A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
ha összeadod hogy a software-k meg a játékok eladott listáját akkor ugyan ott van (vagy még több is) mint konzolra az eladott játékok...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Istencsászár
Videó vágás, meg konvertálás meg meg meg wörd! <#bdead>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
PC-n szép,hogy kihalt ez a fajta multi,nem jó egy bill.-en nyomorogni.
Pepsi Twist
ez olyan mitnha a krumplit és az almát akarnánk összeadni 😄 (vagy hasonlítani)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

[Jakuza]
Hat ha ezt nem tudod, akkor olyan sotetseg arad beloled, hogy valoban nem csodalkozom hogy nagy felirat kell a power on gombra a konzolon, hogy olyan egyszeru legyen a hasznalata, mint a felhasznaloja.
De elmagyarazom mint egy ket evesnek.
Mert szamitogeppel szaz egyedi mas celfeladatot ellehet latni, nem ugy mint a konzollal, aminek az elsodleges feladata nem mas mint a jatek.
Ezzel szemben a szamitogeppel kismillio ezer mas dolgot lehet megcsinalni es maga nem a jatek rajta a cel az csak egy plusz a tobbi azonos kihasznaltsagu feladat mellett.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

bardocz
Nagyon gyengének tûnik számomra :S Mondjuk egy star warsos játék volt ami bejött a kardozósok közül,de az marha régi ps1-es játék még😄
Lobsterman
Te úristen, nem veszitek észre magatokat emberek? Miért kell szidni akár a PCt akár a konzolokat? Mindkettõnek megvan a maga varázsa, mindkettõre ugyanúgy jelennek meg komoly vagy gyermeteg, jó és szar játékok egyaránt. Én a PCsek táborát gyarapítom, de játszottam már konzolon nem egyszer és nem utáltam. Tény hogy konzolra inkább akciódúsabb játékok jelentek meg mindig is, de most már PCn is 80%ban ilyeneket adnak ki. Ami elõnyt és hátrányát látom a külömbözõ platformoknak:

PC - Irányításilag sokkal kézreszabhatóbb a billentyûzet, és precízebb is az egér, de néha hiányyzik 1-2 analóg kar(karaktermozgatásra jobb mint a kurzorbillentyûk). Grafikailag biztos hogy gyorsabban fejlõdik a PC de azt meg is kell fizetni hogy mindig mindent max grafikán lehessen játszani. Nekem másfél éves konfigom van, akkor 100k-ért vettem és azért még mindig jó, de tény hogy itt-ott elmarad a maximumtól.

konzol - a helyi multiplayer mindig nagyon jó. Leülni haverokkal és szétverni egymást valami arcade verekedõs cuccban vagy sportjátékban. Jó ideje kihalt ez az opció PCn és sajnálom is. A hardware marad ugyanaz úgyhogy 3-4 ével a konzol megvétele után még mindig futnak rajta az új játékok, persze ez magában hordozza hogy hajlamos elavulni a grafika, de egy játéknál annak másodlagosnak kellene lennie.

A lényeg hogy egyik sem jobb vagy rosszabb mint a másik csak más. Úgyhogy felesleges egymásnak ugrani emiatt. Make love not war. 😊

Igen ebben igazad van a játékmenet szinte teljesen ugyan az ,ezt nem is vitatom.De az öszes játék sokkal nehezebb pc-n.Az hogy ez a bill+egér miatt van azt nem tudom.

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Istencsászár
Ez nagyon jó, akkor áruld el nekem, hogy miért adnak el jóval, sokkal több játékszoftwert ugyan azon játékból ( meg másból ) konzolra mint pécére?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

schrank
a játék tartja el a vasat nem a vas a játékot<#lama>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

DarkSector
Igazad van sok 2színû ember van mindkét oldalon.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Vagy esetleg azért mert eltér az irányítás, és Billentyû+Egérrel könnyebb lenne, és ezmiatt benehezítik...Ez gondolom hülyeség mi?
Nem a 20-éveseké a világ......

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

[Jakuza]
Azert birom ezt a ketszinuseget, hogy a konzolosok a warezt nyomjak allandoan.
Aztan kozben minden masodik hozzaszolas a topicjaikban az volt, hogy lehet chipeltetni a PS2-iket, meg a PC-n irom meg a jatekokat hozzaszolasok tomkelege jellemezte szinten.
Szoval gyermekeim az urban, nem szep dolog a szalkat eszrevenni masoknal, mig a sajatoknal a gerendat nem. 😄
Meg az is jo hozzaszolas, hogy "MGS4,GTA4,HALO3-ból 115%-kal többet adtak el konzolra mint az összes PC-s játékból 1 ÉV alatt"
Szamitogepbol meg a vilagon egy honap alatt tobbet adnak el, mint az osszes konzolbol 5 ev alatt. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Istencsászár
Ez hülyeség. A multik 99%ban ugyan azok, most találtál egyet a GRAW ami totál más a két platformon.

bardocz
Najó,de általában a szar játékokra direkt nem raknak ingame képet.Csak boltból ismeretlen játékot tuti,hogy soha nem fogok venni.Mert bár verhetem a nyálat az asztalukra,hogy márpedig 3 napon elül a pénzt kötelesek visszaadni,ha nem tetszik,de nincs nekem ahhoz kedvem.
Atkamon
Ez azért túlzás, én most 4 játékot vettem az elmúlt 1 hónapban, és mindegyik dobozán ingame képek vannak. Vannak persze nem ingame képek is, de nem nehéz megállapítani hogy melyik ingame és melyik nem

Nekem igazából csak 1 gondom van a konzolokal,és ezt tapasztalatból mondom.A pc-m mellet van x-360om és sok játék boszantóan könyû konzolra pl G.R.A.W 1 2 nehéz fokozatom konzolon 1 nap alatt kijátszható,pc-n nehézfokozaton 1 nap alatt jó ha 2 pályát megcsinálsz.És ez igaz a Mass Effektre, R6 Vegas ,és még sok játékra.És ezt én is csak azzal tudom magyarázni, hogy azok a cégek akik konzolokra fejlesztenek tisztában vannak azzal hogy a felhasználók 90%nagyon fiatal.És éppen ezért nem csinálják nehézre (bonyolultra a játékokat).És erre jó példa hogy miért nincsen sem mmo sõt rts is nagyon ritka és ezek sem az igazi nagy nevek.De grafikai eltérés nagyon minimális szerintem ezek a játékok pc-n sem szebbek.

theone91
Roger that... 😄

bardocz
Hát ma még a pc-t szidom,majd holnap a konzolt,és ez így megy tovább addig,amíg világ a világ<#gonosz1>
DarkSector
Miért?

bardocz
Márminthogy minden fps lapos?
Amúgy amik jók lennének,azok amik szimulációk,de azokkal meg az a baj,hogy felmész a netre,és a 0-24-ig azt toló vérpistikék ellen megmozdulni nem tudsz.AA-ban pl hetek,de pár hónap gyakorlás után sem voltam képes semmire,mert minden szerver tele van ilyen vérpistikékkel,cod2 meg,ami teljesen árkád tõk jól ment 2 hét után,no persze nem volt csodastatom,csak már élveztem a játékot.
theone91
Mivan? 😊

Ron Ragm
"Jórészt az FPS-ekre gondolok."

Fõleg a Halo-nak köszönhetõ.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

bardocz
Holnap majd megmondom én is,hogy azok<#gonosz1>
theone91
<#unalmas>

bardocz
Hát jah,borítóra minden szart ráírnak,ingame kép nuku,csak rá van írva,hogy iksz az ennediken pálya,überélvezetes környezet,hûdefasza grafika,aztán ebbõl nem igaz semmi,kibontod,felrakod,berakod a gépbe,és látod,hogy egy kalap szarért adtál pénzt,amiért igazából fizetni kéne,hogy olyan rendes vagy hogy elhozod.Net nélkül nem is tudom hogyan akadtam volna rá normális játékokra.
DarkSector
Háát van sok jó, illetve türhetõ másik stílusban is.
Nyugodtan próbáld ki õket.

DarkSector
Jah.<#vigyor3>

DarkSector
Igen csak nehéz megtalálni, sõtt ha megveszem a boltba akkor még nehezebb megtalálni a csomagolás alapján.
De pl most lesz faxa, amit szó nélkül meg fogok venni, a:
Bionic Commando Rearmed.

A néhány hónap múlva megjelenõ 3d-s verzióban még nem vagyok teljessen biztos, hogy faxa lesz, csak reménykedek.<#whatever>

bardocz
Köszi😊

Kell már valami,mert már lassan a szimulátorokat unom,ilyenkor kell 2-3 hónap kihagyás,aztán utána újra rákattanok😊
Sir Quno Jedi
Nohátugye mainstream vonalon ÚJAT és EGYEDIT várni, az meg dõreség. Ritka, mint a fehér holló.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bardocz
Csak faszságból írtam,tegnap a konzolt szidtam,ma a pc-t :-)
dragon11
hülye konzolosok..

bardocz
Nem mindenkinek jön be ez a fajta taktikázás,pl nekem sem.És ezt is megund egy idõ után,ami pont addig tart,míg ki nem ismered az ellenfeled.Fifa-k is single-ben jó mókák 3 napig,aztán utána meg a gép gólt lõni nem tud,és max arra lehet menni,hogy minél több játékosod kiállítsák a legrövidebb idõ alatt😄
DarkSector
IGAZ.<#eljen>

DarkSector
Nem személyeskedünk.
Nekik is lehet véleményük, és nem ez a megoldás, hogy leírd a másik szemszögbõl a dolgokat, mert ebbõl nem fogják megtudni, hogy neked miért az tetszik.
Inkább idegessebbek lesznek. NEM?
Amúgy Halo 3 nem biztos, hogy a legjobb példa a dicsekvésre, mert nem nagy szám.
Én játszottam vele elhiheted. KB mint az elsõ két rész, csak szebb, de én szebbre számítottam õszintén.
Persze ez nem azt jelenti, hogy rossz hogy megrendelted, mert valszeg azért elleszel vele, mert nem szar játék, csak nem tartom egy etalonnak.
Amúgy jó szórakozást.<#eljen>

bardocz
Csak azok nem biztos,hogy bejönnek mindenkinek.
Anubys
Hát barátom, nem tudom, mennyi verekedõs játékot láttál (nem elég a "képet láttam róla, mert apu nem engedi, hogy ilyennel játszak"), de a minõségiek pont nem azok, hanem ahol taktikázni kell. A régebbiek közül Wargods, Mace, Mortal-sorozat, az újak közül Soul Calibur, Tekken, DOA, kb. ezek a tényleg színvonalasak. Leültök haverral a nagy TV elé, kontroler és sörnyitó a kézbe, amíg tölt, addig sör kinyit, utána mehet a móka... Na jó van, ennél jobb, de azt nem a haverjával, hanem a barátnõjével csinálja az ember... 😊
Persz, ha jól tudom, 18 alatt nem vehetsz sört, apuci meg lenyom két maflást, ha lenyúlod az õvét, szóval megértem, hogy most kb. olyan érzésed lehet, mint mikor vaknak magyarázzák a "halványkék" szó jelentését.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sir Quno Jedi
Vannak NEMLAPOS játékok, csak kevés és jó helyen kell õket keresni.

bardocz
Dehogynem,nincsen semelyikben sem nagy újítás,ami miatt tényleg megérné megvenni.Én nem a nevet akarom megfizetni egy játékban,hanem a játékélményt.Pl nem sajnálom,hogy a witchert megvettem CE-ben,egyszer vittem csak végig,de azt nagyon élveztem.
DarkSector
Jah meg volt az a 12-éveseknek való a konzol.
Ez érdekes.
Be is tudom bizonyítani, hogy a Crysis-t nemrég egyik haverom fia (8-9éves) vitte végig, jó nem 1 nap alatt, de megcsinálta.
De Devil May Cry 4 is nagyon tetszik neki, amiben meg nem tud sehogy továbbmenni. Tudom ez csak 1 példa.
De most akkor ez hogy van, Devil 4 is sokszor topic-ban megkapja, hogy csak egy esztelen vagdalkozós játék. Na akkor most esztelen, vagy mégis kell valami ész hozzá. Mert úgylátszik 10-év tudás nem elég. Crysis-hoz meg elég....

Persze ez személyes tapasztalat és vélemény, de érdemes lenne elgondolkodni, hogy ez hová vezet.

Ti nem érzitek mostanában, hogy iszonyat egyirányúak és lapossak ajátékok?
Jórészt az FPS-ekre gondolok.<#confused>

bardocz
pc-sek,nem ps-esek<#miaz>
EPIC FAIL,én marha HÁHÁ
bardocz
HÁHÁ licitáltam halo3-ra köcsög ps-sek,ezt toljátok az ócska vasotokon<#mf1>
DarkSector
Jah értelek, de ez monnyuk sok idõ.
Számolni kéne mikor jött ki X360, mert 4 éve szerintem még nem vot...
Meg 4-5éve pn címszerint hány játék jelent meg, és ugyanez X360-ra.

Persze PC-n nagyobb lesz biztos a lista, mert rengeteg x kategóriás cucc is van.
Ma inkább nem állok neki.<#vigyor3>

Már késõ!😄
(Nem szabad kekeckedni MG(S) fannal,mert megesz reggelire!)

DarkSector
Miért én azt hiszem, hogy X360-ra van warez, akkor tévedek...háát valszeg ezért van kérdõjel a mondat végén, mert nem éllítottam, csak kérdeztem.
De ha nem csal a szimatom, akkor az X360-as kozol warezbirodalma most éli szebb napjait, mert mindenlószar 2-3héttel elõbb minimum fent van neten, mint ugyanaz PC-s verzóban.
Ezt csak úgy mondogatják, azért kérdeztem hogy igaz-e?

schrank
amióta olcsó a szélessávú net 4-5 év...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

DarkSector
Mikortól számítsam?

DarkSector
Biztos gazad van, ennyire nem ismerem az eljárásokat.