6647
-
geo91 #401
Ezt a képet küldték. -
Tiger20 #400 Én régebben próbáltam feliratkozni, de akkor valamiért nem működött...
Most sikerült:)
Bár a mai levelet már lekéstem:(
Ha valaki megkapta berakhatná ide a fórumba. -
geo91 #399 Iratkozzatok fel a Paradox hírlevelére, szoktak küldeni olyan screenshot-otkat, amit a fórumon nem látni.
Ezt is ajánlom. -
#398 hát ez nekem se tetszik így -
Malarki #397 Hát ez így mondjuk érdekes. Meg ronda. -
Thanatos #396 -
Tiger20 #395 [URL=http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=393322]Development Diary #16 - 11th of February 2009[/URL]
-
Thanatos #394 eu3 már kijött min meg egy nagy keigel (ami standalone), most jön majd hoi 3, kb ilyesmi volt menetrend a 2es-eknél is, szóval találgass :) -
geo91 #393 Ameddig a fejlesztés "Project Mayhem" néven futott csak totózni lehetett, hogy Vicky2 v HoI3. Szerencsére az én kívánságom teljesült. :) Ennél többet nem tudok a Vicky2-ről, talán érdeklődj a paradox fórumon. -
bad00 #392 Hát srácok, szerintem ez a játék marha jó lesz. A térkép szerintem se a legjobb, de azért ez is nagy előrelépés. Egészen addig a hoi2 térképével sem volt bajom, amíg nem láttam hogy a Victoriának milyen térképet tudtak csinálni. De ezek a mostani 45°,90°... határok, nem értem miért nem tudták volna egy kicsit szebben megcsinálni. De ez legyen a legkisebb bajunk. A revíziót (mert lássuk be a magyar határokkal van főleg bajunk) így is megvalósítjuk majd, nem lesz szép, de a hoi2-ben sem volt az. Egyébként nem akarnak a victoriának 2. részt csinálni? -
hana1 #391 Van, de előbb tedd fel a kérdésed, vagy írd le a mondandót a játékkal kapcsolatban, azután várj türelemmel a válaszra.
Köszöngetni egymásnak nem itt fogunk! -
lala1970 #390 van valaki -
lala1970 #389 hello sziasztok
-
Rundstedt17 #388 Az Eu sosem volt olyan jó mint a hoi sorozat -
Fasiszta #387 Az lenne jó ha a lovasság és még a motorizált gyalogság úgy néznének ki
mint az egyben. -
#386 Srácok! Akinek van regje a Paradox fórumon, az tudna kéni egy képet Magyarországról a következő Diarybe? -
Mikike94 #385 Mondtam hogy hasonlitani fog az Eu3-hoz. De enyire -
Thanatos #384 ez sose volt kérdés mondjuk hogy a hoi az egy erősen feljavitott, átvariált 2.vh-s eu :) -
geo91 #383 EUIII kurzor azé befigyel! :D -
Tiger20 #382 Ja ilyen pontrendszer lesz, ezt lehet majd kutatásra, hírszerzésre stb költeni.
Egy mai videó, bemutatnak pár dolgot a játékból:
http://www.n4g.com/pc/News-272229.aspx -
Rundstedt17 #381 igen a 2-ben nem igazán számított,hátha a 3-ban nagyobb súlya lesz az időjárásnak -
Tiger20 #380 Szerintem is. Sok minden részletesebb lesz mint a 2-ben.
From twitter:
"Coding the new weather system is kind of cool, now its time to add in the formula for how temperature changes in a province.. "
[i]"So.. attrition is now affected by extreme temperature or windspeed. Should make warfare in africa and russian winter more interesting.. "[i]
Ez is jól hangzik:) -
Rundstedt17 #379 hoi 1 es jellemzők is láthatók,megint diplomáciai pontok lesznek? -
Solyom2 #378 Én ak épek alapján úgy gondolom helyes írányba fejlődnek -
Rundstedt17 #377 kiváncsi leszek hogy mennyiben lesz más rendszer mint a 2 illetve jobb lesz e.mert a 2 az 1 hez képest minden szempontból jobb rendszer...vajon a 3 ról is ezt mondhatjuk majd a 2 höz viszonyítva? -
Tiger20 #376 Sajnos ho. lesz a legkisebb egység továbbra is. Igaz mostmár legalább össze lehet állítani, hogy hány brigádból álljon: 1,2,3 vagy 4.
Szóval lehet kisebb, gyengébb hadosztályokat is kreálni. -
Malarki #375 Ilyen sok tartománnyal kíváncsi leszek a harcrendszerrel. Remélem nem hadosztályokkal kell megint operálni, hanem minimum ezredekkel. -
Mikike94 #374 Ja remélem az ki lesz javitva. -
#373 igen, ez engem is zavart, hogy vagy megkaptuk egész szlovákiát, vagy csak a kárpátalját. a II. bécsi döntés is elősször csak Szatmárnémeti és Kolozsvár, majd a Pogessorban már Beszterce is visszakerült Magyarországhoz. -
Fasiszta #372 De szerintem jóbblesz az első Bécsi döntés mert szerintem itt meg kapjuk majd Szlovákiátol a Felvidéket. -
Mikike94 #371 Nem rossz csak a trianonos verziótnál lesz nehéz hogy megnézem hogy is lehet nagy Mo. Majd utána nézek a városoknak vagy felirum. -
Hajdinak #370 csak ezzel az a gond, hogy ahogy elnézem megint nem tudom majd normálisan megvalósítani a Nagy-Magyarország projektemet... megint kénytelen leszek egész jugo-t lezúzni:D -
Tiger20 #369 Kula? :DD -
geo91 #368 Már meg is van a kedvenc provinciám! :D Újvidéktől északnyugatra lévő provinciát nézzétek! -
Tiger20 #367 Twitteren is nyomon lehet követni hogy állnak:
http://twitter.com/heartsofiron3 -
Tiger20 #366 [URL=http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=392366]Development Diary #15 - 4th of February 2009[/URL]
-
Solyom2 #365 Úgyis csak a nagyobb országok számítanak. -
Malarki #364 Neked...
Engem teljesen hidegen hagy, hogy ott van-e az a nyamvadt egytartományos kis légypiszok, vagy nincs. A játékot semmiben se befolyásolja, legfeljebb egy újabb ország amit annektálni tudok, de az az 5 IC még azt se éri meg. -
Vardar #363 Az a legértelmesebb mod.... -
Mikike94 #362 Én is úgy tudom hogy egyiptom egy bábálam volt. Most mániám hogy a szöv. szabaditóm fel europát. Én mikor megnézeget ki minek a vezetője nézem egyitomnál vannak emberek.