Rapidshare autómata letöltő

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
Remek, kösz...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

kulabácsi
ez terheltségfüggõ, én hétköznap délelöttönként simán húzok 200fölött

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Olvasd át a topikot, már le lett írva hogy kerülhetõ ki a dolog!

AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu

greg benz
rapidshare lekorlátozta az ingyenes letöltõk max sebességét,cserébe viszont nem kell kódokat írkálni és ip-t cserélni

Az új verzió telepítõje nem mûxik nálam.
A hibaüzenet (nem szó szerint):
1155: Az .msi fájl nem található

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

JAG1
Miért csak 33K-val szed a cumó?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

greg benz
NEmtudom,lehet a rapiddal volt valami,mert nem csináltam semmit,de jó lett<#nemtudom>

És mi volt a hiba ha megtudhatom?

greg benz
Már megoldódott,tõt😊

Igen még mindig vannak gondok a szálkezeléssel.

Windowsod tipusa? Service Pack? IE?

greg benz
Azt írja ki amikor elindítanám a letöltést,hogy nincs internetkapcsolat<#fejvakaras>

Használom,mûködik eddig rendesen még 😊
Viszont az a hiba még mindíg fenn áll,hogy néha bezárja magát automatikusan a program,eddig 2x jelentkezett.. 😊

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

Guer
nemvolt hiba 😊

köszi a progit eddig tényleg hibátlanul mûködött ha vmi lenne jelzem...

Használja valaki a hibanapló küldést?
Mert eddig még nem jött egy se és felmerült h nem mûködik rendesen.

Zsír! Eddig müxik pöpecül😊

kulabácsi
na így már király 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

lck
Már húzom is.
2.02-es verzió

Letöltöm

kulabácsi
<#eljen>

lck
Szuper! Már nagyon várom.
Lassan kész az ujabb verzió. Sztem holnap v holnap után ki is tudom adni.

ilyen nálam is elõfordult már😊

Megint elõjött a hiba most kb 1 óra múlva. Ezt írja:
Access vi*lation at adress 00422768 in module 'Rapidshare_letolto_2.01.exe'. Read of adress 0000003C.

Ez után pedig jön a windows-os hibaüzenet amit az elõbb írtam.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Firefox 3.0.1 , de ennek semmi köze hozzá szerintem.

fotográfik kolomp edisön :D

Na, nálam is elõjött egy fura dolog. 5-6 óra folyamatos töltögetés után egyszerûen kilép magából a progi mindenféle hibaüzenet nélkül.

XP SP3

A hibaüzenet csak annyi hogy a mûködése leállt. 2.01-es verzió, Vista Ultimate SP1, böngészõ: FireFox 3.0.1

Jah és milyen hibát ír ki?

Hanyas verzió? OS, ServicPack, böngészõk verziója?

2 dolog:
kiírhatná hogy hány fájl van még hátra a sorban
nálam hibával jelez kb. 6 órányi töltés után

tigeroo
kösz az ápdét segített
kifli
már megtaláltam 😊
köszi nekem eddig mûködik rendesen
n3whous3
124.

kicsit fusd át legközelebb az ilyen és hasonló topikokat, mert 150 hsz-t nem olyan nehéz 😊

púúúúú

n3whous3
Valahol a 100. hsz körül volt egy újabb release.

púúúúú

kifli
én a legelsõ postban lévõt töltöttem le annál van frissebb?
lehetne eg banner ahova ki lenne rakva a legfrissebb verzió...
kulabácsi
nem szedte le tutira? mert nekem is csinált ilyet, de utána lent volt egészen...
am lentebb van 1 javítás, azzal nekem már semmilyen gondom nem volt

tigeroo
miért van hogy töltenék egy játékot és mikor lejönne a csomag 99%-nál hibát észlel és leáll?
:S

van új verzió vagy mivan most?
Xp sp3 és XP sp2

IMYke2.0.0.0
Windows XP SP2 nem rinyál.
Neked SP3-ad vagy Vista-d van?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Meg de h mikor azt nem tudom.

kulabácsi
azt még meg lehetne oldani h a javítást összerakni a setuppal, h ne másolgasson maga mellé minden cuccot, meg ne kelljen a winfos sírását olvasgatni minden indításnál? 😊

Õõõõ most probálgatom megint, de nem csinálja, jó marad a kép...

<#wow2><#confused>

A program indításakor (default kinézettel vagy skinnel, minndegy) azonnal elmegy a tuner képe, valamint a skin állítgatásakor is.

Erre sajnos nem tudok mit mondani. Nincs TV tunerem, így nem nagyon tudom tesztelni és javítani ezt a hibát. Amikor elindítod a progit akkor a skin be van kapcsolva? Ekkor is összemolik a tv tuner program? Mert ha nem akkor a skin csinálja ezen már el lehetne indulni.

Bocs, 2. pont látom megoldva, nem szóltam, király vagy!!!
😊))))))))

Tetszik, de két fontos dolog:

1. A TV tuner képét eltünteti a programn indítása ill. a skinjének átállítása. A letöltõ indítása után a tuner programját is újra kell indítanom, hogy tovább nézhessem a tv adásokat.

2. Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon jó lenne, ha a vágólapra másolt linkeket CSOPORTOSAN be lehetne illeszteni a progiba. Pl. egy 1000 darabos linket nem egyesével becopyzni, hanem ha megvan az összes link mondjuk .txt-ben akkor egy-az-egyben bemásolni vágólapról...

HAJRÁ!

kulabácsi
jah énis már lekaptam 3 gigát, sok anyázást és idõt spóroltam meg vele

Beast Machine
Minél többet használom, annál jobban megszeretem ezt a kis progit! Csak így tovább MrPamacs, abba ne hagyd a fejlesztését!!

...vágod?

nandorb
de nem egyforma a beallitasa en az Internet Download Accelatort fullosat hasznalom de az a baj van vele hogy neha felbaszodik es kimegy vagy a legrosszabb eset elvesznek a linkek

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Hát én csak annyit tok mondani erre a progira,hogy nagyon nagyon köszönöm Pamacs munkáját! 😊 Mióta ráakadtam erre a progira csak ezzel töltök,és remélem továbbra is fejleszteni fogod,mert egyetlen progi eddig,ami tök jól mûködik nálam premium acc nélkül is,nagyon ügyes,csak így tovább! 😉