17438
  • [Jakuza]
    Nem ismeri jah.
    Ezt te mibol gondolod ? Igen en nem jatszottam az Icoval, vagy a Zelda tobb reszevel, vagy a Jade Empirevel, esetleg a Shadow of the Colossussal sem. Azt sem tudom mi a Fantasy Star vagy a Final Fantasy, csak te neked adatott meg ezekkel jatszani, mert te vagy a kivalasztott.
  • Istencsászár
    "Mondjuk halkan megjegyzem, hogy nagy elmenytol fosztottad meg magad, mert ezek a jatekok ossze sem hasonlithatoak a legtobb jRPGhez, mivel annyival jobbak naluk."

honnan tudod? :)
  • Sir Quno Jedi
    Ne aggódj, ezek jófélék, de én is tudnék mondani félszáz címet kapásból, amiről ő még csak nem is hallott (mi meg végigtoltuk). Így van ez. Az a különbség, hogy ő az egyik oldalt abszolúte nem ismeri, így vak a tényekre (is).
  • wedge31
    OK ez tiszta ,szerintem a lényeg hogy egy normál átlagos játékos / aminek az átlagéletkora 30 körül van bármilyen meglepö / semmit sem érzékel az általad lefestett tragikus helyzetböl.
  • [Jakuza]
    Ahogy magadrol gondolod.
    Nekem nem feladatom, eldonteni, hogy milyen ember vagy, azert mert nem hallottal ezekrol az egyaltalan nem retegjateknak nevezheto programokrol.
    Mondjuk halkan megjegyzem, hogy nagy elmenytol fosztottad meg magad, mert ezek a jatekok ossze sem hasonlithatoak a legtobb jRPGhez, mivel annyival jobbak naluk.
  • Istencsászár
    "Temple of Elemental Evil, vagy Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura"

hallottam, sose láttam... most szarszemét vagyok mi?
  • [Jakuza]
    :DDDDDD
    Vigyazz neki nagyobb van. :D
  • [Jakuza]
    Meseld mar el, hiszen a Zelda es a FF is retegjatek.
    Ezzel szemben fogadom olyan jatekrol nem is hallottal, hogy Temple of Elemental Evil, vagy Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura es ezek mellett sorolhatnek meg rengeteget. IWDtol kezdve akar a Wizardry 8-ig.
  • Sir Quno Jedi
    Köhhh, netán ÉN vontam kétségbe, hogy TE végigjátszottad?! Nem. Ne tereljünk.
  • wedge31
    Ebben a kérdésben csak a szavahihetöség dönt én elhiszem neked hogy kijátszod talán te is elhihetnéd ezt nekem.
  • rumkola
    Ez a baj a PC-vel? Miközben idióta módjára aláírásba teszed hogy 6,7Ghz-es procid van?

Inkább ez a baj a PC-vel....
  • Sir Quno Jedi
    Uhhh! Ez fájt! Dev kit-en nincs modellező, vágószoft stb.-stb., meg hasonló oksságok! Az arra van, hogy a készülő KÓDOT tesztelni tudják és valós körülmények közöt futatni, debugolni stb. Halo! Ébresztő!
  • Sir Quno Jedi
    Végigszaladok? ÉN?! El vagy tájolva. Mindent maxolni szoktam és érdekel a sztori is. Persze Jakuza barátunk nem olvas megint, hogy a MotB-ról volt szó, nem az alap NWN2-ről. Hihetetlen.

Szvsz. ti nem feküdtök neki igazán a gammának, de arról már csak nem én tehetek! :D
  • rumkola
    Min fejlesztenék?
    DEVELOPER KIT
    azon
  • [Jakuza]
    Nem vak az a lu hanem bator.
    Azzal sincs tisztaban, melyik PCs jatekokat portoltak at a konzolokra, pedig van am beloluk dogivel. :DDD
    De legalabb jot szorakozunk.
  • Istencsászár
    Te belsős vagy a fejlesztőknél? én csak pletykákat hallottam... lesz valami mind a két cégtől de hogy ezek a nevek nemtudni.
  • Istencsászár
    "A jrpg-et meg hagyjuk mert az nyugaton rétegjáték vagy még az se."

rétegjáték? max neked mivel ez nem pécé platform, konzolon meghalnak értek millók... futószalagon jónnek a jobbnál jobb jrpgek, psp, nds, xbox, anno ps1-2 meg mekka volt... nagyon is élő viruló műfaj, nagyon nem rétegjáték, igaz ahhoz hogy valaki élvezze kell némi sütni való hiszen sok szöveg van benne...
  • Sir Quno Jedi
    Most írtad le, hogy nem érted, mi a PORT. Kell ennél jobb bizonyíték, hogy értelmetlen veled vitázni egy témáról, amiben alapfogalmakkal sem vagy tisztában (nemogy a konzolpiaccal, vagy konzoljátékokkal kapcsolatban). Hanyagoljuk. Ezzel elvágtad magadat nálam, az ziher.

Most már tényleg nyugodtan írogathatsz bármilyen orbitális baromságot, majd csak mosolygunk megértően, hogy hát peeersze, nyugszik, jó van, nézd egy lepkee!

Javaslom ne égesd magad olyan témával amihez közöd sincs. TE nem vagy tájékozott konzolok terén (túl nyilvánvaló), így a véleményed is kb. annyit ér róluk, mint a szélbe szórt hamu (vagy kevesebbet). Mi persze továbbra is jól szórakozunk, csak már-már kicsit sajnálunk is...
  • [Jakuza]
    Mar megszulettek a megallapodasok, csak halkan megsugom, tehat portoljak oket konzolra.
  • wedge31
    Már megint a szubjektivitásod azért mert te végigszaladsz egy játékon akkor már más is.
    A jrpg-et meg hagyjuk mert az nyugaton rétegjáték vagy még az se.
  • [Jakuza]
    NWN gyorsan kitolhato ? :D
    Lol
    Jade Empirevel vegeztem 2 nap alatt, mig az NWNel meg tobb heten keresztul jatszottam.
    Te aztan vagod.
  • Istencsászár
    krájzist, sztálkert mióta? ( talán majd 1szer, talán... de lehet más néven )
  • [Jakuza]
    Zeldat miota portolnak at joember PCre ? :D Ocarina of Time vagy melyik is volt az ?
    Ja hogy az emulatorokat is belesoroljuk ? Esetleg a PCSX2-t nem akarod belevonni a tarsalgasba ?
    Akkor vegulis a PS2 jatekok kozel 90%-a futtathato a PCn.
  • Sir Quno Jedi
    Na, ha azokkal játszol, amiket írtál, akkor nem sok időt fordíthattál ezekre. Többnyire villámgyorsan kitolhatók (még az NWN2:MotB is sajnos). Talán a Witcher és a Jade Empire az, amire időt kell szánni, de egy kiadósabb jRPG-hez képest ezek is picsfüstök időben. Én is toltam őket, tudom. :D
  • DarkSector
    Minden konzol játékot PC-n fejlesztenek!
    Tudsz játszani a játékkal? Hát nem, csak konzolon!
    Akkor ki a tökömet izget, hogy min fejlesztik????

Ne vedd rosz néven, nem lecseszni akarlak, de télleg ez a helyzet.
  • [Jakuza]
    Elkepzelesed sincs latom azokrol a jatekokrol, amiket atportoltak PCrol a konzolra, mert valoban fogalmad sincs errol.
    Ennek semmi koze nincs a multiplatformhoz, mert ilyen nincs is ebben a kategoriaban.
    A multiplatform maximum baratom a Java a mobiltelefonoknal. :D
    Azt hogy valamelyik okor annak nevezte el, ettol meg akkora diferencia van a x360 es PS3 kozottmint ide Lachaza.
    De azert probalj beleeroltetni egy azonos nevu jatekot a masik adathordozojaval a konzolodba :DDDDDDDDDD
    Es ugye bizony faj az igazsag, hogy azok a jatekok mind-mind PCs jatekok, es biza az nem jelent semmit, hogy kesobb adjak ki a 147. reszt belole arra a platformra.
  • Istencsászár
    "Mert gyakorlatilag egyre kevesebb igazi ujdonsaggal eloallo programozo van a konzolos oldalon, persze van par de nagyon szuk a piac."

ezt pont te mondod aki

"Ezzel szemben minimalis nevet tudok felsorolni a masik oldalrol
    Halo,Jade Empire,Fable es meg par nev es ezzel ki is fujt."

nekem is sok minden kimaradt ps1-2, de ilyen hülyeséget állítani... Resident Evil? Silent Hill? Devil May Cry? Dragon Quest? Zelda? Mario? stb stb... ne viccelj...
  • DarkSector
    És ez a baj a pc-vel.
  • DarkSector
    Jah ahhoz képest még nem beszélnek pc-s verzióról.
  • wedge31
    Kocagamer ? évi 10-14 játék mellet ? na akkor most én írom hogy ezt büszkén vállalom ha te neked ennyi nem elég vagy nincs családod vagy csak interneten tartod a kapcsolatot velük.
  • [Jakuza]
    Igy van pontosan.
    Semmivel nincs kevesebb jatek mint regen, amik kozott boven akadnak remek alkotasok.
    Nem veletlen pl hogy egybol jottek a megkeresesek a masik oldalrol egybol pl a Witchernel.
    Mert gyakorlatilag egyre kevesebb igazi ujdonsaggal eloallo programozo van a konzolos oldalon, persze van par de nagyon szuk a piac.
    Nagy penzeket letesznek a keszitoknek, hogy a kreativitas hianyat potoljak. Ha valami regen jo volt akkor azert, ha meg uj akkor azert.
    Semmi mas nem jatszik itt szerepet, csak a penz, hogy minnel tobbet bezsebeljenek.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy szerintem segédelképzelésed sincs, hogy mi az a PORTOLÁS, meg a MULTIPLATFORM! Ez lesz itt a nagy gond. Már a szavaknál gondban vagyunk ugye. Khmmm.
  • Sir Quno Jedi
    Örülök, hogy nemérted még külön-külön sem a szavakat, amiket írok. Hagyjuk.
  • Sir Quno Jedi
    Namost, amit ÉN írok, azok tények, amit te írsz, hogy neked még jó ez így, az a SZUBJEKTÍV vélemény. Értve vagyok!? :D

Sokaknak nem jó ez így és egyre inkább ez a helyzet. Van aki szeretne MINDEN megjelenő JÓ játékkal, ami érdekli, AZONNAL játszani, ahogy megjelenik. Nyugatiak ezt kényelmesen meg is tehetik, mivel telik rá. Egy játék sikerét (akárcsak egy filmét) a kezdeti eladásokból mérik le általában (később az árak is esnek ugyebár).

Az hogy neked mind1 mi van, mert úgyis alig játszol valamivel, ergó nongamer/kocagamer vagy, az lényegtelen, mert nem a te fizetőképes bázisodból fognak ő megélni, hanem azokból akik MEGVESZIK a tetves játékaikat megjelenéskor (hatalmas sorbanállások közepette).
  • [Jakuza]
    Milyen tenyeket ? GTA,C&C,Baldurs Gate,Far Cry,Fallout,Tomb Raider,Diablo,STALKER,Black&White,Witcher,Cysis,Doom 3,Quake,Unreal Tournament,Red Alert es sorolhatnam napestig.

Ezzel szemben minimalis nevet tudok felsorolni a masik oldalrol
    Halo,Jade Empire,Fable es meg par nev es ezzel ki is fujt.
    Ezek igen a makacs tenyek.
  • wedge31
    Amire számitotam szubjektiv vagy de nagyon.

1.ez mért baj teszek rá ha jó a game és nekem új vagy szerinted a ME elromlott az alat a fél év alatt amig átportolták vagy a GTA szar lesz mert pc-én késöbb jelenik meg.
    2.Lásd 1 / az általam emlitett játékok portjai jók voltak /
    3.Ez mér rossz ? tényleg érdekelne nem értem nem mindegy ha jó a játék
    4.?????????lásd 3
    5??????????lásd 3
    6.Az anyagi helyzet szerintem magánügy ne fájon ha én megtehetem.

Összeségében én valami gyerekes hozáálást látok nálad hogy legyen exkluziv legyen azzonal attol jobb lesz a game ?
    Részemröl nem látok hanyatlást mert mint írtam ugyan annyi játékal játszok mint hat-hét éve.
    Itt jön vissza a kockaság ha valakinek nem elég ennyi.
  • Sir Quno Jedi
    Há ezaz. De nem mind1, hogy mék piacon adják el vele és mit! :D
  • bardocz
    Hát,a szart még ma is el lehet adni jó névvel.
  • Istencsászár
    "A regi sikeres huzonevek."

az régen volt, most meg ma van...
  • Sir Quno Jedi
    Khmmm. Ezt mégis mire alapozod?! Tényeket hiába próbálsz semmibe venni. Mind1. Látom nem esik le. :D

Ébredj NEó! Ez már nem a XX. század! :D