17438
-
Ry0K3N #3180 " Mindegy milyen kategóriát nézünk." Qvára nem mindegy. -
#3179 Bazzeg nem az a gáz, hanem hogy fasz régieket mondtok értsd már meg....
RÉGI FAX JÁTÉKOK!
RÉGI-RÉGI
RÉGI
RÉGI
RÉGI
RÉGI
Hogy kezdtem elején
Na hogy hogy hogy?????
hogy hogy hogy?
ny hogy?
Szarabb a helyzet mint 1éve!!!!!!!!!!!!!!
Jött 2008 és ennyi.....
Érted nem 2007, nem 2002, nem 1990, nem mortal kombat 1.....
-
#3178 Felesleges volt, mivel aranyaiban semmivel nem volt rajta kevesebb mint a tobbin, ha megnezzuk GCre mennyi jatek jott ki es mennyi a konkurenciara. -
Zóanagyvarázsló #3177 Ezért is beszéltem mennyiségről. -
rumkola #3176 GC-re voltak a legjobb exluzívok szerintem... -
#3175 Hát mi tagadás...
... ugyan nem tudom, ő milyen értelemben tette ezt, de nekem is megvannak már az aggályaim az RTS kategóriával kapcsolatban. Lévén az innováció ezen területről komolyan ellehetetlenedett. Az olyan igazán új, előremutató játékok, mint Chris Taylor Supreme Commander-re, sorra csúsznak el a vásárlók kényes ízlését szimbolizáló banánhéjon. Az emberek ellustultak, s ha már két gombnál és három katonánál többet kell kezelni/irányítani, kiakadnak. Mi marad hát? Empire Earth 113142, a legújabb aktuális C&C, mely szinte mindig egyforba (a RA3 olyan, mint egy Tiberium Wars, ruszkikkal)... -
#3174 Azt is lededósozta, szóval no comment. Nála csak a 100millióból készülő FPSek rúgnak labdába. -
#3173 Természetesen nem csak stratégia van, de ha figyelemmel követted korábban is a topikot dark sector az egész RTS kategóriát úgymond becsmérelte. -
#3172 PWNS!!!
De ha már igényesség, nem csak stratégia van a világon. Az új Sam and Max-ek pl. kifejezetten jók lettek! -
#3171 "Nem lehet ezt megérteni, hogy független ez a játékstílustól."
Ja persze független a játékstílustól, de ha stratégiát, vagy bármi olyan játékot mondunk ami nem FPS vagy TPS akkor az nem minőségi játék. Felsorolhatok neked 10 exkluzív stratégiát, de úgyis aztmondod mindre, hogy nem minőség és csak nyomorékok játszanak ilyenekkel. Amúgy jó kép, anyukád készítette rólad? -
#3170 dejó...olyan mintha a falnak beszélnék, ezért mondtam, hogy soha a büdös életbe nem fogjátok megérteni, miről beszélek, mert ugyanazt hajtogatod/hajtoatjátok.
Nem lehet ezt megérteni, hogy független ez a játékstílustól.
Nembaj leszarom ...
csak legalább legyen ma is sok hozzászólás. népszerűsítsük a topic-ot.
-
#3169 Hozna ha lennének normális játékok. mármint normálissan összerakva. -
Zóanagyvarázsló #3168 1. A visszafelé kompatibilitás jó dolog, de az egyszeri GC-tulaj, ettől még ugyanúgy csalódik, mellesleg abban a generációban játékok mennyiségét tekintve nagyon lemaradt Nintendo gépe, tehát pont itt ér vele legkevesebbet az ember.
2. Én nem is kritizáltam a gyengébb technikai oldala miatt, de az elavult grafikától nem lesz semmi sem hardcore, és vice versa. Ettől még el lehet vele lenni, de nem a grafikai lemaradás jelenti az egyetlen törésvonalat közte és a többi platform mögött. -
#3167 ja ez #3145re volt a válasz :P -
#3166 ""Ami meg a PC-t illeti, jobban van, mint valaha"
ez csak hardwer eladás... azt hogy mire adják kérdés, játékra vagy nem játékra? fél/évenkénti update? fél évenete jönnek ki uj vga családok, procik alaplapok stb... teljesen természtes hogy ebből fogy a legtöbb.
A játék eladások érdekes ott nem ilyen rózsás a helyzet sőt... ( és mot jöhet Jakuza a WOWal meg a Simsel )"
Ha jól olvastam:
"Game Developer Research has conducted a survey with game developers in North America, and the latest results show that 73% console developers are making titles for Xbox 360:
All Developers:
* 70% - PC/Mac
* 43% - Consoles
* 28% - Web platforms
* 16% - Handhelds"
Ez nekem valahogy úgy jön le hogy az amerikai játékfejlesztők 70%-a PCre fejleszt. Lehet nem olyan jók az eladások, de ha 70% még mindig a PCt választja ez számomra egyértelműen azt jelenti hogy a PCs játékpiac és és virágzik. -
#3165 Pénzt meg pláne nem szeretnek... -
rumkola #3164 Grafika.
Egy mai 50K-s VGA+C2D simán többet hoz, mint a konzolok. Más kérdés, hogy le is kell programozni, hogy szar gépen is jól menjen. Na erre nem szeretnek sem időt sem energiát áldozni. -
#3163 Ha úgy jobban tetszik akkor 59.990Ft, míg az Árkád 47.990Ft. Ha a szegénység lenne a konzolvásárlás fő mozgatórugója akkor ps2-t vagy xbox 360-at venne a nép, nem wii-t. -
#3162 Jó game-ek? Mikre is gondolsz? Az utóbbi év nagy block-bustereinek értékelései tele vannak 7-es, 8-as számokkal, s lényegében MINDEGYIK 3rd party fejlesztés volt. Az MGS4 talán egyedül nem, de egyesek a mai napig állítják, hogy egy év múlva portolják az X-boxra is a magasabb eladások kedvéért. Nagyon nehéz ám megmondani, mi igazán jó játék. GTA4? Igen, nagyon jó játék, ám novemberben itt a PC-s változat, jobb irányítással és - gondolom - pár újabb dologgal, beállítással. Amit talán nagyon irigyeltem az utóbbi időben, a GT5 és a Zelda: The Twilight Princess voltak. De ez csak két cím. -
rumkola #3161 Amúgy most megnéztem a konzoleladások úgy ánblokk mindenből.
Ps1 130 mill
PS2 140 mill
GBA 81 mill
NDS 77 mill
Az összes többi konzol nagyon lemaradva (30 alatt).
-
#3160 "srácok búrájába, hogy újabban inkább konzolra jönnek ki a jó gémszek"
Ez megint szubjektív arra jönnek ki olyan játékok amik neked tetszenek és azért vagy mérges a pc-s piacra, mert rossz gépet vettél:D -
#3159 Jesszusom...ez vicces ennek felfelé megy az ára????
:P -
#3158 Nem mondtam hogy ....vagy! nem kell kiforgatni a szavakat.
csak nem toud bevágni a srácok búrájába, hogy újabban inkább konzolra jönnek ki a jó gémszek. Mindegy milyen kategóriát nézünk.
Csak ezek mindig jönnek a régi játékokkal, amiket senki nem vitat, hogy jók voltak régen, vagy esetleg most is jók bizonyos rétegnek, de nem mindenki ragad le 3-5éves cuccoknál.
De ha leragad valaki ha nem .... PC-vel egyre kevessebbet foglalkoznak a fejlesztők.
Meg nemtuom ki mondta, hogy átírnak játékokat:
Resident 5
meg
Star Wars Unleashed.....stb
és akkor kértem linket bizonyítéknak, háát jah máig kapom....
mert érdekes mód a fejlesztők pl star wars-nál is pont arra hivatkoztak nem akarnak pc-re kiadni, mert nem akarnak kompromisszumokat...(grafikai beállítások)
Monnyuk én lennék a világon a legboldogabb ha resi 5 télleg melenne pc-men, de tudtommal eddig erre 0 az esély. -
#3157 Ami engem a Wii-ben egyedül zavar, az az, hogy az igazán jó játékokhoz (pl. Wii-fit) idő és energia kell. Ergo ha hazaesem a munkából/suliból hullafáradtan, nem hiszem, hogy kedvem lesz ugrabugrálni a TV előtt. Inkább be a fotelbe/le az íróasztal elé, aztán hadd szóljon a hatlövetű! -
#3156 Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy nem értek egyet azon állításoddal, mi szerint a Nintendo terve zseniális volt. Igen, az volt. Én csak arra próbálok rávilágítani, hogy a többieknek is igazuk volt valahol, vagy még akár lehet is. Semmit sem kell elkiabálni. Kihúzhatod a fejed a homokból, nem bántjuk mi a Nintendo-t. -
rumkola #3155 A WII lejátsza a Gamecube játékokat tudtommal. :D
Szerintem aki nem a grafikára veri, az bőven el tud vele szórakozni. HA AKAR.
-
#3154 Most linkeld be nekik a PS3 nyitoarat amit hosszu honapokig nem csokkentettek. :D
180k mennyi is volt akkor a Wii, vagy linkeld be a X360 kezdoarait.
It van a kutya elasva. Arrol nem is beszelve hogy kapod a konzolok lebutitott korcsositott valtozatat. Ami kisebb merevlemezzel, vagy PS2 emulacios chip elhagyasaval, esetleg a HDMI csatlakozok elhagyasaval ernek el.
Ha kepben van az ember ezeket a szarokat messzirol elkeruli es teljes gepet vesz. Raadasul gold silver es egyeb hulyesegekre is odakell figyelni az online marhasagoknal. -
#3153 Mikortol kezdve mondjak ugyanezt ?
2006 November 19 ? Ha belegondolok, hogy ket eve ugyanezt hajtogatjak, lehet hogy fel kellene nehany embernek szemcsepet irattatni az orvosnal, hogy vegre kinyiljon a csipaja. ;)
Olyat huzott a Nintendo amire senki nem vart es a nagy next-gen tulajdonosok felepitett kartyavara ugy borult fel, mint egy fabode a forgoszel alatt. -
#3152 Nintendo wii 60.000 Ft
Xbox Arcade 50.00 Ft -
#3151 Én "levágtam", nem vagyok hülye. De ha a hw fejlesztők nem látnának piacot a PC-ben, akkor nem is fejlesztenének ennyit, s hidd el, pk nem szoktak tévedni. Legalábbis ekkorát nem... -
#3150 Te meg soha nem fogod megérteni, hogy nem a pc-s játékpiac pang, hanem te vettél rossz platformot, mert nem voltál képes utánanézni mire jönnek a neked való "minőségi" játékok. -
#3149 WOW, Sims... pff... Elég gáz, ha ezek teszik ki a PC igazi ütőerejét, de ha már itt tartunk, örüljünk, hogy ez van.
Igazad van, a hardware-ekről beszéltem. Viszont ahogy elnézem őket, nagyrészt a hardcore gamereket célozzák meg velük. Való igaz, hogy egy játék sem követi ilyen gyorsan a fejlődést, mindazonáltal megéri, hisz a felvásárlópiac csak nőtt az utóbbi években. A játékok meg egyre jobban korcsosulnak el. Az MMORPG-k mellett a versenyjátékok (RTS-ek, FPS-ek...) vannak a frontvonalban, s mindkét stílussal bőségesen el leszünk látva.
Azt azonban elképzelhetőnek tartom, hogy a konzolos és PC-s piac össze fog csúszni. Ez főleg a Microsoft felelőssége lehet, de még egy vagy két konzolgeneráció, és meglátjátok, hogy az új gépek nagyon szoros kapcsolatot ápolnak majd az Internettel - s rajta keresztül a PC-vel. -
#3148 A wii mennyibe kerül?
ez nem láz, hanem szegénység. -
#3147 Szerintem hagyd, mert soha a büdös életbe nem fogják levágni, hogy nem a hardware a probléma, hanem a software. -
#3146 "még vezet, de ez nem tarthat sokáig"
Annakidején mikor kijött a wii és kirobbanó sikert aratott akkor is mindenki ezt mondta, hogy pár, hónap és lecseng a wii láz, ahhozképest még most is többet adnak el belőle mint a másik kettőből összesen. Én biztos nem wii-t vennék, de azért azt el kell ismerni a nintendo ezzel megfogta az isten lábát. -
#3145 "Ami meg a PC-t illeti, jobban van, mint valaha"
ez csak hardwer eladás... azt hogy mire adják kérdés, játékra vagy nem játékra? fél/évenkénti update? fél évenete jönnek ki uj vga családok, procik alaplapok stb... teljesen természtes hogy ebből fogy a legtöbb.
A játék eladások érdekes ott nem ilyen rózsás a helyzet sőt... ( és mot jöhet Jakuza a WOWal meg a Simsel ) -
#3144 Jah nem jelentettek táppénzt. -
#3143 Igaz, hogy a Wii még vezet, de ez nem tarthat sokáig. Mondom, gyorsan le kell tenniük az új gépet az asztalra.
Ami meg a PC-t illeti, jobban van, mint valaha. :) -
#3142 Belinkelhetek osszesitett Juniusi eladast is, amiben az X360 es PS3 egyutt nem produkaljak a Wii eladasat, ugy hogy a MGS4 miatt megnovekedett a PS3 vasarlasi kedv, tehat innentol kezdve nincs mirol beszelni, -
#3141 "Latest console hardware sales for the week of August 11 - 17, 2008"
Tedd hozzá ezek csak a JAPÁN HARDVERELADÁSOK, vlószínüleg a Nintendó van az élen EUban, Ukban és USában is de igy tiszta.