A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Mint említettem IZLÉSEK ÉS POFONOK. Aki netezni akar, meg zenétszerkeszteni, az nem vesz konzolt.
Ez egyértelmû. Értékes a PC de annak, akinek ilyen igényei vannak.
<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bardocz
rFactor sose szaggat,RBR sem,tehát élvezhetõ.Az,hogy te grafikabuzi vagy,az a te egyéni problémád.
[Jakuza]
Hogyne 😄 Es a 4850 is, mert van 4870 vagy Nv280 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

schrank
3-4 éves gépen élvezhetõen játszani ... muhahaha ne fárasszá má
TDU 25-30 FPS LOW-on .... szintén muhahah autós 30fps -sel szart sem ér

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

bardocz
9600 a megjelenésénél is csak középkategória volt.
theone91
Nem tud normálisan érvelni.

Ha az embernek játék kell, akkor konzol. Máskülömben PC!... Nincs semmiféle használati érték, a PC géming vs. Konzol géming vitában...

DarkSector
Azért én azt vallom, hogy mindkét oldalon sûrûn cserélgetnek a lehetõ legjobb élvezet végett.
Monitort nagyobb felbontás, és képméret végett ugyanúgy lecserélik.

Én is így tettem...<#vigyor3>

És HDTV még tv nézésre is megfelelõ. Úgyhogy ezek iszonyat komplikált dolgok. Nem úgy van ez, hogy FEKETE ÉS FEHÉR!!!!<#fogmosas>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

[Jakuza]
Mint pl a Fallout 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nkrissz
Ezek a ge**ci fejlesztõk meg csak konzolra csinálnak mindent.

[Jakuza]
JA vagy analog TVn nezed a Ps3-dat 800x600as nativ felbontason 😄
Ugyanugy kell HDTV vagy valami hasonlo kategoria a konzolra is.
A masik fele hogy 1600x1200ban egy 4850el minden jatekot maximalis felbontassal lehet jatszani. (8AA/16AF)
Ez a kartya pedig 40k alatt van. De az Nvidia 9600 sorozatbol mar lehet venni VGA-t 20kbol. Brutto.
Ha valaki nem akar 2440es felbontasba jatszani az mindenre eleg szinten.
Szoval gyakorlatilga 20-40 kozott high end kategoria az osszes kartya feleves intervallumokon belul.Szoval balfaszsagokat beszel az olyan konzolos, aki azt mondja, hogy 100k feletti VGA kell a rendes megjeleniteshez.

Istencsászár
arra a pár dologra egy max 50 ezres pécé tökéletes sok évig

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A PS3 vs. Xbox360 vita most nagyon is úgy áll,hogy inkább box,mint Ps. Az összes értelmes(ebb) PS3 tulaj ismerõsöm vagy venni szeretne,vett,vagy venni is fog egy boxot. Bár,ilyen játékkínálat mellett nem csoda.(én is amitt döntöttem a box mellett,mert nagyon sok jó játék nem jön PC-re.)

bardocz
Ha nem tod mit vitázunk,akkor minek jössz be ide?
aki scak játszani akar,annak nem lesz jobb egy pc.
Pepsi Twist
ok csá kiléptem... -.-

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

theone91
Gyökér-e vaty? #1050!

Pepsi Twist
nem tom mit vitázunk hogy melyik éri meg jobban

!!!HASZNÁLATI ÉRTÉK!!!

bardocz
Hát nálam szebb forza 2,mint akármelyik másik szim a gépemen,csak te sajna hülye vagy<#hehe>
DarkSector
A PS=PC-s akart lenni

DarkSector
Azért ez nem ilyen egyszerû, mi az a használati érték, kinek mit jelent.
Ha valaki játszani akar, akkor nem.
Akinek kell más is, és megelégszik PC-s felhozatallal, annak biztos jó, de én még akkor is a másik variációt tartanám jó választásnak.

Inkább úgy fogalmaznék, hogy aki PS multizásban gondolkodik, az fektet bele PC-be.
Nyugodtan utána lehet járni.<#vigyor3>

theone91
De nem lehet összehasonlítani... Itt a PC-s játékról és a konzolos játékról van szó! A többi funkció mellékes! (Kérlek fogd fel! Kérlek, kérlek!)

Pepsi Twist
640x480 felbontású öreg katódsugárcsöves 70cm-es tévén mit szép? 😄

Istencsászár
LCD monitoron igy ugyan olyan, persze HD tévén az igazi ahogy a pécé is...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
De az ma már szinte van mindenkinek.Ugyan úgy mint tv.Csakhát a pc-n játékhoz nem kell különleges monitor a teljes élvezethez,míg konzolnál nem árt.Attól függetlenül persze régi tv-n is szép képe van.
Jó ez a fórum téma örök vita évekig😊 Ez kicsit hasonlít az X-360 kontra Ps3 vitához 1000 ember 1000 érve és soha senki nem fogja meg gyõzni a másikat ,és õt magát sem fogják meg gyõzni arról hogy nincsen igaza.Még 2,3 ilyen téma és egész nap olvashatok 😊

DarkSector
Igen sajnos ha van monitor meg egyébb cucc.

Lobsterman
Hehehe. Mert ha nem gigacsillivilli minden, attól még lehet élvezni a játékot. És azért írtam mediumot mert nem minden fut maxon igen. A többség még mindig high beállításokon fut 30 fps fölött. ÉS mondom hogy egy másfél éves géprõl van szó. És PCrõl ahol azért gyorsabb a technológia fejlõdés mint konzolon

bardocz
3 évig lehet vele játszani😊
Én is 3 éves géppel játszok,élvezhetõen,de inkább már 4 év,és 130 volt😊 Ma már 130-ból arányaiban sokkal,de sokkal jobb gépet raksz össze.
Pepsi Twist
használati*

DarkSector
Annyi, hogy pc-nél meg konzolnál is megjelenítõ szükséges.
Ezért sajnos álltalánosítani nem lehet, hanem max kb megbecsülni az értékeket.

[Jakuza]
350k ? 😄 Micsoda ?
120k-140k kozott mar olyan gepet teszel ossze ami a felsokategoriaba tartozik.
Vagy te most a jatekra hasznalhato laptopokat mondod ? 😄
Jah es a PS3 sem 60k meg a szar 40GB-s sem, ha tudsz nekem ujonnan most azonnal veszek 10 darabot es eladom oket a hulyeknek 100k-ert es maris kerestem rajta 400k-t egy perc alatt.

Pepsi Twist
amúgy mondom hiába vitatkozunk még mindig lehet drágább a pécé de a használtai értéke mindig jobb...

bardocz
Ez is baromság amúgy,130-ból már játékra lehet öszerakni gépet,hd4850,e8xxx,2-4 giga ram,alaplap,+minden más 130-on belül van.Ha van az emernek monitor,bill. meg egér.
Istencsászár
Még mindig?😊) a TUD? apám, ez valami döbbenetes!

Pepsi Twist
(2éve...)

Pepsi Twist
asszony gépe 2 éves... és a TDU még mindig megy rajta mediumba 30-35FPSel... (éve semmit nem nyúltam hozzá)

Istencsászár
szóval nem maxon hanem butítva, az a királyság:Ö

DarkSector
Igen ez a másik sarkallatos pont az elavultság.
Eggyik VGA pl januárban 82e volt, most 21e.

Lobsterman
Igen. Másfél éve újítottam fel kompletten a gépem 100ból úgy hogy csak a vinyók, dvd és a ház maradt és még mindig elfut rajta minden medium-high magasságban, szóval ez sem igaz 😊

bardocz
Jah biztos,akkor most bebizonyítottad,hogy te is szánalmas,mindenki mással egyetemben,aki ide a topikba ír<#nevetes1>
theone91
Mégjobb 😉

DarkSector
attól függ, mik az igények. de maradjunk a 150-nél.

Pepsi Twist
már elöbb is mondtam... !!!!!!!HASZNÁLATI ÉRTÉK!!!!!!

theone91
Oké, de mennyi ideig? Fél évente upgrade? Nane...

DarkSector
Igazad van, csak az árak mentek lejjebb.
KB 150-é már fullos gépet kapsz.
és 50+x360-a másik variáció.

theone91
Csesszétek meg, hogy ennyire aktívak vagytok... 😄

Pepsi Twist
150bõl már olyan gépet rakok össze amivel minden játék élvezhetõen megy.. sõt ezzel a 150el sokat is mondtam...

theone91
Inkább így, mert félreérthetõ:

"megjegyezném, hogy kb. fél évig aktuális a hárdvere..."

Istencsászár
Naja, fõleg hogy az elsõdleges fejlesztési platfroma konzol, a játékok arra jönnek ki, a miltik meg szinte ugyan ugy néznek ki, csak pécén azok futtatásához sokkal erõsebb és drágább hardwer kell... 2005ös xboxal is ugyan ugy fogok játszani 2010ben, de te nem ugyan azzal a pécével fogsz mert nem fog rajta menni😊

bardocz
Mert ostoba állat mind.
Pepsi Twist
nekem te ezt ne mond<#idiota>

ebbe a szakmába dolgozom 😄