734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
-
TomBond #254 Meg az is belekerülhetne hogy hány letöltés van még hátra. -
#253 Oké.
Beletehetnéd azt is, hogy ha megy egy letöltés, akkor a bezárás gomb megnyomásakor kérdezzen rá, hogy tényleg ki akarsz e lépni.
Mert így szó nélkül megszakítja a letöltést és kilép. Ez szerintem nem jó. -
MrPamacs #252 Már ki van javítva de emiatt nem fogok kiadni egy uj verziót, bár most elég sok mindent meg akarok rajta csinálni mielött kiadom az ujabbat.
-
#251 magyar a winem :)
de azóta működik rendesen, lehet a parancsikon pakolását nem szerette
de a fájlok letöltési helye még mindig válltozik nálam is -
#250 A fájlok mentési helye visszaállítódásának nem néztél utána ? -
MrPamacs #249 változtasd meg a program files/rapidshare letöltő Ő betűjét o-ra. Mert angol a win-ed és nincs benne hoszú Ő. -
#248 hmm nekem az a parám vele h bekapcsolásnál mindig elszáll az összes beállítás, szal skin, a letöltési hely minden :(
xp sp3 -
MrPamacs #247 Ment egy pü. -
MrPamacs #246 Rendben megnézem. -
MrPamacs #245 Hova telepítetted a programot? Default könyvtárába?
-
#244 Nekem lenyílóból kiválasztható és alkalmazza is. -
#243 Tényleg ott vannak a nyelvek, de a progiban nem választható ki, csak a magyar. A többi nincs a listában. -
#242 ( Visszaírja a registry-ben az alapra ) -
#241 Na, előjött nálam egy hiba:
Kilépés után elfelejti a beállított letöltési mappát. Mindig visszaállítja C:/Downloads -ra.
-
#240 Eddig nekem minden megy rendesen. A nyelvek is működnek. Nyomtam rá egy hibanapló próbát is. Remélem elküldte. -
MrPamacs #239 Ott vannak azok elvileg a Languages könyvtárban.
-
#238 Nekem igen. Amúgy a nyelvi fájlok még szándékosan nem kerültek bele ebbe az újabb verzióba? -
MrPamacs #237 Jelentkezik még valakinél az a hiba kilépéskor h "Exception EInOutError ..."? -
MrPamacs #236 Jah és ennél nyugodtan be lehet kapcsolni a buborék kijelzést. -
MrPamacs #235 :) az a legkevesebb. -
MrPamacs #234 Igen azok hiányoztak, elvileg ez a második már jó.
Rosszul lett lefordítva, csodálkoztam is h miért olyan kicsi az exe. :) -
MrPamacs #233 [szin=blue][nagy]2.03-as verzió (Javított):
Letöltöm a 2.03-ast
[szin=blue][nagy]
-
#232 Delphi rendszerfájlok hiányoznak neki. -
#231 Mégegy bug, hogy a telepítés végén megkérdezi, hogy a telepítő befejeztével elindítsa-e a progit. Hiába jelölöd be, nem indul el. -
#230 Asszem elgépeltem, nálam is 70 :D -
MrPamacs #229 ok, megnézem!
-
#228 Én is feltettem és ugyanez a hiba, de nekem rtl70-el.
"This application has failed to start because rtl70.bpl was not found. Re-installing the application may fix this problem." Csak OK-ra lehet nyomni. -
#227 Újratelepítettem, a hiba még mindig fennáll. -
#226 "Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert rtl80.bpl nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát."
Leszedtem, feltettem. Megpróbálom újra. -
MrPamacs #225 2.03-as verzió:
Letöltöm a 2.03-ast
-
MrPamacs #224 Akkor már csak a Cseh és Szerb nyelvekre várok. -
rumkola #223 Ok köszi. Azt hittem ezt Pamacs írta, de mégsem. Így azonnal töröltem.
Amiket eddig próbáltam (4-5db), az mind trójais és keyloggeres volt, így ennek már esélyt sem adok. -
#222 Amikor elindítod és nem jön be semmi, nézzél körül a felhasználó/Local Setting/Temp mappában. Oda csomagolja ki a tényleges keresőt, azt onnan ki tudod másolni és (valósziüleg) elindítani. -
MrPamacs #221 Most javítottam ki a buborékos dolgot és a szálon is tudtam javítani. Talán ez már megoldja a problémák nagyrészét.
Holnap v holnap után letisztázom a kódot, rendbeszedem, van még pár kisebb hiba benne, és ha megjönnek a nyelvek fordításai akkor kiadom a 2.03-ast.
-
MrPamacs #220 Hát ebben nem tudok segíteni, ezt nem én írtam csak találtam a neten. Vistád van? Ha igen akkor talán lehet valahol állítani h XP szerint futtassa hátha. Vagy próbálj meg kattintgatni a jobb alsó negyedben ott van a kezdőképernyőn egy jó nagy gomb amivel tovább kéne mennie és akkro jön be a valódi kereső rész. -
rumkola #219 Engem kerget valami rosszisten, mert a kereső el sem indul csak az indítóképernyőjének a fehérségét bámulhatom percekig, úgy kell kilőni feladatkezelőben. -
MrPamacs #218 Ok mihelyst meglesznek ezek a nyelvi fájlok akkor jön ki az ujabb verzió, szóval csak tőletek függ. :)
Kis inspirálás. -
#217 en megcsinalom mikor lesz ra idom elkeztem de amint talalok ra meg idot mert kell meg dolgoznom kint,megcsinalom es elkuldom -
MrPamacs #216 A szerb és a cseh nyelveknek el lett küldve a nyelvi fájl de az angol és a német még nem jelentkezett. -
MrPamacs #215 Arra ott van a DataGet.