A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
De elmagyarazom mint egy ket evesnek.
Mert szamitogeppel szaz egyedi mas celfeladatot ellehet latni, nem ugy mint a konzollal, aminek az elsodleges feladata nem mas mint a jatek.
Ezzel szemben a szamitogeppel kismillio ezer mas dolgot lehet megcsinalni es maga nem a jatek rajta a cel az csak egy plusz a tobbi azonos kihasznaltsagu feladat mellett.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
PC - Irányításilag sokkal kézreszabhatóbb a billentyûzet, és precízebb is az egér, de néha hiányyzik 1-2 analóg kar(karaktermozgatásra jobb mint a kurzorbillentyûk). Grafikailag biztos hogy gyorsabban fejlõdik a PC de azt meg is kell fizetni hogy mindig mindent max grafikán lehessen játszani. Nekem másfél éves konfigom van, akkor 100k-ért vettem és azért még mindig jó, de tény hogy itt-ott elmarad a maximumtól.
konzol - a helyi multiplayer mindig nagyon jó. Leülni haverokkal és szétverni egymást valami arcade verekedõs cuccban vagy sportjátékban. Jó ideje kihalt ez az opció PCn és sajnálom is. A hardware marad ugyanaz úgyhogy 3-4 ével a konzol megvétele után még mindig futnak rajta az új játékok, persze ez magában hordozza hogy hajlamos elavulni a grafika, de egy játéknál annak másodlagosnak kellene lennie.
A lényeg hogy egyik sem jobb vagy rosszabb mint a másik csak más. Úgyhogy felesleges egymásnak ugrani emiatt. Make love not war. 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem a 20-éveseké a világ......
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Aztan kozben minden masodik hozzaszolas a topicjaikban az volt, hogy lehet chipeltetni a PS2-iket, meg a PC-n irom meg a jatekokat hozzaszolasok tomkelege jellemezte szinten.
Szoval gyermekeim az urban, nem szep dolog a szalkat eszrevenni masoknal, mig a sajatoknal a gerendat nem. 😄
Meg az is jo hozzaszolas, hogy "MGS4,GTA4,HALO3-ból 115%-kal többet adtak el konzolra mint az összes PC-s játékból 1 ÉV alatt"
Szamitogepbol meg a vilagon egy honap alatt tobbet adnak el, mint az osszes konzolbol 5 ev alatt. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amúgy amik jók lennének,azok amik szimulációk,de azokkal meg az a baj,hogy felmész a netre,és a 0-24-ig azt toló vérpistikék ellen megmozdulni nem tudsz.AA-ban pl hetek,de pár hónap gyakorlás után sem voltam képes semmire,mert minden szerver tele van ilyen vérpistikékkel,cod2 meg,ami teljesen árkád tõk jól ment 2 hét után,no persze nem volt csodastatom,csak már élveztem a játékot.
Fõleg a Halo-nak köszönhetõ.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Nyugodtan próbáld ki õket.
De pl most lesz faxa, amit szó nélkül meg fogok venni, a:
Bionic Commando Rearmed.
A néhány hónap múlva megjelenõ 3d-s verzióban még nem vagyok teljessen biztos, hogy faxa lesz, csak reménykedek.<#whatever>#whatever>
Kell már valami,mert már lassan a szimulátorokat unom,ilyenkor kell 2-3 hónap kihagyás,aztán utána újra rákattanok😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nekik is lehet véleményük, és nem ez a megoldás, hogy leírd a másik szemszögbõl a dolgokat, mert ebbõl nem fogják megtudni, hogy neked miért az tetszik.
Inkább idegessebbek lesznek. NEM?
Amúgy Halo 3 nem biztos, hogy a legjobb példa a dicsekvésre, mert nem nagy szám.
Én játszottam vele elhiheted. KB mint az elsõ két rész, csak szebb, de én szebbre számítottam õszintén.
Persze ez nem azt jelenti, hogy rossz hogy megrendelted, mert valszeg azért elleszel vele, mert nem szar játék, csak nem tartom egy etalonnak.
Amúgy jó szórakozást.<#eljen>#eljen>
Persz, ha jól tudom, 18 alatt nem vehetsz sört, apuci meg lenyom két maflást, ha lenyúlod az õvét, szóval megértem, hogy most kb. olyan érzésed lehet, mint mikor vaknak magyarázzák a "halványkék" szó jelentését.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ez érdekes.
Be is tudom bizonyítani, hogy a Crysis-t nemrég egyik haverom fia (8-9éves) vitte végig, jó nem 1 nap alatt, de megcsinálta.
De Devil May Cry 4 is nagyon tetszik neki, amiben meg nem tud sehogy továbbmenni. Tudom ez csak 1 példa.
De most akkor ez hogy van, Devil 4 is sokszor topic-ban megkapja, hogy csak egy esztelen vagdalkozós játék. Na akkor most esztelen, vagy mégis kell valami ész hozzá. Mert úgylátszik 10-év tudás nem elég. Crysis-hoz meg elég....
Persze ez személyes tapasztalat és vélemény, de érdemes lenne elgondolkodni, hogy ez hová vezet.
Ti nem érzitek mostanában, hogy iszonyat egyirányúak és lapossak ajátékok?
Jórészt az FPS-ekre gondolok.<#confused>#confused>
Számolni kéne mikor jött ki X360, mert 4 éve szerintem még nem vot...
Meg 4-5éve pn címszerint hány játék jelent meg, és ugyanez X360-ra.
Persze PC-n nagyobb lesz biztos a lista, mert rengeteg x kategóriás cucc is van.
Ma inkább nem állok neki.<#vigyor3>#vigyor3>
(Nem szabad kekeckedni MG(S) fannal,mert megesz reggelire!)
De ha nem csal a szimatom, akkor az X360-as kozol warezbirodalma most éli szebb napjait, mert mindenlószar 2-3héttel elõbb minimum fent van neten, mint ugyanaz PC-s verzóban.
Ezt csak úgy mondogatják, azért kérdeztem hogy igaz-e?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"