17438
  • Solyom2
    a sims ebből a szempontból egy nagy ......
  • donatus13
    Én is így gondolom
  • Istencsászár
    A sporénak ott lesz véga amikor elkezdik a fejlesztők kidobálni a kiegészítőket a sims példájára...
  • Solyom2
    arra még van de ez sajna csak 1
  • Solyom2
    Ezzel már én is így vagyok
  • Pluskast
    Van még remény lásd Spore:)
  • Solyom2
    igen
  • rumkola
    Meg oda ellenfél kell.
    Tipikus haveri körben tv előtt sörözős, konzolozós fíling. Rengeteget nyomtunk Fight Night Round-ot így, éjszakákon át.
  • Lobsterman
    Ez tény és való. Plusz ezek mindig is konzolos játékok voltak(ill még régebben játéktermi gépek), csak vendégeskedtek PCn.
  • donatus13
    Nem magamból indulok ki én már inkább csak pc zgetek team fortress 2 vel és egy ingyenes mmo val héba hoba és kész semmi több :) 1 eredetibe van még és el is vagyok vele ps 3 ami megfog az az ut 3 mert az nagy kedvencem volt.
  • Pluskast
    Nem tudom de a régebbi konzoloknál is ráuntam. Amúgy is én megrögzött stratégia buzi vagyok és konzolon még nem láttam egy Victora vagy HOI 1-2 játékot:))) (megjegyzem nem is fogok :) ) Enegem a csihi-puhi vagy egy fps játék nem tud sokáig lekötni. Hamar ráunok. Szóval én nem lennék megfelelő vásárlóerő a konzol cégek számára:)
  • Istencsászár
    Mint pl? ( érdekel )
  • Solyom2
    Például?
  • [Jakuza]
    Ejnye a PS3as fanok csak ne warezoljanak, mert az nem szep dolog. :D
  • Lobsterman
    Márpedig szinte biztos hogy beigazolódnak a félelmeid. Az elmúlt 1-2 évből jó ha 10 játékot tudok mondani amik fel is mutattak valamit a grafikán kívül.
  • Istencsászár
    Ne magadból indulj ki.
  • Solyom2
    A verekedősök csak azért mert konzolon azt mondják jobb őketrányítani
  • donatus13
    Gondoljatok bele kiderülne ps 3 at lehet csippelni és mennének a multiba nem eredeti játékok úgy törne föl a ps 3 mint a gejzír fél év alatt beérni akár a wii t is simán.
  • Lobsterman
    7900 GS; szintén zenész :D
  • Pluskast
    Igen tudom csak megint ott a félelmem, hogy csiri-viri grafika viszont minimális kreativitás. Remélem nem lesz igazam mert szíből kívánom, hogy jól sikerüljön.
  • rumkola
    Minden annyiba kerül, amennyiért megveszik....
    Ezek szerint a Wii többet ér az embereknek mint a 360 árkád. Ezt az eladási számok is igazolják. Mi a problémád nem értem?
    Neked nem ér ennyit, nem veszed meg. Nekem sem ér ennyit én sem veszem meg.
  • Pluskast
    A vga talán már nem is probléma. Bele gondolsz ma 2 video kártya cég van az ATI meg az Nvidia. Ezek ma már minden játékkal mennek. Régen valóban probléma volt, hogy 3dfx támogatású a kártyád vagy sem. De ma már ez is uniformizálódni látszik ami szerintem ez esetben nem baj. A beruházás pedig izlés kérdése. Persze egy idő után kénytelen vagy új cuccot venni de a technika fejlődik. Pl nekem Nvidia 7900 GTO kártyám van már elég rég és nincs olyan game jelenleg amit ne tudnék játszani. Ok max felbontásban és mindent full beállításban mondjuk a Crysist nem tudnám játszani de nem is bánt hogy nem.
  • Lobsterman
    Nem hallottad még hogy NINCS olyan stílus ami nincs PCn? Na jó 1 van a verekedős játékok(MK, Street Fighter style). Azok úgy tűnik végleg száműzték magukat konzolra, de azokat valahogy nem sajnálom :)
  • Solyom2
    ez igaz
  • rumkola
    Itthon.

Mondjuk abban lehet valami, hogy a GC-t a wareztelenség ölte meg....
  • [Jakuza]
    Az orosz kvarcjatek is konzol ilyen erovel, de nem egy kategoria ezert felesleges egy NDS-t egykent kezelni egy PS3al vagy PCvel remelem ezzel te is tisztaban kell hogy legyel.
  • Istencsászár
    Fail..

Xbox árkéd Ár: 47990 Ft
    Nintendo Wii Ár: 59990 Ft ( máshol lehet 56 )

( globalgame )
  • Lobsterman
    "teged is biztos szorakoztat egy vga csere vagy egy benchmark recskázás...(de mivel ez valojaban nem szorakoztato ezert ilyet nem tudnak a konzolok)"
    Ó a sztereotípiák, és a tanulságot is saját érzés alapján vonod le minta ez lenne a végső igazság. Hát visszatértél...
    Én pl kifejezetten élvezem a bütykölést a hardware-el, szerelgetéseket, új alkatrészek tesztelését. De biztos nem szórakozok, csak úgy gondolom és neked van igazad. A konzol mindent tud és jobb mint a szex...
  • donatus13
    SzvSz, Nem akarok nagy vitát csinálni de én úgy vettem észre mindig az fogy a legjobban amin leghamarabb,legkönnyebben,leggyorsabban megy a warez...
  • rumkola
  • [Jakuza]
    Ha minden igaz 2009ben jon az Elite 4 es remelhetoen jo beveteleket fog produkalni.
  • gazgoblin
    hogy unnal bele hiszen ezekre jonnek jatekok? vagy nem a jatek a lenyeg? eltevedtem es ez nem egy jatekos forum?

sot lehet hogy ha kiprobalnal olyan jatekstilusokat amik nincsenek nagyon pc-re meg ra is kattannal par plusz dologra
  • Tinman #2066
    Nem hasonlítottam össze, pusztán jelzem, hogy az NDS is konzol és nem árt odafigyelni rá, mivel JÁTÉKOSOK veszik, mert JÁTSZANI szeretnének vele.
    A maga ketegóriájában nextgen, ugyanis GBA SP ill. GBA micro utódja és bizony sokkal, de sokkal többet tud náluk.
  • Istencsászár
    Ps3at mégse irhattam hiszen az sokkal drágább... nincs bajom a Wíível ha 20 ezer lenne vennék is, de 50+ért? nevetséges.
  • [Jakuza]
    Hat hogyne :D
    Egfy Wii 269 dollar egy X360 350 dollar.
  • Pluskast
    Húú ELITE jaaaj!!:) De szerettem azt a játékot istenem!:)
  • donatus13
    Xbox nál kell fizetni a multi játéknál vagy csak azért a live szolgáltatásért?
  • Istencsászár
    Nem az op rendszer szar.. Xpnél jobb nincs tökéletes op rendszer egy felhasználó számára, a pécé alapjában játékra rossz, főleg a ezer féle hardwerek a minden fél évbe kiadott 5 féle vga konstrukció, proci, alaplap, ram miatt...
  • rumkola
    Kicsit mintha XBOX elfogult lennél.
    Ez nem feltétlen jó. Inkább neked kellene körül nézned...
  • gazgoblin
    "hanem a szorakoztatasrol."

engem szorakoztat az hogy forumozok...megtehetem ps3-rol is...

engem szorakoztat hogy tudok psp-rol skypolni...

teged is biztos szorakoztat egy vga csere vagy egy benchmark recskázás...(de mivel ez valojaban nem szorakoztato ezert ilyet nem tudnak a konzolok)