734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
  • lepike
    Edimax Br6104K az enyém
  • lepike
    Igen benne van.
  • kulabácsi
    smc7004VBR
    ha jól láttam szerepel, eléggé elterjedt router
  • MrPamacs
    Nem eszi.
    Milyen routered van? Szerepel a listában amit belinkeltem?
  • MrPamacs
    Ez nem a Modesmes teszt hanem a routeres részét kéne tesztelni.
    Milyen routered van? Szerepel a listában amit belinkeltem?
  • lepike
    Ugyan az amit már megcsináltam? Vagy újabb tesztre vagy kíváncsi? Ha igen, szívesen vállalom.
  • kulabácsi
    jelentkezem, de csak akkor ha nem eszi 100%ban a procit, mert akkor nem teszem fel :)
  • MrPamacs
    Keresek olyan embert aki tesztelné az uj verzió routeres részét.
  • MrPamacs
    Igen, szerkezetileg is és ott pl kódot is be kell írni.
  • zoltang
    A német rapishare teljesen más mint a "com"-os?
  • MrPamacs
    http://rapidshare.DE/files/40709538/GTR2GTmodForGTRevoV100.rar.html
  • zoltang
    Érdekes, hogy eddig működött a progid, de most nem akar tölteni:

Pl. ezt a linket: http://rapidshare.de/files/40709538/GTR2GTmodForGTRevoV100.rar.html
    elhaltnak írja.?
  • MrPamacs
    Az nem is kell hozzá.341-es hszt olvasd el, azt kell megcsinálnod.
  • zolo
    MSI RG54SE II routerem van, nincs a listában (bár tudtommal a MSI routerek valamelyik másik márkával teljesen azonosak), de a datás link nem él, nemtudom letölteni a Project1.exe-t.
  • MrPamacs
    Itt megtalálható hogy milyen routereket fog támogatni a program. Akinek a routere nincs benne és szeretné ha benne lenne akkor a lentebb leírt módszert csinálja meg és az eredményt küldje el!
  • MrPamacs
    Na ugy döntöttem a mostani verzióba majd csak a routeres dolog kerül bele mert a sima modemes kapcsolatbontásnál ugy lefagyasztottam a modememet 2-szer h csak nagy resettel tudtam ujraéleszteni.
  • lepike
    Igen bontotta a kapcsolatot.
    Kivárta az x mp-et.
    Aztán újrakapcsolódott.
    Igen ahányszor beállítottam.
    Igen elkezdte a letöltést 15 perc múlva.
    30 másodperc volt a próbálkozások közötti időm.

• MrPamacs
    Próbáltad ugy h nagyobb értékre állítod a próbálkozások közötti időt? Mondjuk 30 mp-re? Vagy még nagyobbra?
    Egyébként hogy működött?
    -Bontotta a kapcsolatot
    -Kivárta az x mp-et
    -Kapcsolódott
    -Kapcsolatbontás (mivel egyezett az ip)
    -kivárta az x mp-et....
    -Ezt annyiszor ahányszor beállítottad
    -majd elkezdte a letöltést 15 perc várással?

Az h működött a router bedugása után az azért volt, mert akkor pont uj ip-t kaptál.
  • lepike
    Elnézést...várni kell a letöltések között, az első kettőt még folyamatosan töltötte azután megint várni kell :( 2.5 verzióról beszélek
  • kulabácsi
    ja azt ki kéne küszöbölni ha lehet h ne használja a procit 100%on mert addig én fel se teszem :)
  • lepike
    Kissé önzően, jöhet a 2.5 verzió :)
  • lepike
    Nos kipróbáltam az általad küldött új verziót router nélkül közvetlen kapcsolattal. Sajnos nem tudta a letöltést folytatni, mert a beállított probálkozásokon belül nem kapott új IP. Próbálkozások után viszont visszatért a 15 perces kivárásra és úgy működött mint a jelenlegi 2.4 verzió. Tulajdonképpen azt szeretnéd ha a közvetlen kapcsolatnál is a próbálkozások után kapjon új IP és ne kelljen várni?
    Úgy látom, miután visszadugtam a routerem ez a módszer működik :) szuper ! Tehát, routeren keresztül nem kell várni a letöltések között.
  • Montanosz
    á nem, a csávó aki szerelte a amikrót
  • MrPamacs
    És Te állítottad be a routert? Mert akkor valószínű h át lett írva az az ip amivel el lehet érni a routert.
  • Montanosz
    hát ezt írja a könyvében egyedül:192.168.1.1 hogy itt a settings
    meg a azonosító/password is oda van írva de mondom nem jön be az oldal
    működni müxik amúgy, így nem zavaró
  • MrPamacs
    Akkor nem az az Ip címe. Nézd meg a könyvében. Nekem is van itthon egy TP-Link routerem és annál pl felugik az ablak és da kell beírni a felh nevet és jelszót.
  • Montanosz
    próbáltam a ipconfigos parancsal kiírtat is, de ugyanaz a helyzet
    mondjuk tök mindegy mert már csak két hétig lesz netem, addig meg...eh
  • Montanosz
    ja
    192.168.1.1 van a papírján
    de nem ugrik be semmi, több böngészőben próbáltam
    azt írja ki hogy nem megjeleníthető
    biztos valami csing-csung kínai a router
  • MrPamacs
    Ha beírod azt a címet akkor egy login screennnek kell fogadnia, ez lehet webes megoldású, vagy olyan h egy ablak ugrik fel amiben meg kell adni a felh nevet és a jelszót.
  • MrPamacs
    Milyen weblapot?
  • Montanosz
    a második számsorozat, de a weblapot nem jeleníti meg
  • MrPamacs
    egy ip cím
    valami ilyesmi:192.168.2.1 vagy 192.168.1.1 stb, benne van a kiskönyvében, esetleg a hátoldalára is rá van írva.
  • Montanosz
    mi a router kezdőlapja?
  • MrPamacs
    1. lépés:
    Töltsd le a FireFoxhoz a FireBug nevezetű kiterjesztést. Telepítéshez katt ide:Link

2. lépés:
    Ha feltelepült akkor a firefox jobb alsó sarkában megjelenik egy bogár (vagy ez: "X hiba").
    Hozzuk be a router kezdőlapját a firefoxban.
    Ezután katt a bogárra.Előugrik egy kis ablakszerűség alul (továbbiakban FFbug). Itt válasszuk az ELLENŐRZÉS (vagy INSPECT) gombot az FFbug bal felső sarkánál.

3. lépés:
    Amennyiben a router kezdőlapján nem ugrik elő egy ablak ahova a jelszót és a felh nevet kell beírni:

Keressük meg a LOGIN gombot (vagy azt amire rá kell kattintani h bejelentkezzünk).Ekkor változni fog az FFbug tartalma. Most kattintsunk a LOGIN gombra. Nem fog bejelentkezni, csak a forrás tovább nem fog "mozogni".
    Elvileg most ki van jelölve egy vagy több sor az FFbug ablakban.
    Most kattintsunk erre a sorra majd jelöljük ki az egészet (Ctrl+A) és mentsük le egy fájlba a vágólapról. Legyen a neve login.html.

Amennyiben előugrik (ilyenkor nem tudunk kattintani a FireFoxban sehova csak erre az ablakra):
    Nyissunk egy login.html-t írjuk bele h "Előugrik". Majd mentsük le.

4.lépés:
    Nyissunk egy linkek.txt fájlt is.
    Ebbe a fájlba mentsük le a böngészőben látható URL-t is.Pl így: "Login:http://192.168.2.1"

5. lépés
    Most jelentkezzünk be a routerbe.Menjünk oda ahol disconnectelni tudjuk a routert, vagy ahol a Release/Renew gombok vannak. Most meg kell csinálnunk ugyan azokat a lépéseket amiket a LOGIN gombal csináltunk meg (ha nem volt akkor olvasd el feljebb a 3. lépést). A tartalmat megint mentsük le mondjuk dc.html néven. Majd szintén mentsük le a most látható URL-t a böngészőnkből a linkek.txt fájlba. pl így:"DC:http://192.168.1.99/status.htm"

És ezt a 3 fájlt kell elküldeni nekem. A linkek.txt-be nem árt ha beleírjuk a router pontos típusát esetleg FirmWare verzióját is.

Ezek alapján remélhetőleg meg tudom hogy milyen néven és hogy hova kell küldeni az utasításokat hogy a routerbe be tudjunk jelentkezni a programon keresztül és ujra tudjuk indítani a net kapcsolatot.
    Ezekben a fájlokban semmilyen jelszó és felhasználói név nem fog hozzám eljutni, csak az oldalak forrása!
  • Montanosz
    persze szívesen segítek, elérhető vagyok egész nap jövő hónap elejéig.
    (értsd: aztán én is csatlakozom ismét a munkásosztályhoz)
    majd írd hogy mit kell csinálnom.....szájbarágósan)))
  • MrPamacs
    Sajnos ezeket nem tudom ujraindítani.
    Azokat tudom könnyen és gyorsan amik ebben a programban benne vannak:
    Link

Ami ebben nincs benne arra is van esély. Bár macerásabb megszerezni a kellő információt, de ha valakit érdekel és nincs benne a routere a listában akkor segítek neki megszerezni a dolgokat, így már én is bele tudom tenni a következő verzióba annak a routernek az ujraindítását.
    A dolghoz HTML és JS programozás nagyon alapszintű ismerete kell, ez kb kimerül abban h az illető tudja mi az az ürlap (form) és h tudja mi az az onclick esemény.
    Bár nálad ez mindegy, mert fix ip-d van, de ettől még segíthetnél másokon akiknek ilyen routerük van.
  • Montanosz
    TP-LINK TL-WA501G
  • MrPamacs
    Milyen routered van? Csinálok egy próba progit h működik-e.
  • Montanosz
    fix ip van, passzív vagyok mindenhol
  • kulabácsi
    mert akkor kapsz új ip-t és nem kell várni 15 percet...de nekem se lenne ideális, de ezért lesz elvileg kikapcsolható