734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
-
MrPamacs #54 DE be lehet vagy kijelölöd az egészet és kiteszed vágólapra (ehhez be kell kapcsolni a vágólapfigyelést a progiba) vagy lemented egy fájlba (minden sorba egy link) és rámész a megnyitásra. -
#53 köszi a programot! egy kérdésem lenne, a linkeket egyenként lehet csak bemásolni? nem lehet egyszerre pl. 40-et?:D mert sokáig tartana egy 40linkből álló listát bemásolgatni. -
tom235 #52 nekem is ugyanez xp sp3 alatt. -
#51 ff-t használok -
#50 Bugreport:
2 letöltés után APPCrash hibával kilép a program. újból indítva a linkek megmaradnak, és tudom folytatni. De volt hogy emiatt letette a játékot a felugró ablak a tálcára.
A hiba Vista alatt jelentkezik.
Am nagyon fajin program, sok kattól megmentesz vele :) -
#49 Nos, ez remekül hangzik... cak hát nem vagyok programozó... :(
Valami már mások által megírt program képes olyasmire, ami nekem kellene?
[Tutorialokat, és kézikönyveket kellene fogyasztható - nem HTML, nem PDF és nem *.doc - formátumban, ingyen a játékosok számára közzé tennem úgy, hogy ne kelljen attól tartanom, hogy azt szétcincálják és honlapkra felpakolják saját irományokként...] -
MrPamacs #48 Talán a legegyszerűbb az lenne hogy egy olyan progit írni ami a .html-t átírja egy tipusos fájlba és egy másik programból ezt megjeleníteni bár ennél a megoldásnál egy kicsit is programozni tudó ember simán megkerüli, vagy ha nagyon biztonságosat akarsz akkor egy titkosító algoritmus segítségével átírni a html-t egy másik fájlba és azt beolvasni egy másik progival ami pedig visszafejtené az adatokat. -
MrPamacs #47 Ezt hogy érted? Elvileg az. -
#46 Nem témához kapcsolódan, de kérdeznék Tőled:
Hogy tudnék (nem vagyok programozó!) programba [futtatható exe, védelemmel] ágyazott honlapot készíteni, illetve Tutorialokat [html alapú szöveges anyagokat?
Tudsz segíteni tanácsokkal? Örökké hálás lennék! -
#45 egyébként nem autOmata?:) -
Probatbicol #44 Nagyon szép munka, gratulálok !! Vista alatt is megy rendesen. -
MrPamacs #43 Ha jól tudnék angolul ..... :) -
MrPamacs #42 Ok megnézem ezt a hibát is majd a héten. -
MrPamacs #41 Ez a hiba jellemzően azokon a gépeken fordul elő ahol IE7-es van fent, gondolom neked is ez van fent. Az előző verziók nem is mentek IE7-el, de ugy látszik még ez sem tökéletes teljesen. -
#40 ez igen, kösz -
szurop #39 Rapidra kellett volna feltenni a progit. -
dav1d #38 "avaliable skins"? -
#37 na most müxik :D -
#36 köszi -
tom235 #35 hálás köszönet a készítőnek, faszán működik -
#34 Ez nagyon tetszik, köszönöm szépen. -
#33 -
#32 esetleg lehetne rapidshare premium account beírási lehetőség is:) -
#31 egy rakás linket hozzáadtam, aztán el is mentettem.
viszont nem tölti sorba őket, hanem csak egyet, vagyis nem automatikusan szedi sorba. a beállításokban még nem matattam -
#30 Hú ez jó kis program hasznomra válik :)
Köszi! -
#29 Ez nagyon jó lett, grat! -
#28 Nekem most egy olyan érdekességet csinált, hogy elkészült a második fájl letöltésével, kiírta buborékban, aztán kilépett a programból amikor a tray ikon fölé mozgattam az egeret. Indítom a programot, és látom, hogy nincs a listában a többi cím, amit betettem. -
Miskolc88 #27 csinálj pénzt belőle !! -
Petko #26 gratula, ez igényes cucc
szerintem csináld meg angol nyelvre is, mert tuti el fog terjedni pillanatok alatt külföldön -
#25 Közben már írták is. Amúgy tetszik a program, gratula. -
#24 kapcsa azt hiszem csak a rapidshare.de-nél van. Ez meg a rapidshare.com-ra van optimalizálva. -
MrPamacs #23 Ezt hogy csinálj? Írd már le pontosan h mi történik/mit kell csinálnod h menjen a következőre, mert elvileg csak beteszed a linkeket, majd indítás és onnantól kezdve autómatikus a letöltés.
-
MrPamacs #22 Csak rapidshare.com-ról működő linkekkkel működik. Majd talán kiterjesztem a többire is,de arra még várni kell egy kicsit. A kilépésnél lévő hibát pedig majd javítom a következő verzióban, már mások is jelezték. -
#21 grat!!
mindjárt töltöm is le:D -
MrPamacs #20 Gyorsítani nem tud(ok), max annyit hogy ha hajnalban megy a progi akkor gyorsabban jön mert kevesebben töltenek le. -
MrPamacs #19 Már nincs Captcha, de ha lenne is meg lehetne kerülni. -
#18 Köszi. Működik rendesen.
Reméljük a frissítésekről majd itt tájékoztatsz bennünket. -
F1re #17 grat jo lett ! -
#16 na egy kérdést azért megejtenék:
hol lehet beállítani, hogy sorba szedje a cuccokat? Betettem 10-12 linket, és egyenként szedi úgy, hogy nekem kell biztatnom, hogyletöltse a következőt -
#15 bugreport:
beraktam egy zippyshares linket, nem csinált vele semmit. törltem és mikor kilépnék, akkor Invalid filename hibával nem engedi bezárni, csak feladatkezelőből.