17438
  • donatus13
    Játékra gondolva ami nekem pc ről hiányzik régen volt egy olyan gamma két űrhajóval lehetett menni egymás ellen is de 1 ül is és ilyen kapukat kellett kinyitni és átjutni bárcsak tudnám a nevét akkora játék volt:D 2002-2001 be talán :S
  • gazgoblin
    csoda izgalmas erveid vannak csak ugy izzik a levego a zsenialitasodtol...
    ezert mar erdemes billentyuzetet ragadi es ideirkalni az egymondatos "leszarom ez baromsag" szintu eszmefutattasaidat

persze a velemeny olyan mint a segg...mindenkinek van.

erveket is kapunk?
  • rumkola
    :)))))))))))
  • donatus13
    Én nekem Starcraft 2 most a legjobban várt játék és strat a kedvencem amúgy is szóval nekem inkább pc de én is szeretnék nemsokára be ruházni egy ps 3 ba ha majd lesz miből:D
  • bertino
    felőlem, engem különösebben nem érdekel mit fejtesz ki és mit nem.
  • Zóanagyvarázsló
    Hát ja, 4 MB-os DirecX kompatibilis VGA, manapság már az utolsó kínai porszívóban is van...
  • Solyom2
    ez igaz elnézést
  • Istencsászár
    :)) oké, de ehhez a hearts of iron-hoz a képekről ítélve egy komplett 50 ezres gép ( monitorral együtt ) :D is elég bőven
  • gazgoblin
    kinek mi az ertelmes jatek...
  • Solyom2
    Meg a legtöbb értelmes játékot ami stratégiai[pl hearts of iron
    csak gépre adnak ki
  • Solyom2
    Éppen ezért
  • gazgoblin
    te meg tévedsz ebben a formaban

(énsefejtemkihogymiértovodavan)
  • Solyom2
    Éppen ezért
  • donatus13
    meló szempontjából a pc marad a csúcs:D
  • Solyom2
    Elég sok játék van amit csak konzolraadnak ki.Viszont olyat amit csak PC-re egyre kevesebb.De mivel a legtöbb embernek számítógépe van a PC sose fog kiesni a piacról.
  • acsarkodo
    Jogos semmi különbség ilyen téren, de a PCk tanúi -nál természetesen azok is azonnali pokoltűzre vannak ítélve akik, valamely más gyártó videókártyáját prociját alaplapját vagy akármijét vették mint az adott PCtulaj :)
  • Istencsászár
    Akkor minek kell ez a fórum? zárható...
  • rumkola
    Aztakúrva, na ez egy mondatban a lényeg kb.
    Konzolos helyére beilleszthető a PC-s szó is természetesen.
    SG forumozók a mindenttudók! :Ð

Pláne #1994 első mondata valami iszonytató. Mint egy idióta hittérítő világmeváltó minden igazságot ismerő messiás.
    :DDDDDDDD
  • Máté94
    TÉK
  • acsarkodo
    Ezzel a sok szánalmas, csak én tudom csak mi az igazság és egyéb szar hittérítő dumával lassan vallási kérdést is lehetne csinálni és megalakítani a Jehova tanúi mintájára a Konzol tanúit is.
    Kb ott tartunk, hogy jön az okos megtért időnként agymosott konzolos és csak Ő tudja az Igazságot mindenki más a pokolra jut, még az is aki nem azt a típusú konzolt vette mint az övé.
  • bertino
    ez hülyeség ebben a formában...
  • Gerbill
    A gta 4-nél nemtudom fizettek e de a SA kapcsán a Sony exkluzivitást vásárolt 8 hónap erejéig, utána egjelent pc-re is, és mostsem véletlenül fog megjelenni. A 4 kapcsán csak azt tudom, hogy a microsoft fizetett, hogy két xbox360(és talán pc)exkluzív epizódot kapjon a játék.
  • rumkola
    Minden mögött a pénz áll, ezt nem nehéz felismerni.
    :)
  • gazgoblin
    tehat fizetett a sony meg az MS hogy elobb jojjon a cucc konzolra?

es miert nem fizetett az nvidia hogy megse? vagy miert nem fizetett tobbet az MS hogy jojjon PC-re is meg boxra is és csak kesobb ps3-ra?

vagy valoszinubb hogy a warez van a dologban?

sosetudjuk meg
  • Sir Quno Jedi
    Én már nagyon régen belefáradtam, hogy az újonnan előkerülő ifjú tudatlanka suhancoknak újra bebizonyítsam az igazságot (és újra-, meg újra). Mégis mit érdekel az engem?! Időközben sokan megértették és megtértek, de már az sem izgat. Engem ez egy régi sztorira emlékeztet:

"Egy történet szerint élt egy remete réges régen az Alpok szikláin, akit a hegy aljában lévő falu lakói nagyon bölcs embernek, egyfajta szellemi vezérnek tekintettek. A remete csak évente egyszer jött le a hegyről, hogy válaszoljon egy, a falusiakat izgató nagy kérdésre.

A remete már állítólag többszáz éves volt, mikor a falusiak feltették neki a kérdést:
    -Mi az élet értelme?
    A remete kicsit töprengett, majd 1 év gondolkodási időt kért, hiszen ilyen nehéz kérdésre ő sem tudja hirtelen a választ.

Egy év múlva kiváncsi tömeg gyűlt össze a remete érkezésére, aki ezt mondta:
    -Nagyon nehéz a kérdés, még egy évre van szükségem.
    A falusiak hazamentek.

Újabb év eltelt és újra lejött a remete a falusiak közé, akik már izgatottan várták a választ, és az aggastyán ezt mondta:
    -Sajnálom emberek, még mindig nem találtam meg a helyes választ, de egy év múlva újra megpróbálom...
    A falusiak ismét szomorúan mentek haza.

A következő évben a bölcs remete újból meglátogatta a falut, és belekezdett mondandójába:
    -Tudjátok, az élet egy nagy tó...
    -Miért pont tó?-kérdezte egy kisgyerek az apja nyakában ülve
    -Hát jó, akkor nem tó..."
  • donatus13
    Ahogy mondod ez mint üzlet politika:D meg taktika aki okos így csinálja és így simán eléri a nagy hasznot mert xboxon meg ps 3 on kicsi a warez ergo jó eladások... pc n meg majd gondolom warez és kisebb haszon...
  • Gerbill
    Azért jön ki később PC-re, mert ha egyidőben jönnének ki a nagy húzónevek minden platformra kevesebb konzolt vennének. A gta 4-nek is hatalmas tábora van pc-n, de 1-2 héttel ezelőttig titkolták, hogy fejlesztenék számítógépre, mert aki nem bírt várni megvette a játékot plusz egy ps3-at, vagy xbox 360-at
  • gazgoblin
    "Az X360 teljesen mas gep mint a PS3 vagy a Wii szinten, persze lehet mondani, hogy konzol."

mindegyikre PC-n fejlesztenek....portolni egyikrol a masikra filléres költség a játék elkészítésének árához képest...

sok a multiplatform de a warez miatt (gondolom) a Pc-n fejlesztett játék sok esetben mégis később jön ki PC-re (vagy azert mert faszkodni kell a hatmillio kulonbozo hardverrel passz)
  • rumkola
    Nálam GC dolgozik főleg.
    Zelda, Resi, Rogue Squadron.

Autós, verekedős nem tud megfogni.

PC pedig RTS, FPS és Diablo miatt van.

• Istencsászár
    Nameg ilyen hogy Midnight Club: Los Angeles , talán 1 része volt régen pécére, azóta ez is maradt konzolon... azt hogy milyen lesz kiderül, de funnak tünik.
  • Gerbill
    Tudom már megválaszolták de ha már olyan sokáig tartott megírnom beillesztem:D

Pedig jól mondja, ha kiadó vagy, akkor nem egyként tekintesz a konzolokra, hanem platformonként döntesz melyikre fogsz játékot kiadni. Nem azt mondja, hogy megcsinálom konzolokra mert 350 millió volt az eladás, pc-re meg nem, mert ott csak 86, hanem mérlegel, hogy az xbox-on 81 a ps-en 130 és a pc-n 86 millió és kiadja mindre, főleg pc-re, mivel az a második és az xbox360 mint platform alatta van a harmadik helyen.
  • Sir Quno Jedi
    A többi is van konzolra (még a colin is), de nem is ez a lényeg. Minek ezt bizonygatni? Segédfingjuk nincs a konzolos játékkínálatról és/vagy játékokról, de nyomatják a szemellenzős súlytalan dumájukat. Egy pécéonly vérpistike sosem fogja az "agyával" megérteni, hogy mi a nagy büdös tényállás, mivel nem ismeri a másik oldalt, csak lila lázálmai lehetnek róla. Fordítva viszont, egy nem konzol only játékos, az mindkét oldalon tapasztalt, ergó REÁLIS véleményt alkothat a valóságról. WékÁp Níjó!
  • bertino
    ok, értem, bocsi!
  • gazgoblin
    jezus...

ha van az embereknek napi 2 órája játszani akkor a számok aztmutatják hogy többen játszanak akármilyen konzolon mint PC-n (mert konzolokra több játék fogy)

ennyi...fekete-fehér. PC vs konzol....min jatszol? xboxon? akkor konzol...vagy ps2-őn? akkor is konzol!

egykutya!

és miért azon játszol? mert a penzed tetemes részét így nem hardverre költöd hanem játékokra....

és az időd egy részét nem installálgatással meg vga driver frissitessel stb. töltöd hanem játékkal...

ezért választod a konzolt mert nem akarsz pöcsölni a PC-ből adodó egyéb baromkodással...

veszel egy notebookot az össze van rakva rendesen (90%-ban) és játékra meg ott van akármelyik konzol.

• arty
    valoban nem vagy képben az autos játékokat illetően :) (persze, ha minden régi és/vagy fos számit, akkor darab alapon a pécé ma is él és virul)
  • Istencsászár
    NFS - középkategóriás trágya
    Grid - van konzolra
    Dirt - van konzolra
    GTR - Simbin szimulátor....
    TDU - vam konzolra amugy nemrossz!
    Flatout - egy év késéssel jött ki pcére
    Trackmania - budget játék, amugy jó!

GT, Forza, PGR na ezek igényes autós játékok, és sose lesznek pécére... Simbin is kacsingat a konzol fele, kiadják a pécés Race Prot kicsit felturbózva 360ra.
  • Sir Quno Jedi
    Ezt mondom én is?! Hozzászólásszámcsökkenés-e!!! :D
  • Ry0K3N
    Hiányzik a vérpistis tömeg, ha normálisan vitáznak az emberek onnan csökken az érdeklődés.
  • Ry0K3N
    Legjobb mégis az volt mikor kivitte a labda a kapu hátulját. Meg most örülök mert megtaláltam az angol verzióját :D Hazavág bármiféle Fifát vagy Pes-t ez, minek ide 3d
  • Sir Quno Jedi
    Úristen! EMBEREK! Mi ez az unalmas számokkal és statisztikákkal dobálózós lagymatag b@sz@kodás?! Szent ég! Kirohad tőletek az agyam. Ennél még a szomszéd Náncsinéninek is izgisebb történetei vannak-e!

Hol van egy kis élet, egy kis tűz!??!! Ez lenne a vége? Valóban?!?!?