734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
  • n3whous3
    premiumhoz bármilyen downloadert használhatsz.
  • zolo
    Premium Acc automatikusan jár a Rapidshare download manager :)
  • nandorb
    nemtudtok ajanlani 1zsir probramot rapidshare premiumhoz vettem es kene segitseg a bealitashoz is,mert nem mindegyik programnal muxik 1forman
  • kulabácsi
    na ez most nálam úgytűnik zsírúl müxik, 4 linket betoltam, leszedte simán egymás után, nem kapcsolt ki a végén se, a buborákot nem teszteltem mert nem volt beállítva...
    márcsak tényleg annyit kéne h integráld össze a 2őt és sztem okkés lesz (úgytűnik)
  • lck
    Nem tudnád beleintegrálni a telepítőbe ? Vista így minden indításnál panaszkodik hogy a fájl idegen gépről származik.
  • kulabácsi
    holnap meglesem, mam ár nincs rá erőm, meló elött betolom, ha leszedi azt a pár linket akkó jó :D
  • MrPamacs
    Tervben van, de elöbb ez működjön jól. Dehát senki nem akar visszajelezni h mi a helyzet a 2.01-el!
  • zolo
    Olyan kérdés lehet, hogy másik oldalakat is támogatni fog? Mondjuk uploaded.to ?
    Ha nem lehetséges, akkor valamelyikőtök ismer hasonló megoldást mint ez, csak uploaded.to -ra optimalizálva?
  • Máté94
    Azért mert tegnap Happy Hou vagyis engedte,hogy maximálisan tölthess:(
  • MrPamacs
    Főleg arra vagyok kíváncsi hogy fagy-e még letöltés indulása elött, a buborékos bugot is javítottam.
  • MrPamacs
    Próbáljátok már ezt ki h mennyire bugos:
    Letöltöm
  • kulabácsi
    én ma lekaptam több mint 1 gigát, vagy 10 linket a progi segítségével, végig 150-230 között jött :D
  • greg benz
    fákk repidser:D
  • tigeroo
    jaja tegnap még jött akár 300kbs-el is nekem

de ma 20-40között stagnál
  • greg benz
    Hát nemtom,nekem az új rendszer óta 40el tölt maxAmikor elindul a letöltés akkor pár másodpercig 100-200al tölt,aztán beáll 35-40re
  • kulabácsi
    nekem 200 körül szokott jönni, hálózatterheléstől függ
  • greg benz
    Az a rapidshare sara... cserébe,hogy most nem kell ip-t váltogatni és kódokat beírkálni, 40kbps a max letöltési sebesség free usereknek:)
  • nandorb
    hat akkor az tenyleg nagy sebbeseg nekem fix IP-em van es siman annyival jon
  • Máté94
    Valószínűleg Happy Hour volt:(
  • Máté94
    Igen:S
  • tigeroo
    nektekis 20-30kbs-el tölt?:S
  • MrPamacs
    Már dolgozok a hibákon, ugy néz ki hogy a buborék ablak is okozott hibákat. Ugyhogy ennke a megjelenési idejének hossza 10mp-től indul, vagy ha zavar ki lehet kapcsolni.
    A megfagyós nem elindulós letöltésen most dolgozok.
  • kulabácsi
    jaja nekem is ezt csinálja elég sokszor :S
    de amúgy tényleg hasznos, kis fejlesztéssel zsír lesz
  • greg benz
    Csak sajnos néha nem akarja elkezdeni a letöltést,meg van,hogy amikor befejezte a letöltést kiírja,hogy hibát észlelt és kilép:S De ezen kívül prímán műkszik:)
  • greg benz
    Frankó progi,ilyenre régóta vadásztam! Köszi
  • kulabácsi
    nekem még mindig szarakodik, sokszor kidob hibával stb stb :|
  • Máté94
    Nagyon jó ez a progi!
    Max sebességel tölt le:D
  • kulabácsi
    megoldódott, sztem azzal h kikapcsoltam a buborék jelzést a star menünél, szal ez lehet h bug
  • kulabácsi
    nekem az a parán vele h letölt 1et, aztán kilép és nem folytatja a többit, ez ellen mit tok tenni?
  • sirdond
    nekem nem működik 100%-osan
    különböző hibaablakokat dob fel:
    I/O error 1224.
    Access violation at address 0047A72D in module 'Rapidshare letöltő exe'.Read of address 00000050.

ez mitől lehet?
  • L7wy
    Honnan szeded h bajom van a reklámmal,csak az cseszett fel hogy olyanért basz.ott le, amiért nem csak én vagyok a hibás, hanem ő is, mivel a cím eléggé általánosan hangzik. De ajánlom olvasd el még néhányszor az előző üzenetemet, mert ott leírtam már 1x mindent.
  • zolo
    Nekem az a véleményem, hogy ezzel a "reklámmal" szívességet tett nekünk, azzal hogy megismertette velünk a programját, mert nagyon hasznos, és én a Rapid saját download managerén kívül nemtalálkoztam még ilyennel, - igaz nem is kerestem - ráadásul első kézből kapjuk az infókat az updatekről, fejlesztésekről, személyesen a fejlesztőtől.

Erre a hülye vitára:
    Szerinted Pyrex -nek hogy tetszene, ha az általa fejlesztett webes képmegjelenítő topikjában (Clearbox Js , keress rá) elkezdenék mondani, hogy ezmegaz régebben volt, sokkal jobb (ami nemigaz), minek csinálod, tök felesleges, az én apukám úgyis erősebb.
    Pedig ugyanígy rámondhatnád hogy reklám, mert a saját megoldását ismerteti...
  • MrPamacs
    Vista alatt akinek a telepítő hibát ír ki:
    Ha elindítod a telepítőt akkor a "c:\dokuments and settings\Felhasználó\Local Settings\Temp\{itt egy szám és betűből álló könyvtár}\Rapidshare letölöt.msi" könyvtárban megtalálod a kitömörített installer fájlokat. Itt az MSI-re dupla kattal indul a telepítés. Ha ott nem akkor miután elindítottad a telepítőt keress rá a vinyódon a "Rapidshare*.msi" kifejezésre és megtalálod biztosan.
  • kifli
    jó kis progi mgaj betesztelem

+fav
  • L7wy
    A címmel van a gond egyedül. Tényleg nem olvastam vissza és így nem tudtam h nem általános. Visszatérve a játékos topic példára az lehet hiba ha nfs-es témába írsz egy más autós game-ről, de ha az a topic címe h "Autóversenyes játékok", akkor nem kell elküldeni a sunyiba azt, aki nem nfs-ről beszél hanem valami más autós game-ről. Ennyit erről, elbasz.tad a reklámod. Ha szépen szólsz, hogy mi volt a szándékod evvel a topickal akkor több bocsit is kértem volna, de így azt a 2-őt is sajnálom már.
  • Thanatos
    a játékösszehaonlitást nem én tettem, én csak reagáltam erre...
    és mondom, nem fogja szeirntem sneki se törölni, csak annyi hogy nem kell azért cirkuszt vágni mert 2 azaz 2 db ember megemlitette hogy van jobb/más progi is erre a célra és nem csak ez, ennyi
  • lck
    Nem ám elmegy a kedved a dologtól ! Nagyon sokunknak tetszik a progid, a nevükben is kérlek hogy itt tájékoztass minket a fejleményekről !
  • Thanatos
    a reklám nem attol reklám hogy pénzed van belőle, és mellesleg mindenki belátja hogy jot akarsz , igy nincs is gond, csak nem kell ekkora hisztit vágni hogy juj belinkeltek egy másik progit is, bőven elfér itt is, hameg kiskirály akarzs lenni hogy mi legyne a topciba legközelebb a sajátba nyisd és ennyi...
  • MrPamacs
    Egy progit és egy játékot nem nagyon kéne össze hasonlítani. Valamint nézd meg hogy ha rendezed a felhasználói programokat akkor hány db lesz 1000 feletti és hány db alatt!
    De mind1, én nem azért tettem fel ide hogy vita induljon róla, ha majd a modik törlik akkor nem teszem fel többet, akit érdekel ugyis megtalálja a netem.
    Részemről lezárva a dolog az ilyen hszekkel kapcsolatban.
  • MrPamacs
    Már bocs de akkor menj a linux-os topikba a windowos SP-el vagy az IE-s topikba az FF-es kérdéseddel, Os és böngésző mind a kettő de mégse oda mész.
    Nem reklámozom a progit, teljesen free, egy fillérem sincs belőle.