17438
-
#2338 Nem mert csak a játékokról van szó, te belekevered a hardwert az itt engem nemigen izgat meg mást se nagyon... hiszen ez a topik is csak a játékokról szól. -
rumkola #2337 PC-nél a nyereséget a HW hozza....
És nem aprópénz az tuti.
Amire költeni kell az a fejlesztés. Az első chip legyártása 1 milliárd dollár, az összes többié 1 cent.
Egy VGA szerintem 10K sincs (vas és homok :D), mégis 50K-ért simán eladható. -
Zóanagyvarázsló #2336 Legyen itt egy link is hozzá, ha már felmerült.
Ez egy nagyon szép eredmény, de az is látszik, hogy ennek közel fele az MMO-k havidíjaiból folyik be. Én azért bízom benne, hogy a PC jövőben sem csak MMO-platform marad rétegjátékokkal és garázsprojektekkel megbutítva, ezek a számok önmagában biztatóbbak (pláne látni, hogy a retail eladásokat bevételét közel megduplázza digital download), de okosabbak lennénk, ha rendszeresen kapnánk részletesebb adatokat, nem titkolnák a - nehezebben mérhető - PC-s eladásokat, bevételeket. -
hamary #2335 Nekem van mindkettő. Nem fogok évente 10 ezreket költeni a gépre, hogy elfusson a következő játék. -
#2334 Aki ésszel fejleszt az vesz egy konzolt 6+évre ( aki meg pécén játszik az megpróbálja ócsón megúszni a dolgokat... a hardwerekre elköltött pénz a játékokra nemjönne jól? ) -
Ry0K3N #2333 Nézőpont kérdése, meg hogy kineka nézőpontja és érdeke. -
Ry0K3N #2332 Aki ésszel fejleszt annak nem, nem az én bajom hogy megláttál egy játékot és azért vettél egy 200k-s videókarit ami a köv játékhoz már nem volt jó. -
#2331 Timeshift - multi
Witcher - jó, de szeretnék portolni konzolra is (rájöttek a srácok, abban van a biznic)
CoH kieg - köhhh
Crysis - tudjukmiez
Blaksite - multi
NWN 2 kieg - ez JÓ, nekem is megvolt/van
GoW - multi (több év késéssel jött pécére)
Jericho - multi
World in conflict - ez nekem nem jött be, de jó
Stranglehold - multi
Bioshock - multi
Jade Empire - (több év késéssel jött PC-re, ez még XBOX1!!! játék volt anno)
Command and Conquer 3: Tiberium Wars - multi
S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl - kösz, de kösz nem, tököm ki volt tőle már a vonatdepónál (bughalom) -
Solyom2 #2330 Mivel két nagy cég fejleszti igen -
#2329 Minden egyéb dolgora egy értéktelen pécé is elég sok évre, játékra meg pówer vas kell, állandó szinten tartással hogy minden évben tökéeltesen élvezhesd a géminget. -
rumkola #2328 Amúgy egy kis szubjektivitás részemről:
Amíg Carmack és a Blizzard PC-re fejleszt, addig a PC mint játékplatform halhatatlan.
:ÐÐÐ -
Zóanagyvarázsló #2327 Ez nem így mműködik, 10 millió dollár feletti fejelsztési költségeket nem tudnak évi tucatnyi játék esetében megfinanszírozni a hardvergyártók, belebuknának. Reklámozni tudják magukat (logók a játékok elején), de az relatíve parópénz. Az eladott VGA-kat elő is kell állítani, akkor is, ha szép hazson van rajta, de egy játék lemezét elég a gyárban préselni, nem ugyanaz. Lásd a konzolgyártóknak is mennyibe van a hardver, a nyereséget szoftvereladások hozzák nekik. -
#2326 Ok, a játékok lényegtelen dolgok:( -
#2325 Csak mivel ő moderátor nem ártana példát mutatni, és nem olyan hsz-eket beírni, amit egy normális moderátor kapásból törölne. -
Solyom2 #2324 A cod5 lesz PC-re az is egy jó kis pénz összeget fog össze hozni -
Ry0K3N #2323 Igen a PC sokmindenre jó csak az a tényt hagyod figyelmen kívül hogy mikor leperkálod az árát abbóla pénzből nem csak játszani tudsz hanem sokminden egyéb dolgot is és nem csak a játékért fizeted ki a vasat. -
#2322 Majd te megmondod... elment 8 milla elhát. -
#2321 Timeshift
Witcher
CoH kieg
Crysis
Blaksite
NWN 2 kieg
GoW
Jericho
World in conflict
Stranglehold
Bioshock
Jade Empire
Command and Conquer 3: Tiberium Wars
S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl
Ez a tavalyi számomra érdekes felhozatal pc-re / ennyi idén és jövöre is lesz / ezért én azt mondom nem hanyatlik.
Szerintem de ezt már írtam az olyanok mint te már egyszerüen totális kockák ha ennyi játék nem elég egy évre nekik.
Nekem egyszerüen nincs okom átálni konzolra mert nem látom az általad szajkozott hanyatlást ,hat-hét évvel ezelött is kb ennyi játékot játszotam ki egy évbe ennyit a TÉNNYEK-röl. -
#2320 tények mrmint amit belemagyaráztok a számokba??
Ugye PC software business 10,7 milliárd teljes console biznisz 12 milliárd hardverek nélkül. -
#2319 Nyiffnyaff! Nem fogsz elhallgattani sem te, sem a többi gyík azzal a kifogással, hogy ha te modi vagy, fogd be a pofád, neked nem lehet véleményed. Én elsősorban fórumozó vagyok és ha választanom kéne, inkább leadnám a modi jogot, hogy fórumozhassak. Amúgy nem érdekel a magadfajta névtelen multireg agyaskodása. Biztos jól megszívatott pár modi már, de NE rajtam éld ki az általános modigyűlöletedet plíz! Ha mégis és nem szállsz le rólam, akkor valóban fenyegetőzni fogok a "hatalmammal". Baromi uncsi.
Ha szerinted hülyeségeket írok, írjál TE okosakat, ne engem pocskondiázz. Azt hiszem elég türelmes voltam (meg is dorgáltak emiatt) még a magad fajta véglénnyel is...EDDIG!
NE TOVÁBB! Szóltam! Zizzenj le rólam bazki, mert KIZÁRÓLAG személyeskedéssel nem jutsz itt messzire. Nem tudom mit akarsz elérni (nem is érdekel), de nem fog menni. Ha annyira elnyomásellenességi mániád van, mennyé Tibetbe és ott álljál valamelyik kínai kivégzőosztag elé a szabadság nevében, ne engem baszogass!
Vedd ki végre az orrod a seggemből és élj saját önálló életet! Súgok: Nem én vagyok a főellenség a 3. szintről a DOOM-ban... -
#2318 Ilyenkor ezt elfelejtik biza.
Ezer meg ezer hozzaszolast olvashattunk a gyartok fele, "kell eger" "kell billentyu", "kell winchester"
Lassan mar nem is a jatekokkal foglalkoznak, hanem milyen kiegeszitott tegyenek bele a hiradastechnikai palettabol ill a PCbol.
Nem ez kell a jatekhoz!!!
Nem ez viszi elore a jatekok fejlodeset, ezek nem azok a kiegeszitok.
Ha meg sisakrol beszlnek amivel iranyithatoak a jatekok vagy valami hasonloval rukkolnanak elo, mint a Wii uj iranyitoalkalmatossaga megertenem, de igy nem igazan.
-
rumkola #2317 A PC-s jatékbizniszt pedig a HW gyártók foghják pénzelni, ha kell akkor a végtelenségig. -
Solyom2 #2316 Ma már a konzolt is fejlesztik úgy hogy ugyan ott van -
Ry0K3N #2315 Sztem meg a bevétel. -
#2314 kicsivirág abbol a 8.09 milliós Halo3-ból mennyi volt a Halo3 x360 bundle?? -
Ry0K3N #2313 Méghogy aPC a fejőstehén?
"Far Cry Instincts 2005 Xbox
Far Cry Instincts: Evolution 2006 Xbox
Far Cry Instincts: Predator 2006 Xbox 360
Far Cry Vengeance 2006 Wii
Paradise Lost 2007 Arcade"
akkor ez a sok pempő micsoda mégis? Amilyen értékeléseket kapott nem is gáz hogy konzol only, játszattok szépen vele megérdemlitek. -
#2312 "Mondom mégegyszer: több VGA-t adnak el egy év alatt mint az összes konzolból együttvéve...."
végéat fél évente dobnak piacra... konzolt 6 évente, 6 év alatt párszor kell vgat cserélned... de ez kit érdekel? a játék eladások a lényeges számadatok...
fejtsd meg ezt is pls -
Solyom2 #2311 Hát nem nagyon mert én a death to spies-t még ma is játszom pedig túlvittem. -
#2310 az eladásokat megfejtetted már? -
rumkola #2309 A PC-s jatékbizniszt pedig a HW gyártók foghják pénzelni, ha kell akkor a végtelenségig.
Mondom mégegyszer: több VGA-t adnak el egy év alatt mint az összes konzolból együttvéve.... -
#2308 :D
Meg szerencse, hogy nem autokereskedo, mert akkor tuti raderoszakolna a Chevrolet Impala helyett valami gagyi gepet, mint az Uvegtigrisben a Gaben. -
rumkola #2307 Értelek. Viszont a jelen az a konzolnál is ugyanolyan szar mint a PC-nél.
Csilivili, nagyreklám, külcsín. Semmi belbecs.
A régi játékokat (Gamecube-ig bezárólag) többször is előveszi az ember.
Az újaknál alig várja, hogy a végükre érjen. -
#2306 hát tudnak provokáló hsz-ei neki is lenni, ez tény. -
#2305 Attól hogy ő moderátor húzza meg magát? mert vannak akiknek nem tetszenek a tények vagy akkor mondjuk úgy hogy a véleménye? ugyanmár... -
Zóanagyvarázsló #2304 GC 2008: Crysis Cost 22 Million to Make
Yet still turned a profit. -
#2303 Nem azért, de te vagy aki a feszülséget kelted és ez elég szomorú, hogy moderátor létedre ilyet tehetsz.
Ha tetszik neked, ha nem, de a vezetőség helyében, már úgy kihajítottalak volna ebből a jogkörből, hogy a lábad nem érte volna a földet.
Spammelsz a feszültéget szítod, egy értelmes hozzászólásod nem volt a témában, csak a másikat hülyézed le és megprobálkozol azzal, hogy ha neked valami nem tetszöt mondanak, azonnal a hatalommal fenyegetőzől, ahelyett, hogy a másikat próbálnád meggyőzni a saját igazadről.
Mondjuk nem sok értelmeset fűztél még hozzá a társalgáshoz, igy nem csoda, hogy észérvekkel nem tudod a másik felet meggyőzni.
Lehet banolni engem is vagy büntetőpontot adni, mert lemertem írni amit gondolok. -
#2302 Akkor eszerint már ott tartunk, hogy a pécés gaming nem haldoklik, mert Juci néninek el lehet adni a passziánszt egy WinfosXP-vel (vagy pláne ma már Vista-val)?!?!?!?!?!? EZT nem mondod komolyan (attól tartok mégis)... -
#2301 Már megint mellébeszélsz. -
#2300 -
#2299 Ez igaz, a szériákat néztem:I