734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
-
MrPamacs #174 Windowsod tipusa? Service Pack? IE? -
#173 Azt írja ki amikor elindítanám a letöltést,hogy nincs internetkapcsolat -
DokySG #172 Használom,működik eddig rendesen még :)
Viszont az a hiba még mindíg fenn áll,hogy néha bezárja magát automatikusan a program,eddig 2x jelentkezett.. :) -
#171 nemvolt hiba :)
köszi a progit eddig tényleg hibátlanul működött ha vmi lenne jelzem... -
MrPamacs #170 Használja valaki a hibanapló küldést?
Mert eddig még nem jött egy se és felmerült h nem működik rendesen. -
DokySG #169 Zsír! Eddig müxik pöpecül:) -
#168 na így már király :) -
#167 Már húzom is. -
MrPamacs #166 2.02-es verzió
Letöltöm -
#165 -
#164 Szuper! Már nagyon várom. -
MrPamacs #163 Lassan kész az ujabb verzió. Sztem holnap v holnap után ki is tudom adni. -
DokySG #162 ilyen nálam is előfordult már:) -
TomBond #161 Megint előjött a hiba most kb 1 óra múlva. Ezt írja:
Access vi*lation at adress 00422768 in module 'Rapidshare_letolto_2.01.exe'. Read of adress 0000003C.
Ez után pedig jön a windows-os hibaüzenet amit az előbb írtam.
-
rumkola #160 Firefox 3.0.1 , de ennek semmi köze hozzá szerintem. -
rumkola #159 Na, nálam is előjött egy fura dolog. 5-6 óra folyamatos töltögetés után egyszerűen kilép magából a progi mindenféle hibaüzenet nélkül.
XP SP3 -
TomBond #158 A hibaüzenet csak annyi hogy a működése leállt. 2.01-es verzió, Vista Ultimate SP1, böngésző: FireFox 3.0.1 -
MrPamacs #157 Jah és milyen hibát ír ki? -
MrPamacs #156 Hanyas verzió? OS, ServicPack, böngészők verziója? -
TomBond #155 2 dolog:
kiírhatná hogy hány fájl van még hátra a sorban
nálam hibával jelez kb. 6 órányi töltés után
-
#154 kösz az ápdét segített -
#153 már megtaláltam :)
köszi nekem eddig működik rendesen -
n3whous3 #152 124.
kicsit fusd át legközelebb az ilyen és hasonló topikokat, mert 150 hsz-t nem olyan nehéz :) -
n3whous3 #151 Valahol a 100. hsz körül volt egy újabb release. -
#150 én a legelső postban lévőt töltöttem le annál van frissebb?
lehetne eg banner ahova ki lenne rakva a legfrissebb verzió... -
#149 nem szedte le tutira? mert nekem is csinált ilyet, de utána lent volt egészen...
am lentebb van 1 javítás, azzal nekem már semmilyen gondom nem volt -
#148 miért van hogy töltenék egy játékot és mikor lejönne a csomag 99%-nál hibát észlel és leáll?
:S
van új verzió vagy mivan most? -
MrPamacs #147 Xp sp3 és XP sp2 -
#146 Windows XP SP2 nem rinyál.
Neked SP3-ad vagy Vista-d van? -
MrPamacs #145 Meg de h mikor azt nem tudom. -
#144 azt még meg lehetne oldani h a javítást összerakni a setuppal, h ne másolgasson maga mellé minden cuccot, meg ne kelljen a winfos sírását olvasgatni minden indításnál? :) -
rumkola #143 Őőőő most probálgatom megint, de nem csinálja, jó marad a kép...
-
rumkola #142 A program indításakor (default kinézettel vagy skinnel, minndegy) azonnal elmegy a tuner képe, valamint a skin állítgatásakor is. -
MrPamacs #141 Erre sajnos nem tudok mit mondani. Nincs TV tunerem, így nem nagyon tudom tesztelni és javítani ezt a hibát. Amikor elindítod a progit akkor a skin be van kapcsolva? Ekkor is összemolik a tv tuner program? Mert ha nem akkor a skin csinálja ezen már el lehetne indulni. -
rumkola #140 Bocs, 2. pont látom megoldva, nem szóltam, király vagy!!!
:))))))))) -
rumkola #139 Tetszik, de két fontos dolog:
1. A TV tuner képét eltünteti a programn indítása ill. a skinjének átállítása. A letöltő indítása után a tuner programját is újra kell indítanom, hogy tovább nézhessem a tv adásokat.
2. Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon jó lenne, ha a vágólapra másolt linkeket CSOPORTOSAN be lehetne illeszteni a progiba. Pl. egy 1000 darabos linket nem egyesével becopyzni, hanem ha megvan az összes link mondjuk .txt-ben akkor egy-az-egyben bemásolni vágólapról...
HAJRÁ! -
#138 jah énis már lekaptam 3 gigát, sok anyázást és időt spóroltam meg vele -
#137 Minél többet használom, annál jobban megszeretem ezt a kis progit! Csak így tovább MrPamacs, abba ne hagyd a fejlesztését!! -
#136 de nem egyforma a beallitasa en az Internet Download Accelatort fullosat hasznalom de az a baj van vele hogy neha felbaszodik es kimegy vagy a legrosszabb eset elvesznek a linkek -
DokySG #135 Hát én csak annyit tok mondani erre a progira,hogy nagyon nagyon köszönöm Pamacs munkáját! :) Mióta ráakadtam erre a progira csak ezzel töltök,és remélem továbbra is fejleszteni fogod,mert egyetlen progi eddig,ami tök jól működik nálam premium acc nélkül is,nagyon ügyes,csak így tovább! ;)