A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Aki leközépszerûzi,az szerintem vagy hülye,vagy nem játszott vele.
Az 1. rész az tényleg nem valami nagy durr(pláne PC-n...) a 2. szintén,bár az valamivel jobb lett,de a 3. rész az egy mestermû. Tessék kipróbálni!
Review )
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nincs next gen konzolom, egy 360-on gondolkodom erõsen, de egylõre csak a DOA és a Dead Rising van rá, ami érdekel, amint kijön a Killer Instinct 3, gondolkodás nélkül veszek egyet... 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Pöce: RTS-re remekek, preciziós fejlövögetõs FPS-re szintén. Verekedõsökre használhatatlan, és analóg stick hiányában olyan platformokra is, amik ezt használják. Autós / sport kimaradt, de szerintem az elõbbi stílus csak kormánnyal lehet élvezetes, azt meg lehet kapni mindenre.
Konzol: reális FPS-re (bárki bármit mond, LEHET normálisan irányítani joypad-del, ha megnézitek a pár évvel ezelõtti hozzászólásaimat, láthatjárok, hogy én is az ellenkezõjét hittem, amíg meg nem vettem GC-re a Serious Sam-et, és végig nem toltam), platformra, verekedõsökre isteni.
A 49.1-es hangzást, a 98712364958716234 x 123784691827346-os felbontást lesz*rom, én játékélményre megyek, amiben a konzol az ESETEK NAGYOBB RÉSZÉBEN (tehát nem mindig, de többször!) verhetetlen.
Ami az ár/érték-et illeti, ha valaki csak játszani (esetleg netezni + filmet nézni, mp3-at hallgatni) akar, sokkal jobban jár egy konzollal, munkára pöce.
Amit el nem tudok képzelni konzolon, az a first person RPG, ilyet egyedül DS-en lehet normálisan játszani (Mazes of Fate remek példa)
Ja, és a végére a lényeg:
Survival horrorok, verekedõs stuffok és first person RPG-k érdekelnek, horrorokból kb. a negyedét portolják pc-re a konzolos felhozatalnak, verekedõsbõl szinte semmit, ilyen RPG-kbõl pedig alig jelenik meg valami, kb. 2 évente jön 1 jobbfajta.
Természetesen ez a "lényeg" emberenként változik, aki csak RTS-ezik, annak egyértelmûen a pöce az ideális.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
És a változatosság kedvéért,ma nálam a pc a szar!!!!
és errõl a PC-sek tehetnek csak (warez elõl menekül minden játékfejlesztõ a konzolokra... meg fog a faszom pénznyelõst játszani...)
Bár én fõleg FPS kedvelõ vagyok, így leginkább nálam az egér + bill páros használatos.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
én anno konzoloztam de hogy utáljak valakit azért mert nem PC-s,ez röhej?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
1. A '90-es évek vége felé közeledve még a 640x480 és 800x600 volt az elterjedt, de semmiképpen nem az 1600x1200 (játékok sem támogatták). Én '99-ben vettem monitort majd 40 ezerért, 1024x768 volt maximális felbontása. Ezek voltak akkoriban a bolti árak.
2. Biztos jó dolog ez, de erre átlagembernek nincs pénze, emellett kellenek játékok is, melyek kihasználják. A többség számára ez fölösleges rongyrázás.
3. Mûfajtól függ, hogy melyikhez milyen irányítás passzol, melyik platformon érdemes játszani - tehát ez is egy szubjektív pont, hiába hiszed ennek az ellenkezõjét. Nem egy porthoz nagyon jól jön(ne) a kontroller PC-n is.
4. Szerintem értelemsek az RPG-k és a kalandjátékok is, de tudnék még egyebeket is sorolni. Mindenkinek megvan a kedvenc mûfaja, szerintem kár itt rangsorolni õket, ellenben tény, hogy a mainstream mûfajok konzolon erõsebben képviseltetik amgukat. Tehát szubjektív ez a pont, de a játékosok többségének a konzolos kínálat tetszik, ezért is panaszkodnak rendre annyit, ha egy játék nem jelenik meg PC-re vagy éppen késik.
És mindezt úgy mondom, hogy PC-n játszom, RPG-kkel, TBS-ekkel és p&c kalandjátékokkal. Számomra így ez a platform a leginkább ideális. De emiatt enm állok le utálni a konzolokat, sem ilyen kamu, vagyonokat felemésztõ érveket interpretálni.
attól hogy neked van mindegyikbõl...hát...nem engem minõsít<#wilting>#wilting>
hmm
1.
az a nagy helyzet, hogy nekem mind High-end PC-ém mind PS3-am és Xbox360-am is van, de a konzolok elég gyenge eresztések a PC-émhez képest, halálra hasonlítottam már õket. A grafikus kártyám LÁTHATÓAN szarrá gyalázza a konzolokat 1920x1080-ban egyazon játékoknál!!!, és akkor arról már ne is beszéljünk hogy 2560x1600-ban is tudok játszani a monitoron a videókarimmal, mert ugye egy monitor az MONITOR és nem egy fos TV. Nézzétek meg, már a kilencvenes években is hol voltak a konzolok, rákötötted egy szaros katódsugárcsöves TV-re hányadék felbontásban, a katódsugárcsöves monitorokon pedig már akkor 1600x1200-ban lehetett játszani haha!!
2.
A studió minõségû 7.1-es DTS HD/Dolby True HD-és hangkártyám meg önmagában annyiban volt, mint egy konzol. A 7.1-es DTS HD/Dolby True HD-és HIFI erõsítõmre kötve hát mit ne mondjak, ez is legyalázza a konzolok hangzását ugyanazon erõsítõre kötve ugyanazon játékokban, mert ugye még a PS3 sem képes mit kezdeni a Dolby True HD és DTS HD jel kiadásával a HDMI kábelen keresztül SEM, épp úgy, mint az olcsóbb Blue-Ray asztali lejátszók SEM tudják kiadni ezen HD-és hangsávokat, ezt aztán nevezem hangtechnikának a konzol részérõl 😄
3.
Irányításról: olyan precíziós egereket be tudsz szerezni PC-hez, amik pontosságában és reakcióidejükben össze sem hasonlíthatóak egy PS3 kontrollerrel, vagy egy Xbox360 kontrollerrel, tudom, mert van mindegyik. És ha ez sem elég, billentyûzeten annyi gombfunkció elérhetõ egy egy összetettebb stratégiai és szimulációs játéknál, amelyek irányítása konzolos kontrolleren nevetségesen kivitelezhetetlen, erõs programirányítás-beli butítás szükséges a konzolos átiratkor.
4.
De verjék csak a nyálukat a konzolosok nyugodtan. Képi megjelenítés+Hangzás+irányítás trióban a PC verhetetlen, úgy sem tudnak meggyõzni az ellenkezõjérõl,mindegyik platformmal játszom. Egyébként egyetlen értelmes és kiváló stratégiai játékot nem láttam még konzolra, pedig avval nem csak hülyítenék az agyukat, mint a sok exkluzív címükkel, bár nekem ez az exkluzív cím az ég világon nem jelet többet egy képzeletbeli jelzõnél. Vagy egyetlen olyan autószimulátort és repülõgép szimulátort sem láttam még konzolra, ami csak meg is közelítené (nem hogy vetélytársa lenne) a PC-és színvonalat...
Ennyit a részemrõl. Az 1,2,3 pont cáfolhatatlanul igaz, a 4. pont ízlés kérdése: ki milyen játékokkal szeret játszani, de a legértelmesebbek akkor is a stratégiai és szimulátor játékok, amikkel játszani lehet, az én véleményem szerint, és akkor ott tartunk, hogy mindenben jobb a PC, sajnos ez van, de toljátok csak a beképzelt exkluzív címeitekkel konzolosok.<#mf1>#mf1>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Meg a konzol mint olyan nem izgat. azt tudod jól, hogy eléggé rétegjátékos vagyok. (Arma és RTS-ek valamint kizárólag repszimek)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tetszenek a dühöngõ videók.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
de akinek tobb kell annak ott lesz a
resistance2 64fõs
vagy a
MAG 256fõs darálója
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
ITT rakeresel a usernevemre es lathatod hogy volt/van/lesz mivel jatszanom
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
A