734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
-
MrPamacs #414 Viszont a routered nem szerepel az adatbázisban, ha gondolod csináld meg a 341-es hozzászólást és beleteszem.
Üdv. -
MrPamacs #413 Köszi de már nem aktuális. -
MrPamacs #412 Telepíteni? Nem is csináltam hozzá telepítőt. Az a 3 file az maga program törzse. Rsl.exe,egy dll és egy db3 kiterjesztésű file. :)
Most akkor nem indult el? Ha gondolod vegyél már fel msn-en.
-
#411 olvastátok?
ellenorzi_a_feltolteseket_a_rapidshare -
#410 Router: Canyon CN-BR1
Bedugva:
0:Van
1:Van
2:Van
3:Van
4:Van
5:ctNone
6:Van
Kihúzva:
0:Van
1:Nincs
2:Van
3:Van
4:Van
5:ctNone
6:Nincs
-
lepike #409 Utolsó előtti 2.5 verzió ahol be tudom állítani a router típust és a bontást is, annál a verziónál nem bontja a kapcsolatot, várni kell 15 percet a következő fájlra. -
lepike #408 Szóval...ez az utolsó amit küldtél nem jó. Nem tudom telepíteni, hibával leáll a telepítés kezdetekor. -
gabbey #407 De legalább okosodtam kicsit,ismét. -
gabbey #406 No problemo, volt egy ilyen gyanúm, csak 3-adjára már nem mertem mondani.. -
MrPamacs #405 Belekerült ez a router is:
TP-LINK TL-R460 v3 3.5.1 -
MrPamacs #404 Hát nem.
Félre olvastam a mailed. Neked nem is fog mivel nincs ROUTERED, hanem közvetlenül modemen keresztül csatlakozol.
Bocs h raboltam az idődet. -
gabbey #403 Hali!
Mégsem értem igazán miről is van szó.Én tesztszerver ip címnek ugye ezt találtam: http://192.168.9.1 de közben rájöttem hogy ez a t-com tesztszervere, úgy tudtam elérni, hogy csináltam egy másik adsl csatlakozást "adsl@test" felhasználónévvel, és "test" jelszóval.Semmi olyat nem csinál a bogaras fox, amit kellene.Biztos h. tutkó nem is erről beszéltél, viszont más ip-t nem találtam.Lehet kidobtam a papírt.. -
MrPamacs #402 Na megnéztem a kódot egy olyan routerrel mint a tiéd, hibás volt még néhol a kód, javítottam rajta, megy PÜ-ben a javított. -
livan #401 egy új fórum:
alternative.letoltes.org -
MrPamacs #400 Nem nem ilyesmire gondolok, ha jó ipt írsz be (lehet h át állítottad/vagy más) akkor egy jelszót kell bekérnie amine szintén a kiskönyvben kell lennie (persz át lehet állítani az első belépés után).
Szóval mennie kell annak. -
gabbey #399 Hiába, sosem volt erősségem a tigris-bukfenc, na majd holnap megint neki esek. -
gabbey #398 body {netError.css (sor 14)
-x-system-font:message-box;
color:-moz-fieldtext;
display:-moz-box;
font-family:-moz-use-system-font;
font-size:-moz-use-system-font;
font-size-adjust:-moz-use-system-font;
font-stretch:-moz-use-system-font;
font-style:-moz-use-system-font;
font-variant:-moz-use-system-font;
font-weight:-moz-use-system-font;
line-height:-moz-use-system-font;
margin:0;
padding:0 1em;
}
-Tutira nem ilyesmire gondolsz -
gabbey #397 De hálózati időtúllépésre hivatkozik -
gabbey #396 http://192.168.9.1 -
gabbey #395 Bakker!
Lehet mondani: Na ugye!
-mert mégiscsak, már nyomon vagyok
Öregember nem gyorsvonat.. -
gabbey #394 És nem leltem ip-cím szerűt a kiskönyvében sem, ami elég nagy, mellesleg szólva.. -
MrPamacs #393 Majd akkor csináld már meg még egyszer és nézd meg a hibanaplót, esetleg el is küldheted. -
MrPamacs #392 Van egy IP címe a routernek, amit be kell írni a böngészőbe, ahol beállítottad (ha így van) a netkapcsolat tulajdonságait. Nézd meg a router könyvében a címet valami ilyesmi:192.168.2.1
Ezt beírod a böngészőbe és onnan már érthető lesz a leírás. -
gabbey #391 Végigzongoráztam ami saját kútfőből tellett, de nem vágom Robi! -
gabbey #390 <html>
<head>
<title/>
</head>
<body/>
</html>
-csak ennyit -
gabbey #389 Na olyat már kihoztam belőle, hogy Firebug about:blank - egy külön felugró ablakban, de semmi érdemi adathalmazt, mátrixos effektet vagy hasonlót nem kaptam.. -
gabbey #388 De nekem ADSL-modemem van.Dunaweb, T-Com vonalon.A router az ami szétosztja a netet.Vagy nem? -
gabbey #387 Vagy még íly későn?Megkaptam a mailed, de ott elakadtam hogy:
"Hozzuk be a router kezdőlapját a firefoxban."
Nem t'om mire gondolsz, én így csatlakozok a nethez:
Start menü -> Csatlakozás -> DSL Connection -> (ablak nyílik)Csatlakozás -gomb és klikk, és let's surf -
#386 de úgytűnt h bontotta, de nem kaptam új ip-t...
de nem vagyok benne biztos, nem tudtam rendesen tesztelni sajnos még -
MrPamacs #385 Ha azok akiknek elküldtem a próbaverziót visszajeleznének h mi a baj a gondal és javítanám akkor már működne a frissítés gomb. De jelenleg még a 2.4-es a legfrissebb ami elérhető mindenkinek. -
gabbey #384 Hali!Honnan tudom leszedni a 2.5-öset?Frissíteni nem frissít, a bluedragon meg számomra jelenleg nem aktuális..A guglival meg csak a 2.4-et kapom.
G.G. -
MrPamacs #383 És nem is bontotta a kapcsolatot?
-
#382 na nekem sajnos nem működött a kapcsolatbontás, de mondjuk nincs is frissítve a firmware, a listába meg a frissebb van...de mondjuk ez nekem nem is köll annyira, lényeg h a többi működik, csakhát 15min várakozás :( -
#381 most hálisten jó, így már ki lehet próbálni :) -
#380 éjszaka sem volt jó -
MrPamacs #379 Engem főként a program routeres működése érdekelne. -
lepike #378 Nekem is szarakodik, bár reggel és délelőtt esetleg kora délután nincs ez a probléma. 16 óra után nagyon keserves a letöltés, ha egyáltalán végig bír menni. -
#377 nálam is! -
#376 hmm sztem lehet vmi most rapiddal, nagyon ugrál a sebesség, felugrik 220ra aztán megáll, majd ilyen 4-5 majd pár százalék után kiírja h letöltés megállítva (a régi verzióval dettó)
csak nálam van ilyen probléma? -
MrPamacs #375 Ment mind a 2-nek pü.