A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
gondolom fogalma sincs mennyi, mivel a szülei fizetik. ezért is siklott át a kérdés felett :p

Arról beszélek, hogy nem minden játékkal lehetett ez megcsinálni, csak szûkebb körrel. Természetesen a '90-es végén (és nem közepén - mert az vicc) már lehetett kapni übermonitorokat 150-300 ezerért, de csak igen kevesen éltek ezzel a lehetõséggel. Sajnos az érveid egy szûk, de vagyonos techgeek csoport lehetõségeire és elvárásaira korlátozódnak. Szép dolog, hogy lehet egekbe csavarni a felbontást PC-n, a lehetõség egy jó pont, de konzolokat megsemmisítõ érvként emlegetni egy olyan feature-t, melyre nincs igény széles körben a piacon, nem meggyõzõ. (Lásd, inkább egy erõs középkategóriára optimalizálnak úgy ahogy, minthogy a DX10 parasztvakításon kívül bármit is mutasson, a konzolokhoz igazítják a látványvilágot, ellenben az egy szem kompromisszummentes Crysis pedig a tesztek és a játékosok szerint még mindig nem játszható végig semmilyen konfigon sem szaggatás nélkül very high-on, magas felbontással.)

Összességében döntõ érvként kezelsz egy a PC-seknek is csak néhány százaléka szmára releváns lehetõséget, melynek a költségvonzata szintén csak kevesek számára áll arányban a játékélmény növelésével.

Arról nem is bezsélve, hogy az általad értelmesnek tartott komoly szimulátorok (LFS. rFactor) úgyis elvault grafikát vonultatnak fel, ez csak arra jó, hogy vlaahogy kinézzenek nagy méretû kijelzõn, igazán szépek nem lesznek tõle. Nem is ez a lényegük.
[Jakuza]
Vazz a C64nek is megvolt a feelingje pl a Microprose soccernel, es az sem volt konzol. 😉

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

szar konzollllllllllllllllll

mila69en
pedig annak is megvan a maga fílingje haverok összeülnek oszt mehet a csihipuhi aki nyer annál marad a joy😄 akkor kezd érdekes lenni a mikor csak egy hajszálon múlik<#boxer>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

[Jakuza]
Quake ? 😄 Siman futott 1600x1200ban a Glides verzio.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gow-ot énis toltam x-en is és pc is, hát pc-n tényleg jobb...
theone91
Eddig is az voltam 😄

sweech
kezdesz átmenni szánalmasba

sweech
én meg kb. csak azokért a játékokért vennék konzolt 😄

theone91
Valaki féltékeny...

Segítek: Te! Hiába írod, hogy olcsóbban, úgyis ellopod...

[Jakuza]
Hala istennek, hogy PC-re nincsenek azok a szaros buta verekedos jatekok amik a konzolos jatekok tobb mint felet kiteszik.
Pedig egy kaptafara epul mind fel+fel+le kis utes + nagy utes + kisutes kombo. LOL
Mondjuk legalabb nem kell esz hozza es talan a felhasznalo is megtalalja a nagy piros "Power On" buttont. 😄

Bucser
Akkor menj, verd rá, élvezd végig aztán lássuk a bambaface-t mikor fél 1 év késéssel mégis kijön Pc-re szebben jobban olcsóbban. (ugye ahogy az lenni szokott lásd Mass effect, RSVegas 2, és a többi egyre gyakoribb dolgot.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Az nem 90-es évek 2. fele hanem 90-es évek vége.

nice try de inkább 95-97 között valamit.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Legend Killer
csak arra jók, h megvegyük és félúton behalnak és mehetünk venni megin 😄... direkt ilyenre építik 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Doomista
szar orosz játékok...jók azért,de MÉGSE.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Legend Killer

fasz pöcs xbox 360-m két hónap alatt behalt, a kurvaélet és nem is cserélték ki, pedig garancia volt rá grrrr és morr és hrrrrrrrrrr és váááááááááá

én is dühöngtem 😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

theone91
Már csak a sztori miatt érdemes lesz megvenni!

mila69en
rohatt kíváncsi vagyok rá remélem nem lesz csalódás😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

theone91
Csütörtökön jön a Force Unleashed demó...

Úgy sajnálom a PC-seket... :C

pl 1998-as NFS 3: ma is beindítom néha, maximálisan 1600x1200-ban képes futni...

Bucser
egyet mondj.

" A '90-es évek vége felé közeledve még a 640x480 és 800x600 volt az elterjedt, de semmiképpen nem az 1600x1200 (játékok sem támogatták)."

Figyu, engem hidegen hagy, mi volt számodra akkor az elterjedt, a 90-es évek második felében már lehetett venni UXGA (1600x1200) 19"-21" monitorokat, és baromira voltak játékok, amik támogatták. <#mf2>

tugyiti
havernál végig nyomtuk boxon coopba a gears of wart mikor kijött aztán mikor kijött végig toltam pc-n is .A kettõt összevetve még mindig a pc mellett teszem le a voksom,controller jjjjeeeahhh ppfffff.... :CCCcccc
Prince23
Ez vmi féle gumiszoba?

Bucser
Armed Assault, Operation Flashpoint.

Doom 1, Quake 1,

mila69en
de örökös nagy kedvenc aza boiling point😄D még a béta állapot és rengeteg búg ellenére is oriási a hangulata

mila69en
ezek közûl ami rohattul tetszet
The Darkness
Condemned 2

Istencsászár
Elmult évbõl ami a beszt volt számomra.

1. The Darkness
2. Halo3
3. Condemned 2
4. Orange box
5. Clive Barkers Jericho

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

fõnök, nekem csak egy kérdésem van: ennyi minden cucc használata mellett, neked mennyi a villanyszámlád? 😄
Fõleg a floodos pályák azok,ahol izgi lesz! Majd meglátod!😊

Istencsászár
Ne csak a halo legyen a téma😊

Mik azok az fpsek melyek szerintetek ütnek?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Jaja, normalon kitoltam anno, most pár hete kezdtem el legendaryn, teljesen más, össze sem hasonlítható a két játék, taktikázás, búvás, hátbakerülés, kivárás stb... igazi élmény.

Istencsászár
Felesleges poszt volt, neked a halo univerzuom nem tetszik, ahogy az elõzõ részek sem😊. Lewarezolnád és kitolnád aztán fikáznád, gratulálok😊

mila69en
hogy miért játszottam vele mert mikor megjelent haver kikiáltotta hulo3 azisten na mondom admá kölcsön hadd lessem meg én is azt az isteni fpst bekapcsolom indúl na mondom puff...mondom neki te ez tök gagyi😄DD aszonja "nem is játszottam vele mit fikázom" nah jó akkor add ide végig tolom márt csakzértis aztán utána fikázom😄D persze játék közben nem kellet csalodnom pozitivan<#vigyor>

A Halo3 ízin,és normalon konkrétan szar, Heroicon,és Legendaryn viszont nagyon jó. Próbáld meg Legendaryn, ott már nem unalmas, az ai FEAR szintû, a hangulat pedig az egekben. Ott már az életedért küzdesz!😄

Istencsászár
Jó szerintem ne folytasd, attól hogy nem teknó szól alatta hanem szépen mesterien megkomponált élõ zene az nem rossz, sõt kiváló ez is mutatja hogy igényes játék. Mitõl béta? egy béta nem kaphat kitüntetéseket, sõt pár hete ujabb neves elismerést kapott a multipayere miatt...

theone91
Látom te ilyen grafika-buzi vagy. ..

"Uhhúú... Krájszisz öccsém!!!" <#levele>

Hát bazdmeg, videók alapján mondod meg,hogy milyen is egy játék? Pláne a hangulatáról? Lol?

Biztos kijátszottad?😊
Hányszor is kellett a "pókkal" küzdeni? Nem csak egyszer,ahogy te írtad.

NEOreg3
Köszönjük a szubjektív véleményed, HD videók alapján számomra ugyanaz a monoton lövölde, mint az elõdei 0 hangulattal. A grafikáját meg legjobb esetben is max átlagosnak titulálnám, az meg rohadtul nem érdekel, hogy nem reccen be, örülhetnek a boxosok, hogy van még olyan játék, ahol folyamatos frém minden helyzetben.<#hehe>

DE ha esetleg kijönne PC-re ugyanúgy végigjátszanám, mivel FPS-ek terén szinte mindenevõ vagyok.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Count Adyn
Biztos a földön fekvõbe jó belerugni még😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

mila69en
max 2 vel multiba szórakoztunk semmi több😄D nem nekem nem az univerzuma nem tetszett hanem a játék béta szaga😄 a béna aláfestõ zenék stb.... az átvezetõ videok azért jók voltak<#gonosz1>

theone91
Most mi értelme megynyitni, ha este megint rákerül a lakat?

Istencsászár
Sose értem hogy az emberek miért játszanak olyan játékkal amit a nevük hallatán is utálnak, és még kiritizálja is...

mila69en
meg amúgyis ha egy játék jó easyn az jo hardon is meg mediumon is meg tököm tuggya min😊 a hangulaton nem változtat de ennek a hulo3 nak semmi hangulta már a töltõ képernyõ zenéje is förtelmes volt a menürõl nem is beszélve grafix meg hát itt-ott jó volt de volt ahol otvar😄 meg végig olyan érzésem volt hogy hamar összekaristolták a játékot hogy legyen mán 360-ra huló3 oszt kész olyan béta szagúnak tûnt az egész😄

sweech
"Több száz FPS-t játszottam ki"

ahapersze.

Istencsászár
Univerzum és történet, szorosan kapcsolódik ( jó a története... ), lévén hogy trilógia.

Halo1 - unalmas monton és ez a pálydesingnek köszönhetõ, nem túl változatos
Halo2 - most szereztem be xbxora, elég kellemes szép, pörgõs, majd ha kitoltam megmondom milyen
Halo3 - változatos, sose unalmas, sok helyszín, kell benne taktikázni, jó történet, jó harcok, mesteri zene... és szép, nagyon szép fõleg a pályák, a karakterek lehettek volna szebbek, de amikor nagyon sokan vannak a képernyõn, jönnek az óriás robotok és megy a harc sok jármûvel akkor sem reccen be egy pillanatra sem a látvány meg magáért beszél...

Ron Ragm
A legjobb megyek és lövök játék meg mindig is a Serious Sam és a Painkiller.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?