6647
-
Rundstedt17 #361 Annak semmi értelme -
Vardar #360 Independent Nations modot próbálgatod?:D -
Vardar #359 De nem lesz benne:( -
geo91 #358 Persze. -
Fasiszta #357 De San Marino létezett a vh idején? -
Malarki #356 Névleg független volt, akárcsak India, de gyakorlatilag Anglia bábállama volt. -
Fasiszta #355 Egyiptom független volt a világháborúban? -
Mikike94 #354 Az újy rész nagyon részletes lesz. Csak a hegyek az erdők hát igen. Nagony rondák. Meg a hóditás is kicsit sokáig fog tantani ennyi kicsi területre felosztva. -
#353 Ugye azt mondták hogy ha jól haladnak augusztusban már kint lehet a game?
Mert akkor tanév vége környékén vagy inkább július közepén kidobhatnának egy demot. -
Vardar #352 És Jemen?:D -
Thanatos #351 nem erre céloztam hanem hogy ez a tartomány szépségverseny úgyis értelmét veszti kiadás után mert kb az utolsó dolog amire az ember koncentrál miközben próbálja megfogni az orosz inváziót :D -
#350 A HoI-hoz képest a HoI2 előrelépés volt. A HoI3-nál ez már nem egyértelmű. A térkép esetében biztos nem. (Nem a tartományok számára gondoltam.) -
Vardar #349 Ohh, köszönöm. -
Thanatos #348 ez a sírás rívás hogy "ronda" a térkép, meg pontatlan eddig kb összes paradox game megjelenése előtt jelen volt, és mégis a kiadás után 2 héttel már senkit se izgat kb... :) -
#347 Az a gond, hogy a térkép úgy néz ki, mint az EU-ban, ami szerintem kicsit sem mondható szépnek. A másik, hogy csak egyenes vonalakból rajzolták meg a térképet, ami azért gond, mert így a kicsi eltérésekből lesz pont akkora, hogy az egész elcsúszik. Ez jól látszik azokon a képeken, ahol látszik Közép- és Dél-Európa. -
#346 Észak-Erdély is elég hogy is mondjam, csúnyácskán néz ki. Remélem kijavítják mert ez így qla eddig. -
#345 Nem csak Bulgária. :( -
Fasiszta #344 Bulgária hülyén nézki. -
geo91 #343 Kijelölöd a linkelni kívánt szót, megnyomod ezt: a gombot, aztán meg beilleszted az url-t. Ennyi. -
Vardar #342 Nem a játékhoz, hanem a paradox fórumhoz kapcsolódóan kérdeznék. Hogyan kell úgy linkelni, mint itt, hogy a szöveg látszik én nem az URL? -
geo91 #341 Hát igen... De remélem ráérnek majd az is kijavítani. -
Vardar #340 A magyar-román határ kissé, paranormális:D -
Malarki #339 Jó kis képek, kár hogy kevés újat mutatnak.
Am meg nekem még mindig nagyon rondák ezek a tartományok, a HoI2-ben sokkal jobban tetszettek azok az amőbák mint ezek a szögletes "izék" -
geo91 #338 Na itt van. -
geo91 #337 Viszont amikor megint látszódtak lementettem az összeset szal pill és feltöltöm filefront-ra és egy rar-ban letölthetitek az összeset. :) -
geo91 #336 Ahonnan linkeltem onnan is már legalább 2. alkalommal tiltódik le, aztán meg újból látszik... link -
Thanatos #335 nem látszanak, imageshack bannolta sg-t szóval nem is fognak látszani -
geo91 #334 Na látszanak a képek, görgessetek lefele. :) -
geo91 #333 Ilyen nincs... Mindenhonnan törölték ezeket a képeket... Bazz és nem mentettem le a gépre... -
Malarki #332 Úgy látom ez nem jött össze, inkább csak linkeld be őket -
Thanatos #331 szép békák :) -
geo91 #330 Itt az uccsó, csak az előzőbe már nem fért bele, mert csak 10 képet lehet egy hsz-be.
-
geo91 #329 Ha nem is a Dev.Diary keretében, de új screenshotok jöttek ki, nem is kevés:
Még nincs vége. -
Vardar #328 Capital és Theory?:D
3 hete nem olvastam diaryt, épp itt az ideje. -
Mikike94 #327 Ez se rossz. Itt aztán lehetsz tudós. -
#326 Hát van egy két dolog amiről még fogalmam sincs, hogy mi lehet az. Már a legfelső sornál elakadtam. :) -
Fasiszta #325 Na ez jó lesz. -
geo91 #324 Dettó, de legalább nem lesz unalmas. -
Malarki #323 NA ezzel is elleszek egy darabig mire megtanulom -
Tiger20 #322 [URL=http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=391504]Development Diary #14 - 28th of January 2009[/URL]