6647
  • Rundstedt17
    Annak semmi értelme
  • Vardar
    Independent Nations modot próbálgatod?:D
  • Vardar
    De nem lesz benne:(
  • geo91
    Persze.
  • Fasiszta
    De San Marino létezett a vh idején?
  • Malarki
    Névleg független volt, akárcsak India, de gyakorlatilag Anglia bábállama volt.
  • Fasiszta
    Egyiptom független volt a világháborúban?
  • Mikike94
    Az újy rész nagyon részletes lesz. Csak a hegyek az erdők hát igen. Nagony rondák. Meg a hóditás is kicsit sokáig fog tantani ennyi kicsi területre felosztva.
  • BariHUN
    Ugye azt mondták hogy ha jól haladnak augusztusban már kint lehet a game?
    Mert akkor tanév vége környékén vagy inkább július közepén kidobhatnának egy demot.
  • Vardar
    És Jemen?:D
  • Thanatos
    nem erre céloztam hanem hogy ez a tartomány szépségverseny úgyis értelmét veszti kiadás után mert kb az utolsó dolog amire az ember koncentrál miközben próbálja megfogni az orosz inváziót :D
  • Hesler89
    A HoI-hoz képest a HoI2 előrelépés volt. A HoI3-nál ez már nem egyértelmű. A térkép esetében biztos nem. (Nem a tartományok számára gondoltam.)
  • Vardar
    Ohh, köszönöm.
  • Thanatos
    ez a sírás rívás hogy "ronda" a térkép, meg pontatlan eddig kb összes paradox game megjelenése előtt jelen volt, és mégis a kiadás után 2 héttel már senkit se izgat kb... :)
  • Hesler89
    Az a gond, hogy a térkép úgy néz ki, mint az EU-ban, ami szerintem kicsit sem mondható szépnek. A másik, hogy csak egyenes vonalakból rajzolták meg a térképet, ami azért gond, mert így a kicsi eltérésekből lesz pont akkora, hogy az egész elcsúszik. Ez jól látszik azokon a képeken, ahol látszik Közép- és Dél-Európa.
  • BariHUN
    Észak-Erdély is elég hogy is mondjam, csúnyácskán néz ki. Remélem kijavítják mert ez így qla eddig.
  • Hesler89
    Nem csak Bulgária. :(
  • Fasiszta
    Bulgária hülyén nézki.
  • geo91
    Kijelölöd a linkelni kívánt szót, megnyomod ezt: a gombot, aztán meg beilleszted az url-t. Ennyi.
  • Vardar
    Nem a játékhoz, hanem a paradox fórumhoz kapcsolódóan kérdeznék. Hogyan kell úgy linkelni, mint itt, hogy a szöveg látszik én nem az URL?
  • geo91
    Hát igen... De remélem ráérnek majd az is kijavítani.
  • Vardar
    A magyar-román határ kissé, paranormális:D
  • Malarki
    Jó kis képek, kár hogy kevés újat mutatnak.
    Am meg nekem még mindig nagyon rondák ezek a tartományok, a HoI2-ben sokkal jobban tetszettek azok az amőbák mint ezek a szögletes "izék"
  • geo91
    Na itt van.
  • geo91
    Viszont amikor megint látszódtak lementettem az összeset szal pill és feltöltöm filefront-ra és egy rar-ban letölthetitek az összeset. :)
  • geo91
    Ahonnan linkeltem onnan is már legalább 2. alkalommal tiltódik le, aztán meg újból látszik... link
  • Thanatos
    nem látszanak, imageshack bannolta sg-t szóval nem is fognak látszani
  • geo91
    Na látszanak a képek, görgessetek lefele. :)
  • geo91
    Ilyen nincs... Mindenhonnan törölték ezeket a képeket... Bazz és nem mentettem le a gépre...
  • Malarki
    Úgy látom ez nem jött össze, inkább csak linkeld be őket
  • Thanatos
    szép békák :)
  • geo91
    Itt az uccsó, csak az előzőbe már nem fért bele, mert csak 10 képet lehet egy hsz-be.

• geo91
    Ha nem is a Dev.Diary keretében, de új screenshotok jöttek ki, nem is kevés:

Még nincs vége.
  • Vardar
    Capital és Theory?:D
    3 hete nem olvastam diaryt, épp itt az ideje.
  • Mikike94
    Ez se rossz. Itt aztán lehetsz tudós.
  • Hesler89
    Hát van egy két dolog amiről még fogalmam sincs, hogy mi lehet az. Már a legfelső sornál elakadtam. :)
  • Fasiszta
    Na ez jó lesz.
  • geo91
    Dettó, de legalább nem lesz unalmas.
  • Malarki
    NA ezzel is elleszek egy darabig mire megtanulom
  • Tiger20
    [URL=http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=391504]Development Diary #14 - 28th of January 2009[/URL]