17438
  • CS@
    „Egy 2001es konzolon (ps2) lehet játszani a következő új játékokkal” a hangsúly a lehet –en van, mert nem hinném, hogy bárki is akarna ezekkel játszani egy PS2n, az aláírásodat elnézve gondolom Te sem, ugyanígy lehetne keresni olyan játékot, amivel lehet játszani a PCden és még új is, de kötve hiszem, hogy szeretnél játszani vele.
    Tehát ezek szerint semmi nem számít, csak az, hogy új játékokkal játszunk?
    Egy apróságról az elméletedben azért megfeledkeztél, mégpedig a fejlődésről.
    Vagy netán hozzád kiment a Sony és ajándékba adta a Nintendo DSt, Nintendo Wiit, Sony pspt, és az Xbox360at csak azért, mert valaha vettél egy PS2t? Gondolom nem, ha pedig olyan jól el lennél a PS2del, akkor ezeket bizonyára nem szerezted volna be.
    Kipróbáltam a TestDrive ot a PS2ömön és a PCmen is, háááát gyomorforgató egy látványt nyújt PS2n szinte hihetetlen, hogy ugyanarról a játékról van szó. Az, amit kihoztak abból a játékból PS2n az szerintem abban a formában a Te eredeti konfigodon is menne. Na de ki kíváncsi ma már erre ebben a formában? Ez kb olyan, mintha hasonlítgatnád a PS2t az X360hoz és nem értenéd miért drágább az X360(lehetne az X360 helyén PS3 is tök mind1).
  • bardocz
    "- alapgép
    - 20 gb winchester
    - wireless controller
    - hd/av kábel
    - headset
    - ethernet kábel"

Tessék,ez hetven.
  • bardocz
    Én kurvára elvagyok CRT-n,leszarom,hogy most csilivili űberfasza agrafika vagy nem,főleg,hogy kb 2-3 méterről nézem a tv-t,érdemes lenne ám szerezni 80 centiset,csakhogy legyen.Sőt gépen is elvagyok az "ósdi" grafikával,aki csak a kinézet matt játszik egy játékot,az hülye.Én a játékot akarom élvezni,a játékmenetet,nem azt,hogy hű bazze,olyan mint egy film,aztán az egész ezen kívűl egy nagy nulla.80000ezres konzolárat meg még mindig hülyeségnek tartom.
  • Chocho
    Ezeken a HD kábeleken azóta röhögök, hogy egy barátom akciósan vett a TV-éhez 9000.- ért.

A másik, hogy ha már HD, akkor bizony ugye HDTV, ami szintén nem olcsó mulatság. Ja, hogy az már természetes, mert apuci vett otthon? Szánalom.
  • Dante73
    Mikor 10 ropi egy HD kábel, úszd már meg 80 alatt, egy használható géppel!
    Az nem működik (legalábbis nálam) hogy a legolcsóbb konzolos árakat hozzuk össze a legdrágább pc-sel. Mindkettö van itthon, tudom, melyik, mibe van. A konzolos olcsóság puszta legenda. Érvnek jó, kardoskodni lehet melette, de akinél mindkettő ott figyel, nem elvakult és számol, az tudja, hogy nem igaz.
    Nem akarok belemenni a számháborúba, de ha egy konzolt frissen, megjelenéskor megveszünk, mellé egy pc-t, majd a pc-t félidőben cseréljük, még mindig olcsóbb, mindent összevetve.
    Ha egyetértenek a konzolfanok, ha nem.... És akkor az "exkluzívokról" ne is beszéljünk, mert akkor kell Pc, 360, PS3, Wii...

A játék rohadt drága. Mindegy, mi a platform.
  • Dante73
    Mostani-n, mit nem értesz?
  • Chocho
    Az AC nem csak portként volt szar játék. :D
  • Chocho
    80 ezret apu nem adott. Brühühü. :)
  • bardocz
    Nagyon képben vagy az árakkal,grat,80ért karácsonykor lehetett már kapni vinyósat...
  • arty
    Irhattam volna bármilyen másik játékot, pécés használtpiac itthon nem létezik.
  • arty
    256mb memkártyára felmegy 100 játék mentése. Feltéve, h meg akarod tartani a TicsungNindzsa2 két évvel ezelőtti mentéseit is. sok játék kilobájtokat ment, nem megákat. (persze van sajnos, ami feltol jopár megát is)
  • arty
    ass creedet azért hoztam, mert a legjobb példa rá, h milyenek is a "csodás" konzolportok :)

az általad irt hájendpc mamár nem sokat ér játékok alatt :) és mennyit fog jövőre vagy utána? semmit?
  • Chocho
    Neked ez a szar AC a mániád. Mi itt jó játékokról beszélünk.
  • Chocho
    Láttam és egy rakás sz*r. 256 megát meg a seggembe nyomhatom a milliogigás játékok korában.
  • arty
    1. természetesen erről beszéltem, ha kintről hozatsz pécére és/vagy konzolra, lesz különbség, csak nem 1:1.6 arányban. lesz a pécé javára egy 20-30% "olcsóbbság"
    2. google helyett menj el a jatekaim.hu-ra vagy a ph!-ra és dobj fel egy ass creed hirdetést 4ezerért ... nem lesz vevőd honapokig (és talán soha sem)
  • Chocho
    Ebben sajnos van valami igazság, de tegyük hozzá azt is, hogy pl. az Assassn's Creed egy eléggé megkérdőjelezhető minőségű konzolos port volt.

Amúgy meg jobban belegondolva van még némi igazság ebben az állításban is, hisz egy 2005 év végi high-end PC még ma sem gyenge azért (AMD 64 3500+; GeForce 6800 Ultra; 2 giga RAM).
  • arty
    44ezer ft az x360 árkád pakk, wireless joyyal, 256mb memkártyával

valaki itt nagyon nincs képben ...
  • Chocho
    1.: PC-re is lehet hozatni cuccot, de én nem vállalom a kockázatot, hogy zsákbamacskát kapjak.
    2.: Miért ne lenne kereslet? Use Google...
  • arty
    "Egy mai PC ugyanúgy használható lesz 2012-ig. Ugyanis a legtöbb játék konzolról jön."

kérlek mutasd meg hogy néz ki az assassin's creed a 2005 évvégi pécén
    flatout UC?
    van értelme sorolni?

és még 3 év sem telt el ember... 2012 :DDD jovicc :D
  • Chocho
    50 ezres konzol? Jaaa, hogy azokra a szörnyen butított kiadásokra gondoltok, amikhez semmit sem adnak és még egy rohadt mentést sem csinálhatsz? Remek üzlet, tényleg. :) Abszolút igazad van.
  • arty
    "durván 1:1,6" - ez szintiszta csusztatás

1.) nincs ekkora különbség, ha kintről hozatod a cuccokat
    2.) a konzolos játékodat végigjátszás után el tudod adni, mert van rá kereslet, mig a pécést esélyed sincs -> akkor melyik is került többe?
  • Dante73
    1; Nézd meg a hardwerárakat is odakint. Ugyanezt tapasztaljuk... Ezért írtam; Mai, magyarországi árakból induljunk ki. Vagy a kintiből. De NE keverjük az itthoni hardwer, és a kinti szoftver árakat....
    2; És?
    3; 50ezres konzollal nem mész semmire. Ahhoz még memóriakártya sincs. Maradjunk 80 körül, hogy valósabb képet kapjunk. Egy mai PC ugyanúgy használható lesz 2012-ig. Ugyanis a legtöbb játék konzolról jön. Annak a részletességét már most visszaveszik, (képpont négyszerezés, stb...) Míg ugyanaz a játék egy mai gépen reccenésmentesen fut maximum részletességgel, 720, v 1080p-n akár.
    persze, majd a next-nextgen konzoloknál megint jöhet a kapaszkodás, de ha akkor valaki megállja, és később ruház be, megint jobban jár, mint az, aki ugyanígy kivár a konzollal.
  • zola2000
    1.: Nézd meg a www.playasia.com-ot, egy új pc játék 55dollár, ugyanez nextgen konzolra 65 dollár, nem olyan nagy a különbség külföldön, nem tudom miért van ilyen durva aránytalanság magyarországon.
    2.: PCn általánosan elterjedt a warez, konzolon s létezik (csak nem annyira).
    3.: Egy konzol 50ezer (x360) forintért 2012ig jó lesz, egy pc (150ezer) kb 2010ig lesz jó...

• NEOreg3
    aki fx5600-at vett az sikeres ember nem lehet
  • bardocz
    Én most xbox-on játszom a nem is tudom hány éves Dave Mirra 2-t,és valami fantasztikusan jó^^
  • Dante73
    Igen....
    És 2001 óta mennyit is költöttél (volna) játékra PS2-höz, és mennyit PC-hez? Az arány durván 1:1,6. Évente 10 játék, és kijön a különbség. 2 év alatt. A játék nem olcsó! Sem PC-n, Sem konzolon. Csak az egyiken a hardverre megy el a gatyád, a másiknál szoftverre.
    A végelszámolásnál a konzol kicsit még drágább is. Tudom, most jön Istencsászár a külföldről rendeléssel. De megelőzöm az érveit.
    1; Pc-re is lehet rendelni, az arány megmarad.
    2; Magyarországon vagyunk, vegyük figyelembe az általános Magyar árakat.
  • zola2000
    Hozzuk fel egy kicsit a témát :)

Egy 2001es konzolon (ps2) lehet játszani a következő új játékokkal:
    Star wars force unleashed, Call of Duty 5, Tomb Raider Underworld, Need for speed undercover Mercenaries 2, stb... egy ps2 2001ben 130ezer forint volt

Én 2001ben vettem a pcmet athlon1200 mhz, 256megabyte ram (azóta már 512 megabyte), 64megás geforce2 (azóta 128 megás geforce fx 5600 van), cd olvasó (azóta dvd író van), 40GB hdd(most van 200GB) Az akkor volt 180ezer, de még 70 ezer rá is lett költve, játéra lett volna használva, de nehezen bírtam pénzel... Új játék régóta nem megy vele, csak net, meg torrent.
  • Chocho
    A németektől, ja. Értelmezni kéne amit az ember ír, mielőtt kötekedni kezdesz.
  • Bucser
    Képzeld megvettem de én a németektől. még megjelenés napján.

még mielőtt beszólogatnál.
  • arty
    a védelem régiófüggő, ahogyan már irták is - gondolom a cseh verziot a legtürelmetlenebbek vették :)
  • Sanyix
    Starforce az, nekem is cseh van, az is starforce... volt 1.14-ig.
  • Chocho
    Nekem meg idő kellene rá. A SC-ben még egy egyszerű skirmish is órák hosszát tart. :D
  • Chocho
    No comment, a játékot kb. egy évvel ezelőtt vettem... De sebaj... Ja és de, starforce... Na mindegy, biztos Te is megvetted a csehektől.
  • Bucser
    1.14 kb 2,5 hónapos patch másrészt anno az OFPben is ez volt. az elején a védelem szívatta azokat akik nem eredetivel jtászottak sőt azokat is akik azzal játszottak.

Jahh és nem Starforce-t használ az Armed Assault hanem FADE és Securomot vegyesen.
  • arty
    ezekben volt netes aktiválás a cd-check mellé :)

chocho: supreme nekem se jött be, pedig a TA után vártam :) talán ha egyszer lessz alá gépem, ujra megnézem.

bucser: 1.14 nem olyan régi pecs ... és az ARMA nem ma jött ki :) de ettől még kedves a Bohemiatol a lépés!
  • Bucser
    tedd fel 1.14-es patchet. csak cd-keyt ellenőriz és csont nélkül fut.
  • Chocho
    Nem értetted. Az én Armed Assault-om EREDETI, Csehországból való.
  • Chocho
    Na ja, a CS és a BF azért más tészta. Supreme Commander? Na AZ korszakalkotó! Milyen kár, hogy a gépigény és a túl mély komplexitás elvette a vásárlók kedvét (még az enyémet is, mert egyszerűen nincs időm vele annyit foglalkozni, amennyit ez a játék megérdemelne.)
  • Zóanagyvarázsló
    Arról volt szó, hogy az eredetit vásrlónak okozhattak kellemetlenséget, nem arról, hogy annak, aki lewarezolta...

Én még említhetném Tagest is, a Gothic 3 DVD-met 10-15 perc használat alatt a szó szoros értelemben megcsonkította (és még elég sokaknak rajtam kívül). És pont ez a néhány játék az, melyhez kissé később jött törés, ergo megjelenéskor a legális felhasználónak még egyéb lehetőségei sem akadtak.
  • dronkZero
    Nahát, ezeknek kemény volt a védelmük?

Ja, a Bioshock elég fura volt, kicsit szívózott, nem az a tipikus unrar+mount+install+play kategória volt, de csak pár pillanatnyi fennakadást okozott... Mass Effect teljesen simán ment...

Securomra ott a YASU, azt eddig minden játék megette...

Ezt el lehet játszani eredetivel is, általában ami megfog, az a netes CDkulcs-ellenőrzés multinál.
    De pl a Call Of Juarez a hivatalos megjelenés előtt pár napig beengedett anélkül is, ki lehetett próbálni... ;)
    Az is megér egy misét, hogy ha abban a játékban annyi lehetőség volt (nagy terek, lovak, mászás mindenféle magas helyekre, tűz terjedés, akármi), hogy elkúrták a multiját... Szimpla Csé koppintás rablókkal pénzeszsákkal meg katonákkal, zsebkendőnyi városkában(tényleg, max 20 ház, mindbe be sem lehet menni). Kiábrándító. Nem kellett volna sok hozzá, hogy "egész jó volt" helyett "örök klasszikus" címkét kapjon tőlem a játék.
    Na mindegy, elkalandoztam... :P