6647
-
Mikike94 #241 Sajna nekem se sincs de jó lenne. Én úgy vélem hogy hasonló lesz a eu3-hoz legalábbis a grafikája. Valoszinüleg egy újabb remekmű a Paradox-tól. -
geo91 #240 Igen, neked már megvan a HoI3? Ez a te témád: klikk -
Mikike94 #239 Help. Németekel vagyok. Már kitört a világháború. A tengelyben Németek(én) , N.Spanyolország , Magyarország, Olaszország, Vichy-fran. ,Észtország , Sziam , Japán ,Manuchon. Már sikerült feltalálnom a rakétát és az atom bombát. Ha rá dobom a brittekre akkor meg fogják adni magukat? Help! és tippeket! -
Solyom2 #238 Jó kis kép -
Thanatos #237 -
Tiger20 #236 [URL=http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=388733]Development Diary #11 - 7th of January 2009[/URL]
-
#235 Jövő héten lesz napló. -
#234 nincs vmi új hír? -
Vardar #233 Hol lesz már akor a Crysis meg a GTA4 gépigénye?:D Azoknak már x2-3osa lesz a piacon. -
Neoncsoves #232 inkább proci meg ram kell majd hozzá... de nem fog kelleni alá akkora gép mint GTA4 v Crysis alá mondjuk, mivel semmi komolyabb 3D nincs benne -
Malarki #231 Azért a grafika se fogja szétszaggatni a VGÁ-kat :P AZ MI meg inkább a procit veszi igénybe, remélem minél jobban :P -
hana1 #230 A provinciák száma alig növeli a gépigényeket (az csak sima adat egy táblában)...inkább a grafika meg reményeim szerint az AI fogja megdolgoztatni a vasat. -
geo91 #229 Hát oké hogy 10ezer provincia meg minden, de az 100 h bika gép kell majd hozzá... -
Thanatos #228 -
Tiger20 #227 Jól hangzik ez az új naval engine. Már alig várom hogy kész legyen, de sajnos még vagy 9 hónap...
Iszonyú sok provincia lesz: 10000 land + 4500 tengeri???
Csak viszonyításképpen: HOI2-ben összesen 2600 db van :) -
Tiger20 #226 [URL=http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=385951]Development Diary #10 - 17th of December 2008[/URL]
-
Vardar #225 Inkább rabold el Ficót... Istenem. -
#224 Te tényleg ilyen hülye vagy? -
Fasiszta #223 Nem adnának vissza semmit -
Fasiszta #222 Ja hagy békén úgyse történik semmi -
Malarki #221 20 év revíziós politika nem volt elég rá, de ettől a petíciótól biztos visszaadnak mindent Ráadásul még én se tudtam elolvasni, ami azért nagy szó -
Fasiszta #220 Mitt akkarsz? -
Thanatos #219 jézusom... -
Fasiszta #218 Mi van? -
#217 www.petitiononline.com/trianon/
ÍRJÁTOK ALÁ! VESSZEN TRIANON!!! -
Italo Balbo #216 4 karakteres a checksum? mert akkor 36 a negyediken a lehetőségek száma, ami 1679616 verziót jelenthet :-) Amúgy a az lényeg, hogy az alapjátékon ugyanazok a patchek, esetleg modok legyenek fent és akkor biztosan uaz a verziótok -
Tiger20 #215 Sok, ahány patch, mod annyiféle. -
Fasiszta #214 Milyen verziók vannak? -
Tiger20 #213 Nem igazán, talán egyszer annektáltam.
Multihoz nem kell semmilyen kód, jelszó. Lényeg hogy egyforma verzió (checksum) legyen. -
Fasiszta #212 Multihoz kell kód vagy jelszó? -
Fasiszta #211 Amerikát nem szoktad annektálni? -
Tiger20 #210 Hát ez attól függ, néha igen. De általában inkább előbb gyorsan kivégzem SZU-t, utána meg be szoktam fejezni mert nincs sok értelme folytatni.:DD
SZU nélkül Axis nem verhető.
Bár én főleg multiban szoktam játszani, és ott fel lehet osztani ki mit csinál, gyárt stb. PL. Olasz mehet Afrikába kis Német segítséggel. -
Fasiszta #209 1914-es modot hogyan lehet főlrakni? -
Fasiszta #208 Te mész afrikába? -
Tiger20 #207 Sok tankkal :DD -
Fasiszta #206 A szovjeteket hogyan győzödle? -
Malarki #205 Angliáét nem nagy szám lenyomni. Francia után alig marad egysége, és azokat is átviszi Afrikába. Én úgy szoktam hogy lobok 1-2 ejtőernyőst valahová, és a már bekészített csapatokat már csak át kell hajózni. Sokkal biztonságosabb így, minthogy hajóról szálnál partra. -
Fasiszta #204 Az egyes fejlesztés jobb volt szerintem -
Fasiszta #203 Akkor te hogyan foglaltad el Angliát? -
Tiger20 #202 Ja fejleszteni úgy kell, hogy amire szükséged van. Ez országtól és a stratégiádtól függ.
Pl. ha Olasszal akarsz flottát is építeni, akkor gyúrjál flottára, bár multiban esélyed sincs megverni UK-t tengeren.
Singleben meg flotta nélkül és elvan Olasz. (NAV + fighter mellé)
Szóval ne az évszámokat figyeld, hogy 37-es akkor kifejlesztem. Ha nincs rá szükséged akkor minek? Általában koncentrálni kell pár dologra és abban jónak lenni.
A balancolás az amúgyis moddolás kérdése.
Egyébként azt írták nem lesznek techteamek HOI3-ban, szóval inkább az 1-re fog hasonlítani a fejlesztés.