Rapidshare autómata letöltő

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
premiumhoz bármilyen downloadert használhatsz.

púúúúú

zolo
Premium Acc automatikusan jár a Rapidshare download manager 😊

http://flickr.com/photos/zolika90/

nandorb
nemtudtok ajanlani 1zsir probramot rapidshare premiumhoz vettem es kene segitseg a bealitashoz is,mert nem mindegyik programnal muxik 1forman

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

kulabácsi
na ez most nálam úgytûnik zsírúl müxik, 4 linket betoltam, leszedte simán egymás után, nem kapcsolt ki a végén se, a buborákot nem teszteltem mert nem volt beállítva...
márcsak tényleg annyit kéne h integráld össze a 2õt és sztem okkés lesz (úgytûnik) <#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

lck
Nem tudnád beleintegrálni a telepítõbe ? Vista így minden indításnál panaszkodik hogy a fájl idegen géprõl származik.
kulabácsi
holnap meglesem, mam ár nincs rá erõm, meló elött betolom, ha leszedi azt a pár linket akkó jó 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tervben van, de elöbb ez mûködjön jól. Dehát senki nem akar visszajelezni h mi a helyzet a 2.01-el!

AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu

zolo
Olyan kérdés lehet, hogy másik oldalakat is támogatni fog? Mondjuk uploaded.to ?
Ha nem lehetséges, akkor valamelyikõtök ismer hasonló megoldást mint ez, csak uploaded.to -ra optimalizálva?

Máté94
Azért mert tegnap Happy Hou vagyis engedte,hogy maximálisan tölthess😞
Fõleg arra vagyok kíváncsi hogy fagy-e még letöltés indulása elött, a buborékos bugot is javítottam.

Próbáljátok már ezt ki h mennyire bugos:
Letöltöm

kulabácsi
én ma lekaptam több mint 1 gigát, vagy 10 linket a progi segítségével, végig 150-230 között jött 😄

greg benz
fákk repidser😄

tigeroo
jaja tegnap még jött akár 300kbs-el is nekem

de ma 20-40között stagnál
greg benz
Hát nemtom,nekem az új rendszer óta 40el tölt max<#fejvakaras>Amikor elindul a letöltés akkor pár másodpercig 100-200al tölt,aztán beáll 35-40re

kulabácsi
nekem 200 körül szokott jönni, hálózatterheléstõl függ

greg benz
Az a rapidshare sara... cserébe,hogy most nem kell ip-t váltogatni és kódokat beírkálni, 40kbps a max letöltési sebesség free usereknek😊

nandorb
hat akkor az tenyleg nagy sebbeseg nekem fix IP-em van es siman annyival jon

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Máté94
Valószínûleg Happy Hour volt😞
Máté94
Igen:S
tigeroo
nektekis 20-30kbs-el tölt?:S
Már dolgozok a hibákon, ugy néz ki hogy a buborék ablak is okozott hibákat. Ugyhogy ennke a megjelenési idejének hossza 10mp-tõl indul, vagy ha zavar ki lehet kapcsolni.
A megfagyós nem elindulós letöltésen most dolgozok.

kulabácsi
jaja nekem is ezt csinálja elég sokszor :S
de amúgy tényleg hasznos, kis fejlesztéssel zsír lesz <#eljen>

greg benz
Csak sajnos néha nem akarja elkezdeni a letöltést,meg van,hogy amikor befejezte a letöltést kiírja,hogy hibát észlelt és kilép:S De ezen kívül prímán mûkszik😊

greg benz
Frankó progi,ilyenre régóta vadásztam! Köszi<#worship>

kulabácsi
nekem még mindig szarakodik, sokszor kidob hibával stb stb :|

Máté94
Nagyon jó ez a progi!
Max sebességel tölt le😄
kulabácsi
megoldódott, sztem azzal h kikapcsoltam a buborék jelzést a star menünél, szal ez lehet h bug

kulabácsi
nekem az a parán vele h letölt 1et, aztán kilép és nem folytatja a többit, ez ellen mit tok tenni?

nekem nem mûködik 100%-osan
különbözõ hibaablakokat dob fel:
I/O error 1224.
Access violation at address 0047A72D in module 'Rapidshare letöltõ exe'.Read of address 00000050.

ez mitõl lehet?

How much can you take,before you snap?

L7wy
Honnan szeded h bajom van a reklámmal,csak az cseszett fel hogy olyanért basz.ott le, amiért nem csak én vagyok a hibás, hanem õ is, mivel a cím eléggé általánosan hangzik. De ajánlom olvasd el még néhányszor az elõzõ üzenetemet, mert ott leírtam már 1x mindent.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

zolo
Nekem az a véleményem, hogy ezzel a "reklámmal" szívességet tett nekünk, azzal hogy megismertette velünk a programját, mert nagyon hasznos, és én a Rapid saját download managerén kívül nemtalálkoztam még ilyennel, - igaz nem is kerestem - ráadásul elsõ kézbõl kapjuk az infókat az updatekrõl, fejlesztésekrõl, személyesen a fejlesztõtõl.

Erre a hülye vitára:
Szerinted Pyrex -nek hogy tetszene, ha az általa fejlesztett webes képmegjelenítõ topikjában (Clearbox Js , keress rá) elkezdenék mondani, hogy ezmegaz régebben volt, sokkal jobb (ami nemigaz), minek csinálod, tök felesleges, az én apukám úgyis erõsebb.
Pedig ugyanígy rámondhatnád hogy reklám, mert a saját megoldását ismerteti...

Vista alatt akinek a telepítõ hibát ír ki:
Ha elindítod a telepítõt akkor a "c:\dokuments and settings\Felhasználó\Local Settings\Temp\{itt egy szám és betûbõl álló könyvtár}\Rapidshare letölöt.msi" könyvtárban megtalálod a kitömörített installer fájlokat. Itt az MSI-re dupla kattal indul a telepítés. Ha ott nem akkor miután elindítottad a telepítõt keress rá a vinyódon a "Rapidshare*.msi" kifejezésre és megtalálod biztosan.

kifli
jó kis progi mgaj betesztelem

+fav
L7wy
A címmel van a gond egyedül. Tényleg nem olvastam vissza és így nem tudtam h nem általános. Visszatérve a játékos topic példára az lehet hiba ha nfs-es témába írsz egy más autós game-rõl, de ha az a topic címe h "Autóversenyes játékok", akkor nem kell elküldeni a sunyiba azt, aki nem nfs-rõl beszél hanem valami más autós game-rõl. Ennyit errõl, elbasz.tad a reklámod. Ha szépen szólsz, hogy mi volt a szándékod evvel a topickal akkor több bocsit is kértem volna, de így azt a 2-õt is sajnálom már.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

a játékösszehaonlitást nem én tettem, én csak reagáltam erre...
és mondom, nem fogja szeirntem sneki se törölni, csak annyi hogy nem kell azért cirkuszt vágni mert 2 azaz 2 db ember megemlitette hogy van jobb/más progi is erre a célra és nem csak ez, ennyi

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

lck
Nem ám elmegy a kedved a dologtól ! Nagyon sokunknak tetszik a progid, a nevükben is kérlek hogy itt tájékoztass minket a fejleményekrõl !
a reklám nem attol reklám hogy pénzed van belõle, és mellesleg mindenki belátja hogy jot akarsz , igy nincs is gond, csak nem kell ekkora hisztit vágni hogy juj belinkeltek egy másik progit is, bõven elfér itt is, hameg kiskirály akarzs lenni hogy mi legyne a topciba legközelebb a sajátba nyisd és ennyi...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Egy progit és egy játékot nem nagyon kéne össze hasonlítani. Valamint nézd meg hogy ha rendezed a felhasználói programokat akkor hány db lesz 1000 feletti és hány db alatt!
De mind1, én nem azért tettem fel ide hogy vita induljon róla, ha majd a modik törlik akkor nem teszem fel többet, akit érdekel ugyis megtalálja a netem.
Részemrõl lezárva a dolog az ilyen hszekkel kapcsolatban.

Már bocs de akkor menj a linux-os topikba a windowos SP-el vagy az IE-s topikba az FF-es kérdéseddel, Os és böngészõ mind a kettõ de mégse oda mész.
Nem reklámozom a progit, teljesen free, egy fillérem sincs belõle.

eddig se ész nélkül jött azért, konkértan eddig két progira modnták 3 hsz-ben hogy az az igazi, ez azért nem oylan vész szvsz...

és a game topicok nagyon más tészta mint ez, mert ott egy topicban csak a gamel kapcsolatba van egy hét alatt 10k hsz, ebben a topicban meg sose lessz 1000nél több...

nem véletlen hogy a modik az iylen kisebb témákat össze szokták vonni egy topicba mert 45db 2hsz-es topcinak nincs értleme

n3whous3
(és az egyetlen hsz, ami itt más progira utalt, nos ki se próbálta szerintem emezt, mert úgy szólt hozzá, mint aki valamilyen általános rapidos topikba jött volna be és feltalálta a spanyol viaszt.)

Az US meg egyébként is kalap fos, vagy 3x próbáltam vele töltögetni, de minden baja volt.

púúúúú

n3whous3
De persze jöhetne ide is olyan hsz, hogy ez meg az jobb. De nem ész nélkül.

púúúúú

n3whous3
Akkor kérlek szólj a modiknak, hogy minden játék topikot töröljenek, mert pl. az NFS topikot nem szpemmelhetem szét a TDU-val <#rinya>

púúúúú

igen csak ez kcisit más eset, és normál esetbe ha valaki a saját honlapját progiját stbjét akarja kizárolagosan reklámozni egy topical azt ált 2 sec alatt törlik a modik...

ráaádsául ezek a progrmaok itt nagyon is témába vágnak, mintha pl a stalker topicban a stalker kiegrõl beszélnél amiért ott se harapják le a fejed...

a "konkurenciával" meg nem ugy kéne elbánni hogy jaj ne is tudjunk róla, ha az õ progija jobb ugyis mindenki azt hazsnálja majd, ennyi

n3whous3
Attól, mert nincs a fórumon pl. a S.T.A.L.K.E.R. egyik fejlesztõje, még mindig igaz, hogy nem szpemmeljük tele hasonló játékokkal a stalker topikot.

Már ha érted mire gondolok :-|||

Szóval ne próbáld beállítani a topiknyitót reklámozónak, mert egy kicsit többet nyújtott itt, mint amit egy átlag reklámozó szokott csinálni. Mindenkinek megfelel és még építõ jellegû (bugreport) hsz-ek is jöttek, szóval ha neked van bajod a dologgal, akkor te se dumálj.

púúúúú

hát kinek mi, nekem az 5 sec is várakozás 😄DD

nem azért modnom de ez nem egészen igy müködik, ha csak reklám céljára kell a topic akkor töröltesd egybõl , mert sg-n reklámozni nem lehet ugye..., ha meg tényleg az épitõ jellegü kritika, meg maga a rapidos progrmaok a léyneg akkor meg viseld el a többi "jobb" progit is ha belikelik, ha nem jobb akkor ugyis mind1, ha meg jobb tényleg akkor fejleszd a tiedet, ennyi 😊

L7wy
Elnézést mindenkitõl, azt hittem ez ilyen általános rapidshares topic(nem néztem elejétõl, megtévesztett a cím) sorry
Idõkorlát meg régen 30-90(már nem emlékszem) perc volt minden letöltés között, én arra gondoltam, ez nem várakozás(30sec)...

tigeroo
néha random csak úgy hibát észlel és leáll a program amikor befejez 1-1 letöltést. kb. 10bõl 1x

annyira nem zavaró de így nem merem napközben úgyhagyni a gépet😊