734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
-
#294 rapidos oldalakra gondolsz? -
MrPamacs #293 Na senki nem tud nagyobb külföldi fórumot? -
#292 ja,vágom, oksa a választ -
MrPamacs #291 SZámítóGépes.
Igen talán a letöltő csík miatt lehet, de azt hiszem írtam is rá választ bár lehet nem ezen a fórumon.Lényeg h a videólejátszók általában "erőszakosan" a legfelső ablakok akarnak lenni.És ennek a programnak is a letöltőcsíkja.És a matematika jelen állása szerint csak egy legfelső/első lehet. Ezért akadhatnak össze.Kikapcs és sztem helyrejön. -
#290 mi az sz.g-es különben?
amúgy más írta hogy ha megy a progi a subtitle workshopban a videó nem jelenik meg csak a hang? furi, de ide-oda próbálgattam és ha a letöltő nem megy csak akkor jelenik meg a videó. -
MrPamacs #289 Tudtok nagy külföldi sz.g-es fórumokat mondani? -
#288 köszi data az müködni szokott... -
#287 Pici bug:
A statisztikánál a letöltési sebesség mutató, fül váltás után elromlik:
-
MrPamacs #286 Legfrisseb 2.4-es (DATA-N):
Letöltöm a 2.4-est
A programot más letöltő linkel nem szeretném meglátni!!! Legalább ennyivel tiszteljetek meg. Ha betesziktek valahova írjátok már oda h ne változtassák meg a letöltő linket!
-
MrPamacs #285 mondjatok már egy szolgáltatót ahova feltehetem ingyenes és látom h mennyien szedték már le. Mert ez a 4shared is szar. -
MrPamacs #284 Pedig mennie kell.
A fax kivan h nincs egy épkézláb szolgáltató ami rendelkezésre állna feltöltésre. -
#283 Köce!
-
#282 The file link that you requested is not valid. -
MrPamacs #281 Hát azt nem. :) Elfelejtődött. -
#280 Nem tetted bele, hogy ha megy a letöltés ne legyen bezárható szó nélkül. Nagyon haragszom ! -
gabbey #279 Úgy lesz Mester! Tnxs a lot! -
#278 köszi már húzom is :) -
MrPamacs #277 Legfrisseb 2.4-es:
Letöltöm a 2.4-est
A programot más letöltő linkel nem szeretném meglátni!!! Legalább ennyivel tiszteljetek meg. Ha betesziktek valahova írjátok már oda h ne változtassák meg a letöltő linket!
-
gabbey #276 Ismét én.
Lehet 1 hülye ötletem?
Az internet kapcsolat beállításokban lehet olyat, hogy vonalszakadás esetén csatlakozzon újra, ha tudjuk 5-10 mp-et késleltetni, (kb annyi kell egy új ip-hez), akkor a letöltőnek csak bontania kellene a kapcsolatot 1-1 letöltés után.Várni egy picit, majd indítani a köv. letöltendő fáljt.Aztán csak össze kalibráljuk az időpontokat, hogy fedjék egymást.Dinamikus ip-vel persze.
-Jól van tudom: Köszönjük Emese!
-Késő is van, meg magas oktánszámú volt a kakaóm még reggel.
-Inkább táncolok, ha a port jobban bírjátok..
Hali. -
gabbey #275 Na üdv!Ma reggel gondoltam egyet, és nekiálltam kipróbálni a progidat, erre ez mocskos rapid pont most..
Úgyhogy a Cryptloaddal nyomizok, néha sikerül ip-t váltania..Ezt nehéz megoldani progival?Mármint kapcsolat bontást, újrakapcsolódást... -
MrPamacs #274 De lehet, akkor már lehetne időkorlát nélkül is tölteni,de az húzós,nem könnyű megírni és ilyenkor a rapid is váltana sokkal hamarabb más módszerre.
-
#273 És ha ip-t váltasz nem lehet kikerülni a 15 perc várakozást? -
MrPamacs #272 Mihelyst megjavul ez k*va data töltöm fel a javítottat.
-
#271 Kéjemszépen -
#270 na szép dolog elhúzni a mézesmadzagot :D -
#269 Énis akarom :P -
MrPamacs #268 Nálam már működik bi bi bí. :) -
MrPamacs #267 Ahogy észre vettem csak akkor kell várakozni ha letöltés közben megszakítjuk a letöltést.
-
#266 Most miért kellett ezt megint? -
#265 hmmm nekem csak 8 percet írt...
lehet ha kézzel állíthatóra raknád ezt azt értéket még jobb lenne, ki tudja mit fognak variálni megint... -
MrPamacs #264 De már be is lett téve a progiba egy ilyet figyelő így ilyenkor kivárja a 15 percet.
És a FileChacker is kezd működni. -
köcsög rapid :S -
MrPamacs #262 Változott a RAPID, így minden 100MB után várni kell 15 percet, így a program a linkeket elhaltnak tekinti és kidobálja! Már nem sok van az uj verzióig,FileChachkert írom, az újban már benne lesz a 15-perces várakozás is. -
#261 Köszi a programot nagyon jó! -
#260 KK,a haver mondta hogy nagyon felbaszodott azon meg 8-GB bol 30%-ot szedett le es utana toroltek a linkeket -
MrPamacs #259 Én a "teszt" fájlomon vettem észre h eddig 38 mp volt most meg 60 valamennyi. -
#258 nem figyeltem nekem naon jol megy meg premiummal csak kene mar feltolteni -
MrPamacs #257 Jól látom h megnövelték a rapidon a várakozási időt? -
MrPamacs #256 Ok -
MrPamacs #255 Már benne van az ujabban, ami nincs kiadva.