A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
tölcsék csak ha nem veszik észre haogy saját maguk alatt vágják a fát ... <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

DarkSector
Szerintem a mondandómból ugyanez derül ki, csk nem ilyen tényszerûen.
Vagyis nem állítottam ennek ellenkezõjét, amit te írtál.
Remélem nem voltam félreérthetõ.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

schrank
van rá warez de a MS egyedi "hardverban"-ja a megpiszkált gépeknél nem cserélnek gariba <#hehe>

te azt csak hiszed... 😄
theone91
Van. De elég ha a PC-s, és konzolos warez arányit összeveted.

Bucser
Bukott. árbevételben és nem letöltések számában (sajnos bár ez köszönhetõ a bõdületes gépigénynek amit talán csak a high end pc szintû userek tudnak értékelni).

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mert PC-re letöltik... -.-
fogalmam sincs, hogy mit igértek kb másfél éve nem is igazán foglalkozok játékokkal... csak pár videót láttam egy-kettõbõl... most viszont vettem egy új gépet és kezdem sorra beszerezni a játékokat
fasztnincs<#awink>

DarkSector
Háát ez is része a dolognak, de X360-ra nincs warez?????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ja hogy csak eladásokat tekintve... 😄
DarkSector
Háát nézd meg mik lettek az ígéretekbõl.
Had ne ismételjem magamat.
Jah és csúszott is.

theone91
Eladásokat tekintve igen...

mert majdnem minden játékot elõször csak konzolra adnak ki hogy legyen egy kis bevétel is és aztán jöhet a PC mert tudják hogy warezolni fognak
bukott a krájzisz? 😮
schrank
"MGS4,GTA4,HALO3-ból 115%-kal többet adtak el konzolra mint az összes PC-s játékból 1 ÉV alatt ..." <#nezze>

DarkSector
Igen lehet igazad van.
Mond meg melyik játéknál taopasztaltad, és utánanézek. Kiváncsi vaok, mert eddig nem nagyon vettem észre, monnuk mindegyik játékot én sem próbáltam azért.<#vigyor3>

theone91
Nem mosod le magadról 😄

DarkSector
sokan vannak így, régen mikor választottak pc, vagy konzol, akkor igen fú pc...
akkor jobb is volt.

De ne supernintendo-nál ragadjataok le.
Nézzetek be valami üzletbe, ahol ki lehet próbálni az újjakat, és akkor monnyatok véleményt.
Ne N64-el játszatok, aki még nem ismeri a konzolokat, annak leírnám (ez nem neked szól) ilyeneket kérjetek kipróbálásra:
PS3 - X360
Ha PC illetve konzolos játékot néztek, akkor konzolon mindig szebb lesz. Vagy legalábbis PC-s portjátol nem gyengébb.
Ezt elhihetitek, én is láttam és játszottam velük.

Ron Ragm
Nah, az csak fricska volt, nem komolyan írtam.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Akkor te sem ismered a sorozatot,úgy látom...

Istencsászár
"a játékok fizikája, karakterek mozgása a mostani xbox és ps3 játékokban elég fasza, ezt beismerem. de a grafika az valami förtelem"

pl?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ez tény,de most ezt miért mondtad?

DarkSector
Figyuzz nem személyeskedés, csak most neked válaszként mondom, de mindenkire vonatkozik aki homályossan lát a témában.:

Nemrég láttam ezt a topic-ot, meg 1-2 hozzászólást.
Az én saját tapasztalatomat, vagy nevezzük véleményemet írnám le.

Kezdetben konzollal nyomultam, aminél szinte minden kategóriát megtaláltam .....auós-motoros, mászkálós, rpg, fps....stb.

Aztán jött a nextgen.....
Már szarrá akartam játszani magam, a régi jó cuccok folytatásaival, viszont nem volt elég lóvém gépre, meg tv-re.

Ezután vettem egy közepes PC-t, amiben az átmeneti idõszakot akartam átvészelni, játszva a jó kis FPS-ekkel, amik akkor konzolon nem voltak, meg neten multi-zás.

Eltelt majd 2-3 év.

Most mi van?
Most az van, hogy mindkét oldalt megtapasztalva azt látom (ez a topic a bizonyíték rá), hogy régen én is tévedtem, most meg másokat látok, hogy a sötétségben élnek.

A legfontossabb, nincs olyan, hogy konzolos játék, nincs olyan hogy PC-s játék. Csak simán játék van, és EXCLUSIVE játék.
Minden játék-ot PC-n fejlesztenek, és A grafikai motorok megegyeznek, csak IRÁNYITÁS módja tér el....manapság már egyre kevessebb játéknál.

Na azt jobb ha leszögezzük, hogy RPG FPS RTS játékokban egyértelmûen PC-n nagyobb a hangsúly, mert ugye fejlettebb a multis része, és nagy multja van.

A másik dolog, hogy szinte az összes többi játékban a konzol a jó választás, mert ki ne nyomatna, vagy nyomott régen monnyuk resident-eket, silent hill-eket, metal gear-eket, stb.
Meg a mostani új cuccokat.

Na szóval volt az az idõszak, mikor PC-n sok ... (legtöbb FPS volt) ...
játékkal elnyomattam az idõt.

És akkor jött 2007 vége, mikor a Crysis "iszonyat bukása" után, mintha elvágták volna, és megõrültek volna a fejlesztõk.
Sorba csúszások, be nem váltott igéretek.
Most per pillanat a helyzet, bármennyire is fáj a "pc-s tábornak", meg kicsit nekem is, mert most van gépem, de minek...., hogy az általatok úgynevezett "konzolos" játékok tartják életben a PC-t.

Ha a sok "konzolos játék nem jött volna ki, vagy nem jönne ki PC-re, akkor kb ez a szint lenne most, mint a nemrég látott Code Of Honor 2 és cseszett társai.

Még azért annyit nézzetek meg a gépeteken, hogy hány úgynevezett "konzolos" játék van feltelepítve.
Na ezeken kívül a többit képzeljétek oda, hogy ha csak és kizárólag azok maradnának meg....<#rinya>

ÉS LASSAN IGAZATOK IS LESZ, MERT A KONZOLOS JÁTÉK KIFEJEZÉSNEK TÉLLEG LESZ ÉRTELME. A JOBB, SZEBB ÉS MINÕSÉGIBB CUCCOK GYÜJTÕ FOGALMA LESZ EZ.

Ne így legyen, magam miatt is, de sajnos eddig ez az elõrejelzés.....

Istencsászár
Van Doa, Virtua Fighter, Tekken, Dragon Ball, Soul Calibur, Street Fighter ( de ez jön pécére is ), Mortal Kombat ( meg még biztos 1-1 nem oly ismert cím ).

Marha sok. Egyátalán te játszottál már ezekkel? mert nekem ugytünik hogy fogalmad sincs a verkedõs játékok mechanikáiról.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lálmár, micsoda topik 😄
nekem a konzollal csak egy bajom van:
az, hogy sok bajom van vele.

a játékok fizikája, karakterek mozgása a mostani xbox és ps3 játékokban elég fasza, ezt beismerem. de a grafika az valami förtelem.... a gta 4 olyan szép, mint pc-n a san andreas, csak több poligonból áll egy karakter <#idiota> aztán meg nekem a kontroller nem fekszik a kezembe, ez már egyéni probléma. billen egy perc alatt betanulom egy játék irányítását, de a kontroller nekem fél óra után is átláthatatlan.
másrészt meg pedig... olvasási hiba! töröljétek meg a lemezt egy tiszta ruhadarabbal.
megint nem válaszoltál 😄
bardocz
Játék moddolhatóságról van szó.Az meg nem pénz kérdése.
Ron Ragm
Moddolásnál nem hardware-re gondoltam, hanem a játékok moddolhatóságára, frissítés kérdésben meg elég csak megnézni a Xboxos és a PC-s TF2-t.

bardocz
50+ órét ma már egy sima fps nem tud nyújtani singleplayerben,max rpg-k,stratégiák,szimulátorok.
theone91
(HD)Konzolon is vannak, frissítések és addonok. A moddolás pedig elszántság és pénz kérdése, PC-n és konzolon egyaránt.

theone91
PC-n az esetek fele.

Ron Ragm
Amúgy konzol egy valamiben mindig is kurvanagy hátrányban lesz a PC-hez képest: ez pedig a folyamatos frissítések, addonok valamint a viszonylag könnyû (vagy inkább sokkal könnyebb) moddolhatóság.

bardocz
Szerinted mindenki warezol?<#wilting>
deszar hogy a pcre találják ki legkésõbbb a játékokat
bardocz
Nekem nem tetszik videó alapján,az a megmondom mit nyomj féle játéknak tûnik.
Ron Ragm
"MG(Metal Gear) sorozat"

Azt hittem a játékokról beszélünk és nem filmekrõl

OHHHOHOHOOO SNAP

theone91
"magadfajta "a konzol szar,mert csak" embereknek 100 játék sem lenne elég."

Ezaz!
Én a PS2-õmmel 2 évig, 15 játékkal játszottam nem csak "leporolom és berakom" szinten.

Ezért kéne értelmes játékokat szerezni,nem? Vannak PC-n is, és konzolon is 50+ órás játékok.

Ok, én megértem a te érveid is.

DöflingR
ott a pont!<#vigyor>

Ez most nagyon buta volt... MG(Metal Gear) sorozat? PC-n egy kalap szar,de konzolon egy isteni sorozat, és nagyon nem 12 éveseknek való!
Lost Odyssey? JRPG, novellákkal,eszméletlen történettel, jópofa karakterekkel,mondandóval. 12 évesen a felét se fogná fel egy átlagos tinédzser.
Final Fantasy sorozat? Szerintem nem kell magyarázni.
Okami? Ez egy nagyon rétegjáték, "bugyuta" játéknak tûnhet,de közel sem az,sokkal több van benne,mint ami elõször látszik.(Mondjuk ehhez ismerni kell a japcsi mitológiát9

Még sorolhatnám,de a magadfajta "a konzol szar,mert csak" embereknek 100 játék sem lenne elég.

theone91
Képzeld, én sem apuci-anyuci pénzébõl vezem a játékokat. Tény hogy kaptam már tõlük játékot ajándékba, karácsonyra de azt is csak PC-re...

sapkafej
a pc is szar meg a konzol is. szerezzetek egy csajt! haha

György

theone91
Hát a tied sem minket... Csövi!

Bucser
Mutass nekem itt olyan embert akinek akkoriban volt pénze 3dfx kártyára. (nekem nem speciel, de lehet hogy innen többezer usernek volt.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nightwish006
nevetséges ez az ellopod faszság... Ma amikor a játékok 90%-a 1nap alatt unható, ne adjak már érte 1x ezer forintot, hogy 1 délután végigkenjem, megunjam. Gondolom te is minden filmet a moziba nézel meg, és DVD-n veszed õket! Pedig az ezer forintos mozi még nem is nagy tragédia... Verjétek ki a konzolotokra, játszatok rajta szupi verekedõs játékokat, meg arcade ganékat. Hajrá gyerekek!

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nightwish006
A konzol a 12 évesek játéka. Meg aki azoknak a szintjén tartózkodik. És nem érdekel a véleményetek, ez tény. csövi

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Bucser
Kisbarátom kinõttem már abból a korból, hogy tûkön ülve várjam a legújabb játékokat.

Kicsit felnõsz rájössz, hogy bõven van ezeken kívül is élet.

+ kötve hiszem, hogy ellopom. Ugyanis venni szoktam õket. Csak nem minden nap a legújabbat apuci pénzébõl.

5. Clive Barkers Jericho

gratulálok hozzá

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"