szar amit utánna benyomtak az marhanagy. Remélem lesz folytatás. Mondjuk a folytatásban már nem tom mit tudnának újítani max hogy nemcsak wolverinel lehetne játszani de akkor meg lehet elcsesznék a hangulatot.
  • stevenson1988
    pedig oda van írva :)
    "bal egérgombot ütögetve 'támadod' a helit, mozgásgombokkal meg elkerülöd a lövéseket"
  • Palesz2
    Hali, valak isegítsen már pls.

itt mit kell csinálni.. hát egyszerüne nemjövökrá az aköcsög meg mindig lelő... valaki help má
  • macleody
    XP-n a dokumetumokban van a wolverine mappa. WGame/Config/WEngine.ini-ben keresd a ResX=... ResY=... bejegyzéseket és írd át a neked megfelelőre. Én is 1360x768-ban játszok.
  • predike
    MIÉRT KELL BELE ANNYI NAGY "LÁVA-SZIKLA MUTÁNS"?
  • bauer
    srry nem ide akartam :P
  • bauer
    A 2 csúszásra van ítélve :(
    Késik a game
  • MerlinW
    Jehe, elindul a játék linuxon:)
  • MerlinW
    Még jó, hogy igen látványosan kiírja a képernyőre:)
  • gfreak
    igazábol pont mikor eltalálna nyomd le ;)
  • grebber
    Védekezés gombot kell nyomni mielőtt eltalálna a kilőtt rakáta és visszacsapodik hozzá!
  • Maak
    na ez nalam is kerdes...nemtom lekapni onnan :s

Hellsing47 : koszi a helpet, nemtom, hogy nem vettem eszre
  • MerlinW
    Jó a banner, de baromi magas. Nem biztos, hogy a moderátorok berakják így. 200-250px a normál fejlécméret.
  • Schelotto
    Sziasztok! Nem tudom megvan e valakinek az a rész ahol egy csávó egy emeleten áll és gránátokat lő ki rám. Lent elintézem a muksókat, de őt hogyan lehet leszedni mert felugrani oda nem tudok.
  • gfreak
    menni fog az, ne add fel ;) itt még billentyűzettel toltam, simapipa xD hajráhajrá xD
  • balee4
    sztem jó lett
  • ProGabe #407
    az a gond, hogy alapból sincs megrajzolva a 2-ik, 3-ik karom vége
    megpróbáltam kiegészíteni:
  • Szega87
    FELADOM! nem bírom átugrani? billentyű+egér lehetetlen, lehet átdugom gamepadra :O
  • Prince23
    Na emberek, sztetek jó a banner? tőlem mehet fejlécnek.
  • Szega87
    merlinW meg gfreak ti valami nagyon jók lehettek, mert én már cliffhangerként ugrálok, mintha a majmok bolygója forgatásán járnék de azért sem sikerül :/
  • Hellsing47
    szép

de szerintem úgy kellett volna hogy alul még beleférjen a karma, ne csak úgy le legyen vágva a vége
  • gfreak
    'na ezt most kurvára elhittem'

faszás
  • gfreak
    kétszer is át kellett ugrálnom, mert azon a fa kiugrón volt valami 'csemege' (már elfelejtettem mi is volt az) és lekéstem a harmadik szobrot xD

balról a második nyilad nekem tökéletesnek tűnik..szépen elrugaszkodsz, pálya közepénél mégegyzser az ugrás, és nagy nyögéssel elkapja a szélét xD