17438
-
#1898 Hat voltak akkor erdekes probalkozasok :DDDDDD
-
Ry0K3N #1897 Találtam még 1 változatot de az dettó ugyanilyen grafos, amúgy az emun tudom állítani kicsit a grafikát szóval eredetileg nem ilyen. -
#1896 Az igen, de gondoltam valamiféle sega mod, avagy ami+seg öszvér. 4000-esből van majdnem ilyen fekete. SŐT a kiadás előtti prerelease méggyanúsabb belőle. -
#1895 Pedig nem, pedig eleg arulkodo volt szvsz a Sega monitor es a kontroller.
-
#1894 Pedig tiszta Amiga 4000-be oltott Amiga CDTV, csak CD nélkül. Hmmm. -
#1893 Ezaz, csak nekem valami "új" része van meg, szebb a grafja. -
n3whous3 #1892 loál -
n3whous3 #1891 Amiga? -
#1890 Na jol van elarulom, mert Quno azt hitte, hogy Amiga pedig semmi koze nincs hozza.
Ez egy Sega TeraDrive ami egy teljesen oszver cucc volt, egy 286os szmitogepbe epitett Sega Megadrive kevereke volt.
Ekkor ugy tunik a konzol es a PC megfert egy helyen. ;) -
rumkola #1889 Ez valami sega cucc, computernek álcázva? :) -
#1888 Nevet mondj, mert szerintem nagyon tevuton jarsz. :D
Csak nem akarom leloni a poent, mert ez egy nagyon lol masina volt, nem is nagyon csinaltak ezen kivul hasonlo gepet. -
n3whous3 #1887 Megkérdezhetlek titeket, hogy miért régi konzolszarok a témák: egyébként? -
n3whous3 #1886 ú ez de fasza volt :D -
n3whous3 #1885 Nagyon fogalmad van úgy látom a dolgokról. A TV játék = konzol. -.- -
Ry0K3N #1884 Csak megtaláltam a tisztes neve: Kunio Kun no Nekketsu Soccer League
-
#1883 Amúgy a kislemezből is rá lehet ám jönni. Mennyit cserélgettem anno... -
#1882 Akkor hadd halljam, ha a fajlnevbol rajottel :D -
#1881 namondjuk a fájlnévből már nem nehéz amúgysem... -
#1880 Na es ez mi, ki talalja ki ? :D
-
#1879 Ez egy sima Megadrive nem 2 az ugyis volt irva hogy Genesis 2 vagy a Megadrive 3nal, Genesis 3. -
rumkola #1878 Ja, és volt egy másik verziója, Sega Genesis néven. Nekem olyan volt:
93 környékén volt ilyenem, 50ezerért adtam el 6db kazettával...
Rohadt nagy pénz volt az akkoriban.
-
Ry0K3N #1877 Az asszem a Nekketsu volt. CSak nehezen találom az is nagy kedvenc volt itt is. -
#1876 A képen lévő konzol eredeti megadrive. -
#1875 Na akkor dontsed el, hogy olyanod volt e mint a kepen vagy eredeti, mert nem mindegy. ;)))))) -
rumkola #1874 A képen amit linkeltél, viszont szerintem egy tényleg eredeti Mega Drive 2 van.
:)
A lényeg, amibe a sárga kazik mentek, az mind kínai hamisítvány. Természetesen a kazikban már lehetett az eredeti játék, ezek a HW-k sok-sok évvel az eredetik kihalása után kerültek piacra emlékeim szerint.
-
#1873 Meg az oroszlánkirály ...jó... asszem 15 voltam :) -
#1872 Nem, nekem eredeti megadrive volt, meg volt hozzá az Earthworm Jim és a Mortal Combat 3 is :) jó drágán vettem :(
(és a képen lévő EREDETI) -
#1871 na, mindjárt átmegy a topik konzol szeretetbe...csak óvatosan, -
#1870 Szoval mar akkor is warezzel toltatok a konzolon ? :DDDD
Mivel ezek nem eredeti konzolok, minosegileg meg sem kozelitettek az eredetit.
-
#1869 ilyenem is volt xD
(nyomjatok be egy olyat ami billentyűzet-re hasonlít, hagy mondjam, hogy ilyanam is volt :D ) -
#1868 ja, ilyen még nekem is volt kurvarégen. -
#1867 júúúj,. ilyenem volt :) -
Ry0K3N #1866 De hogy így szóbakerültek a hamisítványok nekem az első gépem egy ilyen volt annyi különbséggel hogy nem volt rajt a megadrive 2-es felirat és a gombok kékek voltak de meglepően minőségi darab volt és abba mentek bele a sárga kazetták. Ha jól tudom a Sega megadrivehoz külök cartrige-ek voltak nem? -
#1865 A legutolsó hasonló típusú gépem ijesmi volt, mondjuk voltmég vagy 10-15 féle, mert mindig beadták a kulcsot egy idő után :D -
#1864 Aha persze:), és az eredeti Konami gém is csak kamu ott mi? -
#1863 namajd holnap kaptok tőlem képeket is
Rengeteg félém van, a kacsavadászattól az amerika kapitánya játékokig :D de a kedvencem a super soccer 3 (vagy mi?) volt, ami olyan focivolt ahol a másik nyakába ugorva lehetet nyomni, meg esős időben villámcsapások (ha pocsolyába áltál megb@szott)
a régi szép emlékek :D -
rumkola #1862 Ez nem NES és nem is Famicon, hanem a kínai piacon kapható 1500ft-os hamisítvány a 600FT-os hamis sárga kazettákkal...
Egy NES ezt rommáveri minden tekintetben. Ez kb. olyan, mintha
ERRE:
mondanád hogy Playstation... -
Ry0K3N #1861 Nekem már nincs, a kukában végezték fater kidobálta őket de most nem is hiányoznak hogy emura megvan az összes NES játék. -
Ry0K3N #1860 Ne is mond, arra elég jó volt hogy szétcsessze az ember hüvelykujját meg arra is hogy kéthavonta vegyen az ember újat mert nem bírták a strapát. -
#1859 pf... ilyen kazettás játékok vannak nekem ithon egy kazallal :D mondjuk kinek nincs.