734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
  • MrPamacs
    Viszont a routered nem szerepel az adatbázisban, ha gondolod csináld meg a 341-es hozzászólást és beleteszem.

Üdv.
  • MrPamacs
    Köszi de már nem aktuális.
  • MrPamacs
    Telepíteni? Nem is csináltam hozzá telepítőt. Az a 3 file az maga program törzse. Rsl.exe,egy dll és egy db3 kiterjesztésű file. :)

Most akkor nem indult el? Ha gondolod vegyél már fel msn-en.

• Montanosz
    olvastátok?

ellenorzi_a_feltolteseket_a_rapidshare
  • lck
    Router: Canyon CN-BR1

Bedugva:
    0:Van
    1:Van
    2:Van
    3:Van
    4:Van
    5:ctNone
    6:Van

Kihúzva:

0:Van
    1:Nincs
    2:Van
    3:Van
    4:Van
    5:ctNone
    6:Nincs

• lepike
    Utolsó előtti 2.5 verzió ahol be tudom állítani a router típust és a bontást is, annál a verziónál nem bontja a kapcsolatot, várni kell 15 percet a következő fájlra.
  • lepike
    Szóval...ez az utolsó amit küldtél nem jó. Nem tudom telepíteni, hibával leáll a telepítés kezdetekor.
  • gabbey
    De legalább okosodtam kicsit,ismét.
  • gabbey
    No problemo, volt egy ilyen gyanúm, csak 3-adjára már nem mertem mondani..
  • MrPamacs
    Belekerült ez a router is:
    TP-LINK TL-R460 v3 3.5.1
  • MrPamacs
    Hát nem.
    Félre olvastam a mailed. Neked nem is fog mivel nincs ROUTERED, hanem közvetlenül modemen keresztül csatlakozol.
    Bocs h raboltam az idődet.
  • gabbey
    Hali!
    Mégsem értem igazán miről is van szó.Én tesztszerver ip címnek ugye ezt találtam: http://192.168.9.1 de közben rájöttem hogy ez a t-com tesztszervere, úgy tudtam elérni, hogy csináltam egy másik adsl csatlakozást "adsl@test" felhasználónévvel, és "test" jelszóval.Semmi olyat nem csinál a bogaras fox, amit kellene.Biztos h. tutkó nem is erről beszéltél, viszont más ip-t nem találtam.Lehet kidobtam a papírt..
  • MrPamacs
    Na megnéztem a kódot egy olyan routerrel mint a tiéd, hibás volt még néhol a kód, javítottam rajta, megy PÜ-ben a javított.
  • livan
    egy új fórum:
    alternative.letoltes.org
  • MrPamacs
    Nem nem ilyesmire gondolok, ha jó ipt írsz be (lehet h át állítottad/vagy más) akkor egy jelszót kell bekérnie amine szintén a kiskönyvben kell lennie (persz át lehet állítani az első belépés után).

Szóval mennie kell annak.
  • gabbey
    Hiába, sosem volt erősségem a tigris-bukfenc, na majd holnap megint neki esek.
  • gabbey
    body {netError.css (sor 14)
    -x-system-font:message-box;
    color:-moz-fieldtext;
    display:-moz-box;
    font-family:-moz-use-system-font;
    font-size:-moz-use-system-font;
    font-size-adjust:-moz-use-system-font;
    font-stretch:-moz-use-system-font;
    font-style:-moz-use-system-font;
    font-variant:-moz-use-system-font;
    font-weight:-moz-use-system-font;
    line-height:-moz-use-system-font;
    margin:0;
    padding:0 1em;
    }

-Tutira nem ilyesmire gondolsz
  • gabbey
    De hálózati időtúllépésre hivatkozik
  • gabbey
    http://192.168.9.1
  • gabbey
    Bakker!
    Lehet mondani: Na ugye!
    -mert mégiscsak, már nyomon vagyok
    Öregember nem gyorsvonat..
  • gabbey
    És nem leltem ip-cím szerűt a kiskönyvében sem, ami elég nagy, mellesleg szólva..
  • MrPamacs
    Majd akkor csináld már meg még egyszer és nézd meg a hibanaplót, esetleg el is küldheted.
  • MrPamacs
    Van egy IP címe a routernek, amit be kell írni a böngészőbe, ahol beállítottad (ha így van) a netkapcsolat tulajdonságait. Nézd meg a router könyvében a címet valami ilyesmi:192.168.2.1
    Ezt beírod a böngészőbe és onnan már érthető lesz a leírás.
  • gabbey
    Végigzongoráztam ami saját kútfőből tellett, de nem vágom Robi!
  • gabbey
    <html>
    <head>
    <title/>
    </head>
    <body/>
    </html>
    -csak ennyit
  • gabbey
    Na olyat már kihoztam belőle, hogy Firebug about:blank - egy külön felugró ablakban, de semmi érdemi adathalmazt, mátrixos effektet vagy hasonlót nem kaptam..
  • gabbey
    De nekem ADSL-modemem van.Dunaweb, T-Com vonalon.A router az ami szétosztja a netet.Vagy nem?
  • gabbey
    Vagy még íly későn?Megkaptam a mailed, de ott elakadtam hogy:
    "Hozzuk be a router kezdőlapját a firefoxban."
    Nem t'om mire gondolsz, én így csatlakozok a nethez:
    Start menü -> Csatlakozás -> DSL Connection -> (ablak nyílik)Csatlakozás -gomb és klikk, és let's surf
  • kulabácsi
    de úgytűnt h bontotta, de nem kaptam új ip-t...
    de nem vagyok benne biztos, nem tudtam rendesen tesztelni sajnos még
  • MrPamacs
    Ha azok akiknek elküldtem a próbaverziót visszajeleznének h mi a baj a gondal és javítanám akkor már működne a frissítés gomb. De jelenleg még a 2.4-es a legfrissebb ami elérhető mindenkinek.
  • gabbey
    Hali!Honnan tudom leszedni a 2.5-öset?Frissíteni nem frissít, a bluedragon meg számomra jelenleg nem aktuális..A guglival meg csak a 2.4-et kapom.
    G.G.
  • MrPamacs
    És nem is bontotta a kapcsolatot?
  • kulabácsi
    na nekem sajnos nem működött a kapcsolatbontás, de mondjuk nincs is frissítve a firmware, a listába meg a frissebb van...de mondjuk ez nekem nem is köll annyira, lényeg h a többi működik, csakhát 15min várakozás :(
  • kulabácsi
    most hálisten jó, így már ki lehet próbálni :)
  • Montanosz
    éjszaka sem volt jó
  • MrPamacs
    Engem főként a program routeres működése érdekelne.
  • lepike
    Nekem is szarakodik, bár reggel és délelőtt esetleg kora délután nincs ez a probléma. 16 óra után nagyon keserves a letöltés, ha egyáltalán végig bír menni.
  • Montanosz
    nálam is!
  • kulabácsi
    hmm sztem lehet vmi most rapiddal, nagyon ugrál a sebesség, felugrik 220ra aztán megáll, majd ilyen 4-5 majd pár százalék után kiírja h letöltés megállítva (a régi verzióval dettó)
    csak nálam van ilyen probléma?
  • MrPamacs
    Ment mind a 2-nek pü.