Rapidshare autómata letöltő

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megkérném azokat akik csak annyival szólank hozzá hogy ez meg az a progi jobb, azok inkább ne szóljanak hozzá. Nem itt kell szaporítnai a hozzászólásotokat!Köszönöm

AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu

n3whous3
Meg az, ami a topikban van, ehhez képest idepofátlankodsz ezzel a fossal, ami tetûlassú is ráadásul.

púúúúú

m1garand
nagyon jó, régóta kerestem ilyen progit, 1000 köszönet

makett.tk

antalkrisz
Srácok itt van az US Downloader, ami az egyetlen 100%-osan mûködõ program.

Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu

Jim Morrison
Nem semmi! Gratula, lehet ,hogy ki is próbálom<#vigyor2><#wink>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Remélem odaérek a héten hogy kijavítsam ezeket az elszállási hibákat, így majd ki tudok adni egy javított verziót.

zvaragabor
http://zvaragabor_pdn.extra.hu/egyeb_kepek/rapidshare.jpg

Cryptload-nak meg nyiss topikot, mert ez nem Cryptload topik.

Chaos Anno Domini

értem
akkor poénbol ir ki változatlanul iyleneket hogy "You are not a Premium User and have to wait. Please notice that only Premium Users will get full download speed.
Still 25 seconds "

(1 perce checkoltam direkt a kedvedért 😊 )

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

L7wy
Allo mirõl beszéltek emberek... már rég véget ért rapidshare várakoztatása és a sebességkorlátozás is megnõtt 2 mbit/s. Emellett van egy program(Cryptload) ami tényleg maximálisan tud mindent.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
A várogatást már régen abbahagyta a rapidshare te ész...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

passatgt
na meg azt se felejtsük el, hogy magától megy flashget-be a link és tölti több szálról😊

n3whous3
Igen, de 1 megabit mellett leszarható az az elõny, amit ez jelentene. Inkább torrent meg ez a progi.

púúúúú

Beast Machine
Jó kis program, nem bántam meg, hogy leszedtem, mindig is utáltam free rapindál klikkelgetni, meg lesni a visszaszámlálót. Viszont nekem is kilép idõnként, egyszerûen, mert "A program hibát észlelt". Mikor várhatjuk a 3.0-át? 😊

...vágod?

alert
7 eur ~ 1600 huf ~ 800 huf/óra. Legyen 3 óra, nem mérvadó. Én is néhány filmet töltök egy hónapban esetleg még néhány programot (bár leginkább munkával kapcsolatos nagy mennyiségû fájlmegosztásra használom), de így is megéri, hogy kikerülhetõ a szarakodás. Annak, aki komolyan tölt le pedig végképp hasznos. A programod pedig nagyon jó és hasznos, de leginkább annak, aki keveset töltöget vagy ráér, félreértés ne essék. Tisztelem az ilyen munkát fõleg, hogy free.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

alert
Már hogyne lenne, magad másoltad ki. Oké, ne számolj a sebességgel. Számolj a várakozási idõvel, a kötelezõ visszaosztással, a torrent esetleges vagy kezdeti lassúságával, a free rapid várakozással, stb. Még így is sok érv szól mellette. A sebesség csak egy tényezõ.

Ha Te diákmunkával 2 óra alatt keresel több mint 2000 Ft-ot, tudsz valamit.Jah és van aki inkább a barátnõjére költi ezt az összeget, az meg h megy a gép és megspórolsz ennyit meg annyit hüléyeség, már bocs. Igen ha csak a rapid lenne, de ugye közben játszol is, esetleg netezel, netántán van aki munkára is használja vagy tanulásra a gépét.
Mellesleg nem mindenki tölt le terrabyteokat, van aki leszed 2-3 filmet és kész, annyiért felesleges accot venni.
Én pl azért kezdtem el megíni a progit mert le kellett töltenem (pár) ezer rajzot, mind külön fájlban, méretileg nem sok pár dvd, de kattintatni sok lett volna.

nandorb
en a jovoheten veszem 6honapra a haverral

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

n3whous3
Nem értem miért sajnálnak sokan borzasztóan kemény 7 eurót 1 hónapra vagy 17-et 3 hónapra, amivel minden várakozási idõtõl és sebesség korlátozástól megkímélheti magát az ember. Nem kell visszaosztani, várakozni, járatni a gépet éjjel nappal, szabályokra figyelni, stb

Mert 1 megabit per sec-el lófaszt se jobb, ha van premiumom vagy nincs :CCC

púúúúú

Vorpal
jogos - én már nem is találkozom emberrel aki nem fizetne elõ - gyors kényelmes - paypallal meg amennyire tudod routolod a fizetést.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

alert
A rapidshare.com-on mindent meg lehet találni és le lehet tölteni várakozás nélkül, több mega/sec-el is, ha premium accountod van. Keresõk is vannak hozzá. Nem értem miért sajnálnak sokan borzasztóan kemény 7 eurót 1 hónapra vagy 17-et 3 hónapra, amivel minden várakozási idõtõl és sebesség korlátozástól megkímélheti magát az ember. Nem kell visszaosztani, várakozni, járatni a gépet éjjel nappal, szabályokra figyelni, stb 😊 Ezt a pénzt kemény 2 óra alatt megkeresed szinte akármelyik diákmunkával is. De garantálom, hogy a villanyszámládon többet spórolsz vissza a rapiddal 1 hónap alatt, mintha állandóan kattog a géped a torrent miatt 😊

Köszönjük szépen!! Szép munka...végre egy szuper megoldás a várakozásra és a sok klikkelgetésre. Õszintén gratulálok neked!

bakvarnyu
nekem igen

STREEX
Fix IP vel is mûködik?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

motyodlee
<#pias>télleg<#idiota>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Sokan elkezdték használni a progit és leterhelték a rapid szervereket. <#idiota>

motyodlee
kérdésem lenne, hogy mitõl ugorhatott ekkorát a letöltés: 220-ról 30 kb-ra

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

passatgt
rövid o-ra gondolok😊

L7wy
Cryptload a legjobb, innen lehet tölteni.

Esetleg akinek nagyon bugos sokszor leáll, elszáll, az használja addig a 1.14-est. Neten megtaláljátok.De ez csak IE 6.0-al megy!

Az egy dolog de a progi az IE dll-jeit használja. Lehet kikúrom majd belõle mert sok vele a gond.

DE be lehet vagy kijelölöd az egészet és kiteszed vágólapra (ehhez be kell kapcsolni a vágólapfigyelést a progiba) vagy lemented egy fájlba (minden sorba egy link) és rámész a megnyitásra.

vmvr
köszi a programot! egy kérdésem lenne, a linkeket egyenként lehet csak bemásolni? nem lehet egyszerre pl. 40-et?😄 mert sokáig tartana egy 40linkbõl álló listát bemásolgatni.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

nekem is ugyanez xp sp3 alatt.

motyodlee
ff-t használok<#vigyor2>

zolo
Bugreport:

2 letöltés után APPCrash hibával kilép a program. újból indítva a linkek megmaradnak, és tudom folytatni. De volt hogy emiatt letette a játékot a felugró ablak a tálcára.

A hiba Vista alatt jelentkezik.

Am nagyon fajin program, sok kattól megmentesz vele 😊

http://flickr.com/photos/zolika90/

IMYke2.0.0.0
Nos, ez remekül hangzik... cak hát nem vagyok programozó... 😞
Valami már mások által megírt program képes olyasmire, ami nekem kellene?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Talán a legegyszerûbb az lenne hogy egy olyan progit írni ami a .html-t átírja egy tipusos fájlba és egy másik programból ezt megjeleníteni bár ennél a megoldásnál egy kicsit is programozni tudó ember simán megkerüli, vagy ha nagyon biztonságosat akarsz akkor egy titkosító algoritmus segítségével átírni a html-t egy másik fájlba és azt beolvasni egy másik progival ami pedig visszafejtené az adatokat.

Ezt hogy érted? Elvileg az.

IMYke2.0.0.0
Nem témához kapcsolódan, de kérdeznék Tõled:
Hogy tudnék (nem vagyok programozó!) programba ágyazott honlapot készíteni, illetve Tutorialokat [html alapú szöveges anyagokat?

Tudsz segíteni tanácsokkal? Örökké hálás lennék!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

passatgt
egyébként nem autOmata?😊

Nagyon szép munka, gratulálok !! Vista alatt is megy rendesen.
Ha jól tudnék angolul ..... 😊

Ok megnézem ezt a hibát is majd a héten.

Ez a hiba jellemzõen azokon a gépeken fordul elõ ahol IE7-es van fent, gondolom neked is ez van fent. Az elõzõ verziók nem is mentek IE7-el, de ugy látszik még ez sem tökéletes teljesen.

Juhiii
ez igen, kösz <#eljen>

GO GUNNERS!

Rapidra kellett volna feltenni a progit. <#mf1>

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

"avaliable skins"? <#kuss>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

motyodlee
na most müxik 😄

hunbasser
<#eljen> köszi

ReaL MaDRid x siempre

hálás köszönet a készítõnek, faszán mûködik<#worship>