734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
  • Montanosz
    de ez miért is jó ha megszakad? a mikros netet épp azért szidják például mert állandóan megszakad...miért idézzük elő mesterségesen?
    meg akkor esetlegaz emuléra megint órákat várhatnék hogy feláljon...
  • MrPamacs
    Van egy jó hírem a routeresek-nek. Ugy néz ki meg tudom csinálni hogy router esetén is bontsa a netes kapcsolatot. :)
  • kulabácsi
    húzd ki a routert és meg van oldva :)
  • MrPamacs
    Keresek olyat aki közvetelnül modemen keresztül kapcsolódik a netre router nélkül. Tesztelni kéne a program ezen részét.
  • MrPamacs
    Igen, tudok a gondról. Az ujabb verzióban már javítva lesz.
  • Sharkhunter
    kösszönet az összes fejlesztőnek!

nagyon jó a program, főleg az újabb verzió, meg is jött a kedvem újra töltögetni a filmeket, amik csak listán voltak, azonban a 2.4 nekem is leterheli a gépem (az mondjuk igaz, h nem sok "lóerős"), a gagyibb játékaim is szaggatnak, mégha kiveszem a fájlellenrőrzés pipáját, ak is, de mivel nem sokat játszok, így nem is nagy baj, de jó lenne ezt kiküszöbölni. mindenesetre további jó fejlesztést!
  • lepike
    Egy másik helyen is kipróbáltam ahol ugyanazok az eredmények lettek amik nekem. Most már van 3 féle adatod.
  • Montanosz
    bedugva:
    0:van, 1:nincs, 2:van, 3:van, 4:van, 5:ctnone, 6:van
    kihuzva:
    0:nincs, 1:nincs, 2:nincs, 3:van, 4:van, 5:ctnone, 6:van

kétszer is néztem
  • Montanosz
    tölteném de na most meg ezt írja ki

500 Internal Server Error
  • MrPamacs
    Azért kipróbálhatnád, mégiscsak több adatom lenne.
  • Montanosz
    á mindegy ha lepike megcsinálta, az emule-m így megmenekült a szakadástól)))
  • MrPamacs
    Hát ez nem jó hír, mert akkor a 0,2,3,4 hibásan figyeli a dolgokat.
    Az 1-esről azt vettem észre hogy sokszor hibázik.
    Az 5 így teljesen rossz.
    A 6 pedig azt nézi meg h a google.com elérhető-e.
    8(
  • MrPamacs
    Megy az pedig.
  • Montanosz
    nálam ez van ha leakarom szedni:
    Ez a weboldal nem érhető el.
  • lepike
    Okéé én megcsináltam 4-szer. Eredmény: Bedugva: 0:van, 1:van, 2:van, 3:van, 4:van, 5:nincs, 6:van Kihúzva mindig ugyanaz az eredmény : 0:van, 1:nincs, 2:van, 3:van, 4:van, 5:nincs, 6:nincs
  • MrPamacs
    Azért egy valaki legalább tegye már meg h megcsinálja a lentebb írt dolgot, mert így nem tudok kiadni frissítést.
  • MrPamacs
    Persze ugy lesz.
  • kulabácsi
    ha kérhetem azért majd úgy csináld meg ezt a netmegszakítós dolgot, h ki lehessen kapcsolni, mert nekem pl gecire nem praktikus ha megszakad állandóan a net :)
  • MrPamacs
    Bár más is futtathatja a tesz miatt, nem csak a routeresek.
  • MrPamacs
    Kéne egy ki segítség:
    Ezt a progit kéne elindítani,olyannak akinek routeren keresztül van nete és be van kapcsolva a DHCP:
    [L]http://data.hu/get/739607/Project1.exe.html[/L]
    Rámész h teszt (miközben tutira tudod h van neted.)
    Ekkor elvileg mindnek át kéne váltania "VAN" feliratra,kivéve az 5.-nek.

Majd kihúzod a MODEM kábelét a ROUTERBŐL, így elvileg az ip címe megmarad a gépnek (mert azt a router osztja ki,ha be van kapcsolva a DHCP, ez fontos), viszont nem lesz rajta net.
    Majd megint nyomsz egy Teszt gombot és az eredményt (amiket kiír pl: 1:Nincs, 2:van...).Akinek van kedve többször is megcsinálhatja ezt (3-4 alakalom)

Az eredményeket kéne nekem valahogy eljuttatni, vagy itt vagy levélben mindegy.
  • Montanosz
  • nandorb
    A premiumra nincs veletlenul limit a Fix IP-sek nek,mert a haver is vett meg nekem is van es o nembirja hasznalni egyaltalan nembir tolteni
  • zolo
    Én is ígyjártam mindig, router mindennek gátat szab :(

Blájen...izé, Rapidshare & Pamacs a messiás :DDD
  • Montanosz
    aha..köszi
  • MrPamacs
    Nem kizárt. Vagy esetleg nagyon leterheltek a szerverek.
  • Montanosz
    történt valami változás a rapidshare-n?
    mert ma nem hajlandó csak 1,2kB/s-el jönni, tegnap még maxon jött....
  • Montanosz
    nekem példa fix ip van(((
    mikros net, tehát mindenhol passzív vagyok - dc kilőve, emule/torrent épp csak müxik -, igazán gyorsan csak ezzel a progival tudok tölteni
  • [Jakuza]
    Nem kell semmit varni, csak ismerni kellene az autohotkey nevu programot es irni gyorsba egy scriptet, ami mindig ujra inditja netkapcsolatot es igy a letoltesek is ujraindulnak, ha nem fix IP-d van.
  • MrPamacs
    Miért nem?
    Azt a 15 percet NEM LEHET MEGKERÜLNI!!!!!!!!!!!! Ki kell várni.
    Csak ugy lehet ha kapcsolatot bontasz, ez majd talán belekerül a következő verziók valamelyikébe.
    Egyébként meg elindítod este és reggelre leszed jó pár dolgot.
  • greg benz
    Üdv! Most nekem a 2.4-es verzió van fent! Jól veszem észre,hogy nem sikerült vele kiküszöbölni a várakozási időt?:( Mert így viszont sajnos nem sok értelme van magának a proginak sem,folyton le kell lőni,ip-t cserélni,és megint elindítani:(
  • MrPamacs
    Nem tom mi lehet a gond, én is észrevettem, ugy próbáltátok h kikapcsoljátok a fájl ellenőrzést?
  • kulabácsi
    hmm majd megnézem, még nem tettem fel, de sztem ez nem normális, és nálad lesz a hiba
    Szia!

Nekem ez a verzió 80 90 % -on járatja a procit.
    Az előzőre ez nem volt jellemző.
    Ez mitől lehet?
    Igaz csak egy 1,7 Celeron 256 Mb rammal.

Kokovi
  • Montanosz
    magyarnak ez a legjobb:
    http://www.ingyenprogram.hu/
  • MrPamacs
    Köszi,ez már talán jó lesz.
  • MrPamacs
    Arra van a rapidnak saját programja,hazsnáld azt.
  • stormnet
    nagyon jo kis progi, koszonjuk!
    Van lehetoség arra, hogy premiummal toltse a fájlokat ne free downloaddal? Nem találtam olyan helet ahol meg lehetne adni azonostot/jelszot.
  • Montanosz
    www.handyarchive.com

• MrPamacs
    Kár h ez mind kifejezetten játékoknak van, nekem olyan kéne ahova feltehetem a progimat.
  • zolo
    Gamershell, IGN, Gamespot?