Rapidshare autómata letöltõ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen azok hiányoztak, elvileg ez a második már jó.
Rosszul lett lefordítva, csodálkoztam is h miért olyan kicsi az exe. :)

AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu

2.03-as verzió (Javított):

Letöltöm a 2.03-ast

lck
Delphi rendszerfájlok hiányoznak neki.
alert
Mégegy bug, hogy a telepítés végén megkérdezi, hogy a telepítõ befejeztével elindítsa-e a progit. Hiába jelölöd be, nem indul el.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

zolo
Asszem elgépeltem, nálam is 70 :D

http://flickr.com/photos/zolika90/

ok, megnézem!

alert
Én is feltettem és ugyanez a hiba, de nekem rtl70-el.

"This application has failed to start because rtl70.bpl was not found. Re-installing the application may fix this problem." Csak OK-ra lehet nyomni.

zolo
Újratelepítettem, a hiba még mindig fennáll.

zolo
"Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert rtl80.bpl nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát."

Leszedtem, feltettem. Megpróbálom újra.

2.03-as verzió:

Letöltöm a 2.03-ast

Akkor már csak a Cseh és Szerb nyelvekre várok.

Ok köszi. Azt hittem ezt Pamacs írta, de mégsem. Így azonnal töröltem.

Amiket eddig próbáltam (4-5db), az mind trójais és keyloggeres volt, így ennek már esélyt sem adok.

fotográfik kolomp edisön :D

lck
Amikor elindítod és nem jön be semmi, nézzél körül a felhasználó/Local Setting/Temp mappában. Oda csomagolja ki a tényleges keresõt, azt onnan ki tudod másolni és (valósziüleg) elindítani.
Most javítottam ki a buborékos dolgot és a szálon is tudtam javítani. Talán ez már megoldja a problémák nagyrészét.
Holnap v holnap után letisztázom a kódot, rendbeszedem, van még pár kisebb hiba benne, és ha megjönnek a nyelvek fordításai akkor kiadom a 2.03-ast.

Hát ebben nem tudok segíteni, ezt nem én írtam csak találtam a neten. Vistád van? Ha igen akkor talán lehet valahol állítani h XP szerint futtassa hátha. Vagy próbálj meg kattintgatni a jobb alsó negyedben ott van a kezdõképernyõn egy jó nagy gomb amivel tovább kéne mennie és akkro jön be a valódi keresõ rész.

Engem kerget valami rosszisten, mert a keresõ el sem indul csak az indítóképernyõjének a fehérségét bámulhatom percekig, úgy kell kilõni feladatkezelõben.

Ok mihelyst meglesznek ezek a nyelvi fájlok akkor jön ki az ujabb verzió, szóval csak tõletek függ. :)
Kis inspirálás.

nandorb
en megcsinalom mikor lesz ra idom elkeztem de amint talalok ra meg idot mert kell meg dolgoznom kint,megcsinalom es elkuldom

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

A szerb és a cseh nyelveknek el lett küldve a nyelvi fájl de az angol és a német még nem jelentkezett.

Arra ott van a DataGet.

JAG1
data.hu -s linkekre nem akarod megcsinálni a cuccosod?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Rapidra keresõ program:
Link

Akik elvállalták a fordításokat küldjenek már egy mailt és küldöm a leírást+a magyar fájlt.

Nekem még olyanokat csinál, hogy ha engedélyezve van a folyamatkijezõ csík, akkor szabályosan látszik mikor frissít és bevibráltatja az éppen futó alkalmazást. Progija válogatja melyiket zavarja...

Akinek hibával kilépked az kapcsolja már ki a buborék ablakokat a kinézet fülön! Mert ugy néz ki az kavar be valamit.
Várom a visszajelzéseket h ugy megjavul-e.

donbig
Pár napja használom, néhányszor nálam is elõfordult ami DokySG-nél-leáll-ettõl függetlenül nagyon jó a program, köszönöm.<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Kész vagyok a logo-dtól! :):):):):):):)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kulabácsi
én magyarra fordítanám <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rendben.

nandorb
a szerb-et elvalalhatom

Ok
Akkor:
-Cseh
-Angol
-Német
már megvan

Ha esetleg a cseh nyelvre szükség lenne, akkor megpróbálhatom.

zolo
Némettel megpróbálkoznék :)

greg benz
Oks:)

Ok, kedd estefelére megpróbálom kidolgozni nyelvi részek kezelését, a honalpomon ki lesz téve a nyelvi topikba.

greg benz
Ha gondolod én tudok segíteni ezügyben ( max angol:D)

Ok majd felteszem esete de:

Keresek embereket akik különbözõ nyelvre lefordítanák a programban található szavakat, mondatokat. Akinek van hozzá kedve keressen fel a honalpomon.

greg benz
+1 :D

nandorb
oszd

Van rapidra keresõ program is. Ha kell megosztom.

nandorb
en a bdwteam-t,akkor a pirateclub,softarchive,warez-bb,projectW ket szoktam hasznalni es kedvem szerint toltogetek:D

nandorb
en a bdwteam-t,akkor a pirateclub,softarchive,warez-bb,projectW ket szoktam hasznalni es kedvem szerint toltogetek:D

zolo

nandorb
mas netet csak ha az embernek a szolgaltatonal van kapcsolata akkor birja bevezetni az ADSL-t es nekem csak wirrelesem van amit tul sok ember hasznal szoval igy delelott gyors delutan meg valamennyire de neha elmegy az aram(nincs penzem egyelore semmire se) estefele meg aztan mar szokott olyan lenni hogy az oldalakat nem kepes kinyitni:( azert vettem premiumot mert mit erek el 200MB-s partnal ha megakad kezdhetem elolrol + mas is tolt a rapid ingyenesrol es ez nem felel meg nekem igy a haverral osszdobtunk es premiumozok,de ahogy latom meg semmi erdekeset nem talalt amit leszedhetett volna pedig kb. 1hete van

JAG1
Valóban, most 130k körül jön...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

alert
Én is premiummal töltök és ez bevált. Hogy érted, hogy baszakodik a neted? Nekem semmi gondom nem volt még ezzel. Amúgy van pár hasonló rapid link checker oldal meg script, keress rá google-al. Nem egyet fogsz találni. Talán még különálló progi is van. Amúgy nem vészes írni egyet még én is megtenném a népért ha lenne idõm rá de sajnos szûkösen vagyok at the moment.

nandorb
nekem kulon program kene ezt szoktam hasznalni de neha vagyis sokszor baszkodik a netem es igenyelek ilyesmit de kul. van premiumom szoval nem mindegy hogy mit szedek le mert nagyjabol a nem letezo filek azok 5kb korul vannak

alert
A sajátjuk jól használható. Egy sorban egy link azt hagy szóljon. Mennyi felesleges letöltéstõl kímélt már meg :D Mondjuk jó lenne ha progi tudná magától és elõre jelezné.

nandorb
Rapidshare file checkert nemtudnal kesziteni sokszor jol jon:D

greg benz
Jó neked:D Nekem hosszútávon a sebességrekord eddig 80 volt<#idiota>