734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
  • MrPamacs
    DE be lehet vagy kijelölöd az egészet és kiteszed vágólapra (ehhez be kell kapcsolni a vágólapfigyelést a progiba) vagy lemented egy fájlba (minden sorba egy link) és rámész a megnyitásra.
  • vmvr
    köszi a programot! egy kérdésem lenne, a linkeket egyenként lehet csak bemásolni? nem lehet egyszerre pl. 40-et?:D mert sokáig tartana egy 40linkből álló listát bemásolgatni.
  • tom235
    nekem is ugyanez xp sp3 alatt.
  • motyodlee
    ff-t használok
  • zolo
    Bugreport:

2 letöltés után APPCrash hibával kilép a program. újból indítva a linkek megmaradnak, és tudom folytatni. De volt hogy emiatt letette a játékot a felugró ablak a tálcára.

A hiba Vista alatt jelentkezik.

Am nagyon fajin program, sok kattól megmentesz vele :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, ez remekül hangzik... cak hát nem vagyok programozó... :(
    Valami már mások által megírt program képes olyasmire, ami nekem kellene?
    [Tutorialokat, és kézikönyveket kellene fogyasztható - nem HTML, nem PDF és nem *.doc - formátumban, ingyen a játékosok számára közzé tennem úgy, hogy ne kelljen attól tartanom, hogy azt szétcincálják és honlapkra felpakolják saját irományokként...]
  • MrPamacs
    Talán a legegyszerűbb az lenne hogy egy olyan progit írni ami a .html-t átírja egy tipusos fájlba és egy másik programból ezt megjeleníteni bár ennél a megoldásnál egy kicsit is programozni tudó ember simán megkerüli, vagy ha nagyon biztonságosat akarsz akkor egy titkosító algoritmus segítségével átírni a html-t egy másik fájlba és azt beolvasni egy másik progival ami pedig visszafejtené az adatokat.
  • MrPamacs
    Ezt hogy érted? Elvileg az.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem témához kapcsolódan, de kérdeznék Tőled:
    Hogy tudnék (nem vagyok programozó!) programba [futtatható exe, védelemmel] ágyazott honlapot készíteni, illetve Tutorialokat [html alapú szöveges anyagokat?

Tudsz segíteni tanácsokkal? Örökké hálás lennék!
  • passatgt
    egyébként nem autOmata?:)
  • Probatbicol
    Nagyon szép munka, gratulálok !! Vista alatt is megy rendesen.
  • MrPamacs
    Ha jól tudnék angolul ..... :)
  • MrPamacs
    Ok megnézem ezt a hibát is majd a héten.
  • MrPamacs
    Ez a hiba jellemzően azokon a gépeken fordul elő ahol IE7-es van fent, gondolom neked is ez van fent. Az előző verziók nem is mentek IE7-el, de ugy látszik még ez sem tökéletes teljesen.
  • Juhiii
    ez igen, kösz
  • szurop
    Rapidra kellett volna feltenni a progit.
  • dav1d
    "avaliable skins"?
  • motyodlee
    na most müxik :D
  • hunbasser
    köszi
  • tom235
    hálás köszönet a készítőnek, faszán működik
  • gabber_saviola
    Ez nagyon tetszik, köszönöm szépen.
  • Sada01
  • passatgt
    esetleg lehetne rapidshare premium account beírási lehetőség is:)
  • motyodlee
    egy rakás linket hozzáadtam, aztán el is mentettem.
    viszont nem tölti sorba őket, hanem csak egyet, vagyis nem automatikusan szedi sorba. a beállításokban még nem matattam
  • HöfEE
    Hú ez jó kis program hasznomra válik :)
    Köszi!
  • Balumann
    Ez nagyon jó lett, grat!
  • zvaragabor
    Nekem most egy olyan érdekességet csinált, hogy elkészült a második fájl letöltésével, kiírta buborékban, aztán kilépett a programból amikor a tray ikon fölé mozgattam az egeret. Indítom a programot, és látom, hogy nincs a listában a többi cím, amit betettem.
  • Miskolc88
    csinálj pénzt belőle !!
  • Petko
    gratula, ez igényes cucc
    szerintem csináld meg angol nyelvre is, mert tuti el fog terjedni pillanatok alatt külföldön
  • zvaragabor
    Közben már írták is. Amúgy tetszik a program, gratula.
  • zvaragabor
    kapcsa azt hiszem csak a rapidshare.de-nél van. Ez meg a rapidshare.com-ra van optimalizálva.
  • MrPamacs
    Ezt hogy csinálj? Írd már le pontosan h mi történik/mit kell csinálnod h menjen a következőre, mert elvileg csak beteszed a linkeket, majd indítás és onnantól kezdve autómatikus a letöltés.
  • MrPamacs
    Csak rapidshare.com-ról működő linkekkkel működik. Majd talán kiterjesztem a többire is,de arra még várni kell egy kicsit. A kilépésnél lévő hibát pedig majd javítom a következő verzióban, már mások is jelezték.
  • Firerock
    grat!!
    mindjárt töltöm is le:D
  • MrPamacs
    Gyorsítani nem tud(ok), max annyit hogy ha hajnalban megy a progi akkor gyorsabban jön mert kevesebben töltenek le.
  • MrPamacs
    Már nincs Captcha, de ha lenne is meg lehetne kerülni.
  • lck
    Köszi. Működik rendesen.
    Reméljük a frissítésekről majd itt tájékoztatsz bennünket.
  • F1re
    grat jo lett !
  • motyodlee
    na egy kérdést azért megejtenék:
    hol lehet beállítani, hogy sorba szedje a cuccokat? Betettem 10-12 linket, és egyenként szedi úgy, hogy nekem kell biztatnom, hogyletöltse a következőt
  • Dying Soul
    bugreport:

beraktam egy zippyshares linket, nem csinált vele semmit. törltem és mikor kilépnék, akkor Invalid filename hibával nem engedi bezárni, csak feladatkezelőből.