A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összességében döntõ érvként kezelsz egy a PC-seknek is csak néhány százaléka szmára releváns lehetõséget, melynek a költségvonzata szintén csak kevesek számára áll arányban a játékélmény növelésével.
Arról nem is bezsélve, hogy az általad értelmesnek tartott komoly szimulátorok (LFS. rFactor) úgyis elvault grafikát vonultatnak fel, ez csak arra jó, hogy vlaahogy kinézzenek nagy méretû kijelzõn, igazán szépek nem lesznek tõle. Nem is ez a lényegük.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Pedig egy kaptafara epul mind fel+fel+le kis utes + nagy utes + kisutes kombo. LOL
Mondjuk legalabb nem kell esz hozza es talan a felhasznalo is megtalalja a nagy piros "Power On" buttont. 😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nice try de inkább 95-97 között valamit.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
fasz pöcs xbox 360-m két hónap alatt behalt, a kurvaélet és nem is cserélték ki, pedig garancia volt rá grrrr és morr és hrrrrrrrrrr és váááááááááá
én is dühöngtem 😄
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Figyu, engem hidegen hagy, mi volt számodra akkor az elterjedt, a 90-es évek második felében már lehetett venni UXGA (1600x1200) 19"-21" monitorokat, és baromira voltak játékok, amik támogatták. <#mf2>#mf2>
Doom 1, Quake 1,
The Darkness
Condemned 2
1. The Darkness
2. Halo3
3. Condemned 2
4. Orange box
5. Clive Barkers Jericho
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mik azok az fpsek melyek szerintetek ütnek?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hányszor is kellett a "pókkal" küzdeni? Nem csak egyszer,ahogy te írtad.
DE ha esetleg kijönne PC-re ugyanúgy végigjátszanám, mivel FPS-ek terén szinte mindenevõ vagyok.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Halo1 - unalmas monton és ez a pálydesingnek köszönhetõ, nem túl változatos
Halo2 - most szereztem be xbxora, elég kellemes szép, pörgõs, majd ha kitoltam megmondom milyen
Halo3 - változatos, sose unalmas, sok helyszín, kell benne taktikázni, jó történet, jó harcok, mesteri zene... és szép, nagyon szép fõleg a pályák, a karakterek lehettek volna szebbek, de amikor nagyon sokan vannak a képernyõn, jönnek az óriás robotok és megy a harc sok jármûvel akkor sem reccen be egy pillanatra sem a látvány meg magáért beszél...