6647
  • Fasiszta
    De te a flottát nem is fejlesztetted?
  • Thanatos
    ami illik a te és az olaszok stilusához :)
  • Fasiszta
    Akkor olaszokal mit fejleszek?
  • Thanatos
    nem az évszámokon kell görcsölni, ugy kell fejelszteni ahogy az embernek jólesik, én pl néemtekkel midnig iparra gyurtam meg szárazföldi erőkre, légerőre épp csak annyira hogy az ellenséges bombázokat megállitsam, és nekem igy se nagyon volt ált gondom :)
  • Fasiszta
    Kicsit engemet is zavar a fejlesztés de csak az évszámok miatt
  • Thanatos
    gondolom ic-k ki lesznek balanceolva, kutatásal meg nekem nem volt bajom hoi2-ben se, sőt örülnék ha annál joval összetettebb variálhatobb lenne (amire midne esély megvan az új egységfelépités miatt is pl)

az emg hogy hogy figyelsz ennyi mindenre..., kérlek ez a játék erről szol :)
  • mezesmacko22
    Ez mind szep es jo de ha nem akarsz csalni,es szeretned tortenelmileg jatszani a jatekot, akkor hogy fogsz ennyi mindenre oda figyelni.Arrol nem is beszelve hogy valahol azt olvastam kulonbozo gyarak lesznek, ha pedig ezeket is fel kell epiteni nem lesz eleg IC a termeleshez.A masik fontos dolog a kutatas ami a HOI2 ben is eleg nehez dolog hiszen ha koveted a datumokat amit megadnak akkor is csak 1937-38 as dolgokat lehet kifejleszteni idoben innentol kezdve egyszeruen lehettetlen,arrol nem is beszelve ha hamarabb teszed be fejlesztesre mint ahogy megadtak teljesen elhuzza azt,s masra nem marad idod hogy fejlesz.
  • BariHUN
    magyarországról mutassatok már képet kedves fejlesztők! vagy legalább a kárpát medencéről, az magyarország
  • Thanatos
    tény, igazábol valahogy ugy kéne hogy lennének ipari körzetek ugymond, amiket ha elvágsz akkor az a termelés kiesik, na msot mveil itt tartomány régio szitnen lesz a gyártás igy gondolom ki lesz találva hogy az adott régiokat hogy lehet kiütni a termelésből (van-e kapcsolat az anyaföldel, több mint felét elfoglaltad,s tb gondolom)
  • Italo Balbo
    Igazad lehet, a város tényleg túlzás (mondjuk nem tudom, hogy Berlin vagy Leningrád meddig termelt) De a HoI2-ben azt is megcsinálhattad, hogy egy tartomány elfoglalásával egész Spanyolországot levágtad a németekről (ha a németek elfoglalták Spanyolo-t) és akkor szívott az egész ottani német sereg, holott azért ilyen esetekben sztem nem álltak volna le a gyárak :-)
  • Fasiszta
    Vajon milyen lesz a fejlesztés
  • Thanatos
    azért egy ostromgyürübe fogott város gyárai nem igen szoktak már termelni :)
  • Tiger20
    Azt hiszem nem veszik el az összes nyersanyag csak 20-25%.

Jah főváros áthelyezés jó ötlet. Amúgy részben ezt már most is meg lehet oldani: lehet rá írni eventet. És pl. amikor Moszkva veszélybe kerül, akkor x naponként feljön, ahol választhatsz hogy átrakja-e a fővárost vagy ne, illetve hová.
  • Italo Balbo
    Jah és ha már főváros: az lenne jó, hogyha a történelmi elvész, akkor az új ne automatikusan generálódjon, hanem választható legyen.
  • Italo Balbo
    Remélem a nyersanyagok sem csak a fővárosban tárolódnak, és ha egy nagyobb város körbe lesz kerítve, de az ostromgyűrűn belül lesz nyersi meg ipar, akkor még az a kis elszigetelt gyár is tud majd lőszert tolni a csapatokba. Bár asszem ez túlságosan elbonyolítaná. :-) Mindegy, annyi elég lenne, hogy ne veszítse el minden felhalmozott nyersijét az, aki a fővárosát elveszti
  • Fasiszta
    Mer már meg történt velem az armageddonnál
  • Fasiszta
    Csak nelegyen tőle rossz
  • Tiger20
    Max átírod és kész:DD
  • Fasiszta
    Remélem az olaszoknak több IC-jüklesz
  • Tiger20
    Gondolom az erőforrások, supply útját egyrészt tengeren (= konvoly) másrészt hogy jut el szárazföldön csapatokhoz a kikötőkből.
  • Fasiszta
    Az a kép?
  • Fasiszta
    Most itt mit akar mutatni?
  • Tiger20
    Végre valami reálisabb logisztika és a nyersanyagok nem csak teleportálnak a fővárosba/fővárosból.

Nekem ami még nem világos, hogy ugye 4x annyi provincia lesz mint HOI2-ben. Ezeken lehet mozogni, harcolni, de lesz egy nagyobb egység: régió.
    Ezen a szinten lesz az ipar, termelés stb.
    Tehát pl. Corsica 4 tartomány, de egy régió.

Namost kérdés, hogy mit kell elfoglalni ahhoz, hogy megszerezzem az adott régió iparát, nyersanyagtermelését, repterét stb?
    Az összes provinciát ami rajta van, vagy lesz egy "központ" és elég azt, vagy arányosan, tehát ha 4-ből 2 az enyém felét kapom meg?

Vagy én értettem valamit félre, és minden provincián ugyanúgy lesz minden mint HOI2-ben?
  • Thanatos
  • Tiger20
    [URL=http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=385060]Development Diary #9 - 10th of December 2008[/URL]

• Mikike94
    Hello. Úgy látom hogy hasonló lesz az Eu3-hoz.
  • Fasiszta
    Bulgária is hülyén nézki a térképen
  • Fasiszta
    De igazatok van a térkép lehetne jobb is.
  • Fasiszta
    Én is nagyon várom a folytatást mert a 2-tő nagyon jó volt.
  • Thanatos
  • Solyom2
    Egész jó kis képek.
  • Tiger20
    [URL=http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=384225]Development Diary #8 - 3rd of December 2008[/URL]

• Thanatos
  • Tiger20
    [URL=http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=383552]Development Diary #7 - 26th of November 2008[/URL]

• Tiger20
    Külön lesz nyers olaj + fuel, illetve politika, pártok, választás fontosabb szerepet kap.
  • Tiger20
    [URL=http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=382620]Development Diary #6 - 19th of November 2008[/URL]

• Thanatos
    fejlesztők amugyis látják összes részt szóval szerintem nekik mindegy :D
  • Vardar
    Svédek a fejlesztők...:(
  • Thanatos
    ez csak azt jelenti hogy legalább ketten vagy többen kérték a svédeket :P
  • Vardar
    Szemetek. Pedig kértem őket, hogy a következő screenshot Mo-n legyen...