Rapidshare autómata letöltő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
márcsak tényleg annyit kéne h integráld össze a 2õt és sztem okkés lesz (úgytûnik) <#eljen>#eljen>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu
Ha nem lehetséges, akkor valamelyikõtök ismer hasonló megoldást mint ez, csak uploaded.to -ra optimalizálva?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Letöltöm
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
A megfagyós nem elindulós letöltésen most dolgozok.
de amúgy tényleg hasznos, kis fejlesztéssel zsír lesz <#eljen>#eljen>
különbözõ hibaablakokat dob fel:
I/O error 1224.
Access violation at address 0047A72D in module 'Rapidshare letöltõ exe'.Read of address 00000050.
ez mitõl lehet?
How much can you take,before you snap?
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Erre a hülye vitára:
Szerinted Pyrex -nek hogy tetszene, ha az általa fejlesztett webes képmegjelenítõ topikjában (Clearbox Js , keress rá) elkezdenék mondani, hogy ezmegaz régebben volt, sokkal jobb (ami nemigaz), minek csinálod, tök felesleges, az én apukám úgyis erõsebb.
Pedig ugyanígy rámondhatnád hogy reklám, mert a saját megoldását ismerteti...
http://flickr.com/photos/zolika90/
Ha elindítod a telepítõt akkor a "c:\dokuments and settings\Felhasználó\Local Settings\Temp\{itt egy szám és betûbõl álló könyvtár}\Rapidshare letölöt.msi" könyvtárban megtalálod a kitömörített installer fájlokat. Itt az MSI-re dupla kattal indul a telepítés. Ha ott nem akkor miután elindítottad a telepítõt keress rá a vinyódon a "Rapidshare*.msi" kifejezésre és megtalálod biztosan.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
és mondom, nem fogja szeirntem sneki se törölni, csak annyi hogy nem kell azért cirkuszt vágni mert 2 azaz 2 db ember megemlitette hogy van jobb/más progi is erre a célra és nem csak ez, ennyi
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De mind1, én nem azért tettem fel ide hogy vita induljon róla, ha majd a modik törlik akkor nem teszem fel többet, akit érdekel ugyis megtalálja a netem.
Részemrõl lezárva a dolog az ilyen hszekkel kapcsolatban.
Nem reklámozom a progit, teljesen free, egy fillérem sincs belõle.
és a game topicok nagyon más tészta mint ez, mert ott egy topicban csak a gamel kapcsolatba van egy hét alatt 10k hsz, ebben a topicban meg sose lessz 1000nél több...
nem véletlen hogy a modik az iylen kisebb témákat össze szokták vonni egy topicba mert 45db 2hsz-es topcinak nincs értleme
Az US meg egyébként is kalap fos, vagy 3x próbáltam vele töltögetni, de minden baja volt.
púúúúú
púúúúú
ráaádsául ezek a progrmaok itt nagyon is témába vágnak, mintha pl a stalker topicban a stalker kiegrõl beszélnél amiért ott se harapják le a fejed...
a "konkurenciával" meg nem ugy kéne elbánni hogy jaj ne is tudjunk róla, ha az õ progija jobb ugyis mindenki azt hazsnálja majd, ennyi
Már ha érted mire gondolok :-|||
Szóval ne próbáld beállítani a topiknyitót reklámozónak, mert egy kicsit többet nyújtott itt, mint amit egy átlag reklámozó szokott csinálni. Mindenkinek megfelel és még építõ jellegû (bugreport) hsz-ek is jöttek, szóval ha neked van bajod a dologgal, akkor te se dumálj.
púúúúú
Idõkorlát meg régen 30-90(már nem emlékszem) perc volt minden letöltés között, én arra gondoltam, ez nem várakozás(30sec)...