17438
-
#4020 A játékosoknak is benne van a kezük. -
#4019 A szót elcsesztem, de neked meg értened kéne, hogy ez mit jelent. -
#4018 Nem ölte meg semmi a PC-s játékipart. A MS meg pláne nem. Szokás utálni, de komoly okokat nem sok okostojás hoz fel ellene. Ha nem tetszik, ott a Linux. -
#4017 Jah én elhiszem, de ez mire mondtad.
Lényeges a témában, vagy ezt csak megjegyezted? -
#4016 Ja, amúgy az összetéveszted egybe van... -
#4015 Mondjuk tök jó egyébként, hogy mire a hardver utoléri a kibaszott májkroszoft szarjainak a gépigényét, addigra elkezdenek rákényszeríteni, az újabb, szarabb, lassabb, összetákolt hulladékjukra.
Ez volt Dos-W95, W95-XP, és most, XP-Vista esetében is. Már _végre_ tényleg néhány másodperc csak a bootolás, végre nem a ramom és a vinyóm felét eszi meg az oprendszer, de most DX10 van, meg Vista, úgyhogy kussoljak és rakjam szépen föl a sokgigás szemetet, aztán rejszoljak a 3D-s ablakelrendezésre, meg a feleslegesnél feleslegesebb grafikai faszságokra, meg az évente egyszer, akkor is csak véletlenül elindított, de azért defaultból háttérben futó szolgáltatásaikra...
Nemtom melyik nagyágyú fejlesztőnek volt nemrég egy nyilatkozata, hogy a PC-s játékipart az MS ölte meg... Kezdem úgy érezni, igaza van... -
#4014 "Nem csúnya a HL2?
Te a grafikát össze téveszted a fizikával."
He? -
#4013 Igen, A Crysis... Nos, ha kicsit értenél a játékokhoz és lenne egy összetettebb képed az FPS stílus történelméről, tudnád, hogy a Crysis csupán egy jól összerakott játék az összes régi elem ügyes felhasználásával fűszerezve, semmi több. A HL2 sem hozott akkora forradalmat, ám baráti gépigénye, szórakoztató és hosszú kampánya, valamint szép grafikája bőven elég volt a sikerhez. A Crysis ehhez képest gépzabáló és irritálóan rövid volt. Nem tudom, mit akarsz ezzel... -
#4012 Jesszusom....olvass inkább vissza!!!
elég 1-et.
Nem én keverem az éveket. -
#4011 Igen 60-70%-ban jogos, de monnyuk Condemned, az nekem eléggé megtette játékmenetben. Meg crysis sem volt mentes újjításoktól. -
#4010 A HL2 2004-ben jelent meg. Azok, amiket Te emlegetsz, alig egy éve. Ehhez hozzá se fűzök semmit... -
#4009 Milyen játékmenetet akarsz, kb 15-20 éves játékok esetében.
Akkor ez kb olyan, hogy nézzük össze a HL2-őt monnyuk a CRysis-al. Itt is csak pár év fejlődés eredménye dönthet. -
#4008 ja ennél a dx10 shader 4-ből áll dolognál konkrétan a krájszizre gondolok, aminek a dx10 módja olyan távol van a dx10-től, mint makó jeruzsálemtől ;) -
#4007 Es igaz is.
Az FPS-ek nagyresze audio ill vizualis teren rengeteget fejodtek, viszont erdekes modon jatekelvezhetoseg szintjen ugyanez a fejlodes nem mondhato el.
Ritka a jol kivitelezett alkotas, fokent annak koszonhetoen, hogy a jatekkiadok belehajszoljak a kiadasba a keszitoket, igy rengeteg dolog ami emelne a jatekelmenyt az elsikkad ill. kimarad.
Ezt nem azert mondom, mert en nem lelkesedek annyira az FPSekert, hanem a tendencian ez latszik.
Mondjuk az teny hogy egy ilyen jatek a tipusa miatt erosen behatarolt, viszont a tortenetvezetes ettol fuggoen meg lehetne jol kidolgozott.
Na pont ezek amik a hangulatot megdobnak, hianyznakk a legtobb mai FPSbol. -
#4006 Kit érdekel az fps-ed meg a felbontás? (én 1280x1024-be nyomom egyébként, mert ekkora a monitorom. Fogalmam nincs hány fps-el, mert nem erre szoktam kicsapni a bránert, de azt tudom hogy 40 fölött van, mert tökéletesen folyamatos) Attól szebb nem lesz a játék. Kit érdekel, hogy a haverodnak hány fps-e van?
Akkor mit arcolsz ha még csak nem is direcx 10 ben játszol? Ugyan azt a grafikát lehet kapni egy 6600gt-vel is...
dx10 nem átbaszás, csak nem értesz hozzá, és az olyan techdemo játékok barom készítőinek hiszel, akiknél a dx10 mód shader 4-ből áll, és annyi.
OLVASSÁL ne csak hülyeségeket irkálj. -
Zóanagyvarázsló #4005 Felhívom a figyelmedet, hogy nem véletlenül a kiemelt részhez fűztem megjegyzést. Ennek megfelelően a válaszodnak nincsen értelme ebben a kontextusban. -
#4004 Látod...
De nemgond....amúgy az a ?-jel, azt csak megjegyeztem, mert nagyon sok helyen még azt hozták fel érvnek.
a lényeg hogy tisztáztuk a félreértést. -
#4003 Az a 2x annyi az nem fillér pontossan kell érteni ember.
de hidd el, hogy én 1680x1050-ben vágok 100fps-eket lazán.
meg az egyik srác 3870-essel!!!!
kevessebb fps-et kapott, mint az én karimnál! Pedig az állítólag 88GT környékén van.
De nem is lényeg, tény hogy szerintem fogalmad sincs miről vádaskodsz.
Meg ki a retyót érdekel a DX????
Én szerinted DX10-ben küldöm a játékokat???
HÁÁÁT NEM!
Mert viszta, és DX10 átbaszás. -
#4002 senkinek :) -
#4001 Hozzá nem értésed sugárzik a hozzászólásodból.
1. kétszer annyit mint az én kártyám, egy hd4870-es vagy egy gtx280 bír (az meg csak dx9.5-el) olyanod van? Sebaj, azzal se lesz szebb, max gyorsabb :)
2. Directx 9.0c-s játékokról van szó, mit lámz0rkodsz?
3. Nekem megy maximum grafon minden, af-el és aa-val együtt ;) -
#4000 Egyetértek -
#3999 És kinek válaszoltam? -
#3998 Mennyivel van Halo-nak HL2-nek jobb története vagy játékmenete, mint a többinek.
Mielőtt kijelentesz valamit, játsz a többivel is. -
#3997 ki beszélt hl2 mi-ről? -
#3996 Te aztán beszélsz atiddal...
kb feleannyira képes mint az enyém, úgyhogy hiszek neked....
lol -
#3995 Én cod4-ben multizok, company-ban háborúzok (ez az egyetlen ami szerintem faxa az rts-ekből amivel találkoztam), bionicban ugrálok és keresem a gyerekkoromat, meg alone-ban locsolom a paradise-t...és halgatok közben internetes rádiót!!!
Nagy a feeling. -
#3994 Mi most akarsz berakni a gépedbe egy trio64-et? Az merész... -
#3993 Jah tökéletessen igazad van.
El is hiszem, hogy PC+Konzol mellett elvagy, hisz jómagam is ezt látom legjobb megoldásnak.
Címekre meg azt mondanám, hogy ember és izlés függő.
Viszont topic címét még máig jómagam sem értem, mert NEM leáldozott!!!
Hanem csak el van hanyagolva mostanában.
De talán végre változhat a helyzet:
Dead space,COD 5, SW:U....stb ...(itt nem a játékokra gondolok pontossan, hanem a velük való marketingre, ha fogalmazhatok így...)
Kezdve DS-el, ami kb 15-20nappal előbb jön!!!!!!!!!!!!!!
Nemhogy csúszik!!!
Ez manapság nagy szó. -
Zóanagyvarázsló #3992 Na ha ezeket félreteszem, akkor megintcsak visszajutok a supernintendóhoz.
Doom 1-2, wolfenstein......stb.
Játékmenetről, történetről hallottál már? Nem kizárólag audiovizuális téren létezik fejlődés, de nyilván fontos az is. -
#3991 Mostanába inkább mmo-k érdekelnek, anarchy online meg a hangok, hát azok kirtikán aluliak, de nemigazán izgat, mert játék közben zenéthallgatok... :D -
#3990 ???
részletezd, mi nem stimmel a szövegben?
pontos J helyett írtam LY-t, vagy mi? -
#3989 Sziasztok. Végigolvastam itt x ezer hozzászólást. Egyet nem értek. 20-as 30-as éveikben járó emberek képesek összekapni azon hogy pc vs. konzol. Nem teljesen mindegy? Az hogy melyik éri meg jobban megoszlanak a vélemények. Ha okosan, és logikusan körbetekintek a témában, mindkét oldal mellett megtalálom a negatívumot, és megtalálom a pozitívumokat is. Én speciel konzolt használok játékra. Munkára egy gyengébb pc-t. De nem mindegy ki min játszik. Szíve joga választania. Ez a tábor fogalom is baromság. Rentgeteg barátom van akik pc játszanak. Nyílván én is azon játszottam korábban. sosem szoktunk összekapni azon hogy te egy fasz vagy mert...vagy fasza vagy mert... Minek? Örüljünk hogy minőségi játékokat kapunk évről évre, még ha sokszor késésekkel is. Mindkét "rétegnek"-nek megvannak a maga szuper játékai. Nézd Xbox - Darkness, Army Of Two, Bourne Conspiracy Pc - Crysis, Stalker, Diablo... Mindenhol megvannak a hatalmas húzónevek. Ha játszunk, legyen a játék a lényeg, és ne az hogy egymást szóljuk le értelmetlenebb-nél értelmetlenebb megnyilvánulásokkal. Főleg amikor már egészen személyeskedésig fajulnak a dolgok :( Játszunk és ne egymással foglalkozzunk ;)Ahelyett hogy összetartanának az emberek széthúznak. De sajnos ez az élet minden területén jellemző. Mellesleg a topic címére utalva. Nem fog beáldozni sosem a pc-re, mert megvannak neki is a tagadhatatlan előnyei. (egy "konzolos")
Ha valaki édesanyámat akarja szidni akkor hajrá! Reagálhat eme írásra, kedve szerint. Úgyis szeretném ha sokáig élne
Üdv minden IGAZI játékosnak! -
#3988 Nem graf, a legfontossabb. De tény hogy az említettek közül a legtöbbnek előnye, és játék közben az csak +
Animációk, HANGOK fontossak (bekapcsoltad már a hangszórót a Halo vagy a HL2 játszása közben, mikor monnyuk tárgyakat szedsz fel, vagy neadj iSTEN!!! lövöldözöl?????), hisz ezek teszik tehetik még élethűbbé a játékot, vagy irányítását esetleg.
Meg lehet nézni a hangokat pl a Crysis-ban (párat gyilkolj a scar-ral [és ehhez nem kell nagy gép, vagy évek múlásával járó tech-fejlődés]), Cod4, stb....
Amúgy egyedül azzal nem értek együtt, hogy crysis szép.
Mert szerintem nem, de ezis izlés kérdése.
Na ha ezeket félreteszem, akkor megintcsak visszajutok a supernintendóhoz.
Doom 1-2, wolfenstein......stb. -
#3987 szövegértelmezésből hogy állsz? -
#3986 Darksector, én azt szűrtem le a hsz-aidból, h te csak grafikára, animációkra, stb-kre figyelsz... Nade, most ha annyira elvagy a COD4-el, mivan azzal akinek nemjön be ez a military téma, vagy esetleg krájzisz szájenszfiksön, stb, nemsorolok fel mindent... Ha valaki szeret egy játékot, nemfeltétlenül azért szereti, mert szép a grafikája, jók az animációk stb... Én pl már valami fasz ötletes mmorpg-re várok jóideje, mert sajna a legtöbb mmo egy kaptafára készül, nekem sajna nemjön be a fantasy, ami pedig más környezetben játszódik az általában csak hent az egész, azzal a különbséggel, hogy a tárgyak amiket vehetsz, szintet kell elérned hozzá(lásd Gunz)... De pl a world of darkness fog ütni nálam, csak az sajna még pár év... :( Egy játék ötletes is kell, hogy legyen nem csak techdemo... -
#3985 Értem mire célzol, de a Bungie halo hasonlat nem éppen a legjobb. -
#3984 jajistenem -
#3983 Jah hogy te az általam említett játékokkal még nem játszottál?
Értem. -
#3982 Pont fordítva. -
Ry0K3N #3981 Hát pont azokban jobb a HL2 amiket felsoroltál már megbocsáss.