17438
  • Lobsterman
    Alig 6* játszottam végig. Egyedül Bethany világa nem tetszik benne igazából. De a többi rész... Hát hogy is mondjam, kevés játék tud ennyire befosatni idióta ijesztegetés nélkül(a másik a Call of Cthulhu ami számomra 3* ilyen parás, de valamivel gyengébb játékként). Már attól kiráz a hideg amikor meghallom a howlerek patáit a márványlapon kopogni.
  • Tinman #2217
    Engem meg pont az nyűgözött le... nem is a játékélmény, hanem az érzés... pont estefelé volt, 5.1 dübörgött és rendesen éreztem, hogy mennyire tehetetlen szegény Gordon, aztán később, mennyire nem az :-D

Az "autós" részeket 1-2 helyen bizony untam, meg a zombilakta faluban amikor már leirtottam mindenkit és keresni kellett a továbbjutást jelentő kapcsolót, ott elvacakoltam hosszú percekig.
    No meg a kiszáradt medernél levő épületnél is jó ideig csak ballagás volt.
  • Ry0K3N
    Ezzel egyetértek a Q4 korrekt volt de semmi több. Pedig egy Ravensofttól többet várna az ember.
  • Istencsászár
    Amugy Clive Barker dolgozik most valamin játék fronton? Jericho nemváltotta be a reményeit ( nekem pl tetszett ), de a többségnek nem.
  • Istencsászár
    ( Pécén ) tedd hozzá, próbálj ki egy Darknesst az sem egy gyenge eresztés
  • Tinman #2213
    Nálam:

Undying 9/10
    CoC:DCotE 8/10
    Bioshock 10/10
    System Shock 2 9/10

Szóval értem én miről beszélsz és távol álljon tőlem, hogy egy rongy Q4-et ezekhez mérjek, de amilyen vacakra számítottam és amilyen korrektet kaptam úgy nálam az egyik legnagyobb pozitív csalódás.
    Így a Q4 --->7.5/10
  • cenobite
    Amúgy olvasgatva az utóbbi hsz-kat, jó nézni hogy nem megy át a topic agyatlan fröcsögésbe, inkább egyfajta eszmecsere jellege van. Ez tetszik.
  • cenobite
    Undying!!! Mekkora játék! Hú, elő is keresem. Az valami fenomenális volt. Igazi MŰVÉSZET!!!
  • Lobsterman
    Na jó, a HL is jóság :)
  • Lobsterman
    Legizgalmasabb FPSek: Undying, Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth, Bioshock, System Shock 2
  • Ry0K3N
    Melyik pályarészre gondolsz mert én csak azt a részt untam a citadellában mikor a mozgó oszlopokat kellet kerülgetni és aztán beleülni abba a koporsótartó izébe.
  • Tinman #2207
    A HL1-ben pont u.e. éreztem :-)
    A HL2 is mestermű a maga nemében, de bizony van 1-2 pályaszakasz, amikor a néma csendben járkálsz percekig és semmi nem történik és még a pálya látványa sem lenyűgöző. Meg egy kicsit olyan rétestészta feeling... egy idő után olyan érzés, hogy na akkor ezt a pályát azért tették bele, hogy kitolják a játékidőt.
  • Tinman #2206
    Adj neki egy olyan esélyt is, hogy a xyz nagyon nagy fordulópontig legalább vidd el... az nagyon odavág!
  • Ry0K3N
    hát nekem nem volt sem monoton sem unalmas, már vagy 8x végigvittem és egyszerűen még most sem tudom megunni. Még ezután is találok benne valami újat ami eddíg elkerülte a figyelmemet.
  • Istencsászár
    HL2 jó, csak tele van hosszú és unalmas, monoton részekkel és befejezetlen...
  • Ry0K3N
    Nekem jó volt, nem volt kiemelkedő mint a HL2 (számomra, ez magánvéleményem) de élvezhető volt. Végigvittem 2x aztán azóta többet nem is foglalkoztam vele. Lehet mostanában előveszem meg a D3-at is.
  • Istencsászár
    "sőt nagyon ritkán éreztem azt, hogy most monoton a játékmenet."

nekem ennyi elég egy fpsnél:, leszippantom a demót, kösz!
  • rumkola
    Nekem is tetszett a Q4. Sokkal jobban mint a D3 kiegészítője...
  • Tinman #2200
    Nézd én úgy ültem le elé, hogy a Q1, Q2 single nem volt éppen a kedvencem, de végigtoltam. Tehát eleve nem voltak nagy elvárásaim.

Aztán rákaptam az ízére és nagyon, de nagyon nagyra értékeltem, hogy a Raven kivitt a szabadba és elkezdett ötletes elemeket betenni, sőt nagyon ritkán éreztem azt, hogy most monoton a játékmenet.

Ja és a sztori... nem lövök le poént, de amikor ^°^¢°^54534534534 akkor én baromira ledöbbentem... meg ami utána volt, hogy én mint "+!"+!"+!"+!"+ teszem a dolgom... fúúú, nagyon jó volt.

A D3-ban elsőre mindenki levizelte a lábát, amikor eléugrott egy monszta, de amikor már a 13000.-ik u.e. tette, akkor unott pofával fejbelőtted és mentél tovább és húztad meg a kapcsolot, meg ásítottál bele a baromi hosszú és önismétlő pályákba.

A Raven nagyon jól ráérzett erre, hogyha u.e.-el a belső tér only motorral u.e. az elemeket nulla ötlettel akarják elsütni, akkor abból még nullszaldó sem lesz. Nem tudok eladási eredményeket, de jól szórakoztam a Q4-el és nem unatkoztam, sőt még csak nem is frusztrált, mint ahogy a D3 tette velem anno.
  • Tinman #2199
    Bossfight az a 3-ban van csak.

Ó, kérem én PS2-ön tolom ott a köv. GH-k vannak meg:

-GH 1 (baromi jó zenék!)
    -GH Encore rock the 80s (itt is van 7-8 állat jó)
    -GH 2 (metálosoknak jóféle, nekem 4-5 bejön a többi nem, nem is sokat pörög ez a lemez)
    -GH 3 (Nagyon jó GH rész!)
    -GH - Aerosmith (GÁZ! SZAR! Kb 2-3 jó szám van benne, a többi hulladék)

Ez utóbbiért nem adtam egy fillért sem és nem is fogok, del, reccs, kuka. Mélypont.

Párom már nem szeret velem játszani, mert komolyan veszi és hardon elverem, míg ő easyn tolja :-(
    Kénytelen leszek Boxon is megvásárolni, mert nem szeretek egyedül ökörködni.
  • Istencsászár
    Vicces ( az én szempontomból ), de sose próbáltam... nemkaptam sehonnan sem egyértelmű visszajelzést hogy jó lett ez a része, a D3 után meg nemvagyátam egy D3 motoros klónra amit Quake 4 néven adnak el... meghát ott volt a Prey.

Jó ez a Quake4?
  • Tinman #2197
    Valóban megtörtént, de antialkesz vagyok, a többi stimmel.
    Single-re gondoltam, abban bejött a Raven munkája.
  • cenobite
    Én még csak medium-ban nyomom, de a végső "bossfight" még nehéz falat. :)
    Amúgy ez a GH3 tényleg tiszta jó dolog, igazi JÁTÉK! Amikor mellényúlok egy hangnak, mindig káromkodok egy lazát hangosan és úgy koncentrálok mintha az életemen múlna, hogy jól nyomjam le a szóló részt a Raining Blood-ban! :D
    Imádom!
  • Istencsászár
    "Ja, a Quake 4-ről annyit, hogy a Quake részek közül nekem a kedvencem :-DDD"

Kizárt hogy nem játszottál még Quake 3at, pár feles + sör után hajnalba nyúló lanon 500 skillig menő mapon a haverokkal :))
  • Tinman #2194
    :-D
    Sajnos nem sőt, azért az idő vasfoga...

Titok nyitja: No kids ^^
    Kids = no life és még a párodnál is csak a második vagy a sorban. Hell on earth vazeg' :-D
  • arty
    mindig találni madarat :D
  • arty
    irigyellek, Te aztán tényleg nem öregedtél ki :))) sőt!
  • gazgoblin
    a masik harom az nem ?

amugy a "muvesz" arra gondolt hogy kb honnan hova fejlodott a PC-n levo jatek es a vegen felteszi a koltoi kerdest

• Tinman #2190
    Természetesen érdekel, de egyelőre kivárok... lesz ez olcsóbban is.
  • rumkola
    off:
    mi galaxy gx2-t adtunk el 55K bruttóért, zsírúj, garist....
    :S
  • Lobsterman
    "Sajnos Sam & Max csak SCUMM emuval megy, de teljesen élvezhető, semmi gond nincs vele."
    Sam&Max season 1 és 2 Próbáld be. Nem olyan jó mint a Hit the road, de a röhögés azért garantált.
  • DarkSector
    A bannerrel csak az a bajom, hogy a crysis az önmagában nem a jelen, hanem csak 1 játék.
  • Tinman #2186
  • Tinman #2185
    Már olcsók a játékok... nekem nem éri meg a PS2 wrz.
  • Tinman #2184
    2 konzol... alig kell eltekernem a fejem és ezt látom:

- PC 1 db
    - Gamer noti 1 db
    - NDS 2 db
    - PS2 1 db
    - PSP FF pack - érkezés alatt /ráírták, hogy FF a rohattak!/
    - SMS 1 db
    - NES famicom 1 db
    - Box játékok 5 db :-DDD Gép még nincs, lesz :-)
  • gazgoblin
    ket konzol felesleges...foleg pc melle...jobb ha az exkluzivok alapjan donti el hagyd ra nagyfiu o
  • gazgoblin
    azt veszel amit akarsz nem gyozkodok senkit az EGY ES IGAZ UTROL! :D
  • Istencsászár
    Vagy veszel drágán péeshármat számodra egyenlőre érdektelen kínálattal vagy veszel olcsóban xboxot...

Vagy veszel olcsóbban xboxot és játszod rajtuk a gémeket és vársz a péesshárom pár húzócímére, és talán még az árából is farag addig a Sony pár tizest...

De bármelyiket is válaszotd a pécédet utána nem updatelheted:D:D
  • [Jakuza]
    Hol tudom chippeltetni a PS2met ? :DDDD
  • Tinman #2179
    Mondd, hogy a PS3 de akkor is...!!!
    Örülnék neki, ha valaki meggyőzne arról, hogy ne vegyek BOX-ot, de erős PC-vel, meg egyéb más platformokkal a hátam mögött egyszerűen nem látom értelmét a PS3-nak.
    Az is tény, hogy ha kijön a God of War 3, vagy Onimusha 5 akkor azt is kell vennem :-))