6647
  • Solyom2
    hát ez igaz
  • Rundstedt17
    ezt mondom,ezért nem szoktam mert túl könnyű a játék.A full ic take overt sem mert az is könnyűvé tenné a játékot,ráadásul nem is lenne reális
  • Malarki
    Ha amúgy is szétvered, akkor miért csalnál? Semmi értelme.
  • Rundstedt17
    tőlem kérded aki nem szokott cheatelni?az acceptall meg a freedom is csak azért ismerem mert állandóan azt nyomják...
  • Solyom2
    Hoi2 v1.1.Vannak cheatek?
  • Rundstedt17
    * Democratic vs Authoritarian
    * Political Left vs Political Right
    * Open Society vs Closed Society
    * Free Market vs Central Planning
    * Standing army vs Drafted army
    * Hawk Lobby vs Dove Lobby
    * Interventionism vs Isolationism
    Úgy húzogathatod a politikai csúszkákat ahogy akarod.
  • Fasiszta
    Mit csínál ez a Freedom?megjegyzem én nem szoktam csalni.
  • Rundstedt17
    Jah rohadt nagy csalás.A gépet amúgy is szét verem,szét alázom ha használnám tegyük fel USa-val úristen....Vagy SZU-val akkor....
  • Fasiszta
    Ti most miről beszéltek milyen csúszkáról beszéltek?
  • Malarki
    Hát szerintem már a freedom is csalás, nem is kicsit. Nem véletlenül lehet csak évente egyszer állítani a csúszkákon.
  • Hesler89
    A csalásba nekem még belefér a freedom. Az még nem könnyít annyit a játékon, mint pl. az acceptall.
  • Rundstedt17
    f12 freedom beírod ennyi,de nem ajánlom a játék így is könnyű....ha csalsz még könyebb...
  • Solyom2
    És freedomomt hogy lehet.Mert nálam a csúszkát csak évente lehet egy kicsit váltani.Ás a főket se tudom cserélgetni
  • Rundstedt17
  • Malarki
    Hitler tuán egységes Németország se maradt, Franco után se volt diktatúra, Mussolini dettó, hogy Ceaușescu-t már ne is említsem.
  • Hesler89
    A SZU-ban Sztálin után maradt a diktatúra, persze a sztálinizmus nem folytatódott, de a rendszer maradt.
    Magyarországon Rákosi után is maradt a diktatúra...
  • Malarki
    Hát érdekes lenne egy már megbukott, trón fosztott uralkodót rehabilitálni, és visszarakni a trónra :P ÉS diktatúrákban álltalában ha változik az államfő, ergo diktátor, bukik az egész rendszer vele. Elég érdekes lenne egy Hitler nélküli Németország a világháborúban :P
  • Solyom2
    kösz
  • Hesler89
    Már többször leírtam, hogy HoI2-ben csak a freedommal lehet, aztán úgy állítod a csúszkákat ahogy és ahányszor akarod.

A mentéseket egy mappában vannak: Program files/Paradox interactive/Hearts of iron/scenarios/save games.
  • Solyom2
    Te hogy váltottad le?
    Ja és amúgy hol lehet kitörölni a mentett állásokat
  • Hesler89
    Nem akarom cserélgetni, csak egyszer. :P
    Pl., ha Németországgal kezdek egy játékot, akkor Hitlert lecserélem II.Vilmos császárra, amihez persze a freedom kell. Akkor viszont egyszerűbb lenne, ha lecserélhetném, de ez csak részletkérdés.
    Egyébként néha érdemes leváltani az állam/kormányfőt, mert nem mindig az a legjobb, amelyik a történelem során volt (pl.: ha jól emléxem II. Vilmos jobb Hitlernél).
  • Muki100
    A kormányzó nálunk államfő volt, a miniszterelnök a kormányfő.
  • Pluskast
    Őőő csak részben:) Pl ha a hoi2-ben játszol a magyarokkal ugye ott alapból Horty a Kormányzó és Gömbös a miniszter. Ez így van majd mindegyik országnál. Ez alól talán csak asszem Németország és a Szovjetúnió a kivétel meg Spanyolország.
  • Malarki
    Nem tudom miért akarjátok ti annyira váltogatni a kormány és államfőket. A HoI2-ben ha kelet változott, demokráciáknál volt választás, a diktatúrákban meg volt lázadás event(már ahol). Nekem ez tökéletesen megfelelt.
    Am tudomásom szerint a kormányfő azonos a miniszterelnökkel ;P
  • Pluskast
    Mert alapból lehet és ez egy paradoxos megoldás. Pl a Victoria-ban is rákkatínthatsz csak teljesen üres nincs benne semmi. Amúgy meg a lecserélés államforma függő lesz. Mondjuk egy Paternal autocrata berendezkedésű társadalomban a miniszterelnököt le tudod majd cserélni. A kormányfőt viszont nem mivel ugye ő a diktátor:)
  • Malarki
    Hát mondjuk a kormányfőket nem cserélgetik havonta, főleg nem a diktatúrákban.
  • Solyom2
    Remek kép.
  • Thanatos
  • Fasiszta
    Engem nem izgat a hogy ilyen de most majd a HOI-3-ban lehet majd szabad országot csinálni meg Bábállamot?
  • Mikike94
    Jó kép. Úgy látszik a 3-ban minden részletes lesz. De én se értem miért nem lehet lecserélni a kormánytfőt? De talán azért mert akkor tulságosan is megváltozna a Töri vagy mi. De így tovább. Kb mikor adják ki?
  • Vardar
    Na jó, de a patch és a kiegészítő között van különbség:D
  • Muki100
    Azért az első patchek igen...
  • Vardar
    Én a sima HOI2vel is elszórakoztam. A kiegészítők szerintem, annyit nem lendítettek.
  • Muki100
    De a valóságban mire játszható is lesz az inkább csak jövőre. Bár az 1.0 már egész sokat fog mutatni a valódi játékból.
  • Tiger20
    Hát olyat is mondtak, hogyha jól haladnak már augusztusban kész lehet.
    Persze addig sok minden közbejöhet...
  • Neoncsoves
    Szept 30 körül lesz kiadva? Vázz... de játszottam volna vele nyári szünetben... na mind1 majd az ősziben meg a téliben :-Ð
  • Vardar
    Ez a practical decay és theory decay mit jelent?
  • Tiger20
    Igen gondoltam hogy erre gondoltál :DD

Biztos még nem kezelték le, így alapból mindenkinél világít.
  • Vardar
    Akkor miért világos a gomb??
    Amúgy meg ezt én is tudtam:D Puppetcsinálásiszindrómában szenvedek.
  • Tiger20
    Hmm jó kérdés. Úgy emlékszem senkit.