17438
-
Solyom2 #2258 Nem kell ezt bezárni.Amúgy ha megnézed ez a legforgalmasbb topic -
#2257 Off:
Nem kellene moderator letedre szitani a feszultseget es spammelni.
Eddig mindenki jol elvolt annelkul, hogy egymast marta volna meg a mas velemenyuk ellenere sem.
Ha leul a topic, akkor leul, de felesleges kommentalni azzal, hogy "en elfogult vagyok egy tipikus konzolos eppen ezert a PC lealdozott es nincs ertelme beleirni a topicba" -
#2256 az nem gond hogy leül elhal lényeg hogy van és így nincs vita -
#2255 Ki vágott fel. Ámde a tények makacs dolgok. -
#2254 Arra a belterjes topicra inkább ne vágj fel ugyanaz a nyolc-tiz fazon írogat össze-vissza minden marhaságot.
Az észérveidet / ha vannak olyanok / nyugodtan leírhatod. -
#2253 "a a létrehozott világot pontosan olyannak érzékelem minden érzékszervemmel, mint a valódit, akkor miért ne éljek egy "valótlanban"?"
Mert ÉHEN DÖGLESSZ azért... -
#2252 Naugye. Magától elhal ez a topic, ha a konzolosok nem írnak bele. Éppen ezért volt/van a konzolosban a topic, ami ezen a témán rágódik, mert ott legalább pörög a dolog. Néha persze az is leül, de azután újra fellángol a téma (bár ott is inkább már konzol-war a téma, mert a pécé leáldozásáról már lassan nincs mit beszélni, hiszen ez túl nyilvánvaló tény már sokaknak). Ez meg itt szépen magától elsüllyed. Ellenben ha valaki újat nyit, az kapja a büntit, mert már van ilyen. Látod-látod, mondanám, hogy előre megmondtam, de minek. Ha erőszakoskodik a tömeg, engedni kell neki, úgyis maga alatt vágja el a fát. A jó öreg emberi érdektelenségben mindig lehet bízni... :D
Fodítok: Ha vérpistikét nem lehet meggyőzni észérvekkel, akkor nem is kell, hagyni kell hogy maga szívassa meg magát. OSU! :DDD -
High end PC #2251 Ennek a topic-nak szerintem nem nagyon volt értelme. Mert ahogy elnézem, azok irkálnak ide túlnyomó részt, akik a PC-és játékoknak leáldozott topic-ban is lógnak. -
#2250 OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jól van, örülök, hogy nem a rosszat láttad meg a hsz-ben mert nem is annak szántam.
Kell majd nekem is kids, de max egy és az is jó lenne ha lány lenne, nem rosszcsont fiú.
Párom is osztja a véleményem, hogy fiatalok vagyunk teljesítsük ki az egónk, utazás, kalandozás, sok khmmm :-D -
rumkola #2249 Na megnézem ezt a Cthulhu-t, annyira dícséritek...
Viszont biztosan velem van a hiba, de a többi amit írtatok főleg a Nolf és az Undying...
3-4x kezdtem el mindekettőt, mert nagyon dícsérte mindenki megjelenéskor. De a Nolf számomra rettenetesen gagyi azzal a surikendobálós nindzsacsajokkal. Az Undyingot pedig mindig letettem valahogy az első szörnyike megjelenése után, szó szerint az is gagyinak hatott. Sajnálom, hogy kimaradtam az élményből mert szeretem a jó FPS-eket, de ezek már rögtön az elején elvették tőlük a kedvem.
-
#2248 van egy kétévesem, egyetértek :D (de azért nagy boldogság ugyamugy) -
#2247 "Száni lehet, de ki ne akarna egy jót hancúrozni Jessica Albával?"
Ó nem száni az. Bár én inkább Kate Beckinsalet vagy Natalie Portmant "kölcsönözném ki". Vagy mindkettejüket ;D -
#2246 Bőven van hova fejlődni.
A bioelektronika még gyerekcipőben sem jár.
Tonnányi sci-fi film feldolgozta már, de még sehol sem vagyunk attól, hogy bedugom a csatit a fülem mögé rejtett csatlakozóba és egy másik "világba" kerülök.
Szvsz ez a végcél... amikor pl. egy mozgássérült ember megteheti azt, hogy 0-24 órán át egy egészséges ember életét éli, fut, sportol, szeretkezik, harcol etc.
Nem tudom, hogy szívesen élném-e a jelenlegi életem, ha egy tetszőleges és ultrarelisztikus világban lehetnék pl. űrhajós vagy vadászgéppilóta.
Száni lehet, de ki ne akarna egy jót hancúrozni Jessica Albával?
Ha a létrehozott világot pontosan olyannak érzékelem minden érzékszervemmel, mint a valódit, akkor miért ne éljek egy "valótlanban"?
Mert amit látunk az tényleg csak az agyunk által megalkotott kép.
A fa levelek zöldje pusztán azért zöld, mert azt a frekvenciájú fényt nyelik el. Te biztos más színűnek látod mint én... persze zöld, neked ilyen zöld, nekem meg olyan zöld. -
#2245 Hát elég valószínűáleg a sík képernyőtől elfelé. Volt már nem kevés próbálkozás, de eltűntek a süllyesztőben elég gyorsan, de lassan már ideje lenne hogy kitaláljanak egy rendes vr szemüveget és kesztyűt valami emberi áron -
Ry0K3N #2244 A jövő szvsz eddíg az hogy minél élethűbb képet jelenítsenek meg egy sík képernyőn, na ez ha megvan mi lesz azután? Hova tud fejlődni? -
#2243 Nem arra célzok, hogy ez a jövő.
Mert ezt még nem naon lehet meghajtani a mai technikával, csak előre megkaptuk, persze hibássan.
Mint konzol.
kurvajo kurva erős, de ebben a pillanatban nem lehet kihasználni. -
Zóanagyvarázsló #2242 Nyilván, ezért nem is kötözködöm tovább :) -
#2241 Persze, de mégis van egy nyomasztó tere, hangulata. -
Zóanagyvarázsló #2240 Hirtelen olvastam át sok hozzászólást :)
Mindensetre a Crysis, a Q4 és a BioShock kissé nehezen sorolható be horrornak, bár a listákon ezek közül jobbára valóban csak az utóbbi szerepelt. Persze azon lehet vitatkozni, hogy a BioShock mennyire horror vagy sem, de ha ijesztgetés a a szándéka, akkor ebből a szempontból csúnyán elbukott :) -
#2239 Horror, para fpsekről volt szó:)
A Call of Juarez valóban kellemes játék, kár hogy baromi nagy gépigénnyel jött ki.
NOLF 1-2 kötelező fps ( 2 jól optimalizált és gyönyörű volt anno, a játék pedig nagyon kellemes ), viszont a Contract J.A.C.K. kiegészítővel kicsit ronott a kiváló átlagán. -
Zóanagyvarázsló #2238 A Crysisban az a jó, hogy az elképesztő látványvilág és a viszonylagos szabadság, a testreszabható játékmenet sokat segít a beleélésbe. A legtöbb FPS számomra túlságosan sótlan (például az említett FEAR is), túlságosan pörög ehhez, de ennek összesen közel 4 órát töltöttem a demójával két végigjátszsás során. Újításokat, megváltást nem kell tőle várni, de szerintem egy abszolút korrekt FPS, és ha én valamire mostanában ezt mondom, az nagy szó.
Quake 4-gyel az is a bajom, hogy azóta jött azzal a motorral egy Prey, mely szebb, gyorsabb és több aprócska újítást is tartalmaz, emellett ad egy oldschool egyedül széthentelem az alieneket feelinget. Tulajdonképpen a Q4 demóját azért töröltem, mert nem lehetett benne menteni, és megölték melőllem am edicet, akit kísérgetni kellett, ahhoz viszont túl unalmas volt, hogy a chekpointról kedvem legyen folytatni.
Egyébként az utóbbi évek FPS-eiből például a Call of Juarez tartozik azok közé, melyet nem tartok kifejezetten túlértékeltnek, az egy nagyon kellemes western témájú játék.
Azt pedig külön kikérem magamnak, hogy a Deus Ex nem került elő ebben a témában, a NOLF hiányán szimplán csak csodálkozom, őt még én is csak nemrég telepítettem egyáltalán fel, annyi jót hallottam már róla. -
#2237 Brrrr.. Ne is mondd. Holnap újrarakom! -
#2236 -
#2235 Szerintem nem. Pedig jó lenne, ha mondjuk a Hellraiser univerzumból csinálna egy Undying szintű stuffot. Vagy bármit, ami minőségi és Hellraiser játék. :) Álom... -
Ry0K3N #2234 Hát teamxbox editors choice, biztos nem szar. Én vidit látam róla és megfogott az egész hangulat, haver persze nem mutatta meg a boxán anno mert utál minden cuccot ami japó :/ -
#2233 Nekem is kimaradt pedig PS2 game, PS2-öt meg az elsők között vettem.
Havernak megvan egy 3 db-os pakkban, majd megnézem, mondjuk rosszat nem mondott róla. -
#2232 Sose láttam, de japóság lévén rossz nemlehet:) -
#2231 Egyértelmű, hogy veszem, de kintről :-)
Most meg kintről a FF gyűjteményem finomítgatom /nem olcsó dolog!/.
Karácsonyig úgy sem lesz boxom, lehetne, de várok a new verzsönre. -
Ry0K3N #2230 Xbotoknak mi a véleményük a Fatal Frame 2-ről ha már ilyen kategóriájú cuccok kerültek szóba. -
#2229 Remélem beszerzted már ezt is:)
( jöhetne a 2. rész:) ) -
#2228 Ja-ja szintén alap cucc.
Marine-al lenni nem volt leányálom. Akkor toltam végig, amikor már egész komoly FPS-ek is voltak, de bizony rendesen lesokkolt a hangulat.
Term. ezekhez képest a Q4 langymeleg nyári fuvallat, de abs. emészthető, nem rossz anyag. -
#2227 -
#2226 Igen... Na az még parás volt, kár hogy csak az első 2-3 pálya. -
#2225 Nincs konzolom úgyhogy passzolok. A Silent Hill 4. részével játszottam, designja szép volt, de nem volt olyan jó a hangulata mint azt vártam -
Ry0K3N #2224 Az is jó volt de sztem az 1 hangulatban veri. Ott frusztrálóbb volt sokkal a légkör. Főleg a marine legeleje a sok villogó fény... -
#2223 Nálam:
SS2: 10(Abszolút első. Top 5 all time játék)
CoC: 8.5(Parásabb minden játéknál. Főleg az elején amikor a "halemberek" elkezdtek betörni a szobába, szabályosan meg kellett állítanom játék közben annyira felpörgött a szívverésem. Sosem volt ilyen az előtt és az óta sem)
Undying: 9.9998(hangulat, design, játékélmény, történet minden tökéletes, csak az említett Bethany féle pálya miatt nem 10)
Bioshock: 9(gyönyörű atmoszférikus élő világ, nagyszerű hangulat, az utóbbi évek egyik legjobb játéka) -
Ry0K3N #2222 Pedig az autós rész a kedvencem a kapott szabadság miatt miatt, én kifejezetten élveztem hogy a parton ródeózhattam a buggyval és ez a rész tele volt kis elrejtett részekkel stb..
Ravenholmon én általában műr csak átrobbantom magam (szó szerint) hangulat miatt jó volt az a rész de 20xra elveszti a varázsát.
A kiszáradt medres épület melyik is ez most nem ugrik be? -
#2221 Avp2?:) Marinével mászkálni, csend és jönnek az alienek, engem ez készített ki legjobban, komolyan frusztrált hogy honnan s mikor támadnak a sötétből:) -
#2220 Siren? /PS2 ill. nextgen ep. PS3/
Silent Hill? /PSX, PS2 ill. minden platform lassan :-D/ -
#2219 FPS-től én már nem sokat várok, ezért csalódtam pozitívan a Crysisban is.
Szaggatni fog, ronda lesz, nem megy, ötlettelen lesz, aztán de jól szórakoztam végül és sikerült szépre/gyorsra belőni.
A FEAR pl. nálam nagy csalódás... még az alap FEAR ok, de a kiegek...fúúúúúj. Ötlettelen csőharc, nulla innovésön....brrrr.