734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
-
lepike #374 Edimax Br6104K az enyém -
lepike #373 Igen benne van. -
#372 smc7004VBR
ha jól láttam szerepel, eléggé elterjedt router -
MrPamacs #371 Nem eszi.
Milyen routered van? Szerepel a listában amit belinkeltem? -
MrPamacs #370 Ez nem a Modesmes teszt hanem a routeres részét kéne tesztelni.
Milyen routered van? Szerepel a listában amit belinkeltem? -
lepike #369 Ugyan az amit már megcsináltam? Vagy újabb tesztre vagy kíváncsi? Ha igen, szívesen vállalom. -
#368 jelentkezem, de csak akkor ha nem eszi 100%ban a procit, mert akkor nem teszem fel :) -
MrPamacs #367 Keresek olyan embert aki tesztelné az uj verzió routeres részét. -
MrPamacs #366 Igen, szerkezetileg is és ott pl kódot is be kell írni. -
zoltang #365 A német rapishare teljesen más mint a "com"-os? -
MrPamacs #364 http://rapidshare.DE/files/40709538/GTR2GTmodForGTRevoV100.rar.html -
zoltang #363 Érdekes, hogy eddig működött a progid, de most nem akar tölteni:
Pl. ezt a linket: http://rapidshare.de/files/40709538/GTR2GTmodForGTRevoV100.rar.html
elhaltnak írja.? -
MrPamacs #362 Az nem is kell hozzá.341-es hszt olvasd el, azt kell megcsinálnod. -
#361 MSI RG54SE II routerem van, nincs a listában (bár tudtommal a MSI routerek valamelyik másik márkával teljesen azonosak), de a datás link nem él, nemtudom letölteni a Project1.exe-t. -
MrPamacs #360 Itt megtalálható hogy milyen routereket fog támogatni a program. Akinek a routere nincs benne és szeretné ha benne lenne akkor a lentebb leírt módszert csinálja meg és az eredményt küldje el! -
MrPamacs #359 Na ugy döntöttem a mostani verzióba majd csak a routeres dolog kerül bele mert a sima modemes kapcsolatbontásnál ugy lefagyasztottam a modememet 2-szer h csak nagy resettel tudtam ujraéleszteni. -
lepike #358 Igen bontotta a kapcsolatot.
Kivárta az x mp-et.
Aztán újrakapcsolódott.
Igen ahányszor beállítottam.
Igen elkezdte a letöltést 15 perc múlva.
30 másodperc volt a próbálkozások közötti időm.
-
MrPamacs #357 Próbáltad ugy h nagyobb értékre állítod a próbálkozások közötti időt? Mondjuk 30 mp-re? Vagy még nagyobbra?
Egyébként hogy működött?
-Bontotta a kapcsolatot
-Kivárta az x mp-et
-Kapcsolódott
-Kapcsolatbontás (mivel egyezett az ip)
-kivárta az x mp-et....
-Ezt annyiszor ahányszor beállítottad
-majd elkezdte a letöltést 15 perc várással?
Az h működött a router bedugása után az azért volt, mert akkor pont uj ip-t kaptál. -
lepike #356 Elnézést...várni kell a letöltések között, az első kettőt még folyamatosan töltötte azután megint várni kell :( 2.5 verzióról beszélek -
#355 ja azt ki kéne küszöbölni ha lehet h ne használja a procit 100%on mert addig én fel se teszem :) -
lepike #354 Kissé önzően, jöhet a 2.5 verzió :) -
lepike #353 Nos kipróbáltam az általad küldött új verziót router nélkül közvetlen kapcsolattal. Sajnos nem tudta a letöltést folytatni, mert a beállított probálkozásokon belül nem kapott új IP. Próbálkozások után viszont visszatért a 15 perces kivárásra és úgy működött mint a jelenlegi 2.4 verzió. Tulajdonképpen azt szeretnéd ha a közvetlen kapcsolatnál is a próbálkozások után kapjon új IP és ne kelljen várni?
Úgy látom, miután visszadugtam a routerem ez a módszer működik :) szuper ! Tehát, routeren keresztül nem kell várni a letöltések között. -
#352 á nem, a csávó aki szerelte a amikrót -
MrPamacs #351 És Te állítottad be a routert? Mert akkor valószínű h át lett írva az az ip amivel el lehet érni a routert. -
#350 hát ezt írja a könyvében egyedül:192.168.1.1 hogy itt a settings
meg a azonosító/password is oda van írva de mondom nem jön be az oldal
működni müxik amúgy, így nem zavaró -
MrPamacs #349 Akkor nem az az Ip címe. Nézd meg a könyvében. Nekem is van itthon egy TP-Link routerem és annál pl felugik az ablak és da kell beírni a felh nevet és jelszót. -
#348 próbáltam a ipconfigos parancsal kiírtat is, de ugyanaz a helyzet
mondjuk tök mindegy mert már csak két hétig lesz netem, addig meg...eh -
#347 ja
192.168.1.1 van a papírján
de nem ugrik be semmi, több böngészőben próbáltam
azt írja ki hogy nem megjeleníthető
biztos valami csing-csung kínai a router -
MrPamacs #346 Ha beírod azt a címet akkor egy login screennnek kell fogadnia, ez lehet webes megoldású, vagy olyan h egy ablak ugrik fel amiben meg kell adni a felh nevet és a jelszót. -
MrPamacs #345 Milyen weblapot? -
#344 a második számsorozat, de a weblapot nem jeleníti meg -
MrPamacs #343 egy ip cím
valami ilyesmi:192.168.2.1 vagy 192.168.1.1 stb, benne van a kiskönyvében, esetleg a hátoldalára is rá van írva. -
#342 mi a router kezdőlapja? -
MrPamacs #341 1. lépés:
Töltsd le a FireFoxhoz a FireBug nevezetű kiterjesztést. Telepítéshez katt ide:Link
2. lépés:
Ha feltelepült akkor a firefox jobb alsó sarkában megjelenik egy bogár (vagy ez: "X hiba").
Hozzuk be a router kezdőlapját a firefoxban.
Ezután katt a bogárra.Előugrik egy kis ablakszerűség alul (továbbiakban FFbug). Itt válasszuk az ELLENŐRZÉS (vagy INSPECT) gombot az FFbug bal felső sarkánál.
3. lépés:
Amennyiben a router kezdőlapján nem ugrik elő egy ablak ahova a jelszót és a felh nevet kell beírni:
Keressük meg a LOGIN gombot (vagy azt amire rá kell kattintani h bejelentkezzünk).Ekkor változni fog az FFbug tartalma. Most kattintsunk a LOGIN gombra. Nem fog bejelentkezni, csak a forrás tovább nem fog "mozogni".
Elvileg most ki van jelölve egy vagy több sor az FFbug ablakban.
Most kattintsunk erre a sorra majd jelöljük ki az egészet (Ctrl+A) és mentsük le egy fájlba a vágólapról. Legyen a neve login.html.
Amennyiben előugrik (ilyenkor nem tudunk kattintani a FireFoxban sehova csak erre az ablakra):
Nyissunk egy login.html-t írjuk bele h "Előugrik". Majd mentsük le.
4.lépés:
Nyissunk egy linkek.txt fájlt is.
Ebbe a fájlba mentsük le a böngészőben látható URL-t is.Pl így: "Login:http://192.168.2.1"
5. lépés
Most jelentkezzünk be a routerbe.Menjünk oda ahol disconnectelni tudjuk a routert, vagy ahol a Release/Renew gombok vannak. Most meg kell csinálnunk ugyan azokat a lépéseket amiket a LOGIN gombal csináltunk meg (ha nem volt akkor olvasd el feljebb a 3. lépést). A tartalmat megint mentsük le mondjuk dc.html néven. Majd szintén mentsük le a most látható URL-t a böngészőnkből a linkek.txt fájlba. pl így:"DC:http://192.168.1.99/status.htm"
És ezt a 3 fájlt kell elküldeni nekem. A linkek.txt-be nem árt ha beleírjuk a router pontos típusát esetleg FirmWare verzióját is.
Ezek alapján remélhetőleg meg tudom hogy milyen néven és hogy hova kell küldeni az utasításokat hogy a routerbe be tudjunk jelentkezni a programon keresztül és ujra tudjuk indítani a net kapcsolatot.
Ezekben a fájlokban semmilyen jelszó és felhasználói név nem fog hozzám eljutni, csak az oldalak forrása! -
#340 persze szívesen segítek, elérhető vagyok egész nap jövő hónap elejéig.
(értsd: aztán én is csatlakozom ismét a munkásosztályhoz)
majd írd hogy mit kell csinálnom.....szájbarágósan))) -
MrPamacs #339 Sajnos ezeket nem tudom ujraindítani.
Azokat tudom könnyen és gyorsan amik ebben a programban benne vannak:
Link
Ami ebben nincs benne arra is van esély. Bár macerásabb megszerezni a kellő információt, de ha valakit érdekel és nincs benne a routere a listában akkor segítek neki megszerezni a dolgokat, így már én is bele tudom tenni a következő verzióba annak a routernek az ujraindítását.
A dolghoz HTML és JS programozás nagyon alapszintű ismerete kell, ez kb kimerül abban h az illető tudja mi az az ürlap (form) és h tudja mi az az onclick esemény.
Bár nálad ez mindegy, mert fix ip-d van, de ettől még segíthetnél másokon akiknek ilyen routerük van. -
#338 TP-LINK TL-WA501G -
MrPamacs #337 Milyen routered van? Csinálok egy próba progit h működik-e.
-
#336 fix ip van, passzív vagyok mindenhol -
#335 mert akkor kapsz új ip-t és nem kell várni 15 percet...de nekem se lenne ideális, de ezért lesz elvileg kikapcsolható