1160
\"X-MEN
  • ProGabe #400

• MerlinW
    Nekem bárhonnan sikerült többször is, szimpla ugrással.
  • Szega87
    Aki túljutott már ezen, árulja el melyik peremen próbálkozott:

• gfreak
    teljesen egy és ugyanaz xD

• DarkSector
    énmegmondtamsemmi.
  • DarkSector
    te aztán értesz hozzááá
  • Carloska
    te fogyatékos baromarcú állat máskor mielött okoskodsz nézd meg mit kérdezz az ember
  • gfreak
    szerintem azt szeretné tudni hogy a sima és az Uncaged Edition között mi a különbség ;)

speciel én nem tudom mi a különbség a kettő között ;)
  • DarkSector
    abban hogy ennek a feltöltöje a reloaded csapat.
    -.-
    lolmá tanuljátokmegfaszom hogy iso-és -iso egyenlő!!!!!!
  • Carloska
    valaki árulja el nekem ez miben különbözik a simátol légyszíves köszi

X-Men.Origins.Wolverine.Uncaged.Edition-RELOADED
  • gfreak
    xD próbálj meg jól a széléről elrugaszkodni xD meglesz az xD

duka10: passzolom, szerintem próbálj egy reinstallt :S (különben asszem a 185.xx a legfrisebb, már nem emlékszem, de érdemes cserélned)
  • Szega87
    valahogy nem nagyon akarja elkapni a szélét! Még berserket is rányomtam úgy se! :DDDD
  • duka10
    a vas is megvan hozzá az Nvidiából meg az van ami kellett a GTA IV-hez a 180. valami :D (nemtom hogyvolt xD)
    ment minden U3-as játék igaz sok nem volt :)
  • gfreak
    @crazyman19:passz, nálam a sima "nyomom mint a barom" megoldás itt is működött tökéletesen xD

@duka10: passz...driverek legújabbak? vasad van alá rendesen? más U3 engines játékkal minden rendben volt?
  • crazyman19
    hellosztok amikor a nagy robotot kell megölni mikor zuhan már az égbol és a mellkasát kellene feltépni és nyomkodni kell a c betut azt hogy csináltátok meg mert én olyan gyorsan nyomomhogy nemhiszem ennél jobban lehetne majd szétesik a bil :) és nem tudja időben megcsinálni köszi a válaszokat előre isl
  • duka10
    valaki lécci segítsen!! nekem índításkor azt írja ki hogy Runtime Error!
    Program: G/Program Files/...
    R6025
    -pure virtual function call

1x már az intro is megvolt indult volna a pálya de akkor is ezt írta ki
    valaki segítsen PLS
  • gfreak
    szobrokat a helyükre állítod, aztán gyorsan ráugrasz az elsőre, onnan a másodikra, a másodikról egy duplával eléred a fa kiugrót (elkapja a szélét) ott találsz egy kis ajándékot is, aztán villámvágtában át a harmadikra és onnan tudsz továbbugrálni ;)
  • Szega87
    Újra sziasztok!

Most épp itt akadtam el, mielőtt bárki vérpistikét játszana tegnap óta gondolkodok rajta, tudom, hogy az első lábánál illetve a harmadik szobor mellkasánál a fát fel kell kaszabolni, meg a harmadikhoz kell a kő ahol dögcédula is van/volt. Első szoborra simán felugrok, onnan is simán át a másodikra, de a második és harmadik között van egy félig meddig letört fa híd szerűség ami viszont túl magasan van, se walljump se doublejump nem segít, komolyan ha 100 szor nem próbáltam egyszer sem. Tipp?

KÉP:

• DarkSector
    jórész uj játékokról...ha unatkozik valaki.Itt a többi videóm.
  • DarkSector
    WOW
    Az új Batman.
    O_o
    LOL Batman gameplay bunyó!!!
  • samsung123
    HELP! valakinek sikerült beállítani az 1360x768 felbontást? aki igy játszik irja már le köszi
  • gfreak
    az megvan, a classicban tolom (a legkomolyabb xD) hmm...ezeket a statistics dolgokat nemigen szokatm nézegetni, de belenézek, köszi ;)

• Hellsing47
    játék közben, a menüben van egy olyan menüpont hogy statistics, ott oda van írva mennyi van belőle, sok más dologgal együtt
    bár szerintem semmire sem jó, ha teljesíted ezeket

egyedül ha a wolverine akció figurákat gyűjtöd össze azért kapsz bónusz ruhákat
  • gfreak
    ;) juteszembe: mennyi dögcédula van a játékban összesen, van erről vmi infó? és ha mindet összegyűjtöm akkor történik még valami, vagy csak az xp-t szórják és csókolom? ;)
  • Hellsing47
    télleg, sry
    viszont nem oltásnak szántam,
  • gfreak
    csakhogy nincs feral senses jelenleg, mint ahogy regeneration sincs, pont azért kell a szellőzőben mászkálnia...xD

úgyhogy az első sor az tök elég lett volna xD

az oltás viszont fail ;)
  • Hellsing47
    mögötted levő falon lesz valahol egy szellőző
    de ha használnád a feral sense-t akkor simán tudnád merre kell menni
  • gfreak
    pedig ez csak egy egyszerű beat-em up kis ugrálással xD

frankó játék lett, most futok majd neki hardon xD
  • grebber
    Ahogy nézem elég sok ember nem tud megbirkózni a game-el és mindig elakadnak! Kicsit kell csak gondolkodni és már jönnek ide hogy hogyan tovább.
  • gfreak
    köszi, ugyan nem az volt a problémám, csak a bunyógombokat akartam átmappelni ;)
  • DarkSector
    most megint elakadtam helikoptere kell ugrani de evegöbe nem tom a fasszopot irányitaní és mindig leesek a vizbe tegnap olyat ákurtam az asztalra mérgembe... :S

• Maak

na, szal itt
  • Maak

mit kell itt csinalnom? atvergodtem a fegyverek elott nagy nehezen es nem tudok tovabb menni...vagy csak koran van meg
  • MerlinW
    Díjat semmiképp sem érdemel, viszont valóban egy kellemes árkád bunyós játék. Kb ilyennek kellene lenni mindegyiknek. Watchmen is hasnoló kaliber, az is jó lett.
  • Prince23
    Meglepi játék simán lehet. képregényben ez példaértékű!
  • wedge31
    Ha nem vársz töle semmit nem fogsz csalodni egy jó iparos munka se több se kevesebb.

Azért nagy bajba lenne a játékipar ha ez a lineáris monoton hent game dijat nyerne.
  • Prince23
    Sg-n senki sem csalódott, talán nem is véletlen ez. Még lehet valamilyen díjat is be fog söpörni valamelyik magazinnál. Ebben biztos vagyok... bér eddig a 8 pont alegtöbb, amit adott x magazin neki.
  • balee4
    na végre kipróbáltam én is a játékot, tényleg zseniálisan jó lett:)
  • neptum
    nincs valakinek mentése Gamit legyőzése utáni részről ? egyszerűen az a bug rohadt idegesítő nem tudok semmit csinálni egyszrűen lesek és kezthetem elöről 30. után ez rohadt idegesítő
  • crazyman19
    helosztok amikor a nagy robotot kell megolni mikor zuhan az égből és a mellkaást kellene feltépni nyomogatni kell a c gombot de olyan gyorsan nyomom hogy majd szétesik a billentyuzet és megsem sikerul ezt hgoy csináltátok meg ?