Rapidshare autómata letöltő

← ElőzőOldal 15 / 15

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
Ez nagyon tetszik, köszönöm szépen. <#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sada01
<#eljen>

passatgt
esetleg lehetne rapidshare premium account beírási lehetõség is😊

motyodlee
egy rakás linket hozzáadtam, aztán el is mentettem.
viszont nem tölti sorba õket, hanem csak egyet, vagyis nem automatikusan szedi sorba. a beállításokban még nem matattam

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

HöfEE
Hú ez jó kis program hasznomra válik 😊
Köszi!

Balumann
Ez nagyon jó lett, grat!

zvaragabor
Nekem most egy olyan érdekességet csinált, hogy elkészült a második fájl letöltésével, kiírta buborékban, aztán kilépett a programból amikor a tray ikon fölé mozgattam az egeret. Indítom a programot, és látom, hogy nincs a listában a többi cím, amit betettem.

Chaos Anno Domini

csinálj pénzt belõle !!

gratula, ez igényes cucc
szerintem csináld meg angol nyelvre is, mert tuti el fog terjedni pillanatok alatt külföldön
zvaragabor
Közben már írták is. Amúgy tetszik a program, gratula.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
kapcsa azt hiszem csak a rapidshare.de-nél van. Ez meg a rapidshare.com-ra van optimalizálva.

Chaos Anno Domini

Ezt hogy csinálj? Írd már le pontosan h mi történik/mit kell csinálnod h menjen a következõre, mert elvileg csak beteszed a linkeket, majd indítás és onnantól kezdve autómatikus a letöltés.

AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu

Csak rapidshare.com-ról mûködõ linkekkkel mûködik. Majd talán kiterjesztem a többire is,de arra még várni kell egy kicsit. A kilépésnél lévõ hibát pedig majd javítom a következõ verzióban, már mások is jelezték.

Firerock
grat!!<#wow1>
mindjárt töltöm is le😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Gyorsítani nem tud(ok), max annyit hogy ha hajnalban megy a progi akkor gyorsabban jön mert kevesebben töltenek le.

Már nincs Captcha, de ha lenne is meg lehetne kerülni.

lck
Köszi. Mûködik rendesen.
Reméljük a frissítésekrõl majd itt tájékoztatsz bennünket.
grat jo lett !
motyodlee
na egy kérdést azért megejtenék:
hol lehet beállítani, hogy sorba szedje a cuccokat? Betettem 10-12 linket, és egyenként szedi úgy, hogy nekem kell biztatnom, hogyletöltse a következõt

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Dying Soul
bugreport:

beraktam egy zippyshares linket, nem csinált vele semmit. törltem és mikor kilépnék, akkor Invalid filename hibával nem engedi bezárni, csak feladatkezelõbõl.

kulabácsi
tetszetõs, grat hozzá, havernak jól jön, õ sokat töltöget le rapidról, thx 😉

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigeroo
nobel díjat nekije 😄D!

köszi papi, nagy vagy!
motyodlee
Gratula, szép teljesítmény<#eljen><#email>

Dying Soul
ha ez gyorsít ezen a tetvedék sebességen, akkor fú.

n3whous3
Captchat hogy kerülöd ki? Vagy az mostanában nincs rapidon? (nem szoktam mostanában onnan tölteni)

púúúúú

n3whous3
Mit pattogsz már megint te hülye? Ha csak sima letöltõ progi, akkor is fasza, de ez olyan, mint az USD és az meg egy fos.

#1: htx, nagy vagy 😊)

púúúúú

Hmmm, nem kötelezõ használni. Ha jól tudom a rapidshare manager csak accountal megy,az USD néha szarakodik, sokat vár,dataget meg nem tud rapidot ha jól tudom.

Pepsi Twist
zsír

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Doomista
jó lett,grat 😉

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nandorb
hat akkor mit gondolsz mire van rapidshare manager,usdownload,dataget?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Jóféle, letöltöttem.

Grat hozzá <#eljen>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

wardogzombie
Szerintem maradok a torrentnél

Rapidshare autómata letõltõ 2.0 FREE USER-eknek

Saját fejlesztésû nem kapcsolatbontogatós, nem proxy-s, .... "csak kattintgat" helyettünk amíg mi játszunk vagy éppen alszunk.

Letöltöm

← ElőzőOldal 15 / 15