17438
-
#2138 Aki azt mondja, hogy a mai játékok már nem annyira jók mint a régiek annak szerintem egyrészt az az oka, hogy egyszerűen idősebb lett az ember, és mát nem tudja annyira élvezni a játékot mint fiatalabb korában.
A mai gémek nagy része már a filmszerűségre hajt. Ez lesz a játékok jövője: a sztori. -
#2137 ehh... -
#2136 Na az meg nekem nem jön be:) Max 1-2 hétig az NFS sorozat. -
#2135 Én maradok 4 keréken:) a hajózás nagyon távol áll tölem. -
#2134 "Én pl kifejezetten élvezem a bütykölést a hardware-el, szerelgetéseket, új alkatrészek tesztelését."
Igen, pécén ez maradt.
Konzolon meg ott a játék, amit lehet élvezni.
Kinek a pap, kinek a papné. -
#2133 Öreg hiba:)) Ha lesz rá alkalmad meg időd próbáld ki:) Tényleg jó szórakozást és nagyszerű élményt nyújt csak ajánlani tudom! Persze egy GWX mod nem árt hozzá. -
#2132 Hajók nemtúlzottan érdekelnek, biztos jók, Silent Hunter 3at talán még láttam is... -
Solyom2 #2131 Pacific Fighters -
#2130 Ok legyen harci szimulátor. Mondjuk repülős vagy hajós Pl: Silent Hunter, IL2 destroyer command, Deangeouros Waters, 688i sub attack, stb. Autósra nem gondolok mert az konzolon tényleg jobb. -
Solyom2 #2129 Én azt imádom.Az egyik kegvenc game-m -
#2128 Jön konzolra is hamaorsan. -
#2127 Mi számít komolynak? Repülő szim csak pécén van, az egyik legjobb ( nextgen ) árkéd repülő meg konzolon ( Ace Combat 6 ). Az autós játékok nem egyértelműek... pécére csak szimeknek nevezett rétegjátékok jönnek( GTR, RACE stb főként Simbin gémek ), konzolra csodaszép GT5, szépecske és a jelenlegi legjobb szim konzolra pedig a Forza 2. -
#2126 Jaj az milyen jó játék! Fenn is van a gépemen az összes kieggel együtt:) -
Solyom2 #2125 Így van.A kedvenc szimulátorom az IL 2 is talán csak PC-re.Vagy ha konzolra is akkor arról nem tudok -
#2124 Persze ez izlések és pofonok kérdése. Kinek mi tetszik. De úgy gondolom (persze meglehet én tévedek), hogy komoly szimulátoros játék eddig csak pc-n jelent meg. Ha nem így van javítsatok ki nyugodtan! -
tmisi #2123 A Halo egy rakás szar, legalábbis PC-n. Főleg a 2. Örültem anno az XP-s verziónak, de kár volt. Alig vártam hogy vége legyen. Aki csak emiatt tesz fel visztát az sem normális. -
#2122 Halo 1-2 nem egyenlő a Halo3al, de ez nem ezen téma témája:) én játszottam mindenl, tedd teis:) -
#2121 Az tengeralattjárós? Mert azok nem jönnek be nekem.
De ezeket csaqk szubjektívan mondtam, amiben valami értéket láttam. Biztos hosszabb lenne a lista, de nem is jutott eszembe több játék hirtelen, nem szeretek minden stílust sem, meg hát nincs annyi időm hogy minden létező játékkal(vagy csak akár minden nagyobbal) játszhattam volna ugyebár :) -
Solyom2 #2120 Company of Heroes.Egy nagyon jó játék de azt hiszem csak PC-re jelent meg -
donatus13 #2119 pc legnagyobb húzó gyártója szerintem a blizzard és egy jó ideig az is marad:) Az ő játékaikból szinte mind világ siker lett ,pl wow,warcraft,starcraft,diablo... -
#2118 Halo 1-2ből kiindulva nem nagyon említhető egy lapon a Bioshock-al. Lehet hogy csak bennem van a baj de nem nagyon látom miért van annyira oda-vissza tőle minden konzoltulaj. Egy majdnem átlagos(kicsit több azért) sci-fi FPS számomra. -
Solyom2 #2117 Nekem csak a 2 van meg a slient-ből de nem tudom írányítani sajnos. -
#2116 Mondjuk én még ide sorolnám a Silent Hunter sorozatot is. Az is tipikusan az a játék amit ilyen formában nem lehetne megvalósítani konzolon. Szerintem ez is egy ritka gyöngyszem. Főleg a harmadik rész. -
#2115 A Psychonauts az utóbbi idők legötletesebb játéka(mondjuk elcsesztem mert már jópár éves és nem elmúlt 1-2 év de sebaj). Igen Platform, igen rengeteg van konzolon(ez is), és semmi hasonló játék a közelébe nem mehet az elmúlt 10 évből ebben biztos vagyok. A kritikusok egyetértenek úgy tűnik:
[edit] Awards
E3 2002 Game Critics Awards: Best Original Game
GameSpot Best and Worst of 2005: Best Voice Acting, Best Graphics (Artistic), Funniest Game, Best Game No One Played, Best Platformer. Nominated for Best Story and Best Original Music. Razputin was nominated for Best New Character.
IGN 2005 Awards: Best Platformer, Best Game No One Played
Razputin was placed #2 on the Game Informer "Top 10 Heroes of 2005" list.
EuroGamer: Overall Game of the Year 2005
PSM: Buy or Die award in issue #100, #5 on Top 10 Games of 2005 list, Best Characters
Electronic Gaming Monthly 2005 Awards: Best Game No One Played
PC Powerplay: First full 10/10 score after the magazine's switch from the 100-point scoring system to its current 10-point scoring system
PC Gamer magazine 2005 Awards: Best Game You Didn't Play, Editor's Choice Award
GameShadow Innovation in Games Awards nominee (Best Game, Innovative Visual Effects, Best Narrative)
G4's X-Play deemed Psychonauts the funniest game ever in their "Funniest @#%& Ever" episode and was voted #6 in the top ten games on the Xbox in the "Best of the Xbox" episode.
British Academy Video Games Awards 2006: Best Screenplay[25]
Games magazine: 2006 Electronic Game of the Year
6th annual Game Developers Choice Awards: Best Writing, with Tim Schafer and Erik Wolpaw accepting -
#2114 az orosz kvarcjáték is azvolt, jobb attacs réttel, mint most az NDS-nek van :D
egyébként a sok sirámot olvasva ugyérzem sokan kiöregedtek :)))
(én is, ezért is nem irom le allandoan h igy ugy szar egy jatek... hiszen látom h a mostani 14 évesek ugyan ugy ÉLVEZNEK egy quake4-et, mint én az elsőt... holott nekem a 4 már a vicc kategoriát sem érte el) -
rumkola #2113 Najó, Brazil-Argentin!
:D -
#2112 Psychonauts - nemismerem, de valami platform ha jól látom? ( konzolra vannak ilyesmi gémek pl Ratchet & Clank
Bioshock - jó ki sgém, még nemvittem végig, mert beleuntam, de látványos, nyomasztó és egyedi hangulat... a pályadizájnerek és a világ kitalálói csillagos ötöst érdemelnek... egy szinten van vele a Darkness, Halo3
Overlord - ez rettentő jó kis gém, jön a 2. rész!
Sam&Max(season 1,2) - point and cick, szerintem ilyen stílus DSen virágzik? ( Tinamn? )
Dark Corners of the Earth - ezt nemsimerem... -
Solyom2 #2111 de kétséget kizárólag jó játék -
Solyom2 #2110 a sims kieg rekordot döntene -
#2109 Hmm azért a Spore nem sims. Nagyon külömbözik a 2 játék egymástól. Én bízom benne. -
#2108 A sims egyébként egy zseniális játék. Én nem szeretem, nekem unalmas, de Will Wight nagyon megtalálta hogy mi kell az embernek, és elég durva innovációt dobott be. Az már csak a kiadó pénzéhességét mutatja hogy 80 kiegészítőt dobtak ki hozzá, de ez nem rontja le az alap játékot. Aki meg nagy rajongó az megveszi, akinek meg nem kell az úgysem. Nem is értem miért ilyen nagy baj ez. Remélem a Sporehoz is kiadnak 15 kieget, és meg is veszem a jobbakat ha olyanok lesznek. -
#2107 Nem ismered a készüléket.
Az orosz kvarcjátékkal összehasonlítani kb. olyan, mint a Crysist a Doom-hoz mérni. Azért mert valami elfér a 2 kezedben még nem feltétlenül szar.
A DS nem is kíván olyan igényeket kielégíteni, ami kimerül a grafika iránti imádatban. A DS a tartalommal hódít, a kalandjátékok a reneszánszukat élik a platformon, ahogy a jRPG-k is dögivel vannak.
Nem utolsósorban a készülék teljesen alkalmas internetezésre, multi játékra /van Wi-fi, tudod ami az XBOX 360-ban pl. nincs/, filménézsre utazáskor, no meg tonnányi casual game van rá.
Nagy siker... az orosz kvarcjáték nem volt az. -
#2106 En ketlem legalabbis a kelet-europai regiokban.
Egyszeruen a mostani allapotok mellett meg a 5000 forintos jatekok is nagy ervagast jelentenenek rengeteg embernek.
Sajnos itt egy uj jatek a kozel 20%-at elviszik egy fizetesnek, mig kint egy kevesbe szegeny orszagban mindossze 1-2%a.
Azert nem mindegy. -
#2105 Hát igen. Alig várom 2 éve :D -
#2104 Na jó megpróbálkozok összeszedni párat:
Psychonauts, Bioshock, Overlord, Sam&Max(season 1,2), Dark Corners of the Earth. Más hirtelen nem is jut az eszembe. -
#2103 Pécére nincs messze ettől... kezdeti 9-8-7 ezer hama leesik 7re, 5re, de hiába a drágább konzolos gémek ( 10-12 ) igy is kenterbe verik a pécés eladásokat. -
Solyom2 #2102 de a sims 2 alap még most is 5000 felett van -
donatus13 #2101 véleménye * véleményem -
donatus13 #2100 Ez is a saját véleménye, de azzal lehetne legjobban kaszálni ha levinnék a játékok árát pl 4000-5000 sokkal jobban vinnék az emberek és sokkal többen is bár lehet ezzel sokan nem értenek egyet de ha már veszel 10 játékot ps 3 közel 100 k ba van :) -
Solyom2 #2099 csak a pénzt csalják ki