6647
-
Vardar #281 36-ban a németek milyen államokat tudnak szabaddá tenni?? -
#280 Azt tudom, hogy nem lehetett lecserélni a 2-ben, de itt minek raktak oda gombot, azt nem értem.
Tudom, hogy simán be lehet rakni képeket, de azért jobb lenne, ha alapból raknának be jobb képeket. Egyébként, ha úgy lesz mint a képen, akkor a HoI2-es képeket rakják át. Egyébként azt nem értem, hogy pl. a kormányfőt miért nem lehet lecserélni úgy mint a minisztereket. -
Tiger20 #279 Ezt a HOI2-ben sem lehetett lecserélni. Bár igaz ott nem gomb volt rá, hanem magára a képre kellett kattintani.
A képek pedig mind moddolhatóak lesznek szerintem úgy mint 2-ben, szóval az összes miniszter, leader stb képét le lehet cserélni.
Vannak hozzá grafikai pakkok, sőt még az is elképzelhető, hogy úgy írják meg a 3-at, hogy kompatibilis legyen a 2-höz készült pakkokkal. (kép méret, felbontás, stb)
Legalábbis többen kérték ezt Paradox fórumon, és azt válaszolták, hogy jó esély van rá. -
#278 Nem rossz kép.
Az nem teljesen egyértelmű, hogy a kormányfőt, ill. az államfőt is le lehet-e cserélni, mert ott szürke a "replace" gomb, de ha nem lehet cserélni, akkor meg minek van ott a gomb? Egyébként jó kép, nekem tetszik, bár azt sajnálom, hogy a politikusokról a képek maradtak. Néhány kép nem valami nagyon jó. Ezek még a jobbak közé tartozik, de az egyik kedvencem Raeder egy kicsit béna képet kapott. Úgy látszik ezek maradnak sajnos, de ennél sokkal roszabb képek is vannak a HoI2-ben.
Az viszont tetszik, hogy a népességet/lakosságot is bele vették a játékba. -
Tiger20 #277 [URL=http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=390600]Development Diary #13 - 21st of January 2009[/URL]
-
#276 Szerintem a képen Mo. Portugália és Albánia között van., de nem biztos, mert csak a piros, fehér szín látszik rendesen. -
Mikike94 #275 Ja és ez a kép miatt jobban várom. -
Mikike94 #274 Sajnos magyaroszágot nem láttom benne mert biztos eltakarja valamelyik ország. Remélem hogy most erdélyt jól megcsinálják. Mert a hoi2-ben nagyon gömb alakú erdély. -
#273 Szerintem a politikai nézetet 2 szempontból lehet megadni (mint a HoI2-ben) demokrácia vagy diktatúra és jobboldal vagy baloldal. Ezt pedig kör alakban lehet a legjobban szemléltetni, de a HoI3 meg azt mutatja, mint amit Mikike írt, hogy melyik szövetséghez áll közelebb. -
geo91 #272 Mivel háromféle véglet van, szerintem elég logikus a háromszög. -
Thanatos #271 igazábol szeirntem ez csak nézőpont kérdése, láttam én is már kör alakut, meg négyzet alakut is, igazábol 62 águ csullag is lehetne, ez csak kinézet kérdése kb :D -
#270 Igazából jobb lenne kör alakban ábrázolni. Én már láttam olyan képet (nem játékban) és sokkal jobb a 3szögnél, de ez sem rossz. -
Tiger20 #269 Jah HOI1-ben volt azt hiszem hasonló. -
Mikike94 #268 Vagy jelelegi politikája. -
Mikike94 #267 Ez tök jó kép. Ez a kép azt mutatja Hogy ki melyik szövetségi rendszere áll közelebb. -
Vardar #266 Nem arra értettem. Csak ez már nem olyan robusztus, mint a HOI2. Ez már olyan cukibb:D
Amúgy meg egyetértek veled. -
Tiger20 #265 Embargó szintén hasznos opció.
Illetve hogy külön van Alliance és Faction, tehát egy szoros katonai, gazdasági stb szövetség meg egy lazább.
Pl. azt írták, hogy kezdéskor (36-ban) nem lesz bent mindenki (CommonWealth) Alliedben mint HOI2-ben. Ez a képen is látszik. -
Tiger20 #264 Ez jó ötlet. Paradoxon azt írták, hogy ha például ITA szövetségben van GER-el és Olasz megtámadja Yugót limited warral, akkor csak ITA kerül hadba YUG-val, a szövetségesei nem.
Persze ha akarnak ők is beszállhatnak. -
Malarki #263 Én arra a Declar Limited war opcióra leszek nagyon kíváncsi. -
Solyom2 #262 Teljesen egyetértek veled.Néhány gárga sokat tanulhatna tőlük. -
Thanatos #261 -
Fasiszta #260 Igazad van. -
#259 Ez a játék nem a grafikáról szól (hála istennek). Itt a játékélmény a lényeg amit eddig mindíg maximálisan meg is kaptunk. Szerintem ez az egyetlen jétkfejlesztő cég a világon akik komolyan odafigyelnek a játékosok kéréseire és igényeire. Bárcsak több ilyen cég lenne mint a Paradoxos srácok... -
Fasiszta #258 Éljenek a tengelyhatalmak. -
geo91 #257 Tényleg jól néznek ki. :) Azért a cuki kicsit fura megfogalmazás... -
Vardar #256 Ez még az EU3 ország ikonjainál is cukibb. Kitűzőket lehetne csinálni ezek alapján:D -
geo91 #255 Ezért is imádom őket. -
#254 Paradox játékokban úgyis teljesen át lehet firkálni az interfészt, ez legyen a legkevesebb :) -
Vardar #253 Most a Spore grafikája jutott hirtelen eszembe... -
Tiger20 #252 [URL=http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=389655]Development Diary #12 - 14th of January 2009[/URL]
-
Solyom2 #251 Alig várom -
#250 Nézz utána googlen? Hamarabb meglenne. -
Mikike94 #249 Ha valaki tudja hogyan kell használni a bin.fálj-t? Bár régen letöltötem egyszer csak az orosz nyelven volt. -
Thanatos #248 sehol, vedd meg + rossz topic még mindig.... -
Mikike94 #247 Hello. Ti hol töltötétek le a doomsday-t ? -
Vardar #246 Andorra legyen benne. Sírni fogok. -
geo91 #245 Ki nem? :D Én is. A videóban Johan azt mondta hogy akár augusztusban is megjelenhet már a játék. Az nagyon jó lenne... -
Fasiszta #244 Én már nagyon várom a játékot. -
geo91 #243 Johan Andersson interjú: link -
Thanatos #242 rossz topic