734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
-
#214 data.hu -s linkekre nem akarod megcsinálni a cuccosod? -
MrPamacs #213 Rapidra kereső program:
Link -
MrPamacs #212 Akik elvállalták a fordításokat küldjenek már egy mailt és küldöm a leírást+a magyar fájlt. -
rumkola #211 Nekem még olyanokat csinál, hogy ha engedélyezve van a folyamatkijező csík, akkor szabályosan látszik mikor frissít és bevibráltatja az éppen futó alkalmazást. Progija válogatja melyiket zavarja... -
MrPamacs #210 Akinek hibával kilépked az kapcsolja már ki a buborék ablakokat a kinézet fülön! Mert ugy néz ki az kavar be valamit.
Várom a visszajelzéseket h ugy megjavul-e. -
#209 Pár napja használom, néhányszor nálam is előfordult ami DokySG-nél-leáll-ettől függetlenül nagyon jó a program, köszönöm. -
#208 Kész vagyok a logo-dtól! :):):):):):):) -
#207 én magyarra fordítanám -
MrPamacs #206 Rendben. -
#205 a szerb-et elvalalhatom -
MrPamacs #204 Ok
Akkor:
-Cseh
-Angol
-Német
már megvan -
lepike #203 Ha esetleg a cseh nyelvre szükség lenne, akkor megpróbálhatom. -
#202 Némettel megpróbálkoznék :) -
#201 Oks:) -
MrPamacs #200 Ok, kedd estefelére megpróbálom kidolgozni nyelvi részek kezelését, a honalpomon ki lesz téve a nyelvi topikba. -
#199 Ha gondolod én tudok segíteni ezügyben ( max angol:D) -
MrPamacs #198 Ok majd felteszem esete de:
Keresek embereket akik különböző nyelvre lefordítanák a programban található szavakat, mondatokat. Akinek van hozzá kedve keressen fel a honalpomon.
-
#197 +1 :D -
#196 oszd
-
MrPamacs #195 Van rapidra kereső program is. Ha kell megosztom. -
#194 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!en a bdwteam-t,akkor a pirateclub,softarchive,warez-bb,projectW ket szoktam hasznalni es kedvem szerint toltogetek:D -
#193 [spoiler] en a bdwteam-t,akkor a pirateclub,softarchive,warez-bb,projectW ket szoktam hasznalni es kedvem szerint toltogetek:D -
#192 ? -
#191 mas netet csak ha az embernek a szolgaltatonal van kapcsolata akkor birja bevezetni az ADSL-t es nekem csak wirrelesem van amit tul sok ember hasznal szoval igy delelott gyors delutan meg valamennyire de neha elmegy az aram(nincs penzem egyelore semmire se) estefele meg aztan mar szokott olyan lenni hogy az oldalakat nem kepes kinyitni:( azert vettem premiumot mert mit erek el 200MB-s partnal ha megakad kezdhetem elolrol + mas is tolt a rapid ingyenesrol es ez nem felel meg nekem igy a haverral osszdobtunk es premiumozok,de ahogy latom meg semmi erdekeset nem talalt amit leszedhetett volna pedig kb. 1hete van -
#190 Valóban, most 130k körül jön... -
#189 Én is premiummal töltök és ez bevált. Hogy érted, hogy baszakodik a neted? Nekem semmi gondom nem volt még ezzel. Amúgy van pár hasonló rapid link checker oldal meg script, keress rá google-al. Nem egyet fogsz találni. Talán még különálló progi is van. Amúgy nem vészes írni egyet még én is megtenném a népért ha lenne időm rá de sajnos szűkösen vagyok at the moment. -
#188 nekem kulon program kene ezt szoktam hasznalni de neha vagyis sokszor baszkodik a netem es igenyelek ilyesmit de kul. van premiumom szoval nem mindegy hogy mit szedek le mert nagyjabol a nem letezo filek azok 5kb korul vannak -
#187 A sajátjuk jól használható. Egy sorban egy link azt hagy szóljon. Mennyi felesleges letöltéstől kímélt már meg :D Mondjuk jó lenne ha progi tudná magától és előre jelezné. -
#186 Rapidshare file checkert nemtudnal kesziteni sokszor jol jon:D -
#185 Jó neked:D Nekem hosszútávon a sebességrekord eddig 80 volt -
#184 Remek, kösz... -
#183 ez terheltségfüggő, én hétköznap délelöttönként simán húzok 200fölött -
MrPamacs #182 Olvasd át a topikot, már le lett írva hogy kerülhető ki a dolog! -
#181 rapidshare lekorlátozta az ingyenes letöltők max sebességét,cserébe viszont nem kell kódokat írkálni és ip-t cserélni -
TomBond #180 Az új verzió telepítője nem műxik nálam.
A hibaüzenet (nem szó szerint):
1155: Az .msi fájl nem található -
#179 Miért csak 33K-val szed a cumó? -
#178 NEmtudom,lehet a rapiddal volt valami,mert nem csináltam semmit,de jó lett -
MrPamacs #177 És mi volt a hiba ha megtudhatom? -
#176 Már megoldódott,tőt:) -
MrPamacs #175 Igen még mindig vannak gondok a szálkezeléssel.