17438
-
#3980 sztem cseréld le az s3trio64-et :) jó kis kátya volt... 12 éve de az már elmúlt. -
#3979 És HL2-ben faxa az MI?
Jah akkoriban esetleg elég volt, hogy beálltak 1-helybe, és csak kidugták max a fejüket a fedezék mögül.
Nézd meg az Airborne-ba, hogy hogy viselkednek a katonák!
Nagy tévedésben vannak az emberek az Airborne-al kapcsolatban.
Sokan magukban eltemetik, hogy csak ejtőernyővel kell leugrani 1 területre, és hipphopp vége is a játéknak.
Csakhogy ezért cserébe a többi része iszonyatjóra sikerült.
Ha lesz több idejük pénzük, és helyük a srácoknak, akkor megtólhatják a szavatosságát is, bár erre ott van a multi, ami szerintem iszonyatjó.
De nálam biztos az első 10-ben van és marad is.
-
#3978 De nem pont graf-ról értekeztem az előbb.
Nézd meg az általam említett játékokban az emberek mozgását, a fegyók hangjátt, kinézetét esetleg Condemned-Crysis-Airborne-Cod4!!!(NEG TEXTÚRÁRA ÉRTEM
!), animációját....stb. -
#3977 Nem csúnya a HL2?
Te a grafikát össze téveszted a fizikával. -
#3976 Most úgy nézzük, hogy nem számítjuk az irányítást.
Nézd úgy, hogy pc-n nézed Halo 1-2-őt.
akkor mi lenne a véleményed.
Halo 3 ugyanaz lenne pc-n irányítás. Tegyük fel....
na? -
#3975 1.0005-ben,+ol2 moddal én 150 méterekről puffogtatok sikeresen, meg persze az ellenfél is, ezért kell óvatosan fedezéktől fedezékig osonni -
#3974 Minek kéne megváltó? A PC-nek nem kell, max a konzoloknak, hogy ne csak 3-4 évre legyenek jók... -
#3973 LOL kok.
Stalkerben a fegyverek animációja teljesen rendben van, mellesleg a leg élethűbb a lövöldözés a armed assault, és az ofp után. Visszarúgnak a fegyverek, pötyögni kell, a rambo sztájl nem jön be, oblivion lost moddal a lolpontosság is átváltozik élethűre, mellesleg engem pl már egy combosabb ruhában is 5 lövéssel megölnek, de én is megölöm az enemyt ennyivel sőt akár 1-el is ha jól célzok, a grafikája pedig fantasztikus, főleg ol2, és float32 modokkal, persze full dynamic lightninggal, de alapon is nagyon szép, persze nem c64-el kell próbálni. Ja és emelett nagyon jó hangulata van, jó játékélménnyel, az ellenfelek bújkálnak, meg sunyi köcsögök, és akkor lőnek amikor a legkevésbé várnád.
A player futás animációja gáz, de ki játszik tps nézetben?
Igen tény, hogy kevésbé kezelhető az agyatlan lövöldözős fps-ek után egy kis realitás :)
Hl2 ep2-vel mivan? Még ma se lehet csúnyának nevezni, megvan benne a hl2 hangulat, és változatosabb mint a többi agyatlan fps. (van benne ahová lépek szörny terem dolog, lopakodás, a tapadóbombás rész se volt rossz, na meg folytatták a történetet. Másban meg mivan? lövöldözés pont, ennyi. -
rumkola #3972 Amióta az idetévedt konzoltulajok bebizonygatták nekem, hogy kontrollerrel milyen szuper az FPS-eket irányítani, és hogy az egér nem is olyan jó, azóta nem tudom elfogulatlannak tekinteni őket.
Nekem is van 2 konzolom amiket használok és szeretek. De azért aki ilyeneket állít, hogy a kontroller tökéletes FPS-re, meg a pc-s játékoknak leáldozott (8 éve), az biztos, hogy elfogult/elvakult. Nem kicsit.
Megváltót meg egyátalán nem várok, megvannak a kedvenc multi játékaim már. -
rumkola #3971 Hát az.
-
gyuri12 #3970 A márkát nézem(Milka=Bungie) az ízesítést(mogyorós=Halo fps) és megveszem,leszarva a csomagolást.
Komoly tartalom van a csilli-villi csomagolás mögött. -
gyuri12 #3969 Valaki mondja már meg,hogy miért kell mindig "elvakult konzolos"-ozni?
Értem én,hogy sok PC-s primitív(nem az összes!),de több millió embert folyton sértegetni "csak úgy" az szánalmas.
A Force Unleashed pedig gyenge játék,ne ebben lásd a megváltót. -
Zóanagyvarázsló #3968 Nem is abszolút realitásról volt szó, hanem arról, hogy nem mindenkit zavar (unalmas már csípőből gatlinggel osztani a másodpercenkénti 100 fejest), de egyébként sem lesz ettől önmagában rossz egy játék. Ésszel és egyes lövésekkel játszva nem lesz komoly gondja az embernek.
Szíved joga, hogy ne tetszen (van sok hibája), de te sokak számára harmadrangú szempontok alapján ítélsz meg játékokat, így nyilván nem is lesz ebből közös nevezőre jutás. A saját példáid között pedig akadnak ám jó indulattal is csak erős közepesnek nevezhető címek (a játékostársadalom és a kritikusok szerint) - lásd a bukott Jerichót.
Art desgn tekintetében viszont egyetértek, ha attól hányingerem van, az elvágja nálam a játékot, ha bejön, az viszont jól megtámogatja. Mondjuk ebből a szempontból nekem nem kizárólag egy tesztoszterontól fröcsögő környezet jöhet be egy játékban. -
#3967 Ha bemész boltba csokiért, akkor te is először csomagolást nézed, meg max elolvasod mik az összetevői.
Ha egyszer elriasztanak azok az ocsmány szivárványszínű kreatúrál, meg szivárványszínű fegyók, a plazmalövedékeivel, akkor leszarom, hogy milyen szkifiregény van beleintegrálva a story-ba, mert maga a játékot nem élvezem.
Akkor megveszem könyvben, magyarul. -
#3966 azért túlozni sem kellene, mert játékban sem olyan használni, célozni mintha a kezedbe fognád élőben, meg nem így nézel körbe, mint a játékban.
Szóval ha csak 1-2 momentumot ragadnak ki a valóság alrternatív megoldásai közül, akkor ilyen problémák vannak, és az csak lehúzza a játékot. -
#3965 Szórás kell.
Nem aimozni akarok, de stalker a szórás netovábbja, ez játék.... -
#3964 Akkor a doom 1 a legjobb!!!!!!!! -
#3963 Na ez a probléma. -
#3962 másfelől tényleg cáfolta a lyukasarc,..szal, ilyet senki nem tesz, max. csöndben maradnak, nem kommentálják, de ilyen heves ellenreakció...de mondom, nem hiányzik a kutyának se a Force, legalább is ebben a körítésben -
#3961 Sajnos elég gyenge játék lett, egy Devil M. Cry, SW világban, ez senkinek nem hiányzik. Sokkal jobban örülnék, ha egy Resident V. vagy FFXIII. portolnának, akkor nem kellene újra vásárolnom a BOX -ot jövőre, hanem csak a következő GEN -önt. -
#3960 ha jön, jön. ha nem, nem. nem fogok érte könnyeket hullatni. -
#3959 egy DMC szerű combó játék. semmi több csak gyengébb játékmechanikával. -
rumkola #3958 Elszólta magát egy bennfentes, amikor a PR még nem készült fel erre. Nyilvánvaló, hogy cáfolják.
Ami X-re kijön, és nem pénzeli agyon a mikrofos, hogy exkluzív legyen, az bármelyik pillanatban kijöhet PC-re is.
Mondjuk a kritikák alapján egyáltalán nem annyira jó ez a játék, mint amennyire ezt mindenki elvárta. -
#3957 már megcáfolták -
rumkola #3956 Valamelyik konzolos elvakult a Star Wars Force Unleashed-el példálózott.
Neki küldöm tisztelettel:
TESSÉK
Reméljük nem ócska konzol átitrat lesz, hanem normálisan megcsinált PC-s játék. Csak hogy legyen a PC-s játékoknak jövője. :)
És EGÉRREL FOGJUK IRÁNYÍTANI!
:DDDDDD -
Zóanagyvarázsló #3955 Valóban nem mind casual cím, de például egy Wii Music egyértelműen az lesz (még az sem fog számítani, ha hamisan énekelsz). A közöttük található Sims-klónoktól sem a HC játékosok megszólításást várnám, de azokat részleteikben nem ismerem.
Viszont a felsoroltak között elég sok a még meg nem jelent (ergo nem biztos, hogy annyira fényes lesz), és a kritikailag bukott cím, remélem nem kell egyesével Metacritics vagy Gamerankings linkekkel dobálóznom (ennek ugye segítség nélkül is utána tudsz nézni), és maradnak tényleg komoly címek, de az már egy sokkal szűkebb lista. Felvizezett listát pedig lehet ám bármelyik platform kínálatáról hosszabbat készíteni, például a PS3 esetében is lehetne isteníteni a bukott Haze-t vagy Lairt. Szóval örülök, ha ezek a játékok tetszenek neked, illetve várod őket, de hasonló kaliberű címekből tonnányi akad. -
Zóanagyvarázsló #3954 Meg nem mondom milyenek az említett játékok animációi, nem mindet ismerem (HL2-höz lövésem sincsen, az első részt ismerem valamilyen szinten), nem mindet mostanában próbáltam ki. De az animáció az utolsó dolgo, ami izgat, számomra inkább a lapos történet, a primitív játékmenet, a nulla hangulat és a semmilyen AI tud illúzióromboló lenni. Ha ezek már minden FPS-ben természetszerűleg rendben vannak (de szinte egyben sem), akkor elkezdek izgulni az animációk minősége miatt.
ez már nem 2000-es év amit írunk, itt nem a fegyók szórásával kell prezentálni a nehézséget, meg élethűséget, mert ettől max idegessebb lesz az ember, és összetör mindent, maga körül.
Pedig szórás kell, mert a csípőből osztott fejesek unalmassá tehetik a játékot. Engme a Crysis demo sokkal jobban feldühített ebből szempontból, mint a STALKER. -
#3953 A patch megoldotta a gondokat. -
#3952 Nem tudom amúgy milyenek a fegyverek a Stalkerben, nem sokat játszottam vele, de az biztos, hogy a célzás nem a legkönnyebb tevékenység benne:D -
gyuri12 #3951 Rossz példa volt,na.
AZ áll-M4-gyel is ugyanolyan nehéz volt lelőni egy ellenfelet,én mindig 15-20méterről szedtem le őket,messzebről nem ment volna. -
rumkola #3950 Én speciel játszani szeretek nagybetűvel.
:)
Nem szeretem a valósághű játékokat, pláne az osonkodós távcsövespuskázós FPS-esktől forog a gyomrom.
Doom, Quake, Painkiller, Sam, Bios.
:D -
#3949 Az AK az egyik legpontatlanabb géppuska, viszont olyan strapabíró, mint az veszedelem. -
#3948 "itt nem a fegyók szórásával kell prezentálni a nehézséget, meg élethűséget"
Ez viszi a pálmát -
#3947 Nem az animációk és a grafika miatt játszom valamivel. Ha ilyesmit akarsz, nézz Pixar filmeket... -
#3946 Nem voltál katona és már nem is leszel én voltam hid el még huszról se biztos hogy menne. -
gyuri12 #3945 De amikor az AK-val guggolva,vállhoz emelve nem találok fejbe egy 30 méterre álló embert,akkor azért "kicsit" nem hű a valósághoz.;) -
zoli47 #3944 Stalker-től hánytam. Nemtuom mi a jó benne. Ronda, és a kezelhetősége = 0-val.
kb 200 töltény kell, hogy 1 ember meghaljon.
A valóságban még több kéne. A valós fegyverek nem railgunok hogy oda lő ahova célzol. Csak a filmekben van olyan hogy a cowboy 1 stukkerral lelő mindenkit 500 m-ről. -
#3943 LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3942 "itt nem a fegyók szórásával kell prezentálni a nehézséget, meg élethűséget"
Szórás nélküli fegyverek a hülyegyerekek hülye játékaiban van.Főleg ha élethűségről van szó.Árkád lövöldékben meg nem baj,ha nem szór. -
#3941 Nem, amit felsoroltam, az mind AAA+ hc cím, a casual címeket kb mind kihagytam. Oké vannak kétes minőségű exkluzív címek is szép számmal, ami ennél jóval hosszabb lista lenne, de azok miért kéne hogy zavarjanak bárkit is (gondolom ilyen wiisport, wiiplay, wiifit, cruis'n, rayman raving rabits 2re és társaira gondolsz)