6647
  • Mikike94
    Sajna nekem se sincs de jó lenne. Én úgy vélem hogy hasonló lesz a eu3-hoz legalábbis a grafikája. Valoszinüleg egy újabb remekmű a Paradox-tól.
  • geo91
    Igen, neked már megvan a HoI3? Ez a te témád: klikk
  • Mikike94
    Help. Németekel vagyok. Már kitört a világháború. A tengelyben Németek(én) , N.Spanyolország , Magyarország, Olaszország, Vichy-fran. ,Észtország , Sziam , Japán ,Manuchon. Már sikerült feltalálnom a rakétát és az atom bombát. Ha rá dobom a brittekre akkor meg fogják adni magukat? Help! és tippeket!
  • Solyom2
    Jó kis kép
  • Thanatos
  • Tiger20
    [URL=http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=388733]Development Diary #11 - 7th of January 2009[/URL]

• Muki100
    Jövő héten lesz napló.
  • BariHUN
    nincs vmi új hír?
  • Vardar
    Hol lesz már akor a Crysis meg a GTA4 gépigénye?:D Azoknak már x2-3osa lesz a piacon.
  • Neoncsoves
    inkább proci meg ram kell majd hozzá... de nem fog kelleni alá akkora gép mint GTA4 v Crysis alá mondjuk, mivel semmi komolyabb 3D nincs benne
  • Malarki
    Azért a grafika se fogja szétszaggatni a VGÁ-kat :P AZ MI meg inkább a procit veszi igénybe, remélem minél jobban :P
  • hana1
    A provinciák száma alig növeli a gépigényeket (az csak sima adat egy táblában)...inkább a grafika meg reményeim szerint az AI fogja megdolgoztatni a vasat.
  • geo91
    Hát oké hogy 10ezer provincia meg minden, de az 100 h bika gép kell majd hozzá...
  • Thanatos
  • Tiger20
    Jól hangzik ez az új naval engine. Már alig várom hogy kész legyen, de sajnos még vagy 9 hónap...

Iszonyú sok provincia lesz: 10000 land + 4500 tengeri???
    Csak viszonyításképpen: HOI2-ben összesen 2600 db van :)
  • Tiger20
    [URL=http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=385951]Development Diary #10 - 17th of December 2008[/URL]

• Vardar
    Inkább rabold el Ficót... Istenem.
  • Muki100
    Te tényleg ilyen hülye vagy?
  • Fasiszta
    Nem adnának vissza semmit
  • Fasiszta
    Ja hagy békén úgyse történik semmi
  • Malarki
    20 év revíziós politika nem volt elég rá, de ettől a petíciótól biztos visszaadnak mindent Ráadásul még én se tudtam elolvasni, ami azért nagy szó
  • Fasiszta
    Mitt akkarsz?
  • Thanatos
    jézusom...
  • Fasiszta
    Mi van?
  • BariHUN
    www.petitiononline.com/trianon/

ÍRJÁTOK ALÁ! VESSZEN TRIANON!!!
  • Italo Balbo
    4 karakteres a checksum? mert akkor 36 a negyediken a lehetőségek száma, ami 1679616 verziót jelenthet :-) Amúgy a az lényeg, hogy az alapjátékon ugyanazok a patchek, esetleg modok legyenek fent és akkor biztosan uaz a verziótok
  • Tiger20
    Sok, ahány patch, mod annyiféle.
  • Fasiszta
    Milyen verziók vannak?
  • Tiger20
    Nem igazán, talán egyszer annektáltam.

Multihoz nem kell semmilyen kód, jelszó. Lényeg hogy egyforma verzió (checksum) legyen.
  • Fasiszta
    Multihoz kell kód vagy jelszó?
  • Fasiszta
    Amerikát nem szoktad annektálni?
  • Tiger20
    Hát ez attól függ, néha igen. De általában inkább előbb gyorsan kivégzem SZU-t, utána meg be szoktam fejezni mert nincs sok értelme folytatni.:DD
    SZU nélkül Axis nem verhető.

Bár én főleg multiban szoktam játszani, és ott fel lehet osztani ki mit csinál, gyárt stb. PL. Olasz mehet Afrikába kis Német segítséggel.
  • Fasiszta
    1914-es modot hogyan lehet főlrakni?
  • Fasiszta
    Te mész afrikába?
  • Tiger20
    Sok tankkal :DD
  • Fasiszta
    A szovjeteket hogyan győzödle?
  • Malarki
    Angliáét nem nagy szám lenyomni. Francia után alig marad egysége, és azokat is átviszi Afrikába. Én úgy szoktam hogy lobok 1-2 ejtőernyőst valahová, és a már bekészített csapatokat már csak át kell hajózni. Sokkal biztonságosabb így, minthogy hajóról szálnál partra.
  • Fasiszta
    Az egyes fejlesztés jobb volt szerintem
  • Fasiszta
    Akkor te hogyan foglaltad el Angliát?
  • Tiger20
    Ja fejleszteni úgy kell, hogy amire szükséged van. Ez országtól és a stratégiádtól függ.

Pl. ha Olasszal akarsz flottát is építeni, akkor gyúrjál flottára, bár multiban esélyed sincs megverni UK-t tengeren.
    Singleben meg flotta nélkül és elvan Olasz. (NAV + fighter mellé)

Szóval ne az évszámokat figyeld, hogy 37-es akkor kifejlesztem. Ha nincs rá szükséged akkor minek? Általában koncentrálni kell pár dologra és abban jónak lenni.

A balancolás az amúgyis moddolás kérdése.

Egyébként azt írták nem lesznek techteamek HOI3-ban, szóval inkább az 1-re fog hasonlítani a fejlesztés.