734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
-
#334 de ez miért is jó ha megszakad? a mikros netet épp azért szidják például mert állandóan megszakad...miért idézzük elő mesterségesen?
meg akkor esetlegaz emuléra megint órákat várhatnék hogy feláljon... -
MrPamacs #333 Van egy jó hírem a routeresek-nek. Ugy néz ki meg tudom csinálni hogy router esetén is bontsa a netes kapcsolatot. :) -
#332 húzd ki a routert és meg van oldva :) -
MrPamacs #331 Keresek olyat aki közvetelnül modemen keresztül kapcsolódik a netre router nélkül. Tesztelni kéne a program ezen részét. -
MrPamacs #330 Igen, tudok a gondról. Az ujabb verzióban már javítva lesz. -
Sharkhunter #329 kösszönet az összes fejlesztőnek!
nagyon jó a program, főleg az újabb verzió, meg is jött a kedvem újra töltögetni a filmeket, amik csak listán voltak, azonban a 2.4 nekem is leterheli a gépem (az mondjuk igaz, h nem sok "lóerős"), a gagyibb játékaim is szaggatnak, mégha kiveszem a fájlellenrőrzés pipáját, ak is, de mivel nem sokat játszok, így nem is nagy baj, de jó lenne ezt kiküszöbölni. mindenesetre további jó fejlesztést! -
lepike #328 Egy másik helyen is kipróbáltam ahol ugyanazok az eredmények lettek amik nekem. Most már van 3 féle adatod. -
#327 bedugva:
0:van, 1:nincs, 2:van, 3:van, 4:van, 5:ctnone, 6:van
kihuzva:
0:nincs, 1:nincs, 2:nincs, 3:van, 4:van, 5:ctnone, 6:van
kétszer is néztem -
#326 tölteném de na most meg ezt írja ki
500 Internal Server Error
-
MrPamacs #325 Azért kipróbálhatnád, mégiscsak több adatom lenne. -
#324 á mindegy ha lepike megcsinálta, az emule-m így megmenekült a szakadástól))) -
MrPamacs #323 Hát ez nem jó hír, mert akkor a 0,2,3,4 hibásan figyeli a dolgokat.
Az 1-esről azt vettem észre hogy sokszor hibázik.
Az 5 így teljesen rossz.
A 6 pedig azt nézi meg h a google.com elérhető-e.
8( -
MrPamacs #322 Megy az pedig. -
#321 nálam ez van ha leakarom szedni:
Ez a weboldal nem érhető el.
-
lepike #320 Okéé én megcsináltam 4-szer. Eredmény: Bedugva: 0:van, 1:van, 2:van, 3:van, 4:van, 5:nincs, 6:van Kihúzva mindig ugyanaz az eredmény : 0:van, 1:nincs, 2:van, 3:van, 4:van, 5:nincs, 6:nincs -
MrPamacs #319 Azért egy valaki legalább tegye már meg h megcsinálja a lentebb írt dolgot, mert így nem tudok kiadni frissítést. -
MrPamacs #318 Persze ugy lesz. -
#317 ha kérhetem azért majd úgy csináld meg ezt a netmegszakítós dolgot, h ki lehessen kapcsolni, mert nekem pl gecire nem praktikus ha megszakad állandóan a net :) -
MrPamacs #316 Bár más is futtathatja a tesz miatt, nem csak a routeresek. -
MrPamacs #315 Kéne egy ki segítség:
Ezt a progit kéne elindítani,olyannak akinek routeren keresztül van nete és be van kapcsolva a DHCP:
[L]http://data.hu/get/739607/Project1.exe.html[/L]
Rámész h teszt (miközben tutira tudod h van neted.)
Ekkor elvileg mindnek át kéne váltania "VAN" feliratra,kivéve az 5.-nek.
Majd kihúzod a MODEM kábelét a ROUTERBŐL, így elvileg az ip címe megmarad a gépnek (mert azt a router osztja ki,ha be van kapcsolva a DHCP, ez fontos), viszont nem lesz rajta net.
Majd megint nyomsz egy Teszt gombot és az eredményt (amiket kiír pl: 1:Nincs, 2:van...).Akinek van kedve többször is megcsinálhatja ezt (3-4 alakalom)
Az eredményeket kéne nekem valahogy eljuttatni, vagy itt vagy levélben mindegy. -
#314 -
#313 A premiumra nincs veletlenul limit a Fix IP-sek nek,mert a haver is vett meg nekem is van es o nembirja hasznalni egyaltalan nembir tolteni -
#312 Én is ígyjártam mindig, router mindennek gátat szab :(
Blájen...izé, Rapidshare & Pamacs a messiás :DDD -
#311 aha..köszi -
MrPamacs #310 Nem kizárt. Vagy esetleg nagyon leterheltek a szerverek. -
#309 történt valami változás a rapidshare-n?
mert ma nem hajlandó csak 1,2kB/s-el jönni, tegnap még maxon jött.... -
#308 nekem példa fix ip van(((
mikros net, tehát mindenhol passzív vagyok - dc kilőve, emule/torrent épp csak müxik -, igazán gyorsan csak ezzel a progival tudok tölteni -
#307 Nem kell semmit varni, csak ismerni kellene az autohotkey nevu programot es irni gyorsba egy scriptet, ami mindig ujra inditja netkapcsolatot es igy a letoltesek is ujraindulnak, ha nem fix IP-d van. -
MrPamacs #306 Miért nem?
Azt a 15 percet NEM LEHET MEGKERÜLNI!!!!!!!!!!!! Ki kell várni.
Csak ugy lehet ha kapcsolatot bontasz, ez majd talán belekerül a következő verziók valamelyikébe.
Egyébként meg elindítod este és reggelre leszed jó pár dolgot. -
#305 Üdv! Most nekem a 2.4-es verzió van fent! Jól veszem észre,hogy nem sikerült vele kiküszöbölni a várakozási időt?:( Mert így viszont sajnos nem sok értelme van magának a proginak sem,folyton le kell lőni,ip-t cserélni,és megint elindítani:( -
MrPamacs #304 Nem tom mi lehet a gond, én is észrevettem, ugy próbáltátok h kikapcsoljátok a fájl ellenőrzést?
-
#303 hmm majd megnézem, még nem tettem fel, de sztem ez nem normális, és nálad lesz a hiba -
#302 Szia!
Nekem ez a verzió 80 90 % -on járatja a procit.
Az előzőre ez nem volt jellemző.
Ez mitől lehet?
Igaz csak egy 1,7 Celeron 256 Mb rammal.
Kokovi -
#301 magyarnak ez a legjobb:
http://www.ingyenprogram.hu/
-
MrPamacs #300 Köszi,ez már talán jó lesz. -
MrPamacs #299 Arra van a rapidnak saját programja,hazsnáld azt. -
stormnet #298 nagyon jo kis progi, koszonjuk!
Van lehetoség arra, hogy premiummal toltse a fájlokat ne free downloaddal? Nem találtam olyan helet ahol meg lehetne adni azonostot/jelszot. -
#297 www.handyarchive.com
-
MrPamacs #296 Kár h ez mind kifejezetten játékoknak van, nekem olyan kéne ahova feltehetem a progimat. -
#295 Gamershell, IGN, Gamespot?