17438
-
Solyom2 #2098 a sims ebből a szempontból egy nagy ...... -
donatus13 #2097 Én is így gondolom -
#2096 A sporénak ott lesz véga amikor elkezdik a fejlesztők kidobálni a kiegészítőket a sims példájára... -
Solyom2 #2095 arra még van de ez sajna csak 1 -
Solyom2 #2094 Ezzel már én is így vagyok -
#2093 Van még remény lásd Spore:) -
Solyom2 #2092 igen -
rumkola #2091 Meg oda ellenfél kell.
Tipikus haveri körben tv előtt sörözős, konzolozós fíling. Rengeteget nyomtunk Fight Night Round-ot így, éjszakákon át. -
#2090 Ez tény és való. Plusz ezek mindig is konzolos játékok voltak(ill még régebben játéktermi gépek), csak vendégeskedtek PCn. -
donatus13 #2089 Nem magamból indulok ki én már inkább csak pc zgetek team fortress 2 vel és egy ingyenes mmo val héba hoba és kész semmi több :) 1 eredetibe van még és el is vagyok vele ps 3 ami megfog az az ut 3 mert az nagy kedvencem volt. -
#2088 Nem tudom de a régebbi konzoloknál is ráuntam. Amúgy is én megrögzött stratégia buzi vagyok és konzolon még nem láttam egy Victora vagy HOI 1-2 játékot:))) (megjegyzem nem is fogok :) ) Enegem a csihi-puhi vagy egy fps játék nem tud sokáig lekötni. Hamar ráunok. Szóval én nem lennék megfelelő vásárlóerő a konzol cégek számára:) -
#2087 Mint pl? ( érdekel ) -
Solyom2 #2086 Például? -
#2085 Ejnye a PS3as fanok csak ne warezoljanak, mert az nem szep dolog. :D -
#2084 Márpedig szinte biztos hogy beigazolódnak a félelmeid. Az elmúlt 1-2 évből jó ha 10 játékot tudok mondani amik fel is mutattak valamit a grafikán kívül. -
#2083 Ne magadból indulj ki. -
Solyom2 #2082 A verekedősök csak azért mert konzolon azt mondják jobb őketrányítani -
donatus13 #2081 Gondoljatok bele kiderülne ps 3 at lehet csippelni és mennének a multiba nem eredeti játékok úgy törne föl a ps 3 mint a gejzír fél év alatt beérni akár a wii t is simán. -
#2080 7900 GS; szintén zenész :D -
#2079 Igen tudom csak megint ott a félelmem, hogy csiri-viri grafika viszont minimális kreativitás. Remélem nem lesz igazam mert szíből kívánom, hogy jól sikerüljön. -
rumkola #2078 Minden annyiba kerül, amennyiért megveszik....
Ezek szerint a Wii többet ér az embereknek mint a 360 árkád. Ezt az eladási számok is igazolják. Mi a problémád nem értem?
Neked nem ér ennyit, nem veszed meg. Nekem sem ér ennyit én sem veszem meg. -
#2077 A vga talán már nem is probléma. Bele gondolsz ma 2 video kártya cég van az ATI meg az Nvidia. Ezek ma már minden játékkal mennek. Régen valóban probléma volt, hogy 3dfx támogatású a kártyád vagy sem. De ma már ez is uniformizálódni látszik ami szerintem ez esetben nem baj. A beruházás pedig izlés kérdése. Persze egy idő után kénytelen vagy új cuccot venni de a technika fejlődik. Pl nekem Nvidia 7900 GTO kártyám van már elég rég és nincs olyan game jelenleg amit ne tudnék játszani. Ok max felbontásban és mindent full beállításban mondjuk a Crysist nem tudnám játszani de nem is bánt hogy nem. -
#2076 Nem hallottad még hogy NINCS olyan stílus ami nincs PCn? Na jó 1 van a verekedős játékok(MK, Street Fighter style). Azok úgy tűnik végleg száműzték magukat konzolra, de azokat valahogy nem sajnálom :) -
Solyom2 #2075 ez igaz -
rumkola #2074 Itthon.
Mondjuk abban lehet valami, hogy a GC-t a wareztelenség ölte meg....
-
#2073 Az orosz kvarcjatek is konzol ilyen erovel, de nem egy kategoria ezert felesleges egy NDS-t egykent kezelni egy PS3al vagy PCvel remelem ezzel te is tisztaban kell hogy legyel. -
#2072 Fail..
Xbox árkéd Ár: 47990 Ft
Nintendo Wii Ár: 59990 Ft ( máshol lehet 56 )
( globalgame ) -
#2071 "teged is biztos szorakoztat egy vga csere vagy egy benchmark recskázás...(de mivel ez valojaban nem szorakoztato ezert ilyet nem tudnak a konzolok)"
Ó a sztereotípiák, és a tanulságot is saját érzés alapján vonod le minta ez lenne a végső igazság. Hát visszatértél...
Én pl kifejezetten élvezem a bütykölést a hardware-el, szerelgetéseket, új alkatrészek tesztelését. De biztos nem szórakozok, csak úgy gondolom és neked van igazad. A konzol mindent tud és jobb mint a szex... -
donatus13 #2070 SzvSz, Nem akarok nagy vitát csinálni de én úgy vettem észre mindig az fogy a legjobban amin leghamarabb,legkönnyebben,leggyorsabban megy a warez... -
rumkola #2069 :Ð -
#2068 Ha minden igaz 2009ben jon az Elite 4 es remelhetoen jo beveteleket fog produkalni. -
#2067 hogy unnal bele hiszen ezekre jonnek jatekok? vagy nem a jatek a lenyeg? eltevedtem es ez nem egy jatekos forum?
sot lehet hogy ha kiprobalnal olyan jatekstilusokat amik nincsenek nagyon pc-re meg ra is kattannal par plusz dologra -
#2066 Nem hasonlítottam össze, pusztán jelzem, hogy az NDS is konzol és nem árt odafigyelni rá, mivel JÁTÉKOSOK veszik, mert JÁTSZANI szeretnének vele.
A maga ketegóriájában nextgen, ugyanis GBA SP ill. GBA micro utódja és bizony sokkal, de sokkal többet tud náluk. -
#2065 Ps3at mégse irhattam hiszen az sokkal drágább... nincs bajom a Wíível ha 20 ezer lenne vennék is, de 50+ért? nevetséges. -
#2064 Hat hogyne :D
Egfy Wii 269 dollar egy X360 350 dollar. -
#2063 Húú ELITE jaaaj!!:) De szerettem azt a játékot istenem!:) -
donatus13 #2062 Xbox nál kell fizetni a multi játéknál vagy csak azért a live szolgáltatásért? -
#2061 Nem az op rendszer szar.. Xpnél jobb nincs tökéletes op rendszer egy felhasználó számára, a pécé alapjában játékra rossz, főleg a ezer féle hardwerek a minden fél évbe kiadott 5 féle vga konstrukció, proci, alaplap, ram miatt... -
rumkola #2060 Kicsit mintha XBOX elfogult lennél.
Ez nem feltétlen jó. Inkább neked kellene körül nézned... -
#2059 "hanem a szorakoztatasrol."
engem szorakoztat az hogy forumozok...megtehetem ps3-rol is...
engem szorakoztat hogy tudok psp-rol skypolni...
teged is biztos szorakoztat egy vga csere vagy egy benchmark recskázás...(de mivel ez valojaban nem szorakoztato ezert ilyet nem tudnak a konzolok)