734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
  • Thanatos
    eddig se ész nélkül jött azért, konkértan eddig két progira modnták 3 hsz-ben hogy az az igazi, ez azért nem oylan vész szvsz...

és a game topicok nagyon más tészta mint ez, mert ott egy topicban csak a gamel kapcsolatba van egy hét alatt 10k hsz, ebben a topicban meg sose lessz 1000nél több...

nem véletlen hogy a modik az iylen kisebb témákat össze szokták vonni egy topicba mert 45db 2hsz-es topcinak nincs értleme
  • n3whous3
    (és az egyetlen hsz, ami itt más progira utalt, nos ki se próbálta szerintem emezt, mert úgy szólt hozzá, mint aki valamilyen általános rapidos topikba jött volna be és feltalálta a spanyol viaszt.)

Az US meg egyébként is kalap fos, vagy 3x próbáltam vele töltögetni, de minden baja volt.
  • n3whous3
    De persze jöhetne ide is olyan hsz, hogy ez meg az jobb. De nem ész nélkül.
  • n3whous3
    Akkor kérlek szólj a modiknak, hogy minden játék topikot töröljenek, mert pl. az NFS topikot nem szpemmelhetem szét a TDU-val
  • Thanatos
    igen csak ez kcisit más eset, és normál esetbe ha valaki a saját honlapját progiját stbjét akarja kizárolagosan reklámozni egy topical azt ált 2 sec alatt törlik a modik...

ráaádsául ezek a progrmaok itt nagyon is témába vágnak, mintha pl a stalker topicban a stalker kiegről beszélnél amiért ott se harapják le a fejed...

a "konkurenciával" meg nem ugy kéne elbánni hogy jaj ne is tudjunk róla, ha az ő progija jobb ugyis mindenki azt hazsnálja majd, ennyi
  • n3whous3
    Attól, mert nincs a fórumon pl. a S.T.A.L.K.E.R. egyik fejlesztője, még mindig igaz, hogy nem szpemmeljük tele hasonló játékokkal a stalker topikot.

Már ha érted mire gondolok :-|||

Szóval ne próbáld beállítani a topiknyitót reklámozónak, mert egy kicsit többet nyújtott itt, mint amit egy átlag reklámozó szokott csinálni. Mindenkinek megfelel és még építő jellegű (bugreport) hsz-ek is jöttek, szóval ha neked van bajod a dologgal, akkor te se dumálj.
  • Thanatos
    hát kinek mi, nekem az 5 sec is várakozás :DDD
  • Thanatos
    nem azért modnom de ez nem egészen igy müködik, ha csak reklám céljára kell a topic akkor töröltesd egyből , mert sg-n reklámozni nem lehet ugye..., ha meg tényleg az épitő jellegü kritika, meg maga a rapidos progrmaok a léyneg akkor meg viseld el a többi "jobb" progit is ha belikelik, ha nem jobb akkor ugyis mind1, ha meg jobb tényleg akkor fejleszd a tiedet, ennyi :)
  • L7wy
    Elnézést mindenkitől, azt hittem ez ilyen általános rapidshares topic(nem néztem elejétől, megtévesztett a cím) sorry
    Időkorlát meg régen 30-90(már nem emlékszem) perc volt minden letöltés között, én arra gondoltam, ez nem várakozás(30sec)...
  • tigeroo
    néha random csak úgy hibát észlel és leáll a program amikor befejez 1-1 letöltést. kb. 10ből 1x

annyira nem zavaró de így nem merem napközben úgyhagyni a gépet:)
  • MrPamacs
    Megkérném azokat akik csak annyival szólank hozzá hogy ez meg az a progi jobb, azok inkább ne szóljanak hozzá. Nem itt kell szaporítnai a hozzászólásotokat!Köszönöm
  • n3whous3
    Meg az, ami a topikban van, ehhez képest idepofátlankodsz ezzel a fossal, ami tetűlassú is ráadásul.
  • m1garand
    nagyon jó, régóta kerestem ilyen progit, 1000 köszönet
  • antalkrisz
    Srácok itt van az US Downloader, ami az egyetlen 100%-osan működő program.
  • Jim Morrison
    Nem semmi! Gratula, lehet ,hogy ki is próbálom
  • MrPamacs
    Remélem odaérek a héten hogy kijavítsam ezeket az elszállási hibákat, így majd ki tudok adni egy javított verziót.
  • zvaragabor
    http://zvaragabor_pdn.extra.hu/egyeb_kepek/rapidshare.jpg

Cryptload-nak meg nyiss topikot, mert ez nem Cryptload topik.
  • Thanatos
    értem
    akkor poénbol ir ki változatlanul iyleneket hogy "You are not a Premium User and have to wait. Please notice that only Premium Users will get full download speed.
    Still 25 seconds "

(1 perce checkoltam direkt a kedvedért :) )
  • L7wy
    Allo miről beszéltek emberek... már rég véget ért rapidshare várakoztatása és a sebességkorlátozás is megnőtt 2 mbit/s. Emellett van egy program(Cryptload) ami tényleg maximálisan tud mindent.
  • L7wy
    A várogatást már régen abbahagyta a rapidshare te ész...
  • passatgt
    na meg azt se felejtsük el, hogy magától megy flashget-be a link és tölti több szálról:)
  • n3whous3
    Igen, de 1 megabit mellett leszarható az az előny, amit ez jelentene. Inkább torrent meg ez a progi.
  • Beast Machine
    Jó kis program, nem bántam meg, hogy leszedtem, mindig is utáltam free rapindál klikkelgetni, meg lesni a visszaszámlálót. Viszont nekem is kilép időnként, egyszerűen, mert "A program hibát észlelt". Mikor várhatjuk a 3.0-át? :)
  • alert
    7 eur ~ 1600 huf ~ 800 huf/óra. Legyen 3 óra, nem mérvadó. Én is néhány filmet töltök egy hónapban esetleg még néhány programot (bár leginkább munkával kapcsolatos nagy mennyiségű fájlmegosztásra használom), de így is megéri, hogy kikerülhető a szarakodás. Annak, aki komolyan tölt le pedig végképp hasznos. A programod pedig nagyon jó és hasznos, de leginkább annak, aki keveset töltöget vagy ráér, félreértés ne essék. Tisztelem az ilyen munkát főleg, hogy free.
  • alert
    Már hogyne lenne, magad másoltad ki. Oké, ne számolj a sebességgel. Számolj a várakozási idővel, a kötelező visszaosztással, a torrent esetleges vagy kezdeti lassúságával, a free rapid várakozással, stb. Még így is sok érv szól mellette. A sebesség csak egy tényező.
  • MrPamacs
    Ha Te diákmunkával 2 óra alatt keresel több mint 2000 Ft-ot, tudsz valamit.Jah és van aki inkább a barátnőjére költi ezt az összeget, az meg h megy a gép és megspórolsz ennyit meg annyit hüléyeség, már bocs. Igen ha csak a rapid lenne, de ugye közben játszol is, esetleg netezel, netántán van aki munkára is használja vagy tanulásra a gépét.
    Mellesleg nem mindenki tölt le terrabyteokat, van aki leszed 2-3 filmet és kész, annyiért felesleges accot venni.
    Én pl azért kezdtem el megíni a progit mert le kellett töltenem (pár) ezer rajzot, mind külön fájlban, méretileg nem sok pár dvd, de kattintatni sok lett volna.
  • nandorb
    en a jovoheten veszem 6honapra a haverral
  • n3whous3
    Nem értem miért sajnálnak sokan borzasztóan kemény 7 eurót 1 hónapra vagy 17-et 3 hónapra, amivel minden várakozási időtől és sebesség korlátozástól megkímélheti magát az ember. Nem kell visszaosztani, várakozni, járatni a gépet éjjel nappal, szabályokra figyelni, stb

Mert 1 megabit per sec-el lófaszt se jobb, ha van premiumom vagy nincs :CCC
  • Vorpal
    jogos - én már nem is találkozom emberrel aki nem fizetne elő - gyors kényelmes - paypallal meg amennyire tudod routolod a fizetést.
  • alert
    A rapidshare.com-on mindent meg lehet találni és le lehet tölteni várakozás nélkül, több mega/sec-el is, ha premium accountod van. Keresők is vannak hozzá. Nem értem miért sajnálnak sokan borzasztóan kemény 7 eurót 1 hónapra vagy 17-et 3 hónapra, amivel minden várakozási időtől és sebesség korlátozástól megkímélheti magát az ember. Nem kell visszaosztani, várakozni, járatni a gépet éjjel nappal, szabályokra figyelni, stb :) Ezt a pénzt kemény 2 óra alatt megkeresed szinte akármelyik diákmunkával is. De garantálom, hogy a villanyszámládon többet spórolsz vissza a rapiddal 1 hónap alatt, mintha állandóan kattog a géped a torrent miatt :)
  • lepike
    Köszönjük szépen!! Szép munka...végre egy szuper megoldás a várakozásra és a sok klikkelgetésre. Őszintén gratulálok neked!
  • bakvarnyu
    nekem igen
  • STREEX
    Fix IP vel is működik?
  • motyodlee
    télleg
  • MrPamacs
    Sokan elkezdték használni a progit és leterhelték a rapid szervereket.
  • motyodlee
    kérdésem lenne, hogy mitől ugorhatott ekkorát a letöltés: 220-ról 30 kb-ra
  • passatgt
    rövid o-ra gondolok:)
  • L7wy
    Cryptload a legjobb, innen lehet tölteni.
  • MrPamacs
    Esetleg akinek nagyon bugos sokszor leáll, elszáll, az használja addig a 1.14-est. Neten megtaláljátok.De ez csak IE 6.0-al megy!
  • MrPamacs
    Az egy dolog de a progi az IE dll-jeit használja. Lehet kikúrom majd belőle mert sok vele a gond.